Guides og artikler

Her finder du en oversigt over vores bedste guides og artikler om bolig, have, elektronik og meget andet. 

Sådan tjekker du om dine vinduer bør udskiftes
Du bør foretage et vinduestjek af både vinduer og døre to gange om året - på den måde kan du se, om de trænger til vedligeholdelse eller måske endda udskiftning. Læs mere i artiklen.
6 moderne vasketøjskurve som hitter i 2018
I denne artikel får du 6 bud på en flot, praktisk og moderne vasketøjskurv som holder fra 2018 og frem.
Dette skal du som minimum have til hjemmebaren
Overvejer du at lave din helt egen hjemmebar, så find gode tips i denne artikel.
Huskeliste til flytning
Skal du flytte hjemmefra eller i en ny bolig, så kan du med fordel bruge denne huskeliste og samtidig få nogle god råd om flytningen.
Tips til at vælge den bedste røgalarm
Måske ved du allerede at det er vigtigt med en røgalarm i din bolig. Men hvordan sikrer du dig bedst og hvad er ellers værd at vide om røgalarmer. Læs vores guide om røgalarmer her.
Overvejelser inden køb af drivhus
Hvis du drømmer om en drivhus i haven, så er denne guide et godt sted at starte. Her kan du finde nogle af de overvejelser som du med fordel bør gøre dig inden du kæber drivhus.
Tips til at vælge de rigtige lamper
I denne artikel finder du 7 tips til at vælge de rigtige lamper. Der er mange gode overvejelser du kan drage nytte af inden du køber nye lamper.
Tips til tyverisikring af bolig
Er du nervøs for at få besøg af indbrudstyve, så bør du læse denne artikel som kommer med gode overvejelser i forhold til at undgå indbrud.
Sådan indretter du et børneværelse, der holder i mange år
Her finder du et par gode ideer til hvordan du kan indrette et børneværelse som holder i mange år.
Sådan reparerer du dine hvidevarer
Du skåner både miljøet og din pengepung hver gang du reparerer dine hvidevarer - og ofte er det faktisk noget du selv kan gøre! Læs mere her.
Tips til opvaskemaskine
Er du en af dem der bruger din opvaskemaskine helt forkert? Bærer du dig rigtigt ad, kan du både spare penge og være god ved miljøet på én gang. Læs hvordan i artiklen.