Guides og artikler

Her finder du en oversigt over vores bedste guides og artikler om bolig, have, elektronik og meget andet. 

 • Undersøg, om det kan betale sig at energioptimere din bolig

  Trækker det ind ad vinduerne? Hyler det under loftet, når det blæser? Eller løber varmeregningen blot op til hidtil usete højder år efter år? Så bør du måske overveje, om energioptimering af din bolig er en løsning.

 • Overvej at få en lækker gaspejs i huset

  En gaspejs er det nemme valg, hvor du slipper for mange af de irriterende og besværlige ting, der følger med en almindelig brændeovn. Så hvis du er på udkig efter varme, hygge og minimalt besvær, så er en gaspejs et godt valg.

 • Tips til at gøre hus og have sommerklar

  Vi er mange, der elsker sommeren, og er fast besluttet på, at få så meget ud af den som muligt. Dette inkluderer blandt andet at invitere sommerstemningen ind i hjem og have, så man er klar til de lune dage og lyse nætter.

 • Det kan sagtens være moderne at have gardiner i hjemmet

  Der er ikke noget, der er mere ucharmerende end de hjem, som ser misligholdte og triste ud. Og det er især noget, der kommer til udtryk, hvis man tager et kig indenfor og opdager, at de mange vinduer er blevet skærmet af med alt andet end gardiner. Men hvad gør du så? Læs mere om problemer og løsningen på dine gardin-problemer her!

 • Vedligehold af teaktræsmøbler

  Teaktræ er fra naturens side mat i strukturen og har et lyst og let ravgyldent skær. Mange holder af dette særlige udtryk, men endnu flere vælger at oliere eller lakere deres teaktræ. Find tips til vedligeholdelse af teaktræ i denne artikel.

 • Strik dit eget præg på din indretning

  Få gang i dine strikkepinde og sæt dit præg på dit hjem med hjemmestrikkede værker. Find inspiration i denne artikel.

 • Skab et stilfuldt og moderne hjem med produkter fra Ferm Living

  Der er mange, der gerne vil have gjort noget ved deres hjem, således det kommer til at synes fornyet. Der findes f.eks. mange produkter fra Ferm Living der kan pynte i hjemmet.

 • Tips til rengøring af et stort hus

  Det kan tage lang tid og kræve meget energi at få et stort hus gjort ordentligt rent. Find et par tips til hvordan du kan gøre det nemmere for dig selv i denne artikel.

 • Kom sommervarmen til livs med en mobil aircondition!

  En mobil aircondition har vundet mange danskeres hjerter de seneste år. Den danske sommer synes at blive varmere og varmere, hvorfor det er oplagt at kigge nærmere på, hvorfor en mobil aircondition kan blive en god investering.

 • Sådan indretter du billigt dit nye hjemmekontor

  Mangler du nogle tips til hvordan du kan arbejde hjemmefra på en god måde og få opbygget en hjemmekontor der fungerer på en billig måde, så læs denne artikel.

 • Sådan finder du de rette gardiner

  Flotte og nye gardiner kan pynte i enhver bolig. Find inspiration til hvordan du finder de rette gardiner i denne artikel.

 • Sådan holder du en god fest hjemme i din bolig

  Hvis man vælger at fest derhjemme, så bringer det en række fordele, men man skal samtidig huske at det kan blive et uoverkommeligt arbejde, hvis ikke man planlægger det ordentligt.

 • Pas på haven, når du rejser væk

  Elsker du din flotte og frodige have og vil du gerne have at den er pæn og flot når du kommer hjem fra en længere rejse, så læs med her.

 • Disse Flexa Play møbler kan du ikke undvære

  Flexa tilbyder børnevenlige og fleksible børnemøbler, der fås i de fineste designs. Der er tale om gode materialer, pastelfarver og runde former. Alle møbler er designet til at stimulere og udvikle børns fantasi og leg.

 • Sådan gør din bolig klar til at blive solgt

  Er din bolig sat til salg, og overvejer du, hvordan du får potentielle købere til at gå fra at være nysgerrige til at være seriøse? Læs mere i denne artikel.

 • Sådan får du en bedre og nemmere hverdag

  Der er ikke nogen tvivl om, at hverdagen for mange er rigtig stressende, og at der er en hel masse forskellige ting, du skal nå, og som du skal have styr på. Find et par tips til en nemmere hverdag som kan give mindre stress i denne artikel.

 • Få dit hjem til at shine med en gulvafslibning

  En gulvafslibning kan puste nyt liv i dit hjem. Et slidt trægulv smitter af på hele rummet, det er placeret i, så det kommer til at se slidt og kedeligt ud. Se her, hvordan du finder den rigtige gulvsliber.

 • Der er garanti for underholdning i hjemmet med en PS5

  Den nye PlayStation er lige på trapperne - og der er helt sikkert garanti for underholdning, når den endelig kommer i handlen. Se her, hvorfor du bør glæde dig.

 • Skab mere plads i små rum med en vægseng!

  Hvis du endnu ikke kender til konceptet bag en vægseng, så vil denne artikel give dig nyttig viden. Bor du i en mindre 1-værelses lejlighed, eller lejer du dig lige nu ind på et værelse, der er ganske småt, så vil du måske kunne få gavn af at kigge nærmere på, hvad en skabsseng vil kunne gøre for dig.

 • Gode råd om løbebånd til hjemmebrug

  Løbebånd til hjemmebrug er en stor fordel, hvis du gerne vil føre en aktiv livsstil. Det kan nemlig være svært at hive sig selv ud af døren, hvis det både regner, blæser og er koldt. Med et løbebånd til hjemmebrug har du ingen undskyldninger for at komme i gang med den regelmæssige træning!

 • Udnyt dit soveværelse optimalt med disse tips

  Soveværelset er ét af boligens vigtigste rum. I gennemsnit bruger vi mennesker nemlig en tredjedel af vores liv på at sove, og derfor har det stor betydning, at vi sover godt. Med optimal udnyttelse af soveværelset, kan du få den nattesøvn, som du drømmer om.

 • Sådan får du hurtigere internet – uden at betale en krone

  Er du træt af langsomt internet og hakkende streamingtjenester? Så har vi lavet denne guide med tre gode tips til, hvordan du får et hurtigere internet – uden at skulle skifte udbyder eller bredbåndsløsning.

 • Bjergfyr er populær i de danske haver

  Det er hyggeligt at have et udvalg af forskellige planter, buske og træer i sin have. Man kan i høj grad gøre en stor forskel på, hvordan ens have ser ud, og hvilken atmosfære, den har, alt efter hvilke planter, man vælger at plante. Her er bjergfyr et populært valg til at give haven lidt mere liv og karakter.

 • Understrygning af tag - Sådan gør du

  Det er vigtigt at holde huset ved lige i form at reparationer og renoveringer. Dette kan nemlig både have en effekt på regninger og generel værdi af huset. At udskyde reparationer over længere perioder er sjældent i god idé, så hvis der er noget, der trænger til at blive ordnet, så er det bare med at komme i gang.

 • Tjek familiens forbrug af abonnementstjenester én gang om året, og spar penge på at lave abonnementerne om

  Det kan være en rigtig god idé med jævne mellemrum og i hvert fald mindst én gang om året at tjekke dine og din families abonnementstjenester for at se, om det stadig er det bedste og det billigste abonnement I har. Det kan I spare rigtig mange penge ved.

 • 5 gode grunde til at have en sovesofa i dit hjem

  Har du nogensinde haft gæster, der uventet har brug for at overnatte hos dig? Eller holder i nogensinde filmaftener og mangler mere plads i sofaen? Det er bare nogle af grundene til at investere i en sovesofa til dit hjem. Læs mere om fordelene ved en sovesofa i denne artikel.

 • Hvilken dyne skal jeg vælge til mit barn?

  Findes der noget vigtigere for os end vores børn? Jeg tror det næppe. Netop derfor bruger rigtig mange forældre meget tid på at undersøge, hvilke produkter der er de rette for deres børn, og det er vel også derfor, at du er endt på denne side, er det ikke?

 • 4 tips til hvordan du indretter med din sofa

  I denne artikel kan du finde nogle tips til hvordan du kan bruge din sofa til indretningen af dit hjem. Et af rådene er at en sofa behøver ikke stå i stuen. Den kan også sagtens stå i andre rum.

 • Udskift familiens tøj til bambustøj, og opnå mange fordele

  Skal din familie have det bedste? Og vil du gerne have tøj, der er slidstærkt og i god kvalitet? Så bør du overveje at udskifte din families tøj med bambustøj.

 • Hvilke jeans til mænd skal du vælge i 2020?

  Skal du finde et par jeans i 2020, men er du usikker på, hvilke du skal finde? I denne korte artikel giver vi dig et overblik i hvilke jeans, der er på vej ud, samt hvilke, der er in.

 • Hvordan finder jeg den bedste sovesofa? Få hjælp i denne guide

  Leder du efter en ny sovesofa? Men ved du ikke helt, hvor du skal starte eller slutte? Så læs med i denne artikel. Her giver vi dig nemlig en række gode råd til, hvordan du finder den bedste sovesofa.

 • Værd at vide om markiser

  Der er både fordele og ulemper ved markiser, men for mange er det en fornuftig investering der gør at terrassen kan bruges mere og længere. Læs om alt hvad der er værd at vide om markiser i denne guide.

 • Sådan undgår du skimmelsvamp i dit hus

  Skimmelsvamp kan blive et stort problem i dit hjem, hvis du først bliver angrebet af svampen. Dels skader det huset, men derudover er det også usundt, og du kan opleve mange helbredsgener på grund af skimmel. Læs mere i denne artikel.

 • Disse ting kan give dig høje regninger

  Få gode råd til, hvilke ting du skal holde øje med for at få lavere regninger i din husstand i denne artikel.

 • Bitcoin og kunst; betal din indretning med kryptovaluta

  Mangler du nyt kunst til væggene eller nye ting til hjemmet, så kan du nogle steder betale med kryptovaluta. Læs mere om det her.

 • Sådan finder du de bedste online tilbud på alt til boligen

  Møbler og hvidvare er oftest dyre, hvis man gerne vil have dem i god kvalitet. Her er det så at man kan starte på noget nemt – at kigge på tilbud online. Det er en god måde at spare penge på, så man har råd til flere ting til boligen.

 • 3 uundværlige ting til hjemmet for katte- og hundeejere

  Det er helt fantastisk at have kæledyr. Det er de fleste kæledyrsejere heldigvis helt og aldeles enige om. Men det er også rart når livet med kæledyr er så let som muligt. Læs mere om det her.

 • 6 gode grunde til at male dit hus indvendigt

  Der er mange gode grunde til at male dit hus indvendigt. Det kan være, du bliver inspireret, når forårssolen begynder at kigge frem bag frosten og tør det hele op. Læs mere her!

 • 2 brugbare gadgets til soveværelset

  At have brugbare gadgets til soveværelset er en god ting. Det hjælper dig med at starte og slutte dagen godt. Det er nemlig alfa og omega, at klimaet og atmosfæren i dit soveværelse er i top. På den måde får du den bedste søvn og den bedste måde at vågne op på.

 • High-end plankeborde til det trendy hjem

  Det er en sand nydelse, når du sætter dig til bords ved dit superlækre plankebord i dit hypermoderne hjem. Læs mere her!

 • De bedste kontinentalsenge

  Med en kontinentalseng får du én samlet sengeløsning. En kontinentalseng består oftest af tre lag: Nederst en boxmadras, i midten en springmadras og øverst en topmadras. Læs mere her.

 • Danske forbrugere foretrækker at shoppe møbler online

  Der er sket en markant udvikling i forbindelse med danskernes indkøbsvaner i løbet af de seneste år, og internethandelen har i den grad fået fat i møbelmarkedet nu. Det kan du læse meget mere om i denne artikel.

 • Guide til nyt soveværelse

  Når du skal indrette dit soveværelse, er det vigtigste, at du får skabt et rum, hvor du føler dig godt tilpas. Du bruger en rigtig stor del af døgnets timer der, så det går ikke, at du slet ikke kan lide indretningen der.

 • Giv dit hjem et frisk pust med et smukt tæppe

  Det er nok desværre de færreste af os, der er helt tilfredse med indretningen af vores hjem. Det kan være, at vi lige synes, at der mangler et eller andet, men at det kan være svært at sætte en finger på hvad.

 • Hvad er et hjem uden internet?

  Det er ikke nogen hemmelighed, at det i dag er næsten umuligt at leve normal hverdag uden at have mulighed for at benytte sig af alt det, der findes online.

 • Skab nyt liv i dit hjem på budget

  Når folk tænker på, at give et rum en ny stemning, kan de hurtigt tro, at dette skal koste uhyre mange penge, men dette er slet ikke nødvendigt. Læs mere her!

 • Tag til Island til sommer og få en anderledes sommerferie

  Hvis du har mod på en anderledes sommerferie og ikke nødvendigvis kræver over 20 grader, kan det være, at billeje på Island er noget for dig.

 • Få råd til at optimere indretningen af dit hjem

  Det koster penge at bo flot og hvis du ikke har pengene til at købe ting til indretningen, kan du lave nogle kreative ting selv eller måske låne penge til det du mangler mest.

 • Derfor kan det være en god idé at planlægge en renovering ned til mindste detalje

  Er du en af dem, som har et ønske eller en drøm om at renovere dit nuværende hus, så det bliver dit drømmehus, så kan der være mange ting, man kan gøre for at sikre, at man kan komme nemmere igennem projektet. Læs mere her!

 • 4 uundværlige havemaskiner til dig med en stor have

  Når du har en stor have, så er gode havemaskiner uundværlige. Din have skal jo passes og plejes hele året rundt. Læs mere i denne artikel.

 • Duften, du bør have på parfumehylden

  Det er samtidig også rigtig ærgerligt at vælge en duft, der ikke fungerer, for parfume er dyre dråber. Find inspiration til gode dufte her.

 • Sådan kan du friske dit hjem op til vinterperioden

  Her kan du få inspiration og gode råd til, hvordan du kan holde vinterdepressionen væk, ved at skabe ændringer i dit hjem.

 • Fordele og ulemper ved varmepumper

  Der findes forskellige slags varmepumper, der henter varmen fra forskellige steder. Der kan være forskellige årsager til, at det bedre kan betale sig at vælge den ene type frem for den anden. Læs mere her!

 • Sådan kan du få et minimalistisk køkken og bad

  Her vil du komme til at læse om nogle stilsikre ting til hjemmet, som vil være med til at skabe en rolig og afslappende hverdag. Der bliver fokuseret på badeværelset og køkkenet, da der bruges meget tid disse steder.

 • 6 gode råd til at undgå rotter

  Rotter på loftet, rotter i kælderen, rotter i haven, rotter I kloakken, rotter er en plage, uanset hvor de befinder sig - Se 6 gode råd til at undgå rotter her!

 • Mangler du en ny interesse eller hobby? Læs med her

  Det kan være kedeligt, hvis det eneste der fylder i ens liv er arbejde eller studie. Der kan mangle noget, og dine venner har måske alle sammen gang med noget, der gør deres liv mere underholdende.

 • Sådan etablerer du en ny og flot græsplæne med rullegræs

  Med rullegræs kan du nemt etablere en ny græsplæne. Du skal bare rulle græsset ud og sørge for at det ikke tørrer ud, og så har du en flot græsplæne i løbet af bare 14 dage.

 • Juniorsenge til børneværelset - Forstå de forskellige højder

  Når den lille bliver større og er vokset fra at have en tremmeseng eller vugge er det på tide at gå på jagt efter en juniorseng. Læs mere her!

 • 4 gode varmekilder til opvarmning af boligen

  Der kan ofte være store besparelser at hente på varmebudgettet ved at skifte varmekilde. Men hvilke muligheder er der for mere økonomiske og miljøvenlige varmekilder i et enfamiliehus i dag? Læs med og får svar!

 • Guide: Sådan sælger du din brugte bil

  Du kan sælge din bil privat, på auktion eller til en forhandler. Uanset hvad, kan du selv gøre en masse for, at du får bilen hurtigt solgt til den bedste pris. Læs mere her!

 • Højt til loftet? Så se, hvor smart du kan indrette dig her!

  Er der særligt højt til loftet i din bolig? Så er du heldig. Det betyder nemlig, at du har masser af god opbevaringsplads, og at der samtidig er lys og luft i din bolig. Vi giver dig her en række idéer til, hvordan du kan få mest muligt ud af pladsen i dit hjem.

 • Er den ønskede sofa for dyr? Sådan får du råd

  Du kender det nok godt. Den gamle sofa fra IKEA trænger til at blive skiftet ud, og den nye sofa skal bare være flot og i god kvalitet. Men efterhånden, som du kigger mere og mere på flotte sofaer, jo dyrere bliver de.

 • Giv dit hjem nyt liv med en tagrensning

  Synes du, at dit hjem godt kunne trænge til at blive piftet lidt op? Hvis dit tag ser lidt trist ud, så kan en tegrensning måske være lige det der skal til.

 • 4 tips til en pænere græsplæne

  Vil du gerne have en pæn græsplæne, så kan du finde 4 tips til hvordan du opnår en flot og grøn græsplæne sommeren over, lige her!

 • De fem største indretningstendenser i 2019

  Vi danskere elsker den nordiske minimalisme, men alligevel kommer der nye trends, for eksempel i teksturer og farver. Derfor kommer vi her med de fem største tendenser i indretning af bolig anno 2019.

 • Derfor burde vi alle kende en Handyman

  I hjemmet har vi både store og små udfordringer og når uheldet er ude er det rart at kende en handyman. Læs mere her!

 • Vaffeljern: Køkkenmaskinen der kan glæde store og små, morgen middag og aften

  Vafler kan spises morgen, middag og aften - og hvem elsker ikke vafler? Hvad er et køkken uden et vaffeljern? Læs mere om hvorfor du bør have et vaffeljern her!

 • Hold græs nede og beskær dine buske

  Græs, krat og andre vilde sager, som befinder sig i din have, kan være svære at holde nede eller bekæmpe, men det er der heldigvis gode råd for, som heller ikke er så besværlige, som det kunne lyde.

 • 3 ting du skal vide inden du bygger fundament

  Fundamentet er det der kommer til at bære hele konstruktionen, og derfor er fundamentet også noget af det vigtigste, selvom det ikke er noget du som sådan vil se, når byggeriet er færdigt.

 • De vigtigste ting til hjemmet til dig der har en baby

  Har du en baby, og er du nybagt mor, så kan det være svært at finde ud af, hvad du har brug for i hjemmet. Find inspiration lige her!

 • Uddannelsen indenfor byggeri, med ekstra gode jobmuligheder

  Tag en uddannelse allerede efter 9. klasse – bliv anlægsstruktør. I jobbet som anlægsstruktør handler det om at bruge kroppen og håndtere store maskiner.

 • Gode overvejelser du kan gøre dig, når du skal have nye vinduer i boligen

  At få nye vinduer i boligen er ikke bare en optimering af husets udseende og udgifter til energiforbruget, det er også en rigtig god investering i boligen på sigt.

 • Tips når du skal have nye gardiner til hjemmet

  Gardiner er ikke bare gardiner. Det er en del af boligens indretning og farve, design, kvalitet og type har stor betydning og skal vurderes unikt i forhold til din bolig.

 • Idéer til udvidelse af garderobepladsen i hjemmet

  Kniber det med pladsen i hjemmet? Vi har et samlet et par gode bud på, hvordan du bedst kan udvide garderobepladsen derhjemme!

 • Sådan får du et bedre indeklima i boligen

  Med ganske få tiltag i hverdagen, kan du forbedre dit indeklima markant. Et godt indeklima er godt for dit generelle helbred og velbefindende, og så forebygger det dyre og kedelige udgifter som fugt og råd. Læs med her, og find ud af, hvordan du selv påvirker dit indeklima.

 • 2 metoder, der får dit hus til at fremstå pænere

  Kunne dit hus trænge til at se lidt pænere ud? Uanset om det er, fordi dit hus skal sælges, eller fordi det bare trænger til lidt kærlighed, så kan du med to nemme metoder få det til at fremstå pænere.

 • Dæk et smukt bord til dit næste arrangement

  For mange kvinder er borddækningen, noget at det vigtigste når der kommer gæster. Få et par tips til at dække et smukt bord lige her!

 • 3 gode grunde til at vælge en anlægsgartner

  Hvad end du har en lille baghave med aftensol eller en stor have, hvor der spilles rundbold til de årlige familiekomsammener, kan du få stor gavn af råd og vejledning fra en erfaren anlægsgartner

 • Hvad er et klimaanlæg og hvorfor er det en god investering for dig?

  Et godt klimaanlæg hjælper ikke kun til at holde temperaturen stabil og behagelig. Læs med her, og lær hvad et klimaanlæg er, og hvorfor det kan være en god investering for dig.

 • Populære pyntefigurer, der pynter i ethvert hjem

  Hvilke pyntefigurer passer bedst til dit hjem? Læs med her, hvor vi giver dig et bud på populære pyntefigurer, der pynter i ethvert hjem.

 • Sådan gør du din indretning unik

  Dit hjem afspejler, hvem du er som person. Især hvis du formår at holde indretningen unik og helt din egen. Få tips til unik indretning her!

 • Sådan får du bugt med dårlig akustik i boligen

  Oplever du meget støj i hjemmet, så er det faktisk muligt at gøre noget ved det – og ofte er det slet ikke så omfattende at forbedre akustikken, som du måske går og tror.

 • Fordele ved at vælge et typehus

  Læs med her, hvis du går rundt med boligdrømme i maven og vil vide mere om de populære typehuse. Se 5 fordele ved typehuse her!

 • 3 grunde til at købe møbler online

  Find 3 gode grunde til hvorfor du skal købe dine nye møbler på nettet, samt inspiration til hvilke møbler du skal vælge.

 • 3 grunde til at købe ting til hjemmet online

  Internethandelen vokser år efter år og der er gode grunde til at vælge at shoppe ting til hjemmet online. Læs mere her!

 • Sådan afhøvler du dine gulve

  Hvornår afhøvler man et gulv? Og hvad er forskellen på afhøvling og slibning? Find gode råd om afhøvling af gulve i denne guide.

 • Tips til unge mennesker der snart skal flytte hjemmefra

  Skal du snart flytte hjemmefra eller i ny bolig er der mange ting at holde styr på. Du kan finde godt råd og yderligere hjælp i denne artikel.

 • Sådan skaber du hygge og miljø i din have

  Har du en have, som du er glad for at opholde dig i, kan den være et tiltrængt åndehul i en travl hverdag. Find inspiration til at gøre haven hyggelig her!

 • Spar penge på elregningen

  For manges vedkommende kan der være penge at spare på elregningen. Både gennem nye vaner og ved at gå jeres valgte elselskab og el-aftale efter i sømmene. Se 9 konkrete tips her.

 • Ideer til forbedring af soveværelset

  Vi bruger ca. en tredjedel af vores liv på at sove og en god nats søvn er særdeles vigtig for både vores humør, trivsel, performance og sågar vores lykke. Derfor er det vigtigt at tænke på hvordan du kan optimere dit soveværelse for at få en god nattesøvn.

 • 5 gode grunde til at vælge en varmepumpe

  Varmepumper er populære som aldrig før. Først og fremmest fordi det er en billig løsning. Men der er også andre grunde til at vælge en varmepumpe. Læs mere i denne artikel.

 • Tips til at vælge den bedste tremmeseng

  En af de mange opgaver som kommende forældre er at købe (og samle) en babyseng. Du kan få et par gode råd med på vejen i denne artikel.

 • Tips til køb af powerbank

  Powerbanks kan være uundværlige og er gode at have med på farten, så du altid kan få dine elektroniske apparater lades op. Få tips og gode råd inden du køber i denne guide.

 • Guide til udskiftning af tag

  I hvilke tilfælde kan du overveje om du skal have nyt tag og om du skal gøre det selv eller få professionel hjælp til montering, samt hvilke materialer du skal anvende lige her.

 • 5 ting der pynter i enhver bolig

  Det er ikke alle forundt med en kæmpe lejlighed eller et klassisk parcelhus. Mange af os bor i små lejligheder, hvor pladsen er sparsom, men behovene for livets udfoldelse de samme som hos dem, der råder over en masse kvadratmeter. Her får du tips til indretning af din lille lejlighed - så kan du bo småt, men stadig have masser af plads.

 • Indretning af lille lejlighed

  Det er ikke alle forundt med en kæmpe lejlighed eller et klassisk parcelhus. Mange af os bor i små lejligheder, hvor pladsen er sparsom, men behovene for livets udfoldelse de samme som hos dem, der råder over en masse kvadratmeter. Her får du tips til indretning af din lille lejlighed - så kan du bo småt, men stadig have masser af plads.

 • God hygiejne på badeværelset

  En god hygiejne på badeværelset er vigtig for din sundhed - og så ser et rent badeværelse desuden rigtigt indbydende ud. Her får du en række gode råd til, hvordan du holder en god hygiejne på toilettet.

 • Sådan tjekker du om dine vinduer bør udskiftes

  Du bør foretage et vinduestjek af både vinduer og døre to gange om året - på den måde kan du se, om de trænger til vedligeholdelse eller måske endda udskiftning. Læs mere i artiklen.

 • Tips til køb og opsætning af plakater og rammer

  Tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du køber plakater til hjemmet - samt gode råd til, hvordan du hænger dine nye plakater eller rammer op på den bedste måde.

 • Lej et depotrum til alt dét, du ikke bruger

  Der er flere fordele i at leje et depotrum - men er det egentlig noget for dig? Og hvad kan du opbevare på de ekstra kvadratmeter?

 • Opnå en mere personlig indretning

  Du kan få en mere personlig indretning ved at tilføje lidt af dig selv og elementer fra dit liv - men også ved at tænke nyt i forhold til de indretningselementer der trender lige nu. Læs hvordan her.

 • 6 moderne vasketøjskurve som hitter i 2018

  I denne artikel får du 6 bud på en flot, praktisk og moderne vasketøjskurv som holder fra 2018 og frem.

 • Dette skal du som minimum have til hjemmebaren

  Overvejer du at lave din helt egen hjemmebar, så find gode tips i denne artikel.

 • Huskeliste til flytning

  Skal du flytte hjemmefra eller i en ny bolig, så kan du med fordel bruge denne huskeliste og samtidig få nogle god råd om flytningen.

 • Tips til at vælge den bedste røgalarm

  Måske ved du allerede at det er vigtigt med en røgalarm i din bolig. Men hvordan sikrer du dig bedst og hvad er ellers værd at vide om røgalarmer. Læs vores guide om røgalarmer her.

 • Overvejelser inden køb af drivhus

  Hvis du drømmer om en drivhus i haven, så er denne guide et godt sted at starte. Her kan du finde nogle af de overvejelser som du med fordel bør gøre dig inden du kæber drivhus.

 • Tips til at vælge de rigtige lamper

  I denne artikel finder du 7 tips til at vælge de rigtige lamper. Der er mange gode overvejelser du kan drage nytte af inden du køber nye lamper.

 • Tips til tyverisikring af bolig

  Er du nervøs for at få besøg af indbrudstyve, så bør du læse denne artikel som kommer med gode overvejelser i forhold til at undgå indbrud.

 • Sådan indretter du et børneværelse, der holder i mange år

  Her finder du et par gode ideer til hvordan du kan indrette et børneværelse som holder i mange år.

 • Undgå at hunden stikker af

  Det er aldrig sjovt, når hunden stikker af. Du kan dog både forebygge at det sker - og sørge for du nemt kan finde hunden igen, hvis den skulle blive væk.

 • Få mere opbevaringsplads i soveværelset

  Har du brug for mere opbevaringsplads i soveværelset? Så kan du her finde nogle gode råd til, hvordan du øger antallet af hyldemeter til at opbevare alt det, du har brug for.

 • Sådan reparerer du dine hvidevarer

  Du skåner både miljøet og din pengepung hver gang du reparerer dine hvidevarer - og ofte er det faktisk noget du selv kan gøre! Læs mere her.

 • Tips til opvaskemaskine

  Er du en af dem der bruger din opvaskemaskine helt forkert? Bærer du dig rigtigt ad, kan du både spare penge og være god ved miljøet på én gang. Læs hvordan i artiklen.