Guides og artikler

Her finder du en oversigt over vores bedste guides og artikler om bolig, have, elektronik og meget andet. 

Sådan gør du din indretning unik
Dit hjem afspejler, hvem du er som person. Især hvis du formår at holde indretningen unik og helt din egen. Få tips til unik indretning her!
Sådan får du bugt med dårlig akustik i boligen
Oplever du meget støj i hjemmet, så er det faktisk muligt at gøre noget ved det – og ofte er det slet ikke så omfattende at forbedre akustikken, som du måske går og tror.
Fordele ved at vælge et typehus
Læs med her, hvis du går rundt med boligdrømme i maven og vil vide mere om de populære typehuse. Se 5 fordele ved typehuse her!
3 grunde til at købe møbler online
Find 3 gode grunde til hvorfor du skal købe dine nye møbler på nettet, samt inspiration til hvilke møbler du skal vælge.
3 grunde til at købe ting til hjemmet online
Internethandelen vokser år efter år og der er gode grunde til at vælge at shoppe ting til hjemmet online. Læs mere her!
Sådan afhøvler du dine gulve
Hvornår afhøvler man et gulv? Og hvad er forskellen på afhøvling og slibning? Find gode råd om afhøvling af gulve i denne guide.
Tips til unge mennesker der snart skal flytte hjemmefra
Skal du snart flytte hjemmefra eller i ny bolig er der mange ting at holde styr på. Du kan finde godt råd og yderligere hjælp i denne artikel
Sådan skaber du hygge og miljø i din have
Har du en have, som du er glad for at opholde dig i, kan den være et tiltrængt åndehul i en travl hverdag. Find inspiration til at gøre haven hyggelig her!
Spar penge på elregningen
For manges vedkommende kan der være penge at spare på elregningen. Både gennem nye vaner og ved at gå jeres valgte elselskab og el-aftale efter i sømmene. Se 9 konkrete tips her.
Ideer til forbedring af soveværelset
Vi bruger ca. en tredjedel af vores liv på at sove og en god nats søvn er særdeles vigtig for både vores humør, trivsel, performance og sågar vores lykke. Derfor er det vigtigt at tænke på hvordan du kan optimere dit soveværelse for at få en god nattesøvn.
5 gode grunde til at vælge en varmepumpe
Varmepumper er populære som aldrig før. Først og fremmest fordi det er en billig løsning. Men der er også andre grunde til at vælge en varmepumpe. Læs mere i denne artikel.
Tips til at vælge den bedste tremmeseng
En af de mange opgaver som kommende forældre er at købe (og samle) en babyseng. Du kan få et par gode råd med på vejen i denne artikel.
Tips til køb af powerbank
Powerbanks kan være uundværlige og er gode at have med på farten, så du altid kan få dine elektroniske apparater lades op. Få tips og gode råd inden du køber i denne guide.
Guide til udskiftning af tag
I hvilke tilfælde kan du overveje om du skal have nyt tag og om du skal gøre det selv eller få professionel hjælp til montering, samt hvilke materialer du skal anvende lige her.
5 ting der pynter i enhver bolig
Det er ikke alle forundt med en kæmpe lejlighed eller et klassisk parcelhus. Mange af os bor i små lejligheder, hvor pladsen er sparsom, men behovene for livets udfoldelse de samme som hos dem, der råder over en masse kvadratmeter. Her får du tips til indretning af din lille lejlighed - så kan du bo småt, men stadig have masser af plads.
Indretning af lille lejlighed
Det er ikke alle forundt med en kæmpe lejlighed eller et klassisk parcelhus. Mange af os bor i små lejligheder, hvor pladsen er sparsom, men behovene for livets udfoldelse de samme som hos dem, der råder over en masse kvadratmeter. Her får du tips til indretning af din lille lejlighed - så kan du bo småt, men stadig have masser af plads.
God hygiejne på badeværelset
En god hygiejne på badeværelset er vigtig for din sundhed - og så ser et rent badeværelse desuden rigtigt indbydende ud. Her får du en række gode råd til, hvordan du holder en god hygiejne på toilettet.
Sådan tjekker du om dine vinduer bør udskiftes
Du bør foretage et vinduestjek af både vinduer og døre to gange om året - på den måde kan du se, om de trænger til vedligeholdelse eller måske endda udskiftning. Læs mere i artiklen.
Tips til køb og opsætning af plakater og rammer
Tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du køber plakater til hjemmet - samt gode råd til, hvordan du hænger dine nye plakater eller rammer op på den bedste måde.
Lej et depotrum til alt dét, du ikke bruger
Der er flere fordele i at leje et depotrum - men er det egentlig noget for dig? Og hvad kan du opbevare på de ekstra kvadratmeter?
Opnå en mere personlig indretning
Du kan få en mere personlig indretning ved at tilføje lidt af dig selv og elementer fra dit liv - men også ved at tænke nyt i forhold til de indretningselementer der trender lige nu. Læs hvordan her.
6 moderne vasketøjskurve som hitter i 2018
I denne artikel får du 6 bud på en flot, praktisk og moderne vasketøjskurv som holder fra 2018 og frem.
Dette skal du som minimum have til hjemmebaren
Overvejer du at lave din helt egen hjemmebar, så find gode tips i denne artikel.
Huskeliste til flytning
Skal du flytte hjemmefra eller i en ny bolig, så kan du med fordel bruge denne huskeliste og samtidig få nogle god råd om flytningen.
Tips til at vælge den bedste røgalarm
Måske ved du allerede at det er vigtigt med en røgalarm i din bolig. Men hvordan sikrer du dig bedst og hvad er ellers værd at vide om røgalarmer. Læs vores guide om røgalarmer her.
Overvejelser inden køb af drivhus
Hvis du drømmer om en drivhus i haven, så er denne guide et godt sted at starte. Her kan du finde nogle af de overvejelser som du med fordel bør gøre dig inden du kæber drivhus.
Tips til at vælge de rigtige lamper
I denne artikel finder du 7 tips til at vælge de rigtige lamper. Der er mange gode overvejelser du kan drage nytte af inden du køber nye lamper.
Tips til tyverisikring af bolig
Er du nervøs for at få besøg af indbrudstyve, så bør du læse denne artikel som kommer med gode overvejelser i forhold til at undgå indbrud.
Sådan indretter du et børneværelse, der holder i mange år
Her finder du et par gode ideer til hvordan du kan indrette et børneværelse som holder i mange år.
Undgå at hunden stikker af
Det er aldrig sjovt, når hunden stikker af. Du kan dog både forebygge at det sker - og sørge for du nemt kan finde hunden igen, hvis den skulle blive væk.
Få mere opbevaringsplads i soveværelset
Har du brug for mere opbevaringsplads i soveværelset? Så kan du her finde nogle gode råd til, hvordan du øger antallet af hyldemeter til at opbevare alt det, du har brug for.
Sådan reparerer du dine hvidevarer
Du skåner både miljøet og din pengepung hver gang du reparerer dine hvidevarer - og ofte er det faktisk noget du selv kan gøre! Læs mere her.
Tips til opvaskemaskine
Er du en af dem der bruger din opvaskemaskine helt forkert? Bærer du dig rigtigt ad, kan du både spare penge og være god ved miljøet på én gang. Læs hvordan i artiklen.