Minecookies.org

De bedste kontinentalsenge

Med en kontinentalseng får du én samlet sengeløsning. En kontinentalseng består oftest af tre lag: Nederst en boxmadras, i midten en springmadras og øverst en topmadras. Hvis du vælger at købe en kontinentalseng, skal du altså ikke ud og anskaffe samt investere i flere madrasser og tilbehør fra flere forskellige forhandlere, da en kontinentalseng allerede har de nødvendige elementer.

En kontinentalseng er ikke helt billig, hvis du vil sikre dig en god liggekomfort af en kvalitet ud over det sædvanlige. Men en seng er muligvis også det vigtigste møbel i hjemmet, da søvn er utroligt vigtigt for, at vi kan fungere optimalt i hverdagen. 

Hos seng.nu finder du en guide til bedre kontinentalseng. Det er nemlig vigtigt, når du skal vælge en ny seng, at du sikrer dig den allerbedste seng efter dine behov.

Valg af kontinentalseng

Kontinentsalsenge med målene 140x200 cm egner sig godt til én voksen eller en voksen og et barn.

Ønsker du masser af plads til dig selv eller sover du sammen med en partner, er kontinentalsenge med en bredde på 150 cm og en længde på 200 cm velegnede. Dog bør sengen som hovedregel, hvis to voksne personer skal dele seng, være 180x200 cm. Kontinentalsenge med en længde på 210 cm er til dig, der ønsker noget ekstra længde på din seng. Det kan være dig og din partner ønsker masser af plads i sengen, hvor børnene måske sommetider ender i midten af sengen om natten. Priserne på disse senge afspejler sig naturligvis også med størrelsen på sengen. Du kan derfor godt regne med at skulle af med flere penge, hvis du ønsker denne sengestørrelse. Dit valgt af størrelse på sengen afhænger i sidste ende af dine egne præferencer.

Når det gælder liggekomforten, er det madrassens fasthed, du bør have med i dine overvejelser. Det er som udgangspunkt din vægte, der afgør, hvilken fasthed, der egner sig bedst til lige netop dig.

Udseendet af sengen har naturligvis også betydning for dit valg af en kontinentalseng. Her kan du blandt andet overveje, hvilke ben du ønsker på sengen, og om du vil have gavl på sengen eller ej. Du kan også få opbevaringsplads i din kontinentalseng. På den måde kan du udnytte pladsen under sengen mest muligt.  

Derudover spiller kvaliteten af din seng også en vigtig faktor, så du er garanteret den bedste sengeoplevelse. Der findes kontinentalsenge, hvor du selv har mulighed for selv at bestemme, hvilken fasthed du ønsker, madrassen skal have.

Når du skal vælge din kontinentalsenge, skal du derfor først og fremmest beslutte dig for, hvor meget plads du har brug for.

Dernæst bør du gøre dig overvejelser i forhold til fjedre og fasthed. Hvis du vejer under 75 kg, vil en seng med pocket-fjedre og en medium fast madras med stor sandsynlighed være den rette for dig. En seng med en fasthed og pocket-fjedre vil kunne egne sig til dig med en vægt på 75-95 kg. Hvis du derimod vejer mere en 95 kg, bør du gå efter en seng med multipocketfjedre og en fast fasthed.