Minecookies.org

Duften, du bør have på parfumehylden

Du gør sikkert meget ud af, at dit hjem skal dufte ordentligt og rent. Vores næser er nemlig lynhurtige til at opfange, når der er noget, der dufter på en bestemt måde. Det samme gælder duften, som vi selv afgiver.

Du har prøvet at sidde ved siden af en i toget eller i bussen, der ganske enkelt lugtede som en gadekat. Du har også prøvet at gå forbi en, som bare havde en helt utrolig duft. Duftene er noget af det, vi oplever stærkest, og det er absolut noget af det vigtigste at have tjek på.

Det er samtidig også noget af det sværeste, fordi der er så stort udvalg af parfumer, og de alle sammen hævder, at de kan få det modsatte køn til at blive helt forgabte i dig og din duft.

Det er svært at vide, hvilken duft der fungerer. Det er samtidig også rigtig ærgerligt at vælge en duft, der ikke fungerer, for parfume er dyre dråber.

Du kan dog godt få en billig parfume med en duft, der fungerer her. Bon Parfumeur er anmelderrost, fordi deres fire forskellige duftserier hver især rammer lige præcis den duft, de hævder at afgive. Så er det bare op til dig at vælge.

Meget at mikse mellem

Det vigtigste, når du skal vælge en duft, er, at du skiller dig ud. Det nytter ikke noget, at du dufter som hende ved siden af, hvis du vil gøre et indtryk.

Det handler i høj grad om at skille sig ud, og det er nemmere end nogensinde med Bon Parfumeur, fordi du kan blande de forskellige dufte sammen.

Parfumerne er skabt med blandingen in mente. Det betyder, at du ikke skal være bange for, at det bliver en rodet duft, når du blander.

Tværtimod komplimenterer duftene hinanden, og de mange blandingsmuligheder giver dig en enestående mulighed for at skille dig ud.

Det er derfor en god idé at have flere at mikse sammen, og de små, æstetiske flakoner gør det muligt at have flere på hylden.

De er også nemme at have med i håndtasken. Hvis du er i tvivl om, hvilke dufte du ønsker, så er det en god idé at prøve en testpakke.

Fire forskellige duftserier

Bon Parfumeur har opdelt sine dufte i fire duftserier med flere varianter, der indgår i de forskellige duftserier. Duftserierne er:

  • Den friske
  • Den søde
  • Den blomstrede
  • Gourmetserien

Navngivelsen er relativt nem at forstå. Den friske er friskere end de andre og så videre. Det er samtidig rigtig nemt at finde rundt i duftserierne, når du ved, hvad de forskellige duftserier går ud på.

Så handler det bare om at finde de varianter fra forskellige duftserier, du ønsker. Her har Bon Parfumeur gjort det nemt for dig ved at give en kort beskrivelse af, hvad de enkelte dufte kan beskrives som.

Det kan være som en romantisk tur eller en betydningsfuld samtale. Disse små beskrivelser fungerer som et mærkat om, hvad du kan regne med at få ud af den parfume, beskrivelsen tilhører.