Populære pyntefigurer, der pynter i ethvert hjem

Danmark er efterhånden blevet et synonym på godt håndværk, lækkert design og indretning ude i verden – og det med god grund! Vi har nemlig stor tradition for at holde linjerne rene med fine eller finurlige pyntefigurer, der sætter prikken over i’et på enhver indretning. Men hvilket design passer bedst til dit hjem? Læs med her, hvor vi giver dig et bud på populære pyntefigurer, der pynter i ethvert hjem.

Georg Jensen, Karl Bojesen og Royal Copenhagen er blandt Danmarks mest populære producenter af pyntefigurer til hjemmet. Hvad end du er til finurlige figurer eller fortrækker at pynte stuen enkelt til påske og jul, kan du næsten være sikker på, at de har pynt, der falder i din smag. Savner du alligevel inspiration til, hvordan du kan pynte dit hjem, kan du få hjælp her. 

Hvorfor dekorer vi hjemmet med pyntefigurer?

Der kan være mange gode grunde til, at du gerne vil dekorere dit hjem med pyntefigurer.

Har du arvet en pyntefigur i smukt design fra et familiemedlem, kan det være en god måde at mindes personen i en travl hverdag. Eller måske du lige har fejret din fødselsdag og fået en flot figur i gave?

Pyntefigurer giver dit hjem et personligt touch, som kan være med til at afspejle, hvem du er. Desuden er pyntefigurer fra populære mærker, som f.eks. Kaj Bojesen, oplagte gaveidéer til ham eller hende, der lige er flyttet hjemmefra eller har rund fødselsdag.

Vil du pynte dit hjem populære pyntefigurer eller hjælpe en kær godt på vej med indretningen? Så vil du elske det store udvalg af Kaj Bojesen hos Kitchenone.

Klassiske pyntefigurer, der pynter i ethvert hjem

Det er svært at komme uden om de store klassikere fra Kaj Bojesen, Georg Jensen og Royal Copenhagen, når du går på jagt efter populære pynteting til hjemmet.

Det er svært ikke at smile ved synet af Karl Bojesens yndige figurer, når de barnligt hænger fra hylderne eller står i reolen. De fine figurer pynter flot i ethvert hjem – på børneværelser såvel som i stuen og køkkenet.

De fine stel fra Royal Copenhagen er de sidste par år blevet populære pyntegenstande i de danske hjem. Hvad end du bor i et farverigt kollektiv eller foretrækker rene linjer, klæder de håndmalede mønstre stort set alle stuer og køkkener.

Det er derfor ikke uden grund, at Georg Jensens julepynt og Royal Copenhagens påskeæg er blevet populære samleobjektiver. De enkle og sirligt designede jule- og påskedekorationer spreder fantastisk stemning i hjemmet og er desuden oplagte jule- og fødselsdagsgaver til dem, der går op i design.

Populære pyntefigurer behøver ikke koste en herregård

Det kan hurtigt blive dyrt at indrette sin bolig, når du vil pynte den med populære pyntefigurer. Heldigvis findes der en masse pyntefigurer til overkommelige priser.

Hoptimisten kommer for eksempel i flere prisklasser og er blandt danskernes favorit, når det kommer til sjov og hyggelig pynt.

Eller hvad med nogle flotte pyntefigurer fra Normann? De fine motiver vil uden tvivl fange nysgerrige og moderigtige gæsters blik, når de kommer på besøg. Find inspiration til andre pynteting til boligen her