Minecookies.org

Tips til at gøre hus og have sommerklar

Vi er mange, der elsker sommeren, og er fast besluttet på, at få så meget ud af den som muligt. Dette inkluderer blandt andet at invitere sommerstemningen ind i hjem og have, så man er klar til de lune dage og lyse nætter.

Gør plads til lys og luft

Vi forbinder ofte sommer med masser af lys of luft, og for at invitere sommeren ind i hjemmet, er det derfor en god idé at sørge for, at der er plads. Uorden og rod kan være stressende og gøre det svært at slappe af, og selvom at have mange genstande og møbler stående rundt omkring kan give en hygge og varme, så passer dette bedre til vinteren end sommeren.

Start din sommer ud med at gøre hjemmet luftigt og lyst at være i ved at pakke nogle ting væk. Det kunne være de mange tæpper, der alligevel ikke er brug for i de varme sommermåneder, lampen, der normalt bruges til at skabe lys under vinterens mørke, al den unødvendige nips eller noget helt fjerde. Læg tingene i kasser og sørg for, at de er beskyttet godt for eksempel med god emballage fra Albe emballage, så de kan findes frem igen, når der er behov for det.

Gør udearealerne flotte

Sommeren gode vejr fungerer som en magnet, der helt naturligt trækker os udenfor i haverne, på terrasserne og altanerne. Det giver derfor god mening at sørge for, at disse udearealer er behagelige at opholde sig på. Gør din have sommerklar og kom i gang med at slå græsset, luge ud i blomsterbedene og sætte havemøblerne frem.

At tilbringe mere tid i haven betyder også, at man får set huset mere ude fra, end man normalt gør. Her kan det ske, at man begynder at få øje på projekter, der har fået lov til at blive udskudt lidt for længe. Dette kunne for eksempel være i form af vinduespudsning. At pudse ydersiden af vinduerne er ofte besværligt og irriterende, og det kan være svært at få gode resultater, hvilket især er synligt, når solen skinner.

Hvis du ikke er fan af at pudse vinduer, kan du med fordel gøre brug af et professionelt firma. Læs mere om vinduespudsning her og bliv klogere på, hvordan du nemt kan få pæne og rene vinduer, der regelmæssigt bliver pudset grundigt. Så slipper du for at skulle tænke på det igen.