Kongespil / vikingespil

Det klassiske kongespil, eller vikingespil som det også kaldes, har eksisteret i mange år efterhånden, men det er ikke uden grund. Det er nemlig stadig en perfekt måde et lege sammen på i haven, på stranden eller andre steder hvor du har plads nok til at opstille banen. Se udvalget af kongespil her.

Kongespillet er sjovt fordi det giver en god kunkurrence mellem deltagerne på en måde så både børm, unge og ældre kan være med - og uden at få sved på panden. Dermed kan man sagtens spille kongespil, næsten uanset situation og påklædning - også selvom du er til grillfest, konfirmation eller er taget en tur til stranden.

Hvad er et kongespil?

Et kongespil består at 10 små træklodser, som hvert hold stiller op i hver sin ende af en bane på 10 gange 10 meter. Kongen er en større træklods, som skal stå i midten af banen, og som først må væltes, når et af holdene fra sin ende af banen, har skudt alle modstanderholdets 5 træklodser ned med træpinde som også medfølger. Hvert hold skiftes til at kaste. Det er groft sagt reglerne, som dog består af lidt flere elementer, men det er nok til at forklare grundprincipperne. 

Kongespil kan spilles på græs, asfalt, sand, grus og alle andre underlag, så længe du kan få træklodserne til at stå op. Det er en god ide at opstille banen et godt stykke væk fra parkerede biler, vinduer og andre sarte ting der kan tage skade af at blive ramt af en træklods eller kastepind. 

De største fordele ved kongespil er at det ikke koster ret meget, er nemt at pakke sammen og stille op, samt at transportere. Derudover er det et spil alle kan være med til. Endda uden at få sved på panden.

Viser 14 ud af 14 resultater
Mini Kubb - Kongespil
Pris 99.00 DKK.
Goki KUBB Vikings Small
Pris 99.00 DKK.
KUBB Vikingespil, lille bord udgave
Pris 103.00 DKK.
Kongespil naturtræ 25,5x11,5x26cm
Pris 129.00 DKK.
KUBB Kongespil
Pris 139.00 DKK.
32 cm Vikingespil - Kongespil i original...
Pris 149.00 DKK.
25 cm Vikingespil
Pris 168.00 DKK.
KongeSpillet - det klassiske vikingespil...
Pris 199.00 DKK.
Kubb kongespil
Pris 229.00 DKK.
VIKINGESPIL TRÆ I ÆSKE KRAFTIG TRÆ/STORE...
Pris 249.00 DKK.
Kubb - Kongespil
Pris 259.00 DKK.
Luksus kongespil fra Buiten Speel
Pris 348.00 DKK.
KUBB Vikingespil
Pris 524.00 DKK.
Kubb, Vikinge, Kongespil
Pris 624.00 DKK.