Du bruger 1/3 af livet på at sove, så en seng er en rigtigt god gave

Det lyder måske voldsomt, at ca. 1/3 af livet bruges på at sove. Men ikke desto mindre er det sandt, hvis du regner hele livet med fra fødsel til omkring de 80 år – eller hvornår døden nu indtræffer. En seng er derfor også en betænksom gave både til børn og voksne.

Nu kan en seng jo ikke bruges hele livet. På et tidspunkt vokser baby ud af sin seng og skal have en barneseng og senere en juniorseng og senere igen en voksenseng. Og en voksenseng holder sjældent et helt langt liv – eller den forringes i hvert fald med årene. Så der er altså flere lejligheder, hvor en seng vil være en perfekt gaveidé.

Slå jer sammen om en seng

En seng er jo ikke en helt billig gave at give. Så medmindre du er på jagt efter en ny seng i gave til dit eget barn, til din ægtefælle eller til jer begge, så er det nok ikke lige det, du først tænker på at give andre.

Men skal din nieces nyfødte have en babyseng i dåbsgave? Eller ønsker din søster barn sig en ny og smartere juniorseng til sin 7-års fødselsdag? Eller er det dine forældre, der holder sølvbryllup og skal have en ny dobbeltseng?

Så kan det være løsningen, at I er flere i familien, der går sammen om at give en god og holdbar seng. Tjek udvalget online, og få gaven leveret lige til hoveddøren.

En seng er ikke bare en seng

Når du giver en seng i gave, giver du ikke bare en seng. I hvert fald ikke hvis du har tænkt dig om og købt noget kram – og det har du selvfølgelig.

For ud over at give en seng, giver du også gavemodtageren noget af det vigtigste for hans eller hendes helbred – både fysisk og psykisk. Altså i bund og grund hans eller hendes livskvalitet. For du giver ham eller hende en god nattesøvn.

Og du ved sikkert godt selv, hvor meget en god nattesøvn betyder. Måske ikke helt ned på det videnskabelige plan, men i hvert fald hvor meget den betyder for dit velvære i dagligdagen.

Sidder du nu og kommer i tanke om, at du egentlig selv godt kunne bruge en ny og bedre seng? Så skriv en seng på ønskesedlen, eller giv dig selv en velfortjent gave.