Minecookies.org

En sommer i havens tegn!

Lad os indse det. 2020 bliver næppe et år med fokus på lange charterferier og ture ud og opleve verden. Covid-19 har for længst fået mange lande til at kaste anker og stoppe op for en tid. Grænserne er i et vidst omfang stadig lukkede af, og det anbefales ikke at rejse ud i verden, som situationen er.

For mange familier betyder det, at man enten vælger at opleve smukke Danmark fra helt nye sider og tage i sommerhus eller måske prøve kræfter med camping og lignende. For mange andre betyder den annullerede rejse, at der kan kastes energi på at forskønne hjemmet – naturligvis med haven i fokus, da det bliver dér, mange af os kommer til at bruge vores sommer. Og ved du hvad? Det behøver slet ikke at være så ringe endda!

Vi giver dig 3 gode råd til, hvordan du kan holde en skøn "staycation".

Sauna

En af de største glæder ved at holde ferie er muligheden for at slappe af og nyde livet. Den luksusfølelse kan du nu bringe hjem i din egen have, hvis du er villig til at foretage et par små investeringer.

F.eks. kan du investere i saunatønder magen til dem på denne side, hvis du ønsker at have din helt egen ’svedehytte’ i haven. Forestil dig bare, du har været ude og få en god dukkert – og nu kan du så endelig komme i en skøn sauna!

Saunaen er faktisk forbundet med mange helbredsmæssige fordele, da det er godt for både hjertet og dit blodtryk. Årsagen er, at kroppens reaktion på den store mængde varme er at ’flygte’ ved at frigive adrenalin fra nervecellerne og også noradrenalin fra binyremarven. Omsat til almindeligt dansk betyder det, at hjertets rytme øges, hvilket er ren motion for det. Og da hjertets rytme øges, pumpes der mere blod ud i kroppen, hvilket er godt for årene – og gør at dit blodtryk falder, når du er færdig med at være i sauna.

Jacuzzi

Når vi tager på ferie, er en af de største glæder at ligge ved poolen. Så hvad kunne næsten være bedre end at få samme luksus i egen baghave?

En jacuzzi kan både fås til brug inde eller ude, hvormed du kan indrette haven eller badeværelset med rendyrket velvære.

Fordelen ved at have en sådan luksus til rådighed udendørs er dog, at det føles endnu mere fantastisk at hoppe i boblebadet, når der samtidig er åben himmel og frisk natur omkring.

Grillhytten

For særligt de mange mandlige grillmestrer, vil det med garanti være ideelt med en grillhytte, som gør alle dage til gode grill-dage!

Med en sådan hytte i haven er der ikke noget, som hedder for dårligt vejr, da man kan tage plads og smide noget lækkert på grillen, mens tag og sider beskytter for vejret. Selv i bragende solskin er der skygge, hvilket gør det dejligt, når man opholder sig og spiser i hytten. Se eksempler på grillhytter her hos Viking Outdoor.

HUSK! Din egen have kan let forvandles til et sandt ferieparadis. Der findes masser af muligheder, som er gode til børn, voksne og ældre.