Tekstiler

Leder du efter tekstiler online eller måske endda billige tekstiler, så kan du måske finde det du søger her. Se udvalget af tekstiler her.

Hvad er tekstiler?

Tekstiler er en betegnelse for noget der f.eks. kan være vævet, strikket, hæklet, knyttet og lignende. Det kan også være stof som er lavet af forskellige fibre.

Betegnelsen tekstiler stammer fra gammel tid, og begrebet har ændret karakter siden dengang. Nye produktionsmetoder og måske især masseproduktionen af varer har ændret tekstil produkter voldsomt. 

Tidligere brugte man mest naturfibre som f.eks. uld, bomuld, silke og hør. I dag anvendes der mest kunstfibre til tekstiler, som f.eks. spandex, nylon og polyester.

Tekstiler til din bolig

Leder du efter inspiration til tekstiler, så har vi i denne kategori samlet en lang række produkter fra nogle gode webshops i Danmark med tekstiler i forskellige genrer. Tekstiler kan nemlig bruges til til ret mange ting. De kan både bruges til

  • rengøring, i form af karklude, viskestykker og lignende
  • pynt i form af puder, tæpper og lignende
  • praktiske formål, så som dyner, puder og tæpper der kan holde dig varme - eller gardiner som kan holde solen lys ude af dit hjem.