Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Flyttekasser

Flyttekasser er nyttige til mange ting. Når du skal flytte er de uundværlige men de kan også med stor fordel benyttes til opbevaring af ting i dit hjem, sådan så du kan pakke mange mindre ting sammen og gemme dem væk på loftet, i kælderen eller i skabene. Flyttekasser kan også nemt stables, sådan så dine ting fylder mindst muligt.

Mangler du billige og robuste flyttekasser, opbevaringsbokse og lignende, så se udvalget herunder.

Flyttekasser når du skal flytte

Når du skal flytte er forskellige slags flyttekasser, i traditionel form, et must sådan så din flytning fra A til B kan foregå så nemt som muligt. Dine ting er beskyttet mod stød, vind og vejr når du flytter og kan nemt stables oven på hinanden. Og du kan flytte meget mere på én gang hvs du har pakket dine ting godt sammen inden selve flytningen.

Her får du lige nogle gode råd i forhold til brugen af flyttekasser:

  • Køb dem i forskellige størrelser, da de ikke må blive alt for tunge. Bøger fylder f.eks. ikke ret meget, er nemme at stable i en kasse, men de vejer ret meget, så hvis kassen er for stor bliver den alt for tung.
  • Put de tungeste ting i bunden af dine flyttekasser, og de lette ting i toppen.
  • Sørg for at dine flyttekasser er fyldt op, så godt som du kan. Fyld evt sammenkrøllede aviser eller reklamer (eller tøjstykker) i de tomme huller, sådan så kasserne bliver helt fyldt op. De skaber en god solid kasse, hvor indholdet ikke ligger løst og dermed ikke går så nemt i stykker under transport. Hvis kasserne er fulde så er de også langt nemmere at stable oven på hinanden.
  • Når du fylder en flyttekasse, så put ting i der hører til køkkenet i én kasse og til stuen i en anden. Undgå at blande det for meget sammen, da det giver bøvl når du engang skal pakke ud.
  • Skriv på dine flyttekasser hvad der er i dem, sådan så du nemt kan danne dig et overblik, og ved hvor du skal lede efter dine ting, når du engang skal pakke ud, og du har en masse flyttekasser fyldt med ting.

Flyttekasser kan som sagt nemt stables i en kælder eller på loftet. Du kan måske endda bruge dem lidt kreativt til opbevaring på dit kontor eller lignende, hvor du samtidig med kan bygge en skillevæg af kasserne. Og hvis du ikke vil have at kasserne er synlige, så kan du måske "beklæde" siden af din skillevæk (bygget af flyttekasser) med et laget, en stor dug eller lignende.

Hvor mange flyttekasser har du brug for?

Det er altid svært et bedømme hvor mange flyttekasser du har brug for, men da du med fordel kan pakke en masse ting i flyttekasser, for at gøre en flytning nemmere eller for at få dem til at fylde mindre i dit hjem, så kommer du ikke langt uden mindst en 10 - 20 flyttekasser.

Du skal tænke på at du kan fylde en lang række ting i flyttekasser. Det er f.eks.:

Mit bud er at 10-20 flyttekasser kun lige er nok til at flytte en enkelt person fra en 2 værelses lejlighed. Skal du flytte fra A til B, hvor der er flere personer og en større lejlighed eller et hus der skal flyttes fra, så skal der mange flere flyttekasser til.