Gamer tastatur med lys

Hvis du er en ivrig gamer, eller du har børn der elsker at spille computer, så ved du nok også at udstyret skal være i orden for at kunne spille så godt som muligt. Det gælder også for tastaturer. Et standard tastatur beregnet til kontorbrug er sjældent godt nok til den øvede gamer.

Et gamer tastatur, eller et gamer keyboard, er helt sikkert vejen frem på grund af dets funktioner og udformning. De er jo decideret bygget til gamere, så der er taget hensyn til forskellige vigtige ting som gør dig til en bedre og mere effektiv computerspiller.

Nogle af disse ekstra funktioner og muligheder er f.eks.:

  • At tasterne ofte har en placering som er egnet til gaming, og de er typisk også i en bedre kvalitet, så de f.eks. ikke så let sætter sig fast ved slitage (eller overdrevet brug)
  • At du har mulighed for at programmere en masse specialle taster til at gøre funktioner/handlinger for dig når du spiller. Det er såkaldte programmerbare taster. Uundværligt for den seriøse gamer.
  • At du har mulighed for at vælge et gamer tastatur med lys. Det er en kæmpe fordel, da mange gamere gerne vil have det ret mørkt i rummet, så der ikke kommer lys i skærmen, men de har jo samtidig brug for at kunne se tasterne. Så er et gamer tastatur med lyd uundværligt.

Se et godt udvalg af gamer tastaturer herunder.

Viser 11 ud af 11 resultater
Speedlink Iovia Gaming Keyboard / Gamer...
Pris 169.95 DKK.
Gamer tastatur og mus
Pris 189.00 DKK.
Gamer tastatur med Lys
Pris 199.00 DKK.
Coolbox - Gamer Tastatur Med Lydstyret...
Pris 219.95 DKK.
Anti-Ghosting Gamer Tastatur m. Nordisk...
Pris 229.00 DKK.
White Shark Samurai Gamer Tastatur - Uk
Pris 249.95 DKK.
SPEEDLINK PARTHICA Core Gaming Tastatur.
Pris 288.75 DKK.
Gamer Tastatur
Pris 379.00 DKK.
Gamer - Tastatur
Pris 449.00 DKK.
Gamer tastatur med lys
Pris 489.00 DKK.
Havit KB462L mekanisk RGB tastatur med...
Pris 498.75 DKK.