Der er garanti for underholdning i hjemmet med en PS5

Den nye PlayStation er lige på trapperne - og der er helt sikkert garanti for underholdning, når den endelig kommer i handlen. Se her, hvorfor du bør glæde dig.

Sony er – og har altid været - dygtige til at starte en enorm hype omkring deres kommende konsoller. Det skyldes ikke mindst, at de kun ved få lejligheder frigiver information omkring deres nye produkter. PlayStation 5 er ingen undtagelse, men alligevel har den japanske tech-gigant valgt at løfte sløret for langt flere detaljer, end det tidligere har været tilfældet.

Herunder får du et indblik i nogle af alle de ting, der gør, at du i dén grad bør glæde dig til PlayStation 5.

Der er garanti for underholdning til hele familien, når den endelig kommer på markedet, og du kan allerede nu forudbestille den, hvis du ikke kan vente. Forudbestil PS5 her og kryds fingre for en snarlig lancering.

PlayStation 5 er langt kraftigere end forgængeren

Vi fik ny viden om den nye PlayStation, da Sony i midten af marts løftede sløret for design, specifikationer og den helt nye, redefinerede controller. Det ser således ud til, at PS5 bliver hele 250 procent kraftigere end forgængeren, hvilket bestemt ikke er så lidt. Der er i hvert fald ikke bare tale om en mindre opgradering.

Hvad kommer PlayStation 5 til at koste?

Der florerer allerede nu en masse rygter om, hvad den nye PlayStation kommer til at koste. Vi ved det ikke med sikkerhed, men hos Proshop.dk kan du allerede nu forudbestille den til omkring 7.000 kr., hvorfor vi må regne med, at den kommer til at ligge i dette prisleje.

Hvis du vil følge med, kan du finde prisen på PS5 hos ps-pris.dk, der prissammenligner de forskellige forretninger, der kommer til at sælge den. Det betyder, at du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvor den bliver solgt, og ikke mindst hvor du kan finde den til den billigste pris.

Hvornår kommer PlayStation 5 i handlen?

På nuværende tidspunkt ser det ud til, at den nye PlayStation 5 kommer i handlen ved juletid. Det er naturligvis oplagt, da der er stor sandsynlighed for, at den ender under juletræet hos mange husstande over hele verden.

Bare rolig, du kan stadig spille PS4 spil

Hvis du allerede nu bekymrer dig om, hvorvidt du kommer til at kunne spille dine PlayStation 4 spil, kan du ånde lettet op. Den nye PlayStation bliver bagudkompatibel, hvilket betyder, at du kan spille dine gamle spil på dem.

Det er dog ikke det eneste interessante… Der går rygter om, at Sony arbejder på en såkaldt Remastering Engine, der, såfremt de kommer i mål med det, gør det muligt at spille endnu ældre spil. Du vil således få mulighed for at opleve de velkendte spil, der gjorde de forrige versioner af PlayStation så populære.

Ny controller

I kølvandet på den nye PlayStation 5, kommer der en ny og redesignet controller, der har en helt særlig haptisk feedback-feature. Det betyder, at den kan vibrere på en ny måde, hvilket gør den nye controller til en mere realistisk oplevelse.

Det er anderledes end de klassiske DualShock-controllere, da vibrationerne vil kunne mærkes på flere forskellige måder, så du vil kunne mærke, hvis du eksempelvis kører galt, eller hvis du skal slæbe din karakter gennem en mudderpøl.