Minecookies.org

Skab et stilfuldt og moderne hjem med produkter fra Ferm Living

Der er mange, der gerne vil have gjort noget ved deres hjem, således det kommer til at synes fornyet. Og det er et behov, der kan opstå pludseligt, idet man kan komme ud for, at der bliver behov for forandring, således man igen kan føle sig glad, tilfreds og fornøjet, når man bevæger sig rundt i de rum, der udgør ens hjem.

Derfor kan det være, at du lige nu er på udkig efter de items, der kan være med til at gøre din indretning mere moderne, og hvis det er tilfældet, er du heldig. Herunder får du nemlig 4 gode råd til den moderne indretning.

Vælg stilrene gardiner

For det første bør du tage et kig på dine gardiner. Der er mange, der ikke giver dem særlig meget opmærksomhed, og det er ærgerligt. De betyder nemlig meget i et rum, de rammer vinduerne ind, og de kan derfor også spille en stor rolle for det samlede udtryk.

Når du gerne vil skabe et stilfuldt, moderne og måske endda også minimalistisk udtryk i dit hjem, bør du således vælge nogle meget simple gardiner. Det kan for eksempel være persienner i stål, lamelgardiner eller et rullegardin, som næsten kan rulles helt væk fra vinduet.

Skab kontraster med dine farver

For det andet bør du være omhyggelig med dine farver. I et moderne hjem er der fokus på de nedtonede nuancer, men der må gerne være noget, der skaber kontrast. Det kan for eksempel være, at du vælger at male én enkelt væg i en speciel farve, der skiller sig ud fra de andre.

Det er blandt andet populært at male væggen bag sengen i soveværelset en mørk blå, at gøre billedvæggen i det stor rum mørk grøn eller vælge en skøn grå nuance i stuen for at skabe et mere hyggeligt rum.

Køb moderne møbler og brugsgenstande

Og så bør du måske også skifte nogle af dine møbler og brugsgenstande ud. Der kan være nogle, der betyder noget for dig, og dem skal du selvfølgelig ikke skille dig af med. Men de vaser, lysestager og møbler, der ikke siger dig alverden og måske har en del år på bagen, kan måske med fordel blive udskiftet til et mere moderne brand.

Tag for eksempel et kig på de store udvalg af skønne items, du finder fra Ferm Living. Her er der med sikkerhed noget, som du mener, der kan være med til at pryde i din indretning i dit hjem.

Ændr de små ting

Sidst men ikke mindst bør du gøre noget ved de små ting i hjemmet, som du selv kan forny. Det kan for eksempel være at skifte greb på alle dine skuffer og skabe, så de får et nyt look, det kan være at lægge folie på dine vindueskarme, så du slipper for det slidte udtryk, det kan være dine gulve, der tænger til at blive slebet, eller det kan simpelthen være, at det er nok at rykke lidt om i din indretning.