Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Uroer og ophæng

Hæng en uro op i stuen, på terrassen eller i vinduet, og skab en personlig stil. Her finder du smukke og dekorative uroer og ophæng til voksne. Ophæng til hjemmet, du ikke bliver træt af at se på. Se udvalget her.

En uro eller et ophæng til voksne er kort fortalt en dekoration, der hænger i en snor. Du kan montere den direkte i loftet, i vindues- eller dørrammen, eller du kan hænge den fra en troldegren. Det vigtigste er, at uroen har luft omkring sig, så den kan bevæge sig og komme til sin ret.

Din nye dekoration til hjemmet kan være årstidsbestemt, eller du kan vælge en klassisk udgave, der pynter hele året. Her på siden finder du et udvalg af uroer og ophæng designet af blandt andre Kay Bojesen eller Kaja Skytte.

Fælles for alle uroer er, at de på en eller anden måde er dynamiske. Det vil sige, at de er i bevægelse. Deraf kommer betegnelsen ”uro”, eller ”mobile”, som den også kaldes.

De kan pynte i stuen, i køkkenet eller et andet sted i hjemmet, hvor du synes, de passer ind. Til udendørs brug er det almindeligt at bruge uroer, der laver smukke lyde, når vinden får dem til at bevæge sig.

Du kan også hænge en op i dit vindue, så dit hjem også ser hyggeligt og dekorativt ud udefra.

Mange flotte dekorationer

Nogle former for ophæng hænger blot i en snor, mens andre hænger i en fjeder. Fjederen holder dekorationen i bevægelse længe, og den vil blidt hoppe op og ned, når nogen går forbi, eller det trækker. Det giver dekorationen liv. Andre er bygget op af ringe, som kan cirkulere om sig selv.

Tag et kig på de forskellige former for hængende dekorationer her på siden, og klik på dem, du synes, ser smukke ud. Med et ophæng til boligen får du et stykke anderledes kunst i hjemmet som med garanti vil skabe opmærksomhed fra dine gæster.

Se udvalget af uroer og ophæng her

Se udvalget af uroer og ophæng herunder.

Viser 4 ud af 4 resultater
Kay Bojesen Uro
Kay Bojesen Uro
899.95 DKK.
Kay Bojesen Uro
Kay Bojesen Uro
899.95 DKK.
Kay Bojesen Uro multi
Kay Bojesen Uro multi
720.00 DKK.
Kay Bojesen Uro multi
Kay Bojesen Uro multi
720.00 DKK.