Minecookies.org

Hold græs nede og beskær dine buske

Græs, krat og andre vilde sager, som befinder sig i din have, kan være svære at holde nede eller bekæmpe, men det er der heldigvis gode råd for, som heller ikke er så besværlige, som det kunne lyde.

En buskrydder er helt ideel til dig, som har et sommerhus, hvor du ikke kommer så tit, men alligevel gerne vil holde græs og krat nede, der hvor din plæneklipper ikke kan nå. Du kan selvfølgelig også bruge sådan en, selvom du ikke har et sommerhus men bare gerne vil gøre havearbejdet nemmere og ikke mindst sjovere for dig selv. En buskrydder er en rigtig smart ting til hjemmet eller nok nærmere haven.

Den er effektiv og især velegnet til at fjerne krat og andre grove ting, som kan være i din græsplæne eller i skoven. Der findes mange forskellige buskryddere på markedet, og du skal finde den, der passer til det, du skal bruge den til. Buskrydder test hos Haveunivers.dk giver dig nogle gode tips til, når du skal købe en buskrydder, og de har desuden testet dem, så du kan finde ud af, hvilke der klarer sig bedst, og hvilke der gør det mindre godt afhængig af formålet. 

Find den rigtige buskrydder til dig

En buskrydder er ikke bare en buskrydder, men du skal heller ikke lade prisen være afgørende for, hvilken du vælger, når du skal have fjernet noget buskads.

Nogle af de mange buskryddere på markedet er meget velegnede til professionel brug som for eksempel en gartner, der mere eller mindre dagligt kan have brug for redskabet.

Hvis du blot skal bruge den til din egen have eller i et sommerhus, er der med stor sandsynlighed ikke grund til, at den skal kunne en hel masse udover at fjerne det, du vil af med.

Der findes rigtig mange gode buskryddere til gode priser, og hvis du blot har brug for den en sjælden gang imellem, skal du gøre op med dig selv, hvor mange penge du vil smide efter den.

Vægt og motor

Når du er på udkig efter buskrydder, er det en god ide, at du er opmærksom på hvor god motoren er, hvor meget brændstof den kan indeholde og ikke mindst, hvordan den er at arbejde med.

Her spiller vægt en stor rolle, da det kan gøre det svært, hvis maskinen er for tung til dig. En tung buskrydder kan være mere eller mindre umulig at bruge, og her handler det om, hvorvidt du kan løfte den og holde til at arbejde med den.

Der er nogle af maskinerne, som er mere ergonomiske end andre, hvilket specielt er vigtigt, hvis du skal bruge den meget. Når du vælger en buskrydder, skal du også have for øje, hvor meget du skal bruge den og til hvad.

Hvis du bor i eller omkring en skov, hvor der er meget buskads og krat, som skal fjernes, kan det være, du skal købe en god og dyrere model. Hvis du modsat skal bruge den i et villakvarter, hvor der er brug buskrydderen på et lille areal, kan du måske nøjes med en billigere model.