Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Pynteting og brugskunst

Her kan du finde inspiration til pynteting til stuen eller andre rum i din bolig. Hvad end du er på jagt efter flotte og funktionelle pynteting til vindueskarmen, til væggen, til gulvet eller brugskunst, så kan du måske finde det du søger her. 

Vi vil forsøge at vise dig de bedste og smukkeste pynteting som vi kan finde rundt omkring i de danske webshops og samle dem i en fin oversigt til dig her på siden.

Sådan definerer vi pynteting
Pynteting er for os nogle ting, som ikke nødvendigvis har funktionel værdi, men godt kan have det. Derudover er det primært noget som skal pynte i rummet det bliver sat ind i, og ikke koste en bondegård. Dog kan du også forvente at finde dyre ting i denne kategori, men de fleste ting ikke være for dyre.

Pynteting som gave?
Pynteting er også ofte noget der egner sig som en god gaveide, hvis du skal give en du holder af en rigtig god gave. Hvis du kender gavemodtagerens stil og smag, så kan du næsten ikke gå galt i byen med pynteting, da de sjældent skal byttes hvis du kender modtageren godt. 

Pynteting til stuen

En stue er et af de rum hvor du som familie for alvor skal hygge, så her må gerne være ekstra indbydende og hyggeligt. Hvordan skaber man denne hyggelige af afstressende atmosfære? 

Måske skal der en kvindes hånd til at stå for indretningen, og det kræver også en fin balancegang mellem det minimalistiske og det flotte og iøjnefaldende. Overfyldte stuer virker heller ikke efter hensigten for ret mange. 

Kan du finde ud af at sætte dine møbler sammen med farverne på væggene, så mangler du til sidst kun en række pynteting til stuen for at fuldende dit værk. Det kan f.eks. være vaser, lysestager, træhuse, kunstige planter og meget andet.

Pynteting til badeværelset

Badeværelset er et af de rum i dit hjem, hvor du knap bruger så meget tid, men derfor er det alligevel vigtigt at et badeværelse er indbydende og hyggeligt. 

Et badeværelse kommer også hurtigt til at se tomt ud, hvis der kun er en håndvask, nogle skabe og tomme vægge. Der må gerne være nogle pynteting, som på badeværelset f.eks. også kan have en praktisk funktion. 

Du kan måske finde pynteting til badeværelset, som både ser godt ud og har en funktion, på én gang. Det kan f.eks. være nogle opbevaringskrukker eller flotte kasser til opbevaring af vatpinde, tandbørster, shampoo eller lignende. 

Så er tingene nemme at få fat på, og du har organiseret dit badeværelse så det samtidigt ser godt ud.

Pynteting til børneværelset

På børneværelset flyder der tit med små ting, som måske kan have brug for et sted at "høre til". Både til børn og forældres glæde. Og børn har også brug for pynteting på deres værelse, og noget som er deres - og KUN deres. Hvis det så samtidig har en praktisk funktion er det ikke skidt.

Et eksempel på en god pynteting til børneværelset, kunne være sættekasser, som både kan pynte på væggen og være opbevaringsplads for alle de små ting som børn for samlet sammen over tid. Det kan så være deres eget udstillingsvindue, som samtidig ser dekorativt ud på deres værelse.

Pynteting og brugskunst til andre rum

Der er ingen der siger at du skal begrænse dig til pynteting og brugskunst i ovenstående rum. Der må gerne være symmetri i din bolig, og identiteten og mængden af pynteting må gerne følges af i de forskellige rum i din bolig. 

Så pynteting hører sådan set til i alle rum i din bolig. Eller de vil i hvert fald kunne pynte alle steder, hvis det gøres rigtigt.