Minimér risikoen for indbrud med en tyverialarm

Det er et must, at vi kan føle os trygge i vores eget hjem og ikke skal gå og bekymre os om indbrud. Både når vi er hjemme, og når vi er ude, skal vi kunne føle os sikre på, at vi ikke får besøg af ubudne gæster.

Færre indbrud i forbindelse med corona

Under nedlukningen i forbindelse med corona-pandemien har vi opholdt os meget mere i vores hjem, da det ikke har været muligt at tage på arbejde som før. Dette har selvfølgelig være en ulempe på mange måder, men det har også haft bragt noget godt med sig.

Antallet af indbrud er nemlig faldet i denne periode, i og med at flere har været hjemme. På den måde har indbrudstyvene løbet en større risiko ved at bryde ind, og risikoen for at blive opdaget er vokset. Derfor har flere tyve holdt sig væk, hvilket har resulteret i færre indbrud.

Sådan undgår vi, at antallet af indbrud vil stige igen

Samfundet åbner gradvist mere og mere, hvilket betyder, at vi igen kan møde op på arbejde og ikke behøver at være hjemme hele dagen. Dette er en stor glæde og en fordel for mange, da deres hverdag bliver normaliseret, og der ikke er nær så mange begrænsninger.

Desværre er genåbningen også en fordel for indbrudstyvene, der nu har adgang til flere tomme hjem.

Vi må dermed aktivt gøre en indsats for at holde tyvene væk, så vi kan forlade hjemmet og tage på arbejde uden bekymringer.

Det, du kan gøre for at mindske risikoen for indbrud, er at sikre dit hjem tilstrækkeligt. Her handler det om at få installeret et alarmsystem, som gør det noget nær umuligt at bryde ind.

Find det optimale alarmsystem

Hvis du gerne vil opnå mest mulig sikkerhed i hjemmet, så tyvene nægtes adgang, er det en god idé at investere i gode og effektive tyverialarmer. Prøv testen her, hvis du vil finde ud af, hvilket alarmsystem der vil være det rette for netop dig.

Få fradrag på alarmen

Det kan være, at du tænker, at det er dyrt at få installeret et alarmsystem, og at det dermed ikke kan betale sig. Dette er dog langt fra sandheden, da et alarmsystem for det første vil være en god investering, og for det andet behøver det slet ikke være så dyrt at få det installeret. Du kan nemlig få støtte i form af håndværkerfradrag ved installationen, så det ikke bliver dyrere end højst nødvendigt.

Læs mere om dit mulige fradrag her, så du kan finde ud af, om et nyt alarmsystem er den rigtige løsning for dig.

Hvis du er blevet interesseret i at få tyverialarmer, der kan give dig mere tryghed i hverdagen og hjælpe med at holde antallet af indbrud i Danmark nede, kan du med fordel undersøge mulighederne for at få sikret dit hjem. Danmark er det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud, men hvis flere investerer i bedre alarmsystemer, kan statistikken vende.

Læs mere om sikkerhed i hjemmet her.