DAB-radioer

Overvejer du, om en DAB-radio er noget for dig, så skal du blive her på siden. Her finder du en kort guide til, hvad en DAB-radio er, så du kan finde ud af om det er noget for dig. Er det det, kan du vælge en i det store udvalg lige her.

DAB står for ”Digital Audio Broadcasting”. Kort fortalt, så betyder det, at denne form for radio er lavet til at modtage det nye digitale radiosignal, frem for det gamle FM-signal, der med tiden vil blive udfaset helt.

Hvis det lyder kompliceret, så bare rolig. Det betyder blot, at denne form for radio er fremtidssikret og kan modtage alle de gængse radiokanaler, som DR’s radiokanaler og kanalerne fra Radio Play. Det skal dog nævnes, at mange DAB-radioer faktisk også kan modtage det gamle FM-signal.

DAB-radioer i flot design

Find en ny DAB-radio med et flot design. Du kan få dem både i plastik og i træ. Du skal forhåbentlig bruge din radio i mange år frem, så det er en god idé at overveje, hvilket design du vil fortrække både nu og på sigt.

Både design og lyd har indflydelse på prisen. De smarte radioer fås fra omkring 400 kroner og opefter. På de fleste modeller kan du nemt indstille kanalerne via en stor drejeknap.

Visse modeller kan også afspille musik via bluetooth. Det betyder, at du kan tilslutte din mobil, tablet eller computer og høre musikken derfra gennem højtalerne.

Nem at tage med rundt

Mange af radioerne er udstyret med genopladeligt batteri og et lille håndtag. Tag din radio med på stranden, på ferie eller medbring den til sociale arrangementer. Det giver dig også mulighed for at flytte den rundt i hjemmet, alt efter hvor du befinder dig og vil høre radio.

Herunder finder du flere flotte radioer til børneværelset, køkkenet eller et tredje sted. På din nye radio bliver det nemt at høre musik og podcast.

Viser 9 ud af 9 resultater
LK FUGA - Antenneudtags slutdåse til TV, FM radio, DAB radio og Satellit (TD254E), 1½ modul, hvid
LK FUGA - Antenneudtags slutdåse til TV,…
Pris 158.00 DKK.
LK FUGA - Skråt udtag med F-connector samleled (hun/hun), 1½ modul, hvid
LK FUGA - Skråt udtag med F-connector…
Pris 250.00 DKK.
SV 9323 fjernsynsantenne
SV 9323 fjernsynsantenne
Pris 260.00 DKK.
LK FUGA - Udtag med F-connector samleled (hun/hun), 1 modul, hvid
LK FUGA - Udtag med F-connector samleled…
Pris 278.00 DKK.
SV 9480 Antenna HD indoor active, 48db
SV 9480 Antenna HD indoor active, 48db
Pris 366.00 DKK.
SV 9395 fjernsynsantenne
SV 9395 fjernsynsantenne
Pris 518.00 DKK.
Alio Junior DAB radio Personligt Analog & Digital Hvid
Alio Junior DAB radio Personligt Analog…
Pris 538.00 DKK.
Mini - Bluetooth DAB+
Mini - Bluetooth DAB+
Pris 542.00 DKK.
XDR-V1BTD Bærbar Hvid
XDR-V1BTD Bærbar Hvid
Pris 1,549.50 DKK.