Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gamer udstyr

Hvis du godt kan lide at spille computer, eller er på jagt efter en gave til en der er en rigtig gamer, så kan du finde masser af ideer til godt gamer udstyr i denne kategori.

Gaming udstyr er vigtigt til alle seriøse gamere, da udstyret spiller en kæmpe rolle i forhold til hvor god ens præstation i de enkelte spil kan blive. Det meste af det er selvfølgelig talent og træning, men resten er udstyret. Og når man nu bruger så mange timer på at spille computer og elsker det, så skal ens gamer udstyr jo være i orden.

Herunder kan du finde alle former for gamer udstyr og gamer tilbehør. Bl.a. mus, tastatur, headset. 

Gamer udstyr til hele familien

Uanset om det er far eller mor, eller familiens børn der ønsker udstyr til sjov og tidsfordriv, så gælder det altid om at have det rigtige udstyr til opgaven. Mor kan måske klare sig med en telefon eller en tablet til småspil, mens børn, og især drenge ofte kræver lidt mere.

For at blive rigtig gamer og spille pc spil, så kræver det nemlig en del udstyr. Det er ikke helt billigt, men tidsforbruget taget i betragtning, så er det som regel en god investering. Og du kan lade børnene spare op, så de kan betale for det selv - afhængigt af hvor gamle de er.

Eksempler på godt gamer udstyr

Er du selv, eller dine børn, ved at udvikle sig til rigtige gamere, så ved du (eller de) godt hvilke krav der stilles til udstyret. Først of fremmest, så skal selve computeren være i orden. Det skal være en komplet computer, med det hele. Dog helt med et godt kraftigt grafikkort, masser af ram, en hurtig processor og en god skærm. Dette er grundlaget for at du overhovedet kan spille alle de populære computerspil. 

Begynder du først at blive bare en anelse bidt af det, så skal der dog mere til. Det er f.eks.:

  • Et godt gamer tastatur med lys som går det muligt at se tasterne uanset belysning og som har masser af ekstra og programmerbare taster som er uundværlige i bestemte computerspil til PC. Desuden er det også vigtigt for spilleren at tasterne på et gamer tastatur er nemme et trykke ned og at de sidder HELT rigtigt i forhold til hinanden.
  • En god gamer mus, som ligger godt i hånden, har programmere knapper og som er så præcis som overhovedet muligt.
  • Et godt gamer headset er også nødvendigt for at kunne høre alle detaljer i spillet (uden at forstyrre andre, samt at kunne tale sammen med sine holdkammerater.