Husk fars dag mandag d. 5 juni.
Spar 25% på gaven her!

Fodboldmål til haven

Fodbold har ingen alder, og er noget som du kan spille lige så længe din krop kan holde til det. Er du først bidt af det, forsvinder lysten ikke lige sådan.

Udfordringen er tit, at det kan være svært at samle folk nok til at spille, eller at der er for langt til en fodboldbane. En del af løsningen kunne være at anskaffe dig et eller to fodboldmål til haven.

Et eller to fodboldmål i haven gør dig også i stand til at spille fodbold med dine børn lige fra de er helt små. 

Se det store udvalg af fodboldmål herunder.

Derfor skal du have fodboldmål i haven

Hvis du har en eller flere personer i husstanden der elsker fodbold, så behøver du egentlig ikke yderligere grunde gør du?

Fodbold er en passion for utroligt mange Danskere, og hvis du eller dine børn selv spiller, så kan der altid trænes. Ikke kun fordi det er sjovt, men også fordi det er pokkers sundt.

Gode grunde til at du skal have fodboldmål i haven:

 • Du har altid en mini fodboldbane tæt på.
 • Du kan nemmere træne og lege med dine børn i haven.
 • Fodboldmål gør fodbold meget sjovere.
 • Du kan nemmere lokke flere spillere til, hvis du har fodboldmål i haven. Og fodbold er sjovest når man kan lave 2 hold, af mindst 2 spillere på hvert hold.
 • Det er en god mulighed for at lokke børnene ud af huset. Væk fra computere, iPad’s og andre elektroniske dimser.
 • Det er en fremragende mulighed for at få frisk luft og at få sig rørt. Både for voksne og børn.
 • Alle kan være med på en mini fodboldbane, da det ikke kræver en god fysisk form at spille med på en lille bane.
 • Er der én person der aldrig kan få nok fodbold i benene, så findes der også flere fodboldmål som egner sig til at spille og træne selv med.

Hvilke typer fodboldmål kan du købe?

Foldbart fodboldmål som er nemt at transportere
Med et fodbart fodboldmål til haven som det på billedet, får du et let og robust mål, som samtidigt er nemt at pakke væk og evt. slæbe med ud i haven eller hen til en bane et andet sted.

Det er lavet af kraftige aluminiumsrør, så det kan holde til en del. Det har også en god størrelse til haven og spil på 2 mål for mindre hold. Det har følgende mål: 120 * 80 * 60 cm.

Den store fordel ved dette mål er at det nemt kan foldes sammen og pakkes væk når sæsonen er slut. Når du skal have det frem igen til foråret er det lige så nemt som at stille det væk.

Fodboldmål i træ
Ønsker du et større fodboldmål i træ som måske også passer bedre ind i haven, da det er naturmaterialer, så kan dette være en mulighed.

Det måler 246 * 119 * 180 cm og egner sig således godt til straffesparkskonkurrencer eller til spil på 2 mål for flere spillere. F.eks. 3-5 personer på hvert hold.

Dette mål er særdeles robust og hører til i den tunge ende. Det kan også forankres yderligere til jorden med medfølgende udstyr, sådan så det ikke så nemt flytter sig når du rammer stolpen med et kanonskud.

Store fodboldmål der er ca. 3 meter brede
Vil du gerne have et stort fodboldmål i haven eller til privat brug andre steder, så tjek dette fodboldmål fra Hudora. Det er 3 meter bredt og 1,6 meter højt, og kan således bruges til mange sjove fodboldlege i haven.

Det er robust bygget med stålramme og stivere og med et kraftigt net, som sagtens kan holde til dine kanonskud.

Dette mål er godt til større børn eller voksne eller hvis der er mange spillere i området som gerne vil være med. Det kræver dog en del plads for at lave en bane der passer til målets størrelse. Hvis der ikke er plads nok til disse mål i din have, så er der måske i naboens, eller på et fællesområde med græs i nærheden.

Elektronisk fodboldmål
Dette fodboldmål er lidt af en revolution og en drøm for fodboldelskere. Det har en nylonflade med elektronik indbygget, som gør at det kan registrere din skud og tælle point.

Du kan være fra 1-9 spillere, hvor det bl.a. gælder om at ramme forskellige områder på "pladen". Scoren vises i et display øverst på nylonpladen.

Du kan spille med dine venner på 3 forskelige måder med dette smarte og foldbare fodboldmål til haven.

Sjovere kan din fodboldtræning næppe blive!

Fodboldmål som sæt med nylondug og træningshuller
Træner du ofte dine spark alene i din have, så kan et fodboldmål med nylondug være sagen for dig.

Målet er lavet af en kraftig stålramme og der medfølger en nylondug hvis der er huller i 2 af hjørnerne. Det kan nemt spændes af og på, sådan så du både kan bruge målet sammen med andre eller når du vil øve dig på din sparketeknik alene.

Sættet indeholder 2 mål i målene 213 * 152 * 76 cm.

Dette må er både nemt at flytte med og kan bruges til flere formål.

2 stk. "folde ud" fodboldmål til haven eller strandturen
Dette fodboldmål er ikke verdens mest robuste fodboldmål, men til gengæld er det utrolig nemt at have med på farten, så du både kan bruge det i din have eller til at tage med på stranden.

Der medfølger 2 mindre fodboldmål som på ingen tid kan pakkes sammen og puttes i den medfølgende taske.

Så bliver det ikke nemmere at stille en fodboldbane op. Du kan bruge det stort set hvor som helst, hvor du kan komme til at sætte det i jorden med de medfølgende pløkker.

Vil du se flere fodboldmål?

Der findes flere fodboldmål på markedet. Hvis du vil se et større udvalg af fodboldmål til haven, så kan du klikke på knappen herunder og se et bedre udvalg. Blandt andet med nogle af ovenstående modeller.

Se oversigten over alle fodboldmål lige her.

Krav til din have og andet udstyr

Din have skal helt have en god størrelse for at du kan spille fodbold i den. Det siger næsten sig selv.

Derudover skal den helt være plan og jævn, så der ikke er huller i den. For optimale fodbold forhold skal græsset også helst slås jævnligt, sådan så det er til at sparke til bolden. Langt græs dur bare ikke til en rask lille fodboldkamp. Det er heller ikke optimalt hvis græsset er for langt når det slås. Der må nemlig helst ikke ligge for meget afklippet græs.

Vil du gøre noget ekstra ud af fodboldkampen, hvad end det foregår i din have eller andre steder, så kan du måske bruge noget andet fodboldudstyr.

Udstyr der gør kampen sjovere kunne f.eks. være:

 • Fodboldtrøjer med din favoritspiller eller med dit favorithold
 • Fodboldsko eller støvler
 • Målmandshandsker
 • Andet fodboldtøj

Du kan finde udstyr til fodboldspillere hos lige her.

Forslag til aktiviteter med fodboldmål

Med et par fodboldmål i haven, behøver du som fodboldelsker, nok ikke mange ideer til hvad du skal bruge dem til.

Hvis du alligevel skulle trænge til ny inspiration, så vil jeg forsøge at give dig nogle ekstra ideer til hvad du kan bruge dine fodboldmål til.

Oplagte forslag:

 • Spil på 2 mål er naturligvis oplagt. Det kræver mindst 2 personer, dog helst 4.
 • Spil på 1 mål. Det kræver en målmand og to der kan spille imod hinanden på banen.
 • Straffesparkskonkurrence hvor i skiftes til at skyde og stå på mål. F.eks. ligesom de gør det til VM. Det kræver minimum 2 personer.
 • Øv dig på frispark fra distancen. Det kan du nemt øve dig på alene, men det er sjovere hvis der er en målmand også. Det kræver også et større fodboldmål.

Aktiviteter med fodboldmål i haven uden fodbold:

Hvis nu du har en ven eller et familiemedlem som ikke er glad for fodbold, eller bare gerne vil have lidt adspredelse, så kan du også bruge fodboldmålene til andre ting:

 • Hockey: Har du et godt stykke asfalt der hvor du bor, så kan de mindste fodboldmål sagtens bruges som hockeymål også.
 • Freesbee golf i haven: Stil målene alternative steder i haven og brug dem som freesbee golf mål. Så kan du evt. stille dig forskellige steder i haven og forsøge at ramme målet. Gerne med nogle forhindringer på vejen for at gøre det ekstra svært (f.eks. en hæk, store træer eller buske).
 • Håndbold: Spiller din håndbold, og har du et større fodboldmål i haven, så kan du træne din skudarm i haven, hvis du har en håndbold.
 • Tennisboldkast: Træn din kastearm ved at kaste med en tennisbold mod målet. Stil dig evt. langt væk, og lav en regel om at bolden skal ind over stregen hvis det bliver for let.
 • Træn din tennisarm: Spiller du tennis, rundbold eller lignende, så få en til at give tennisbolden op og se om du kan ramme fodboldmålet med tennisbolden, med en tennisketcher eller et baseballbat eller lignende.

Gode fodboldlege der kan bruges hvor som helst

Brazil
Det er muligvis et spil der har mange navne og regler, men det er vældig sjovt og kan spilles i timevis. Derudover er det i høj grad med til at udvikle din teknik.

Spillet kan spilles af 3 spillere, men i skal helst være 4-5 personer og have et af de større fodboldmål.

Regler: Alle spillere starter på 10 point, og i kan trække lod eller skyde straffespark om hvem der skal starte på mål. Der er én målmand hele tiden. For spillerne på banen gælder det om at score på målmanden. Bolden skal dog have haft minimum én station inden den må sparkes ind og bolden skal ind over stregen uden at røre jorden. Det vil sige at spiller 1 skal lave et oplæg til spiller 2 som så må sparke eller heade bolden ind uden at den rammer jorden først. Tæller scoringen tælles målmanden ned fra sine 10 startpoint med 1 point for hver helflugter og 2 point for hvert hovedstød. Målmanden kommer ud af målet ved at gribe bolde, eller ved at en af spillerne skyder (eller header) forbi mål, ikke får bolden over stregen i luften eller hvis der ikke er blevet lagt op til ham/hende. Den første målmand der kommer ned på 0 point har tabt spillet.

Dette er et fabelagtigt spil som er supersjovt. Jeg har spillet det i hundredevis af timer, og det er et spil der uden tvivl udvikler din boldføling og teknik.

Giv spillet en ekstra dimension ved at give målmænd på 0 point, 10 point igen, og gør det til en regel at spillerne på banen herefter skal have bolden rundt på 3 stationer (evt. med 3 forskellige spillere) inden bolden må sparkes i mål.

Gris
En sjov leg for 4-6 spillere, som stiller sig om i en rundkreds, hvor det gælder om at holde bolden i luften inden for rundkredsen. Den spiller der taber bolden, får et bogstav i orden GRIS hver gang bolden tabes. Når det er sket 4 gange for samme person, har denne person tabt og kan tage sin straf. Det kan f.eks. være 10 armbøjninger eller lignende.

Dette et rigtig sjovt spil som også udvikler spillerens teknik og boldføling. Det bedste ved denne leg er faktisk at det kun kræver 4-6 personer, en smule plads og en fodbold.

Overligger
Er en sjov leg der kan leges af mindst 2 personer. Stil jer et godt stykke fra fodboldmålet med en eller flere fodbolde. Skift til at skyde efter overliggeren på målet. En sjov leg der samtidig træner din sparketeknik og som nemt kan bruges til at afgøre små væddemål. F.eks. hvem der rydder op.

Lav evt. en variant af denne leg, hvor det gælder om at få bolden ind i over stregen i målet uden at den rammer jorden først. Denne variant kan også spilles fra baglinjen (f.eks. fra hjørnesparkspletten) for at øve dig i at skrue bolden og få præcision i dine spark.

Har du ikke et fodboldmål i haven eller andre steder, så brug noget andet. En stor spand, en balje eller en tom skraldespand.

Skyd til hinanden
Er i kun 2 spillere, så stil jer et godt stykke fra hinanden og skyd til hinanden. Øv jer i at få præcision og fart i jeres spark og ram modstanderen, som var den en vigtig aflevering i en kamp. Hver gang du skyder øver du på at forbedre dit spark og hver gang du modtager bolden øver du dig i at tæmme bolden.

Kræver blot lidt plads i haven eller andre steder, en fodbold og 2 personer.

Find flere fodbold lege og træningsøvelser her
Ovenstående lege er alle nogle fantastiske lege som jeg har brugt oceaner af timer på som både dreng og voksen. Det er super sjove fodbold lege, som samtidig giver god træning.

Find flere øvelser og gode lege indenfor fodbold i DGI’s træningsguide.

Har du selv gode ideer til sjove fodbold lege der kan udføres i haven, så skriv gerne en kommentar.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har plads i haven?

Hvis du brændende ønsker dig et par fodboldmål til haven, men det kniber med pladsen til at du kan få lavet en ordentlig bane, så er der også andre muligheder.

De helt små og mellemstore fodboldmål er transportable, og kan sagtens opbevares i en garage eller i et skur, og slæbes med til den nærmeste par eller grønne område i nærheden af dit hjem.

En anden mulighed er at få etableret en fodboldbane der hvor du bor. Det er især en god mulighed hvis du bor i et villakvarter eller lignende hvor der er mange andre børn og voksne der kunne være interesserede i dette. Det kræver jo ikke meget mere end 2 gode fodboldmål. I kan samle pengene ind blandt de interesserede og lave en lokal fodboldbane til fri afbenyttelse og til glæde for alle.

En tredje mulighed er at bevæge dig hen til den nærmeste fodboldbane, og håbe på at det ikke er for langt væk.

Har du erfaringer med fodboldmål i haven?

Hvis du har erfaringer med fodboldmål i haven eller overvejer at få det, så vil jeg meget gerne høre fra dig.

Hvad har du fået ud af det? Bruger i det tit? Hvad forventer du at få ud af det? Del gerne dine erfaringer på vores Facebook side.

Hvis du elsker fodbold, så skal du heller ikke snyde dig selv for en af de populære fodboldrejser, som der efterhånden findes så mange af.

Se udvalget af fodboldmål her

Herunder kan du se udvalget af de forskellige forboldmål. Hvis du gerne vil læse lidt om nogle af de forskellige typer af fodboldmål, så start her.

Viser 259 ud af 259 resultater
2-i-1 fodbold-rebounder 202x104x120 cm stål
2-i-1 fodbold-rebounder 202x104x120 cm…
Pris 795.75 DKK.
Advanced Fodboldmål
Advanced Fodboldmål
Pris 799.00 DKK.
ARTGEIST Fototapet med illustration af fodboldspiller og fodbold på grøn baggrund (flere størrelser) 350x245
ARTGEIST Fototapet med illustration af…
Pris 949.00 DKK.
ARTGEIST Sport fototapet med motiv af fodbold i fodboldmål på græs (flere størrelser) 350x245
ARTGEIST Sport fototapet med motiv af…
Pris 949.00 DKK.
ASG Fodboldmål Stål - Pro
ASG Fodboldmål Stål - Pro
Pris 1,299.00 DKK.
Bazooka 120x75 - Sammenklappeligt fodboldmål
Bazooka 120x75 - Sammenklappeligt…
Pris 999.00 DKK.
Bazooka 150x90 cm - Sammenklappeligt fodboldmål
Bazooka 150x90 cm - Sammenklappeligt…
Pris 1,099.00 DKK.
Bazooka Goal 120 x 75 cm
Bazooka Goal 120 x 75 cm
Pris 809.00 DKK.
Bazooka Goal 150 x 90 cm
Bazooka Goal 150 x 90 cm
Pris 1,072.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy+bold 240x160cm 130x130cm 180cm 4
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
Pris 2,046.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål/håndboldmål 240x160cm
Bestplay Fodboldmål/håndboldmål…
Pris 999.00 DKK.
Bestplay håndboldmål + air dummy 240x160cm
Bestplay håndboldmål + air dummy…
Pris 1,098.00 DKK.
Bestplay Net
Bestplay Net
Pris 199.00 DKK.
Bestplay Net
Bestplay Net
Pris 199.00 DKK.
børnefodboldmål 2 stk. med opbevaringstaske 119x82x84,5 cm
børnefodboldmål 2 stk. med…
Pris 387.00 DKK.
børnefodboldmål 2 stk. med opbevaringstaske 183x117,5x120,5 cm
børnefodboldmål 2 stk. med…
Pris 543.75 DKK.
børnefodboldmål 2 stk. med opbevaringstaske 75,5x46x48 cm
børnefodboldmål 2 stk. med…
Pris 317.00 DKK.
Den Nøgne Maskine - Klaus Rothstein - Bog
Den Nøgne Maskine - Klaus Rothstein -…
Pris 229.95 DKK.
Elite Pro 150 x 100 cm Fodboldmål Silver by Freeplay
Elite Pro 150 x 100 cm Fodboldmål Silver…
Pris 899.00 DKK.
Essential Fodboldmål
Essential Fodboldmål
Pris 549.00 DKK.
Exit - Jordankre Til Scala Fodboldmål - Naturgræs - 2 Stk
Exit - Jordankre Til Scala Fodboldmål -…
Pris 289.95 DKK.
Exit - Pico Fodboldmål - 2 Stk - 90 X 60 Cm
Exit - Pico Fodboldmål - 2 Stk - 90 X 60…
Pris 919.95 DKK.
Exit - Tempo 1800 Fodboldmål Til Haven - 180x120 Cm
Exit - Tempo 1800 Fodboldmål Til Haven -…
Pris 794.95 DKK.
Exit ankersæt t/blød overflade 2 stk
Exit ankersæt t/blød overflade 2 stk
Pris 377.00 DKK.
Exit ankersæt t/hård overflade 2 stk
Exit ankersæt t/hård overflade 2 stk
Pris 378.00 DKK.
Exit bagnet t/fodboldmål 600x300 cm
Exit bagnet t/fodboldmål 600x300 cm
Pris 2,021.00 DKK.
EXIT Coppa fodboldmål i stål 220x170cm - sort
EXIT Coppa fodboldmål i stål 220x170cm -…
Pris 1,315.00 DKK.
Exit Coppa fodboldmål inkl. skydedug
Exit Coppa fodboldmål inkl. skydedug
Pris 1,421.00 DKK.
EXIT Finta fodboldmål i stål 300x200cm - sort
EXIT Finta fodboldmål i stål 300x200cm -…
Pris 3,195.00 DKK.
Exit Finta fodboldmål inkl. skydedug
Exit Finta fodboldmål inkl. skydedug
Pris 2,499.00 DKK.
Exit Fodboldmål Til Haven - Coppa
Exit Fodboldmål Til Haven - Coppa
Pris 1,419.95 DKK.
Exit Forza fodboldmål
Exit Forza fodboldmål
Pris 3,958.00 DKK.
Exit Maestro Fodboldmål
Exit Maestro Fodboldmål
Pris 989.95 DKK.
Exit Maestro Fodboldmål 180x120 cm
-13%
Exit Maestro Fodboldmål 180x120 cm
1199.00 DKK.
Pris 1,039.00 DKK.
EXIT Maestro fodboldmål i stål 180x120cm - Sort
EXIT Maestro fodboldmål i stål 180x120cm…
Pris 949.00 DKK.
Exit Maestro fodboldmål inkl. skydedug
Exit Maestro fodboldmål inkl. skydedug
Pris 1,039.00 DKK.
Exit modvægt til Scala fodboldmål
Exit modvægt til Scala fodboldmål
Pris 1,014.00 DKK.
Exit Panna fodboldmål 2 stk.
Exit Panna fodboldmål 2 stk.
Pris 1,099.00 DKK.
EXIT Panna fodboldmål i stål 150x60cm (sæt med 2) - Sort
EXIT Panna fodboldmål i stål 150x60cm…
Pris 1,095.00 DKK.
Exit Pico fodboldmål 2 stk.
Exit Pico fodboldmål 2 stk.
Pris 911.00 DKK.
EXIT Pico fodboldmål i stål 90x60cm (sæt med 2 stk.) - sort
EXIT Pico fodboldmål i stål 90x60cm (sæt…
Pris 849.00 DKK.
Exit Scala Aluminium fodboldmål 300x200
-30%
Exit Scala Aluminium fodboldmål 300x200
5499.00 DKK.
Pris 3,802.00 DKK.
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium 220x120 cm
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium…
Pris 2,799.00 DKK.
Exit Scala fodboldmål inkl. net 220x120 cm
Exit Scala fodboldmål inkl. net 220x120…
Pris 2,566.00 DKK.
Exit Tempo 2400 - Fodboldmål Til Haven - 240x160 Cm.
Exit Tempo 2400 - Fodboldmål Til Haven -…
Pris 1,139.95 DKK.
Exit Tempo fodboldmål 180x120 cm sort/grøn
Exit Tempo fodboldmål 180x120 cm…
Pris 785.00 DKK.
EXIT Tempo Fodboldmål i stål 180x120cm - grønt/sort
EXIT Tempo Fodboldmål i stål 180x120cm -…
Pris 749.00 DKK.
Fodboldmål - Target-Sport Pro 8 - 400x200
Fodboldmål - Target-Sport Pro 8 -…
Pris 1,499.00 DKK.
Fodboldmål 170 x 110 x 60cm med stålramme
-28%
Fodboldmål 170 x 110 x 60cm med…
699.00 DKK.
Pris 499.00 DKK.
Fodboldmål 183x122 Cm. - Fodboldmål - Legekammeraten.dk
Fodboldmål 183x122 Cm. - Fodboldmål -…
Pris 249.00 DKK.
fodboldmål 184x91x124,5 cm stål
fodboldmål 184x91x124,5 cm stål
Pris 801.00 DKK.
fodboldmål 2 stk. 240 x 90 x 150 cm
fodboldmål 2 stk. 240 x 90 x 150 cm
Pris 1,290.75 DKK.
fodboldmål 2 stk. med net 182x61x122 cm stål hvid
fodboldmål 2 stk. med net 182x61x122 cm…
Pris 918.00 DKK.
Fodboldmål 215 x 150 med Targetdug
Fodboldmål 215 x 150 med Targetdug
Pris 599.00 DKK.
fodboldmål 300 x 160 x 90 cm metal sort og hvid
fodboldmål 300 x 160 x 90 cm metal sort…
Pris 1,326.75 DKK.
fodboldmål 300 x 200 x 90 cm metal sort og hvid
fodboldmål 300 x 200 x 90 cm metal sort…
Pris 2,005.25 DKK.
fodboldmål 366,5x91x183 cm stål
fodboldmål 366,5x91x183 cm stål
Pris 1,161.00 DKK.
Fodboldmål Deluxe
-50%
Fodboldmål Deluxe
399.00 DKK.
Pris 199.00 DKK.
Fodboldmål Deluxe 2-i-1 (1 stort mål eller 2 mindre mål)
-36%
Fodboldmål Deluxe 2-i-1 (1 stort mål…
599.00 DKK.
Pris 379.00 DKK.
Fodboldmål Junior 2 stk 110 x 90 x 60 cm.
Fodboldmål Junior 2 stk 110 x 90 x 60…
Pris 749.00 DKK.
fodboldmål med målvæg til børn 120x51x77,5 cm
fodboldmål med målvæg til børn…
Pris 466.25 DKK.
fodboldmål med net 125x96x60 cm stål og polyester hvid
fodboldmål med net 125x96x60 cm stål og…
Pris 480.75 DKK.
fodboldmål med net 182 x 61 x 122 cm stål hvid
fodboldmål med net 182 x 61 x 122 cm…
Pris 459.00 DKK.
fodboldmål med net 184x61x123 cm stål og PE hvid og sort
fodboldmål med net 184x61x123 cm stål og…
Pris 705.75 DKK.
fodboldmål med net 214x75x152 cm stål og polyester hvid
fodboldmål med net 214x75x152 cm stål og…
Pris 576.00 DKK.
fodboldmål med net 366x122x182 cm stål hvid
fodboldmål med net 366x122x182 cm stål…
Pris 983.00 DKK.
fodboldmål med net i stål 240 x 90 x 150 cm høj kvalitet
fodboldmål med net i stål 240 x 90 x 150…
Pris 644.50 DKK.
Fodboldmål med Sigtemål Stål 240 x 92 x 150 cm Høj kvalitet
Fodboldmål med Sigtemål Stål 240 x 92 x…
Pris 650.00 DKK.
Fodboldmål med stålramme (215x150x76cm)
-28%
Fodboldmål med stålramme (215x150x76cm)
699.00 DKK.
Pris 499.00 DKK.
fodboldmål til børn 100x75x55 cm plastik
fodboldmål til børn 100x75x55 cm plastik
Pris 543.75 DKK.
Fodboldmål Til Haven - 300 X 200 Cm - Hudora
Fodboldmål Til Haven - 300 X 200 Cm -…
Pris 1,139.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - 90 X 61 Cm - Foldbart - Vini Sport
Fodboldmål Til Haven - 90 X 61 Cm -…
Pris 199.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Børn - Oppustelig - Bestway
Fodboldmål Til Haven - Børn - Oppustelig…
Pris 289.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Chelsea F.c. - My Hood
Fodboldmål Til Haven - Chelsea F.c. - My…
Pris 1,209.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Fc Bayern München - My Hood
Fodboldmål Til Haven - Fc Bayern München…
Pris 919.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Forza - Outsiders - 300 X 200 Cm
Fodboldmål Til Haven - Forza - Outsiders…
Pris 1,269.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Pris 904.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - My Hood - 200 Cm
Fodboldmål Til Haven - My Hood - 200 Cm
Pris 669.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Outsiders - 240 X 160 Cm
Fodboldmål Til Haven - Outsiders - 240 X…
Pris 1,039.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Outsiders Rabona - 300x200x90 Cm
Fodboldmål Til Haven - Outsiders Rabona…
Pris 794.95 DKK.
fodboldmål til præcisionstræning 184x61x122 cm stål
fodboldmål til præcisionstræning…
Pris 831.75 DKK.
Fodboldmål wallsticker. Få et fodboldmål på væggen. 58x100cm
Fodboldmål wallsticker. Få et fodboldmål…
Pris 199.00 DKK.
foldable football goal 183 x 151 x 100 cm
foldable football goal 183 x 151 x 100…
Pris 419.00 DKK.
Foldbare Fodboldmål - Vini Sport - 2 Stk - 90x61 Cm
Foldbare Fodboldmål - Vini Sport - 2 Stk…
Pris 374.95 DKK.
Foldbart fodboldmål
Foldbart fodboldmål
Pris 1,149.00 DKK.
Foldbart Fodboldmål - Fodboldmål - Legekammeraten.dk
Foldbart Fodboldmål - Fodboldmål -…
Pris 249.95 DKK.
Foldbart fodboldmål - Maxi
Foldbart fodboldmål - Maxi
Pris 1,489.00 DKK.
Folding Pop Up fodboldmål, sort
-7%
Folding Pop Up fodboldmål, sort
649.00 DKK.
Pris 599.00 DKK.
football goal with goal target sheet 795 x 1200 mm
football goal with goal target sheet 795…
Pris 299.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Cristiano
Guardian fodboldmål - Cristiano
Pris 1,099.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Diego
Guardian fodboldmål - Diego
Pris 1,199.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Milano
Guardian fodboldmål - Milano
Pris 999.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Verona
Guardian fodboldmål - Verona
Pris 999.00 DKK.
Home Goal Classic Junior
Home Goal Classic Junior
Pris 710.00 DKK.
Home Goal Classic Micro
Home Goal Classic Micro
Pris 435.00 DKK.
Home Goal Classic Mini
Home Goal Classic Mini
Pris 445.00 DKK.
Home Goal Classic Senior
Home Goal Classic Senior
Pris 630.00 DKK.
Home Goal Classic XL
Home Goal Classic XL
Pris 1,323.00 DKK.
Home Goal Pro Junior - Hvid
Home Goal Pro Junior - Hvid
Pris 670.00 DKK.
Home Goal Pro Junior - Sort
Home Goal Pro Junior - Sort
Pris 561.00 DKK.
Home Goal Pro Micro - Hvid
Home Goal Pro Micro - Hvid
Pris 450.00 DKK.
Home Goal Pro Micro - Sort
Home Goal Pro Micro - Sort
Pris 450.00 DKK.
Home Goal Pro Mini - Hvid
Home Goal Pro Mini - Hvid
Pris 466.00 DKK.
Home Goal Pro Mini - Sort
Home Goal Pro Mini - Sort
Pris 474.00 DKK.
Home Goal Pro Senior - Hvid
Home Goal Pro Senior - Hvid
Pris 725.00 DKK.
Home Goal Pro Senior - Sort
Home Goal Pro Senior - Sort
Pris 705.00 DKK.
Home Goal Pro XL - Hvid
Home Goal Pro XL - Hvid
Pris 2,063.00 DKK.
Home Goal Pro XL - Sort
Home Goal Pro XL - Sort
Pris 1,568.00 DKK.
Homegoal - Classic Junior Natur - Foldboldmål i træ - 175x150 cm
Homegoal - Classic Junior Natur -…
Pris 749.00 DKK.
Homegoal - Classic Micro Natur - Foldboldmål i træ - 125x100 cm
Homegoal - Classic Micro Natur -…
Pris 499.00 DKK.
Homegoal - Classic Mini Natur - Fodboldmål i træ - 150x120 cm
Homegoal - Classic Mini Natur -…
Pris 519.00 DKK.
Homegoal - Classic Senior Natur - Fodboldmål i træ - 200x160 cm
Homegoal - Classic Senior Natur -…
Pris 895.00 DKK.
Homegoal - Fodboldmål - Pro Micro - Sort - 125x100 Cm - My Hood
Homegoal - Fodboldmål - Pro Micro - Sort…
Pris 549.95 DKK.
Homegoal - Fodboldmål - Pro Micro Classic - 125x100 Cm - My Hood
Homegoal - Fodboldmål - Pro Micro…
Pris 509.95 DKK.
Homegoal - Pro Junior hvid - Fodboldmål i træ - 175x140 cm
Homegoal - Pro Junior hvid - Fodboldmål…
Pris 749.00 DKK.
Homegoal - Pro Micro hvid - Fodboldmål i træ - 125x100 cm
Homegoal - Pro Micro hvid - Fodboldmål i…
Pris 549.00 DKK.
Homegoal - Pro Mini hvid - Fodboldmål i træ - 150x120 cm
Homegoal - Pro Mini hvid - Fodboldmål i…
Pris 480.00 DKK.
Homegoal - Pro Mini sort - Fodboldmål i træ - 150x120 cm
Homegoal - Pro Mini sort - Fodboldmål i…
Pris 573.00 DKK.
Homegoal - Pro Senior hvid - Fodboldmål i træ - 200x160 cm
Homegoal - Pro Senior hvid - Fodboldmål…
Pris 779.00 DKK.
Homegoal - Pro Senior sort - Fodboldmål i træ - 200x160 cm
Homegoal - Pro Senior sort - Fodboldmål…
Pris 875.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Junior - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic Junior -…
Pris 699.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Mini - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic Mini -…
Pris 599.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Senior - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic Senior -…
Pris 749.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic XL - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic XL - Natur
Pris 1,399.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Hvid
Pris 799.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Sort
Pris 799.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Micro - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Micro - Sort
Pris 599.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Hvid
Pris 699.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Sort
Pris 699.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Hvid
Pris 899.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Sort
Pris 899.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Sort
Pris 1,799.00 DKK.
Homegoal Fodboldmål Pro Mini Classic - 150x120 Cm. - My Hood
Homegoal Fodboldmål Pro Mini Classic -…
Pris 579.95 DKK.
Homegoal Fodboldmål Pro Mini Sort - 150x120 Cm. - My Hood
Homegoal Fodboldmål Pro Mini Sort -…
Pris 619.95 DKK.
Homegoal Fodboldmål Pro Senior Classic - 200x160 Cm. - My Hood
Homegoal Fodboldmål Pro Senior Classic -…
Pris 729.95 DKK.
Homegoal Fodboldmål Pro Senior Sort - 200x160 Cm. - My Hood
Homegoal Fodboldmål Pro Senior Sort -…
Pris 944.95 DKK.
Hudora fodboldmål - Stadium
Hudora fodboldmål - Stadium
Pris 999.00 DKK.
Hudora Football Goal Allround
Hudora Football Goal Allround
Pris 1,114.00 DKK.
Hudora Soccer Goal Expert 300 Kicker Edition
Hudora Soccer Goal Expert 300 Kicker…
Pris 1,657.00 DKK.
Hudora Stadium Fodboldmål - 300x160 cm
Hudora Stadium Fodboldmål - 300x160 cm
Pris 793.00 DKK.
Hudora Stadium Fodboldmål - 300x200 cm
Hudora Stadium Fodboldmål - 300x200 cm
Pris 1,089.00 DKK.
Intex - Fodboldmål - Lille Og Oppusteligt Til Haven - Blå
Intex - Fodboldmål - Lille Og…
Pris 239.95 DKK.
Kickmaster - Fodboldmål - 307 X 181 Cm - Premier Metal
Kickmaster - Fodboldmål - 307 X 181 Cm -…
Pris 319.95 DKK.
KICKMASTER FOLDBARE MÅL 2 PAK
KICKMASTER FOLDBARE MÅL 2 PAK
Pris 399.95 DKK.
KICKMASTER ULTIMATIVE FODBOLD PAKKE
KICKMASTER ULTIMATIVE FODBOLD PAKKE
Pris 649.95 DKK.
Kids Zone Basketstander, fodboldmål og golf. 3-1
Kids Zone Basketstander, fodboldmål og…
Pris 399.00 DKK.
Kvalitets Fodboldmål 120 x 80 x 50 cm med stålramme
-32%
Kvalitets Fodboldmål 120 x 80 x 50 cm…
399.00 DKK.
Pris 269.00 DKK.
Kvalitets Fodboldmål med måltavle 240 x 170 x 85cm. m/stålramme (dug kan let afmonteres)
-16%
Kvalitets Fodboldmål med måltavle 240 x…
899.00 DKK.
Pris 749.00 DKK.
Kvalitets Fodboldmål til præcisions skydning/øvelse 300x200x90cm. (dug kan let afmonteres)
-25%
Kvalitets Fodboldmål til præcisions…
1999.00 DKK.
Pris 1,499.00 DKK.
Little Tikes Town - Adventure legehus, H: 147 cm, L: 140 cm, B: 124 cm, 1 stk.
Little Tikes Town - Adventure legehus,…
Pris 4,670.00 DKK.
Mål til fodbold
-6%
Mål til fodbold
749.00 DKK.
Pris 699.00 DKK.
Mini Fodbold Mål Indlæg Net Sæt 2 stk til Børn 91,5 x 48 x 61 cm
Mini Fodbold Mål Indlæg Net Sæt 2 stk…
Pris 326.00 DKK.
My Hood - Argentina Fodboldmål Til Haven - 240x160 Cm
My Hood - Argentina Fodboldmål Til Haven…
Pris 1,079.95 DKK.
My Hood - Bazooka Fodboldmål Til Haven - Sort
My Hood - Bazooka Fodboldmål Til Haven -…
Pris 889.95 DKK.
My Hood - Brazil Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm
My Hood - Brazil Fodboldmål Til Haven -…
Pris 1,269.95 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål - 150 X 100 Cm
My Hood - Champion Fodboldmål - 150 X…
Pris 1,009.95 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål - 180 X 120 Cm
My Hood - Champion Fodboldmål - 180 X…
Pris 1,009.95 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven - 240x160 Cm
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven…
Pris 1,259.95 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven…
Pris 1,389.95 DKK.
My Hood - Chile Fodboldmål Til Haven - 180x120 Cm
My Hood - Chile Fodboldmål Til Haven -…
Pris 909.95 DKK.
My Hood - Ekstra Net - 300 X 200 Cm
My Hood - Ekstra Net - 300 X 200 Cm
Pris 209.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - 300 X 200 Cm - Golazo
My Hood - Fodboldmål Til Haven - 300 X…
Pris 969.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo - 110x90 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo…
Pris 584.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo - Stål - 183x132 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo…
Pris 769.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior Sort 175x140x80 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior…
Pris 729.95 DKK.
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven -…
Pris 1,039.95 DKK.
My Hood - Pop-up Mål - Foldbare Fodboldmål Til Haven - Sæt
My Hood - Pop-up Mål - Foldbare…
Pris 304.95 DKK.
My Hood - Rebounder - 150 X 120 Cm
My Hood - Rebounder - 150 X 120 Cm
Pris 1,039.95 DKK.
My Hood - Rebounder - 180 X 150 Cm
My Hood - Rebounder - 180 X 150 Cm
Pris 1,319.95 DKK.
My Hood Argentina - 240 x 160
My Hood Argentina - 240 x 160
Pris 1,199.00 DKK.
My Hood Champion 150x100
My Hood Champion 150x100
Pris 960.00 DKK.
My Hood Champion 180x120
My Hood Champion 180x120
Pris 960.00 DKK.
My Hood Champion 240x160
My Hood Champion 240x160
Pris 1,448.00 DKK.
My Hood Champion 300x200
My Hood Champion 300x200
Pris 1,270.00 DKK.
My Hood Champion 550x213
My Hood Champion 550x213
Pris 1,715.00 DKK.
My Hood Chelsea
My Hood Chelsea
Pris 875.00 DKK.
My Hood Chile - 180 x 120 cm
My Hood Chile - 180 x 120 cm
Pris 1,048.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Argentina
My Hood fodboldmål - Argentina
Pris 1,099.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Brazil
My Hood fodboldmål - Brazil
Pris 1,299.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
My Hood fodboldmål - Champion
Pris 1,899.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
My Hood fodboldmål - Champion
Pris 949.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
My Hood fodboldmål - Champion
Pris 999.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 549.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 649.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 699.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 799.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 849.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Munich - Galvaniseret stål
My Hood fodboldmål - Munich -…
Pris 799.00 DKK.
My Hood Fodboldmål Til Haven - 153 X 100 Cm - Golazo
My Hood Fodboldmål Til Haven - 153 X 100…
Pris 679.95 DKK.
My Hood Fodboldmål Til Haven - 244 X 180 Cm - Golazo
My Hood Fodboldmål Til Haven - 244 X 180…
Pris 874.95 DKK.
My Hood Foldbart Fodboldmål Mini
My Hood Foldbart Fodboldmål Mini
Pris 933.00 DKK.
My Hood Goal - 200 x 140 cm
My Hood Goal - 200 x 140 cm
Pris 570.00 DKK.
My Hood Goal - 300 x 180 cm
My Hood Goal - 300 x 180 cm
Pris 740.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 110 x 90 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 110…
Pris 525.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 153 x 100 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 153…
Pris 648.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 183 x 132 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 183…
Pris 679.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 300 x 200 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 300…
Pris 801.00 DKK.
My Hood Golazo 110 x 90 cm
My Hood Golazo 110 x 90 cm
Pris 421.00 DKK.
My Hood Golazo 153 x 100 cm
My Hood Golazo 153 x 100 cm
Pris 609.00 DKK.
My Hood Golazo 183 x 132 cm
My Hood Golazo 183 x 132 cm
Pris 575.00 DKK.
My Hood Golazo 244 x 180 cm
My Hood Golazo 244 x 180 cm
Pris 690.00 DKK.
My Hood Golazo 300 x 200 cm
My Hood Golazo 300 x 200 cm
Pris 694.00 DKK.
My Hood Liga - 300x160 cm
My Hood Liga - 300x160 cm
Pris 810.00 DKK.
My Hood Liga - 300x200 cm
My Hood Liga - 300x200 cm
Pris 1,097.00 DKK.
My Hood Liga - Fodboldmål i stål - 300 x 160 cm
My Hood Liga - Fodboldmål i stål - 300 x…
Pris 849.00 DKK.
My Hood Munich
My Hood Munich
Pris 760.00 DKK.
My Hood Target Sport Juniormål i Plast - 2 stk. inkl. bold
My Hood Target Sport Juniormål i Plast -…
Pris 660.00 DKK.
My Hood Target-Sport Pro 2 - 183x151
My Hood Target-Sport Pro 2 - 183x151
Pris 776.00 DKK.
My Hood Target-Sport Pro 4 - 300x150
My Hood Target-Sport Pro 4 - 300x150
Pris 960.00 DKK.
My Hood Target-Sport Pro 5 - 244x183
My Hood Target-Sport Pro 5 - 244x183
Pris 960.00 DKK.
My Hood Target-Sport Pro 6 - 300x200
My Hood Target-Sport Pro 6 - 300x200
Pris 1,045.00 DKK.
My Hood Target-Sport Pro 7 - 366x183
My Hood Target-Sport Pro 7 - 366x183
Pris 1,099.00 DKK.
Myhood pop-up fodboldmål
Myhood pop-up fodboldmål
Pris 349.00 DKK.
NILS 240 x 150 cm Fodboldmål
NILS 240 x 150 cm Fodboldmål
Pris 549.00 DKK.
Nordic Play fodboldmål - Grundmalet fyrretræ - Hvid
Nordic Play fodboldmål - Grundmalet…
Pris 379.95 DKK.
Nordic Play Fodboldmål 127 x 65 x 86 cm
Nordic Play Fodboldmål 127 x 65 x 86 cm
Pris 387.00 DKK.
Nordic play fodboldmål 76x135x165 cm
Nordic play fodboldmål 76x135x165 cm
Pris 619.00 DKK.
Nordic Play Pro goal fodboldmål 165 x 135 x 76 cm
Nordic Play Pro goal fodboldmål 165 x…
Pris 452.00 DKK.
Nordic Play Soccer goal fodboldmål 130 x 100 x 76 cm
Nordic Play Soccer goal fodboldmål 130 x…
Pris 405.00 DKK.
Nordic Play Udendørs legetøj fodboldmål - hvid
-22%
Nordic Play Udendørs legetøj fodboldmål…
449.00 DKK.
Pris 349.00 DKK.
Odin Fodboldmål 240 x 150 x 90cm
-28%
Odin Fodboldmål 240 x 150 x 90cm
699.00 DKK.
Pris 499.00 DKK.
Odin Fodboldmål 300 x 200 x 90cm
-14%
Odin Fodboldmål 300 x 200 x 90cm
1399.00 DKK.
Pris 1,199.00 DKK.
Odin Fodboldmål 300 x 205cm
-20%
Odin Fodboldmål 300 x 205cm
999.00 DKK.
Pris 799.00 DKK.
Outsiders - Fodboldmål - Scorpion Kick - 180x120 Cm
Outsiders - Fodboldmål - Scorpion Kick -…
Pris 694.95 DKK.
Outsiders - Fodboldmål - Scorpion Kick - 300x200 Cm
Outsiders - Fodboldmål - Scorpion Kick -…
Pris 1,069.95 DKK.
Plus net og beslag hvid t/ fodboldmål 18633
Plus net og beslag hvid t/ fodboldmål…
Pris 270.00 DKK.
Pop Up Fodboldmål - Umbro - 110x78 Cm
Pop Up Fodboldmål - Umbro - 110x78 Cm
Pris 299.95 DKK.
Pop-up fodboldmål 2 stk
Pop-up fodboldmål 2 stk
Pris 299.00 DKK.
Pure2Improve foldbart fodboldmål 120 x 60 x 60 cm
Pure2Improve foldbart fodboldmål 120 x…
Pris 767.00 DKK.
Renox Fodboldmål LEGEND 300 x 200 x 90 cm
Renox Fodboldmål LEGEND 300 x 200 x 90…
Pris 1,593.00 DKK.
Sklz Goal EE Fodboldmål 120 x 90cm
-11%
Sklz Goal EE Fodboldmål 120 x 90cm
900.00 DKK.
Pris 798.00 DKK.
Sklz Goalshot til 7, 8 og 11 mands mål
-8%
Sklz Goalshot til 7, 8 og 11 mands mål
2399.00 DKK.
Pris 2,199.00 DKK.
SKLZ Pop-up fodboldmål
SKLZ Pop-up fodboldmål
Pris 799.00 DKK.
Små Fodboldmål Til Haven - Foldbare - 120x86x86 Cm - 2 Stk
Små Fodboldmål Til Haven - Foldbare -…
Pris 249.95 DKK.
Stanlord Fodboldmål i stål 300 x 205 cm
Stanlord Fodboldmål i stål 300 x 205 cm
Pris 549.00 DKK.
Stanlord Pro line Fodboldmål 240x160cm
Stanlord Pro line Fodboldmål 240x160cm
Pris 1,099.00 DKK.
Stanlord Pro line Fodboldmål 300x200cm
-7%
Stanlord Pro line Fodboldmål 300x200cm
1299.00 DKK.
Pris 1,199.00 DKK.
Stanlord PVC FodboldMål 165x135cm
-25%
Stanlord PVC FodboldMål 165x135cm
399.00 DKK.
Pris 299.00 DKK.
Stiga Fodboldmål - Match - 200x100 cm - Orange
Stiga Fodboldmål - Match - 200x100 cm -…
Pris 449.95 DKK.
Stiga fodboldmål Scorer
Stiga fodboldmål Scorer
Pris 1,349.00 DKK.
Stiga fodboldmål Scorer 2 stk
-7%
Stiga fodboldmål Scorer 2 stk
2698.00 DKK.
Pris 2,499.00 DKK.
Stort Fodboldmål 240x150 Cm. - Fodboldmål - Legekammeraten.dk
-10%
Stort Fodboldmål 240x150 Cm. -…
499.95 DKK.
Pris 449.95 DKK.
Stort Fodboldmål 240x150.
-20%
Stort Fodboldmål 240x150.
499.95 DKK.
Pris 399.95 DKK.
Stort Fodboldmål med stålramme (366x180x120cm)
-32%
Stort Fodboldmål med stålramme…
999.00 DKK.
Pris 679.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 1
Target Sport fodboldmål - Pro 1
Pris 849.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 2
Target Sport fodboldmål - Pro 2
Pris 899.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 4
Target Sport fodboldmål - Pro 4
Pris 999.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 5
Target Sport fodboldmål - Pro 5
Pris 999.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 6
Target Sport fodboldmål - Pro 6
Pris 1,099.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 7
Target Sport fodboldmål - Pro 7
Pris 1,099.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 8
Target Sport fodboldmål - Pro 8
Pris 1,199.00 DKK.
Target Sport Fodboldmål Sæt
Target Sport Fodboldmål Sæt
Pris 429.95 DKK.
Target-sport - 2 Fodboldmål Til Haven - Børn - Plast
Target-sport - 2 Fodboldmål Til Haven -…
Pris 789.95 DKK.
Træ Fodboldmål 200 x 160 cm i Sort
Træ Fodboldmål 200 x 160 cm i Sort
Pris 1,095.00 DKK.
Træ Fodboldmål 300 x 200 cm Hvid Til Haven
Træ Fodboldmål 300 x 200 cm Hvid Til…
Pris 1,995.00 DKK.
Træ Fodboldmål 300 x 200 cm Sort
Træ Fodboldmål 300 x 200 cm Sort
Pris 1,995.00 DKK.
Udendørs Fodboldmål Til Haven - Til Børn - Stål - 183x122 Cm
Udendørs Fodboldmål Til Haven - Til Børn…
Pris 264.95 DKK.
Umbro fodboldmål 182 x 122cm
-12%
Umbro fodboldmål 182 x 122cm
249.00 DKK.
Pris 219.00 DKK.
Vini Fodboldmål 183x122cm
Vini Fodboldmål 183x122cm
Pris 249.95 DKK.