Fodboldmål til haven

Fodbold har ingen alder, og er noget som du kan spille lige så længe din krop kan holde til det. Er du først bidt af det, forsvinder lysten ikke lige sådan.

Udfordringen er tit, at det kan være svært at samle folk nok til at spille, eller at der er for langt til en fodboldbane. En del af løsningen kunne være at anskaffe dig et eller to fodboldmål til haven.

Et eller to fodboldmål i haven gør dig også i stand til at spille fodbold med dine børn lige fra de er helt små. 

Se det store udvalg af fodboldmål herunder.

Derfor skal du have fodboldmål i haven

Hvis du har en eller flere personer i husstanden der elsker fodbold, så behøver du egentlig ikke yderligere grunde gør du?

Fodbold er en passion for utroligt mange Danskere, og hvis du eller dine børn selv spiller, så kan der altid trænes. Ikke kun fordi det er sjovt, men også fordi det er pokkers sundt.

Gode grunde til at du skal have fodboldmål i haven:

 • Du har altid en mini fodboldbane tæt på.
 • Du kan nemmere træne og lege med dine børn i haven.
 • Fodboldmål gør fodbold meget sjovere.
 • Du kan nemmere lokke flere spillere til, hvis du har fodboldmål i haven. Og fodbold er sjovest når man kan lave 2 hold, af mindst 2 spillere på hvert hold.
 • Det er en god mulighed for at lokke børnene ud af huset. Væk fra computere, iPad’s og andre elektroniske dimser.
 • Det er en fremragende mulighed for at få frisk luft og at få sig rørt. Både for voksne og børn.
 • Alle kan være med på en mini fodboldbane, da det ikke kræver en god fysisk form at spille med på en lille bane.
 • Er der én person der aldrig kan få nok fodbold i benene, så findes der også flere fodboldmål som egner sig til at spille og træne selv med.

Hvilke typer fodboldmål kan du købe?

Foldbart fodboldmål som er nemt at transportere
Med et fodbart fodboldmål til haven som det på billedet, får du et let og robust mål, som samtidigt er nemt at pakke væk og evt. slæbe med ud i haven eller hen til en bane et andet sted.

Det er lavet af kraftige aluminiumsrør, så det kan holde til en del. Det har også en god størrelse til haven og spil på 2 mål for mindre hold. Det har følgende mål: 120 * 80 * 60 cm.

Den store fordel ved dette mål er at det nemt kan foldes sammen og pakkes væk når sæsonen er slut. Når du skal have det frem igen til foråret er det lige så nemt som at stille det væk.

Fodboldmål i træ
Ønsker du et større fodboldmål i træ som måske også passer bedre ind i haven, da det er naturmaterialer, så kan dette være en mulighed.

Det måler 246 * 119 * 180 cm og egner sig således godt til straffesparkskonkurrencer eller til spil på 2 mål for flere spillere. F.eks. 3-5 personer på hvert hold.

Dette mål er særdeles robust og hører til i den tunge ende. Det kan også forankres yderligere til jorden med medfølgende udstyr, sådan så det ikke så nemt flytter sig når du rammer stolpen med et kanonskud.

Store fodboldmål der er ca. 3 meter brede
Vil du gerne have et stort fodboldmål i haven eller til privat brug andre steder, så tjek dette fodboldmål fra Hudora. Det er 3 meter bredt og 1,6 meter højt, og kan således bruges til mange sjove fodboldlege i haven.

Det er robust bygget med stålramme og stivere og med et kraftigt net, som sagtens kan holde til dine kanonskud.

Dette mål er godt til større børn eller voksne eller hvis der er mange spillere i området som gerne vil være med. Det kræver dog en del plads for at lave en bane der passer til målets størrelse. Hvis der ikke er plads nok til disse mål i din have, så er der måske i naboens, eller på et fællesområde med græs i nærheden.

Elektronisk fodboldmål
Dette fodboldmål er lidt af en revolution og en drøm for fodboldelskere. Det har en nylonflade med elektronik indbygget, som gør at det kan registrere din skud og tælle point.

Du kan være fra 1-9 spillere, hvor det bl.a. gælder om at ramme forskellige områder på "pladen". Scoren vises i et display øverst på nylonpladen.

Du kan spille med dine venner på 3 forskelige måder med dette smarte og foldbare fodboldmål til haven.

Sjovere kan din fodboldtræning næppe blive!

Fodboldmål som sæt med nylondug og træningshuller
Træner du ofte dine spark alene i din have, så kan et fodboldmål med nylondug være sagen for dig.

Målet er lavet af en kraftig stålramme og der medfølger en nylondug hvis der er huller i 2 af hjørnerne. Det kan nemt spændes af og på, sådan så du både kan bruge målet sammen med andre eller når du vil øve dig på din sparketeknik alene.

Sættet indeholder 2 mål i målene 213 * 152 * 76 cm.

Dette må er både nemt at flytte med og kan bruges til flere formål.

2 stk. "folde ud" fodboldmål til haven eller strandturen
Dette fodboldmål er ikke verdens mest robuste fodboldmål, men til gengæld er det utrolig nemt at have med på farten, så du både kan bruge det i din have eller til at tage med på stranden.

Der medfølger 2 mindre fodboldmål som på ingen tid kan pakkes sammen og puttes i den medfølgende taske.

Så bliver det ikke nemmere at stille en fodboldbane op. Du kan bruge det stort set hvor som helst, hvor du kan komme til at sætte det i jorden med de medfølgende pløkker.

Vil du se flere fodboldmål?

Der findes flere fodboldmål på markedet. Hvis du vil se et større udvalg af fodboldmål til haven, så kan du klikke på knappen herunder og se et bedre udvalg. Blandt andet med nogle af ovenstående modeller.

Se oversigten over alle fodboldmål lige her.

Krav til din have og andet udstyr

Din have skal helt have en god størrelse for at du kan spille fodbold i den. Det siger næsten sig selv.

Derudover skal den helt være plan og jævn, så der ikke er huller i den. For optimale fodbold forhold skal græsset også helst slås jævnligt, sådan så det er til at sparke til bolden. Langt græs dur bare ikke til en rask lille fodboldkamp. Det er heller ikke optimalt hvis græsset er for langt når det slås. Der må nemlig helst ikke ligge for meget afklippet græs.

Vil du gøre noget ekstra ud af fodboldkampen, hvad end det foregår i din have eller andre steder, så kan du måske bruge noget andet fodboldudstyr.

Udstyr der gør kampen sjovere kunne f.eks. være:

 • Fodboldtrøjer med din favoritspiller eller med dit favorithold
 • Fodboldsko eller støvler
 • Målmandshandsker
 • Andet fodboldtøj

Du kan finde udstyr til fodboldspillere hos lige her.

Forslag til aktiviteter med fodboldmål

Med et par fodboldmål i haven, behøver du som fodboldelsker, nok ikke mange ideer til hvad du skal bruge dem til.

Hvis du alligevel skulle trænge til ny inspiration, så vil jeg forsøge at give dig nogle ekstra ideer til hvad du kan bruge dine fodboldmål til.

Oplagte forslag:

 • Spil på 2 mål er naturligvis oplagt. Det kræver mindst 2 personer, dog helst 4.
 • Spil på 1 mål. Det kræver en målmand og to der kan spille imod hinanden på banen.
 • Straffesparkskonkurrence hvor i skiftes til at skyde og stå på mål. F.eks. ligesom de gør det til VM. Det kræver minimum 2 personer.
 • Øv dig på frispark fra distancen. Det kan du nemt øve dig på alene, men det er sjovere hvis der er en målmand også. Det kræver også et større fodboldmål.

Aktiviteter med fodboldmål i haven uden fodbold:

Hvis nu du har en ven eller et familiemedlem som ikke er glad for fodbold, eller bare gerne vil have lidt adspredelse, så kan du også bruge fodboldmålene til andre ting:

 • Hockey: Har du et godt stykke asfalt der hvor du bor, så kan de mindste fodboldmål sagtens bruges som hockeymål også.
 • Freesbee golf i haven: Stil målene alternative steder i haven og brug dem som freesbee golf mål. Så kan du evt. stille dig forskellige steder i haven og forsøge at ramme målet. Gerne med nogle forhindringer på vejen for at gøre det ekstra svært (f.eks. en hæk, store træer eller buske).
 • Håndbold: Spiller din håndbold, og har du et større fodboldmål i haven, så kan du træne din skudarm i haven, hvis du har en håndbold.
 • Tennisboldkast: Træn din kastearm ved at kaste med en tennisbold mod målet. Stil dig evt. langt væk, og lav en regel om at bolden skal ind over stregen hvis det bliver for let.
 • Træn din tennisarm: Spiller du tennis, rundbold eller lignende, så få en til at give tennisbolden op og se om du kan ramme fodboldmålet med tennisbolden, med en tennisketcher eller et baseballbat eller lignende.

Gode fodboldlege der kan bruges hvor som helst

Brazil
Det er muligvis et spil der har mange navne og regler, men det er vældig sjovt og kan spilles i timevis. Derudover er det i høj grad med til at udvikle din teknik.

Spillet kan spilles af 3 spillere, men i skal helst være 4-5 personer og have et af de større fodboldmål.

Regler: Alle spillere starter på 10 point, og i kan trække lod eller skyde straffespark om hvem der skal starte på mål. Der er én målmand hele tiden. For spillerne på banen gælder det om at score på målmanden. Bolden skal dog have haft minimum én station inden den må sparkes ind og bolden skal ind over stregen uden at røre jorden. Det vil sige at spiller 1 skal lave et oplæg til spiller 2 som så må sparke eller heade bolden ind uden at den rammer jorden først. Tæller scoringen tælles målmanden ned fra sine 10 startpoint med 1 point for hver helflugter og 2 point for hvert hovedstød. Målmanden kommer ud af målet ved at gribe bolde, eller ved at en af spillerne skyder (eller header) forbi mål, ikke får bolden over stregen i luften eller hvis der ikke er blevet lagt op til ham/hende. Den første målmand der kommer ned på 0 point har tabt spillet.

Dette er et fabelagtigt spil som er supersjovt. Jeg har spillet det i hundredevis af timer, og det er et spil der uden tvivl udvikler din boldføling og teknik.

Giv spillet en ekstra dimension ved at give målmænd på 0 point, 10 point igen, og gør det til en regel at spillerne på banen herefter skal have bolden rundt på 3 stationer (evt. med 3 forskellige spillere) inden bolden må sparkes i mål.

Gris
En sjov leg for 4-6 spillere, som stiller sig om i en rundkreds, hvor det gælder om at holde bolden i luften inden for rundkredsen. Den spiller der taber bolden, får et bogstav i orden GRIS hver gang bolden tabes. Når det er sket 4 gange for samme person, har denne person tabt og kan tage sin straf. Det kan f.eks. være 10 armbøjninger eller lignende.

Dette et rigtig sjovt spil som også udvikler spillerens teknik og boldføling. Det bedste ved denne leg er faktisk at det kun kræver 4-6 personer, en smule plads og en fodbold.

Overligger
Er en sjov leg der kan leges af mindst 2 personer. Stil jer et godt stykke fra fodboldmålet med en eller flere fodbolde. Skift til at skyde efter overliggeren på målet. En sjov leg der samtidig træner din sparketeknik og som nemt kan bruges til at afgøre små væddemål. F.eks. hvem der rydder op.

Lav evt. en variant af denne leg, hvor det gælder om at få bolden ind i over stregen i målet uden at den rammer jorden først. Denne variant kan også spilles fra baglinjen (f.eks. fra hjørnesparkspletten) for at øve dig i at skrue bolden og få præcision i dine spark.

Har du ikke et fodboldmål i haven eller andre steder, så brug noget andet. En stor spand, en balje eller en tom skraldespand.

Skyd til hinanden
Er i kun 2 spillere, så stil jer et godt stykke fra hinanden og skyd til hinanden. Øv jer i at få præcision og fart i jeres spark og ram modstanderen, som var den en vigtig aflevering i en kamp. Hver gang du skyder øver du på at forbedre dit spark og hver gang du modtager bolden øver du dig i at tæmme bolden.

Kræver blot lidt plads i haven eller andre steder, en fodbold og 2 personer.

Find flere fodbold lege og træningsøvelser her
Ovenstående lege er alle nogle fantastiske lege som jeg har brugt oceaner af timer på som både dreng og voksen. Det er super sjove fodbold lege, som samtidig giver god træning.

Find flere øvelser og gode lege indenfor fodbold i DGI’s træningsguide.

Har du selv gode ideer til sjove fodbold lege der kan udføres i haven, så skriv gerne en kommentar.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har plads i haven?

Hvis du brændende ønsker dig et par fodboldmål til haven, men det kniber med pladsen til at du kan få lavet en ordentlig bane, så er der også andre muligheder.

De helt små og mellemstore fodboldmål er transportable, og kan sagtens opbevares i en garage eller i et skur, og slæbes med til den nærmeste par eller grønne område i nærheden af dit hjem.

En anden mulighed er at få etableret en fodboldbane der hvor du bor. Det er især en god mulighed hvis du bor i et villakvarter eller lignende hvor der er mange andre børn og voksne der kunne være interesserede i dette. Det kræver jo ikke meget mere end 2 gode fodboldmål. I kan samle pengene ind blandt de interesserede og lave en lokal fodboldbane til fri afbenyttelse og til glæde for alle.

En tredje mulighed er at bevæge dig hen til den nærmeste fodboldbane, og håbe på at det ikke er for langt væk.

Har du erfaringer med fodboldmål i haven?

Hvis du har erfaringer med fodboldmål i haven eller overvejer at få det, så vil jeg meget gerne høre fra dig.

Hvad har du fået ud af det? Bruger i det tit? Hvad forventer du at få ud af det? Del gerne dine erfaringer på vores Facebook side.

Hvis du elsker fodbold, så skal du heller ikke snyde dig selv for en af de populære fodboldrejser, som der efterhånden findes så mange af.

Se udvalget af fodboldmål her

Herunder kan du se udvalget af de forskellige forboldmål. Hvis du gerne vil læse lidt om nogle af de forskellige typer af fodboldmål, så start her.

Viser 318 ud af 318 resultater
Net til Nordic Play Euro Goal Fodboldmål 275x150
Net til Nordic Play Euro Goal Fodboldmål…
Pris 199.00 DKK.
Fodboldmålssæt 180x120x100cm
Fodboldmålssæt 180x120x100cm
Pris 199.00 DKK.
Fodboldmål Deluxe
-50%
Fodboldmål Deluxe
399.00 DKK.
Pris 199.00 DKK.
Bærbart Fodboldmål Til Haven Inkl. Pose - 141x80x80 Cm - Blå
Bærbart Fodboldmål Til Haven Inkl. Pose…
Pris 209.95 DKK.
Bærbart Fodboldmål Til Haven Inkl. Pose - 141x80x80 Cm - Rød
Bærbart Fodboldmål Til Haven Inkl. Pose…
Pris 209.95 DKK.
Street fodboldmål
Street fodboldmål
Pris 219.00 DKK.
Fodboldmål Sæt Til Haven - Plastik - Udendørs - 2 Stk
Fodboldmål Sæt Til Haven - Plastik -…
Pris 219.95 DKK.
Oppustelig fodboldmål Køler
Oppustelig fodboldmål Køler
Pris 229.00 DKK.
Arsenal FC Foldbare fodboldmål - 2 stk
-20%
Arsenal FC Foldbare fodboldmål - 2 stk
295.00 DKK.
Pris 236.00 DKK.
FC Barcelona Foldbare fodboldmål - 2 stk
-20%
FC Barcelona Foldbare fodboldmål - 2 stk
295.00 DKK.
Pris 236.00 DKK.
Manchester City FC Foldbare fodboldmål - 2 stk
-20%
Manchester City FC Foldbare fodboldmål -…
295.00 DKK.
Pris 236.00 DKK.
Oppustelig Fodboldmål - 254 Cm
Oppustelig Fodboldmål - 254 Cm
Pris 239.95 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 183X122
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 242.00 DKK.
Turbine Forlaget Manden i buret
Turbine Forlaget Manden i buret
Pris 249.00 DKK.
Kickmaster Quick Up og Point fodboldmål 106x76
Kickmaster Quick Up og Point fodboldmål…
Pris 249.00 DKK.
Kickmaster Indendørs fodboldmål m/velcro
Kickmaster Indendørs fodboldmål m/velcro
Pris 249.00 DKK.
Sharp Shooter til Nordic Play Euro Goal Fodboldmål 275x150
Sharp Shooter til Nordic Play Euro Goal…
Pris 249.00 DKK.
FODBOLDMÅL 183x122cm
FODBOLDMÅL 183x122cm
Pris 249.95 DKK.
Små Fodboldmål Til Haven - Foldbare - 120x86x86 Cm - 2 Stk
Små Fodboldmål Til Haven - Foldbare -…
Pris 249.95 DKK.
Fodboldmål Sport (95 x 62 x 48 cm)
Fodboldmål Sport (95 x 62 x 48 cm)
Pris 256.00 DKK.
Fodboldmål med point skærm
Fodboldmål med point skærm
Pris 264.00 DKK.
SKLZ Quickster Fodboldmål 1,8 m x 1,2 m
-15%
SKLZ Quickster Fodboldmål 1,8 m x 1,2 m
313.10 DKK.
Pris 265.13 DKK.
Kickmaster 1 Mod 1 Foldbart Fodboldmål Sæt
Kickmaster 1 Mod 1 Foldbart Fodboldmål…
Pris 267.00 DKK.
Messi præcisionsfodboldmål - 2-in-1 Footvolley Goal
-10%
Messi præcisionsfodboldmål - 2-in-1…
299.95 DKK.
Pris 269.95 DKK.
Sport1 Foldbart Fodboldmål Med Fodbold Og Pumpe
Sport1 Foldbart Fodboldmål Med Fodbold…
Pris 270.00 DKK.
Stanlord PVC FodboldMål 165x135cm
-21%
Stanlord PVC FodboldMål 165x135cm
349.00 DKK.
Pris 275.71 DKK.
Fodboldmål Messi (90 x 61 x 59 cm)
Fodboldmål Messi (90 x 61 x 59 cm)
Pris 276.95 DKK.
Bestway Oppustlig Fodboldmål 213X122 Cm
Bestway Oppustlig Fodboldmål 213X122 Cm
Pris 286.00 DKK.
Exit Ankersæt - Græs - Til Scala Fodboldmål
Exit Ankersæt - Græs - Til Scala…
Pris 289.95 DKK.
Exit Ankersæt - Fast Underlag - Til Scala Fodboldmål
Exit Ankersæt - Fast Underlag - Til…
Pris 289.95 DKK.
Outsiders - Fodboldmål XS - 152 x 60 x 75 cm
Outsiders - Fodboldmål XS - 152 x 60 x…
Pris 299.00 DKK.
Stiga - Fodboldmål Match 200 x 100 x 100 cm
Stiga - Fodboldmål Match 200 x 100 x 100…
Pris 299.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 183x122
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 299.00 DKK.
Messi - 2-i-1 Footvolley Og Fodboldmål Med Targets
Messi - 2-i-1 Footvolley Og Fodboldmål…
Pris 299.95 DKK.
Stiga Match - Fodboldmål Til Haven - 200 Cm
Stiga Match - Fodboldmål Til Haven - 200…
Pris 309.95 DKK.
Kickmaster 1-mod-1 foldbart fodboldmål sæt
Kickmaster 1-mod-1 foldbart fodboldmål…
Pris 313.00 DKK.
Nordic Play Fodboldml SOCCER GOAL 130 x 100 x 076 m hvid plast
Nordic Play Fodboldml SOCCER GOAL 130 x…
Pris 344.00 DKK.
Bestway Oppustlig Fodboldmål 213 x 122 cm
Bestway Oppustlig Fodboldmål 213 x 122…
Pris 349.00 DKK.
Stort Fodboldmål 240x150 Cm. Nedsat
-22%
Stort Fodboldmål 240x150 Cm. Nedsat
449.95 DKK.
Pris 349.95 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 213X152
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 358.00 DKK.
Kickmaster fodboldmål 180 cm
Kickmaster fodboldmål 180 cm
Pris 369.00 DKK.
Outsiders - Udendørs Fodboldmål Til Haven - Xs - 152x60x75 Cm
Outsiders - Udendørs Fodboldmål Til…
Pris 369.95 DKK.
Stanlord Fodboldmål i stål 300 x 205 cm
-24%
Stanlord Fodboldmål i stål 300 x 205 cm
499.00 DKK.
Pris 375.00 DKK.
Kickmaster Fiberglas Fodboldmål 200X100 Cm
Kickmaster Fiberglas Fodboldmål 200X100…
Pris 379.00 DKK.
Stiga fodboldmål, Match
Stiga fodboldmål, Match
Pris 379.00 DKK.
Hudora fodboldmål fold ud 180 cm
Hudora fodboldmål fold ud 180 cm
Pris 391.00 DKK.
Nordic Play Fodboldml PRO GOAL 165 x 135 x 076 m hvid plast
Nordic Play Fodboldml PRO GOAL 165 x 135…
Pris 392.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 213x152
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 399.00 DKK.
Nordic Play Micro Fodboldmål i træ 127x86 cm
Nordic Play Micro Fodboldmål i træ…
Pris 399.00 DKK.
Stanlord PVC Fodbold Mål 165x135cm
Stanlord PVC Fodbold Mål 165x135cm
Pris 399.00 DKK.
RENOX Fodboldmål Challenge 100x60x60 cm
-24%
RENOX Fodboldmål Challenge 100x60x60 cm
529.00 DKK.
Pris 399.00 DKK.
Junior fodboldmål 2 stk.
Junior fodboldmål 2 stk.
Pris 399.00 DKK.
Fodboldmål Deluxe 2-i-1 (1 stort mål eller 2 mindre mål)
-33%
Fodboldmål Deluxe 2-i-1 (1 stort mål…
599.00 DKK.
Pris 399.00 DKK.
Nordic Play fodboldmål - Grundmalet fyrretræ - Hvid
-10%
Nordic Play fodboldmål - Grundmalet…
449.95 DKK.
Pris 404.95 DKK.
Kickmaster quickup og point fodboldmål 183x120
Kickmaster quickup og point fodboldmål…
Pris 417.00 DKK.
Kickmaster fodboldmål 210 cm.
Kickmaster fodboldmål 210 cm.
Pris 418.00 DKK.
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 200 x 100cm
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 200 x…
Pris 418.00 DKK.
Nordic Play Fodboldml i tr 127 x 065 x 086 m hvid grundmalet
Nordic Play Fodboldml i tr 127 x 065 x…
Pris 419.00 DKK.
Nordic Play Fodboldml i tr 127 x 065 x 086 m sort grundmalet
Nordic Play Fodboldml i tr 127 x 065 x…
Pris 419.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål - 200cm
My Hood - Fodboldmål - 200cm
Pris 432.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 244X167
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 432.00 DKK.
Kickmaster Fiberglas Fodboldmål, 244X122Cm
Kickmaster Fiberglas Fodboldmål,…
Pris 432.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo - 110x90 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo…
Pris 439.95 DKK.
Homegoal Classic Micro Fodboldmål - 125 x 100 cm
-18%
Homegoal Classic Micro Fodboldmål - 125…
549.00 DKK.
Pris 449.00 DKK.
Nordic Play Soccer Goal Fodboldmål 130 x 100 cm
Nordic Play Soccer Goal Fodboldmål 130 x…
Pris 449.00 DKK.
Stanlord Fodboldmål stål 300x205cm
Stanlord Fodboldmål stål 300x205cm
Pris 449.00 DKK.
Quick Setup Fodboldmål 270 x 150 cm
Quick Setup Fodboldmål 270 x 150 cm
Pris 449.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
-10%
My Hood fodboldmål - Golazo
499.95 DKK.
Pris 449.95 DKK.
Kickmaster Quick Up og Point fodboldmål 183x120
Kickmaster Quick Up og Point fodboldmål…
Pris 454.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 307X181
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 459.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 244x167
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 468.00 DKK.
Kickmaster træningssæt
Kickmaster træningssæt
Pris 468.00 DKK.
Kickmaster fodboldmål 240 cm.
Kickmaster fodboldmål 240 cm.
Pris 468.00 DKK.
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 244 x 122cm
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 244 x…
Pris 468.00 DKK.
2 stk Stanlord PVC FodboldMål 165x135cm
-21%
2 stk Stanlord PVC FodboldMål 165x135cm
599.00 DKK.
Pris 473.21 DKK.
Nordic Play Pro Goal Fodboldmål 165 x 135 cm
Nordic Play Pro Goal Fodboldmål 165 x…
Pris 479.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 183 x 132 cm
-20%
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 183…
599.00 DKK.
Pris 479.12 DKK.
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Pris 479.95 DKK.
My Hood Galazo 110 X 90 Cm Fodboldmål
My Hood Galazo 110 X 90 Cm Fodboldmål
Pris 497.00 DKK.
Nordic Play Fodboldml EURO GOAL 275 x 150 x 091 m hvid plast
Nordic Play Fodboldml EURO GOAL 275 x…
Pris 499.00 DKK.
Stanlord PVC Fodbold Mål 275x150cm
Stanlord PVC Fodbold Mål 275x150cm
Pris 499.00 DKK.
PRO Stål Fodboldmål 153 x 100 cm by Golazo
-9%
PRO Stål Fodboldmål 153 x 100 cm by…
549.00 DKK.
Pris 499.00 DKK.
My Hood Fodboldmål Til Haven - 153 X 100 Cm - Golazo
My Hood Fodboldmål Til Haven - 153 X 100…
Pris 499.95 DKK.
RENOX Fodboldmål Technic 150x60x60 cm
RENOX Fodboldmål Technic 150x60x60 cm
Pris 529.00 DKK.
Nordic Play Soccer Goal Fodboldmål 130x100 inkl. Sharpshooter
Nordic Play Soccer Goal Fodboldmål…
Pris 539.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
-10%
My Hood fodboldmål - Golazo
599.00 DKK.
Pris 539.00 DKK.
Kickmaster heavy duty fodboldmål 180x122x76cm
Kickmaster heavy duty fodboldmål…
Pris 540.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål - 300 cm
My Hood - Fodboldmål - 300 cm
Pris 549.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 307x181
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 549.00 DKK.
Homegoal Pro Micro Fodboldmål - Sort 125 x 100 cm
-15%
Homegoal Pro Micro Fodboldmål - Sort 125…
649.00 DKK.
Pris 549.00 DKK.
Homegoal Pro Micro Fodboldmål - Hvid - 125 x 100 cm
-15%
Homegoal Pro Micro Fodboldmål - Hvid -…
649.00 DKK.
Pris 549.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 244 x 180 cm
-20%
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 244…
699.00 DKK.
Pris 559.12 DKK.
Kickmaster fodboldmål 300 cm
Kickmaster fodboldmål 300 cm
Pris 568.00 DKK.
Fodboldmål, My Hood, 200 cm
Fodboldmål, My Hood, 200 cm
Pris 568.00 DKK.
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål 180x122x76 cm
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål…
Pris 569.00 DKK.
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Pris 569.95 DKK.
My Hood Goal 200
My Hood Goal 200
Pris 579.00 DKK.
Nordic Play Pro Goal Fodboldmål 165x135 inkl. Sharpshooter
Nordic Play Pro Goal Fodboldmål 165x135…
Pris 579.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Micro 125x100x60 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Micro…
Pris 579.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Micro 125x100x60 Cm. - Sort
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Micro…
Pris 579.95 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Micro - Hvid
-10%
Homegoal fodboldmål - Pro Micro - Hvid
649.00 DKK.
Pris 584.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Micro - Sort
-10%
Homegoal fodboldmål - Pro Micro - Sort
649.00 DKK.
Pris 584.00 DKK.
PRO Stål Fodboldmål 180 x 132 cm by Golazo
-7%
PRO Stål Fodboldmål 180 x 132 cm by…
639.00 DKK.
Pris 589.00 DKK.
2 I 1 Fodboldmål
2 I 1 Fodboldmål
Pris 599.00 DKK.
EXIT - Tempo 1800 Fodboldmål
EXIT - Tempo 1800 Fodboldmål
Pris 599.00 DKK.
Homegoal Classic Mini Fodboldmål - 150 x 120 cm
-7%
Homegoal Classic Mini Fodboldmål - 150 x…
649.00 DKK.
Pris 599.00 DKK.
My Hood Golazo 153x100 cm
My Hood Golazo 153x100 cm
Pris 599.00 DKK.
Exit Pico Fodboldmål - 90x60x60 Sæt Á 2 Stk.
Exit Pico Fodboldmål - 90x60x60 Sæt Á 2…
Pris 599.95 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
-10%
My Hood fodboldmål - Golazo
699.00 DKK.
Pris 629.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Mini - Natur
-10%
Homegoal fodboldmål - Classic Mini -…
699.00 DKK.
Pris 629.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo - Stål - 183x132 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo…
Pris 629.95 DKK.
My Hood fodboldmål - Munich - Galvaniseret stål
-20%
My Hood fodboldmål - Munich -…
799.00 DKK.
Pris 639.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 300 x 200 cm
-20%
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 300…
799.00 DKK.
Pris 639.12 DKK.
EXIT Panna Fodboldmål - 150 x 60 cm
EXIT Panna Fodboldmål - 150 x 60 cm
Pris 649.00 DKK.
Homegoal Pro Mini Fodboldmål - Hvid 150 x 120 cm
-13%
Homegoal Pro Mini Fodboldmål - Hvid 150…
749.00 DKK.
Pris 649.00 DKK.
Homegoal Pro Mini Fodboldmål - Sort - 150 x 120 cm
-13%
Homegoal Pro Mini Fodboldmål - Sort -…
749.00 DKK.
Pris 649.00 DKK.
Nordic Play Euro Goal Fodboldmål 275 x 150 cm
Nordic Play Euro Goal Fodboldmål 275 x…
Pris 649.00 DKK.
My Hood Golazo 183x132 cm
My Hood Golazo 183x132 cm
Pris 649.00 DKK.
Classic Junior 175 x 150 cm
-18%
Classic Junior 175 x 150 cm
795.00 DKK.
Pris 649.00 DKK.
Kickmaster HD Fodboldmål 180cm
Kickmaster HD Fodboldmål 180cm
Pris 668.00 DKK.
Target Sport Fodboldmål Sæt
Target Sport Fodboldmål Sæt
Pris 669.95 DKK.
My Hood Goal 300
My Hood Goal 300
Pris 677.00 DKK.
My Hood Fodboldmål Til Haven - 244 X 180 Cm - Golazo
My Hood Fodboldmål Til Haven - 244 X 180…
Pris 679.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior 175x140 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior…
Pris 679.95 DKK.
Fodboldmål, Galozo 153 X100, My Hood
Fodboldmål, Galozo 153 X100, My Hood
Pris 686.00 DKK.
ARTGEIST Sport fototapet med motiv af fodbold i fodboldmål på græs (flere størrelser) 250x175
ARTGEIST Sport fototapet med motiv af…
Pris 689.00 DKK.
Hudora Fodboldmål Rebound 2I1
Hudora Fodboldmål Rebound 2I1
Pris 695.00 DKK.
Homegoal Classic Senior Fodboldmål - 200 x 160 cm
-17%
Homegoal Classic Senior Fodboldmål - 200…
849.00 DKK.
Pris 699.00 DKK.
PRO Stål Fodboldmål 244x 180 cm by Golazo
PRO Stål Fodboldmål 244x 180 cm by…
Pris 699.00 DKK.
Exit Modvægt Til Scala Fodboldmål
Exit Modvægt Til Scala Fodboldmål
Pris 699.95 DKK.
Kickmaster heavy duty fodboldmål 210x153x76cm
Kickmaster heavy duty fodboldmål…
Pris 704.00 DKK.
Renox Fodboldml Legend 180x120x60 cm
Renox Fodboldml Legend 180x120x60 cm
Pris 714.00 DKK.
Hudora - Fodboldmål - 300 cm
Hudora - Fodboldmål - 300 cm
Pris 719.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
-10%
My Hood fodboldmål - Golazo
799.00 DKK.
Pris 719.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Junior - Natur
-10%
Homegoal fodboldmål - Classic Junior -…
799.00 DKK.
Pris 719.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Hvid
-10%
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Hvid
799.00 DKK.
Pris 719.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Sort
-10%
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Sort
799.00 DKK.
Pris 719.00 DKK.
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål 210x153x76 cm
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål…
Pris 722.00 DKK.
Exit - Tempo 1800 Fodboldmål Til Haven - 180x120 Cm
Exit - Tempo 1800 Fodboldmål Til Haven -…
Pris 729.95 DKK.
My Hood Golazo 244x180 cm
My Hood Golazo 244x180 cm
Pris 739.00 DKK.
Exit Maestro Fodboldmål - 180x120x60 Cm Inkl. Skydedug
Exit Maestro Fodboldmål - 180x120x60 Cm…
Pris 739.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål - Goal Munich - 180 cm
My Hood - Fodboldmål - Goal Munich - 180…
Pris 744.00 DKK.
Homegoal Pro Junior Fodboldmål - Sort - 175 x 140 cm
-16%
Homegoal Pro Junior Fodboldmål - Sort -…
899.00 DKK.
Pris 749.00 DKK.
Homegoal Pro Junior Fodboldmål - Hvid - 175 x 140 cm
-16%
Homegoal Pro Junior Fodboldmål - Hvid -…
899.00 DKK.
Pris 749.00 DKK.
EXIT Tempo Fodboldmål i stål 180x120cm - grønt/sort
EXIT Tempo Fodboldmål i stål 180x120cm -…
Pris 749.00 DKK.
76909 fodboldmål
76909 fodboldmål
Pris 757.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - 300 X 200 Cm - Golazo
My Hood - Fodboldmål Til Haven - 300 X…
Pris 759.95 DKK.
Fodboldmål, My Hood, 300 Cm
Fodboldmål, My Hood, 300 Cm
Pris 765.00 DKK.
Fodboldmål, My Hood, Golazo 183 X 132 Cm
Fodboldmål, My Hood, Golazo 183 X 132 Cm
Pris 784.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Micro, Sort, 302120
My Hood, Fodboldmål, Micro, Sort, 302120
Pris 784.00 DKK.
Exit Pico Goal Fodboldmål - 2 Stk.
Exit Pico Goal Fodboldmål - 2 Stk.
Pris 789.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Mini Sort 150x120x70 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Mini…
Pris 789.95 DKK.
Outsiders - Fodboldmål M - 213 x 80 x 175 cm
Outsiders - Fodboldmål M - 213 x 80 x…
Pris 799.00 DKK.
My Hood Munich V2 - 180x120 cm
My Hood Munich V2 - 180x120 cm
Pris 799.00 DKK.
Nordic Play Euro Goal Fodboldmål 275x150 inkl. Sharp Shooter
Nordic Play Euro Goal Fodboldmål 275x150…
Pris 799.00 DKK.
PRO Stål Fodboldmål 300 x 200 cm by Golazo
PRO Stål Fodboldmål 300 x 200 cm by…
Pris 799.00 DKK.
PRO TECH stålmål 180 cm Fodboldmål fra My Hood
-20%
PRO TECH stålmål 180 cm Fodboldmål fra…
999.00 DKK.
Pris 799.00 DKK.
My Hood Chile - Fodboldmål i stål - 180 x 120 cm
-20%
My Hood Chile - Fodboldmål i stål - 180…
999.00 DKK.
Pris 799.12 DKK.
Exit Tempo Fodboldmål Sort/grøn 180x120 Cm
Exit Tempo Fodboldmål Sort/grøn 180x120…
Pris 799.95 DKK.
My Hood - Liga Fodboldmål - 300 x 200 cm
My Hood - Liga Fodboldmål - 300 x 200 cm
Pris 803.00 DKK.
Exit Maestro Fodboldmål
Exit Maestro Fodboldmål
Pris 809.95 DKK.
Fodboldmål, My Hood Galazo 244 X 180
Fodboldmål, My Hood Galazo 244 X 180
Pris 825.00 DKK.
Exit Tempo 1800 Fodboldmål
Exit Tempo 1800 Fodboldmål
Pris 834.00 DKK.
My Hood Golazo 300x200 cm
My Hood Golazo 300x200 cm
Pris 839.00 DKK.
Stiga - Scorer Fodboldmål 210 x 150 x 70 cm
Stiga - Scorer Fodboldmål 210 x 150 x 70…
Pris 849.00 DKK.
Homegoal Pro Senior Fodboldmål - Sort - 200 x 160 cm
-15%
Homegoal Pro Senior Fodboldmål - Sort -…
999.00 DKK.
Pris 849.00 DKK.
Homegoal Pro Senior Fodboldmål - Hvid - 200 x 160 cm
-15%
Homegoal Pro Senior Fodboldmål - Hvid -…
999.00 DKK.
Pris 849.00 DKK.
Fodboldmål Hudora Stadium
Fodboldmål Hudora Stadium
Pris 849.00 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Fc Bayern München - My Hood
Fodboldmål Til Haven - Fc Bayern München…
Pris 849.95 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Hvid
-10%
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Hvid
949.00 DKK.
Pris 854.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Sort
-10%
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Sort
949.00 DKK.
Pris 854.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 1
-10%
Target Sport fodboldmål - Pro 1
949.00 DKK.
Pris 854.00 DKK.
Fodboldmål Til Haven - 300 X 160 Cm - Hudora
Fodboldmål Til Haven - 300 X 160 Cm -…
Pris 869.95 DKK.
Outsiders - Udendørs Fodboldmål Til Haven - M - 213x80x175 Cm
Outsiders - Udendørs Fodboldmål Til…
Pris 869.95 DKK.
Kickmaster heavy duty fodboldmål 240x183x152cm
Kickmaster heavy duty fodboldmål…
Pris 884.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Senior 200x160 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Senior…
Pris 889.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior Sort 175x140x80 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior…
Pris 889.95 DKK.
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål 240x183x152 cm
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål…
Pris 891.00 DKK.
Mål til haven - My Hood Liga 300 x 160cm
Mål til haven - My Hood Liga 300 x 160cm
Pris 895.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + air dummy 220x170cm
Bestplay fodboldmål + air dummy…
Pris 898.00 DKK.
Bazooka foldbart fodboldmål
-10%
Bazooka foldbart fodboldmål
999.00 DKK.
Pris 899.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 2
-10%
Target Sport fodboldmål - Pro 2
999.00 DKK.
Pris 899.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Liga
-10%
My Hood fodboldmål - Liga
999.00 DKK.
Pris 899.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Chile
-10%
My Hood fodboldmål - Chile
999.00 DKK.
Pris 899.00 DKK.
76909 fodboldmål
76909 fodboldmål
Pris 899.00 DKK.
Exit Panna Fodboldmål - 150x60x60 Cm Sæt Á 2 Stk.
Exit Panna Fodboldmål - 150x60x60 Cm Sæt…
Pris 899.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior Hvid 175x140x80 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior…
Pris 899.95 DKK.
Exit Rebounder Medium 84x84 Cm
Exit Rebounder Medium 84x84 Cm
Pris 899.95 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Classic Junior, 175 X 140 Cm 302102
My Hood, Fodboldmål, Classic Junior, 175…
Pris 922.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Mini, Sort, 302121
My Hood, Fodboldmål, Mini, Sort, 302121
Pris 941.00 DKK.
Fodboldmål, My Hood, Golazo 300 X 200
Fodboldmål, My Hood, Golazo 300 X 200
Pris 942.00 DKK.
Hudora - Fodboldmål 300 x 200cm
Hudora - Fodboldmål 300 x 200cm
Pris 949.00 DKK.
EXIT Pico fodboldmål i stål 90x60cm (sæt med 2) - Sort
EXIT Pico fodboldmål i stål 90x60cm (sæt…
Pris 949.00 DKK.
EXIT Maestro fodboldmål i stål 180x120cm - Sort
EXIT Maestro fodboldmål i stål 180x120cm…
Pris 949.00 DKK.
PRO TECH stålmål 240 cm Fodboldmål fra My Hood
-20%
PRO TECH stålmål 240 cm Fodboldmål fra…
1199.00 DKK.
Pris 949.00 DKK.
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven -…
Pris 949.95 DKK.
Fodboldmål, Munich 180 Cm, My Hood
Fodboldmål, Munich 180 Cm, My Hood
Pris 978.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Hvid
-10%
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Hvid
1099.00 DKK.
Pris 989.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Sort
-10%
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Sort
1099.00 DKK.
Pris 989.00 DKK.
Outsiders fodboldmål m 213x80x175cm
Outsiders fodboldmål m 213x80x175cm
Pris 989.00 DKK.
Mål til haven - My Hood Liga 300 x 200cm
Mål til haven - My Hood Liga 300 x 200cm
Pris 995.00 DKK.
Mål til haven - My Hood Chile 180 x 120cm
Mål til haven - My Hood Chile 180 x…
Pris 995.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + air dummy 300x200cm
Bestplay fodboldmål + air dummy…
Pris 998.00 DKK.
Hudora Fodboldmål - 300 cm
Hudora Fodboldmål - 300 cm
Pris 999.00 DKK.
Bazooka Goal Fodboldmål
Bazooka Goal Fodboldmål
Pris 999.00 DKK.
My Hood Chile - 180 x 120
My Hood Chile - 180 x 120
Pris 999.00 DKK.
Fodboldmål | PRO 2
Fodboldmål | PRO 2
Pris 999.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål 220x170cm
Bestplay Fodboldmål 220x170cm
Pris 999.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål/håndboldmål 240x160cm
Bestplay Fodboldmål/håndboldmål…
Pris 999.00 DKK.
Plus Klatrevæg M/fodboldmål Til Påbygning
Plus Klatrevæg M/fodboldmål Til…
Pris 999.95 DKK.
Exit Rebounder Large 124x124 Cm
Exit Rebounder Large 124x124 Cm
Pris 999.95 DKK.
Exit Tempo Fodboldmål Sort/grøn 240x160 Cm
Exit Tempo Fodboldmål Sort/grøn 240x160…
Pris 999.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Hvid Senior 200x160 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Hvid…
Pris 1,009.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Senior 200x160x90 Cm. - Sort
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Senior…
Pris 1,019.95 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 3
-10%
Target Sport fodboldmål - Pro 3
1149.00 DKK.
Pris 1,034.00 DKK.
Renox Fodboldml Legend 220x170x80 cm
Renox Fodboldml Legend 220x170x80 cm
Pris 1,038.00 DKK.
Hudora expert fodboldmål 180 cm
Hudora expert fodboldmål 180 cm
Pris 1,041.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål - Chelsea - 220 cm
My Hood - Fodboldmål - Chelsea - 220 cm
Pris 1,042.00 DKK.
My Hood Champion 240x160
-27%
My Hood Champion 240x160
1444.00 DKK.
Pris 1,048.00 DKK.
Foldbart fodboldmål
-10%
Foldbart fodboldmål
1199.00 DKK.
Pris 1,079.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 4
-10%
Target Sport fodboldmål - Pro 4
1199.00 DKK.
Pris 1,079.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 5
-10%
Target Sport fodboldmål - Pro 5
1199.00 DKK.
Pris 1,079.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Argentina
-10%
My Hood fodboldmål - Argentina
1199.00 DKK.
Pris 1,079.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Junior, sort, 302122
My Hood, Fodboldmål, Junior, sort,…
Pris 1,079.00 DKK.
Fodboldmål Til Haven - 300 X 200 Cm - Hudora
Fodboldmål Til Haven - 300 X 200 Cm -…
Pris 1,089.95 DKK.
Stiga - Fodboldmål Til Haven - Scorer - Large - Sort Orange
Stiga - Fodboldmål Til Haven - Scorer -…
Pris 1,089.95 DKK.
Exit Bagnet Til Fodboldmål 600x300 Cm
Exit Bagnet Til Fodboldmål 600x300 Cm
Pris 1,099.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål Madrid - 300 cm
My Hood - Fodboldmål Madrid - 300 cm
Pris 1,099.00 DKK.
Hudora Fodboldmål - 300x200 cm
Hudora Fodboldmål - 300x200 cm
Pris 1,099.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Junior, Hvid, 302112
My Hood, Fodboldmål, Junior, Hvid,…
Pris 1,099.00 DKK.
Elite Pro 300 x 200 cm Fodboldmål by Freeplay
-21%
Elite Pro 300 x 200 cm Fodboldmål by…
1399.00 DKK.
Pris 1,099.00 DKK.
Exit Finta Fodboldmål - 300x200x90 Cm, Inkl. Skydedug Og Fodbold
Exit Finta Fodboldmål - 300x200x90 Cm,…
Pris 1,099.95 DKK.
My Hood Brazil - Fodboldmål i stål - 300 x 200 cm
-20%
My Hood Brazil - Fodboldmål i stål - 300…
1399.00 DKK.
Pris 1,119.12 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Chelsea F.c. - My Hood
Fodboldmål Til Haven - Chelsea F.c. - My…
Pris 1,119.95 DKK.
My Hood fodboldmål - Chelsea - Galvaniseret stål
-10%
My Hood fodboldmål - Chelsea -…
1249.00 DKK.
Pris 1,124.00 DKK.
My Hood Liga Fodboldmål 300 X 200 Cm
My Hood Liga Fodboldmål 300 X 200 Cm
Pris 1,129.00 DKK.
My Hood - Brazil Fodboldmål - 300 x 200 cm
My Hood - Brazil Fodboldmål - 300 x 200…
Pris 1,147.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 2
-10%
Target Sport fodboldmål - Pro 2
1299.00 DKK.
Pris 1,169.00 DKK.
Champion 240 x 160 Fodboldmål fra My Hood
-15%
Champion 240 x 160 Fodboldmål fra My…
1399.00 DKK.
Pris 1,177.00 DKK.
Fodboldmål/Håndboldmål | PRO 5
Fodboldmål/Håndboldmål | PRO 5
Pris 1,189.00 DKK.
Hudora fodboldmål ekspert 240 cm
Hudora fodboldmål ekspert 240 cm
Pris 1,190.00 DKK.
Argentina fodboldmål fra My Hood - 240 x 160cm
Argentina fodboldmål fra My Hood - 240 x…
Pris 1,195.00 DKK.
Plus Fodboldmål 240 Cm Inkl. Net 18633-1
Plus Fodboldmål 240 Cm Inkl. Net 18633-1
Pris 1,199.00 DKK.
Exit Coppa Fodboldmål - 220x170x80 Cm Inkl. Skydedug
Exit Coppa Fodboldmål - 220x170x80 Cm…
Pris 1,199.00 DKK.
Exit Coppa Fodboldmål - 220x170x80 Cm, Inkl. Skydedug Og Fodbold
Exit Coppa Fodboldmål - 220x170x80 Cm,…
Pris 1,199.00 DKK.
Foldbart fodboldmål - Mini
Foldbart fodboldmål - Mini
Pris 1,199.00 DKK.
Target-Sport - Target-Shot Fodboldmål - PRO 2
Target-Sport - Target-Shot Fodboldmål -…
Pris 1,199.00 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål 240 x 160 cm
My Hood - Champion Fodboldmål 240 x 160…
Pris 1,199.00 DKK.
My Hood Chelsea V2 - 220x170 cm
My Hood Chelsea V2 - 220x170 cm
Pris 1,199.00 DKK.
My Hood Argentina - 240x160
My Hood Argentina - 240x160
Pris 1,199.00 DKK.
5 Mands mål | PRO 4
5 Mands mål | PRO 4
Pris 1,199.00 DKK.
RENOX Fodboldmål Legend 220x170x80 cm
RENOX Fodboldmål Legend 220x170x80 cm
Pris 1,199.00 DKK.
EXIT Panna fodboldmål i stål 150x60cm (sæt med 2) - Sort
EXIT Panna fodboldmål i stål 150x60cm…
Pris 1,199.00 DKK.
PRO TECH stålmål 300 cm Fodboldmål fra My Hood
-14%
PRO TECH stålmål 300 cm Fodboldmål fra…
1399.00 DKK.
Pris 1,199.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 7
-10%
Target Sport fodboldmål - Pro 7
1349.00 DKK.
Pris 1,214.00 DKK.
EXIT - Tempo 3000 Fodboldmål
EXIT - Tempo 3000 Fodboldmål
Pris 1,215.00 DKK.
My Hood Champion 300x200
-24%
My Hood Champion 300x200
1644.00 DKK.
Pris 1,244.00 DKK.
My Hood Champion fodboldmål 300 x 200 cm
-21%
My Hood Champion fodboldmål 300 x 200 cm
1599.00 DKK.
Pris 1,249.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Senior, Hvid 302113
My Hood, Fodboldmål, Senior, Hvid 302113
Pris 1,258.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 8
-10%
Target Sport fodboldmål - Pro 8
1399.00 DKK.
Pris 1,259.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Brazil
-10%
My Hood fodboldmål - Brazil
1399.00 DKK.
Pris 1,259.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
-10%
My Hood fodboldmål - Champion
1399.00 DKK.
Pris 1,259.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Senior, Sort, 302123
My Hood, Fodboldmål, Senior, Sort,…
Pris 1,275.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
-20%
My Hood fodboldmål - Champion
1599.00 DKK.
Pris 1,279.00 DKK.
Fodboldmål / Futsal / Håndboldmål | PRO 6
Fodboldmål / Futsal / Håndboldmål | PRO…
Pris 1,289.00 DKK.
Target-Shot fodboldmål | PRO 2
Target-Shot fodboldmål | PRO 2
Pris 1,289.00 DKK.
Exit Tempo Fodboldmål Sort/grøn 300x200 Cm
Exit Tempo Fodboldmål Sort/grøn 300x200…
Pris 1,299.00 DKK.
Stiga - Scorer Fodboldmål L - Sort/Orange
Stiga - Scorer Fodboldmål L -…
Pris 1,299.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål 300x200cm
Bestplay Fodboldmål 300x200cm
Pris 1,299.00 DKK.
Stiga fodboldmål, Scorer
Stiga fodboldmål, Scorer
Pris 1,299.00 DKK.
My Hood - Brazil Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm
My Hood - Brazil Fodboldmål Til Haven -…
Pris 1,309.95 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven - 240x160 Cm
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven…
Pris 1,309.95 DKK.
Fodboldmål Chelsea 220 Cm, My Hood
Fodboldmål Chelsea 220 Cm, My Hood
Pris 1,317.00 DKK.
Fodboldmål, Target Sport Pro 2
Fodboldmål, Target Sport Pro 2
Pris 1,337.00 DKK.
7 Mands mål | PRO 7
7 Mands mål | PRO 7
Pris 1,349.00 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Real Madrid - My Hood
Fodboldmål Til Haven - Real Madrid - My…
Pris 1,349.95 DKK.
Hudora fodboldmål 300x200cm
Hudora fodboldmål 300x200cm
Pris 1,374.00 DKK.
Exit Fodboldmål Til Haven - Coppa
Exit Fodboldmål Til Haven - Coppa
Pris 1,379.95 DKK.
Exit Tempo 3000 - Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm.
Exit Tempo 3000 - Fodboldmål Til Haven -…
Pris 1,379.95 DKK.
My Hood Fodboldmål Brazil | 300x200cm
My Hood Fodboldmål Brazil | 300x200cm
Pris 1,395.00 DKK.
My Hood Brazil - 300x200
My Hood Brazil - 300x200
Pris 1,399.00 DKK.
Champion 300 x 200 Fodboldmål fra My Hood
-12%
Champion 300 x 200 Fodboldmål fra My…
1599.00 DKK.
Pris 1,399.00 DKK.
Target Sport Fodboldmål Target-shot Pro 2
Target Sport Fodboldmål Target-shot Pro…
Pris 1,429.95 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic XL - Natur
-10%
Homegoal fodboldmål - Classic XL - Natur
1599.00 DKK.
Pris 1,439.00 DKK.
Homegoal Classic XL Fodboldmål - 300 x 200 cm
-9%
Homegoal Classic XL Fodboldmål - 300 x…
1595.00 DKK.
Pris 1,449.00 DKK.
Foldbart fodboldmål - Maxi
Foldbart fodboldmål - Maxi
Pris 1,499.00 DKK.
EXIT Coppa Fodboldmål i stål 220x170 cm - Sort
EXIT Coppa Fodboldmål i stål 220x170 cm…
Pris 1,499.00 DKK.
Stiga - Fodboldmål Til Haven - Scorer - Medium - Sort Orange
Stiga - Fodboldmål Til Haven - Scorer -…
Pris 1,499.95 DKK.
Exit Bagnet Til Fodboldmål 900x300 Cm
Exit Bagnet Til Fodboldmål 900x300 Cm
Pris 1,599.00 DKK.
My Hood Madrid V2 - 300x200 cm
My Hood Madrid V2 - 300x200 cm
Pris 1,599.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Hvid
-20%
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Hvid
1999.00 DKK.
Pris 1,599.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Sort
-20%
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Sort
1999.00 DKK.
Pris 1,599.00 DKK.
My Hood Brazil Fodboldmål 300 X 200 Cm
My Hood Brazil Fodboldmål 300 X 200 Cm
Pris 1,637.00 DKK.
Renox Fodboldml Legend 300x200x90 cm
Renox Fodboldml Legend 300x200x90 cm
Pris 1,689.00 DKK.
RENOX Fodboldmål Legend 300x200x90 cm
RENOX Fodboldmål Legend 300x200x90 cm
Pris 1,689.00 DKK.
My Hood Champion Fodboldmål 240 X 160 Cm
My Hood Champion Fodboldmål 240 X 160…
Pris 1,708.00 DKK.
Pro XL Hvid 300 x 200 cm
-12%
Pro XL Hvid 300 x 200 cm
1995.00 DKK.
Pris 1,749.00 DKK.
Pro XL Sort 300 x 200 cm
-12%
Pro XL Sort 300 x 200 cm
1995.00 DKK.
Pris 1,749.00 DKK.
Exit Rebounder Xtra Large 164x164 Cm
Exit Rebounder Xtra Large 164x164 Cm
Pris 1,789.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy 220x170cm/130x130cm
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
Pris 1,797.00 DKK.
Fodboldmål, My Hood, Madrid 300 Cm
Fodboldmål, My Hood, Madrid 300 Cm
Pris 1,864.00 DKK.
Exit Finta Fodboldmål - 300x200x90 Cm Inkl. Skydedug
Exit Finta Fodboldmål - 300x200x90 Cm…
Pris 1,889.00 DKK.
Target-Sport - Sæt med Target-Shot + Pro 2 Fodboldmål
Target-Sport - Sæt med Target-Shot + Pro…
Pris 1,899.00 DKK.
Champion 550 x 213 Fodboldmål fra My Hood
-5%
Champion 550 x 213 Fodboldmål fra My…
1999.00 DKK.
Pris 1,899.00 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål 550 x 213 cm
My Hood - Champion Fodboldmål 550 x 213…
Pris 1,999.00 DKK.
Exit Scala Fodboldmål - Aluminium M/net - 220x120 Cm Indv.
Exit Scala Fodboldmål - Aluminium M/net…
Pris 2,089.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Str. Xl - Sort
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Str. Xl…
Pris 2,099.95 DKK.
Exit Fodboldmål 220x120cm - Scala
Exit Fodboldmål 220x120cm - Scala
Pris 2,279.95 DKK.
Exit Scala Fodboldmål - Aluminium M/net - 300x80x100 Cm Indv.
Exit Scala Fodboldmål - Aluminium M/net…
Pris 2,389.00 DKK.
Plus Legetårn M/rutchebane Inkl. Klatrevæg Med Fodboldmål
Plus Legetårn M/rutchebane Inkl.…
Pris 2,495.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy 300x200cm/170x170cm
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
Pris 2,497.00 DKK.
EXIT Finta Fodboldmål i stål 300x200 cm - Sort
EXIT Finta Fodboldmål i stål 300x200 cm…
Pris 2,549.00 DKK.
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium 220x120 cm
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium…
Pris 2,799.00 DKK.
Fodboldmål 220X120 Cm, Exit
Fodboldmål 220X120 Cm, Exit
Pris 2,932.00 DKK.
Exit Scala Fodboldmål - Aluminium M/net - 300x140x200 Cm Indv.
Exit Scala Fodboldmål - Aluminium M/net…
Pris 3,299.00 DKK.
EXIT Forza Fodboldmål i stål 500x200 cm - Sort
EXIT Forza Fodboldmål i stål 500x200 cm…
Pris 3,749.00 DKK.
Exit Scala Fodboldmål - Aluminium M/net - 500x208x200 Cm Indv.
Exit Scala Fodboldmål - Aluminium M/net…
Pris 3,899.00 DKK.
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium 500x200 cm
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium…
Pris 5,599.00 DKK.