Minecookies.org

Fodboldmål til haven

Fodbold har ingen alder, og er noget som du kan spille lige så længe din krop kan holde til det. Er du først bidt af det, forsvinder lysten ikke lige sådan.

Udfordringen er tit, at det kan være svært at samle folk nok til at spille, eller at der er for langt til en fodboldbane. En del af løsningen kunne være at anskaffe dig et eller to fodboldmål til haven.

Et eller to fodboldmål i haven gør dig også i stand til at spille fodbold med dine børn lige fra de er helt små. 

Se det store udvalg af fodboldmål herunder.

Derfor skal du have fodboldmål i haven

Hvis du har en eller flere personer i husstanden der elsker fodbold, så behøver du egentlig ikke yderligere grunde gør du?

Fodbold er en passion for utroligt mange Danskere, og hvis du eller dine børn selv spiller, så kan der altid trænes. Ikke kun fordi det er sjovt, men også fordi det er pokkers sundt.

Gode grunde til at du skal have fodboldmål i haven:

 • Du har altid en mini fodboldbane tæt på.
 • Du kan nemmere træne og lege med dine børn i haven.
 • Fodboldmål gør fodbold meget sjovere.
 • Du kan nemmere lokke flere spillere til, hvis du har fodboldmål i haven. Og fodbold er sjovest når man kan lave 2 hold, af mindst 2 spillere på hvert hold.
 • Det er en god mulighed for at lokke børnene ud af huset. Væk fra computere, iPad’s og andre elektroniske dimser.
 • Det er en fremragende mulighed for at få frisk luft og at få sig rørt. Både for voksne og børn.
 • Alle kan være med på en mini fodboldbane, da det ikke kræver en god fysisk form at spille med på en lille bane.
 • Er der én person der aldrig kan få nok fodbold i benene, så findes der også flere fodboldmål som egner sig til at spille og træne selv med.

Hvilke typer fodboldmål kan du købe?

Foldbart fodboldmål som er nemt at transportere
Med et fodbart fodboldmål til haven som det på billedet, får du et let og robust mål, som samtidigt er nemt at pakke væk og evt. slæbe med ud i haven eller hen til en bane et andet sted.

Det er lavet af kraftige aluminiumsrør, så det kan holde til en del. Det har også en god størrelse til haven og spil på 2 mål for mindre hold. Det har følgende mål: 120 * 80 * 60 cm.

Den store fordel ved dette mål er at det nemt kan foldes sammen og pakkes væk når sæsonen er slut. Når du skal have det frem igen til foråret er det lige så nemt som at stille det væk.

Fodboldmål i træ
Ønsker du et større fodboldmål i træ som måske også passer bedre ind i haven, da det er naturmaterialer, så kan dette være en mulighed.

Det måler 246 * 119 * 180 cm og egner sig således godt til straffesparkskonkurrencer eller til spil på 2 mål for flere spillere. F.eks. 3-5 personer på hvert hold.

Dette mål er særdeles robust og hører til i den tunge ende. Det kan også forankres yderligere til jorden med medfølgende udstyr, sådan så det ikke så nemt flytter sig når du rammer stolpen med et kanonskud.

Store fodboldmål der er ca. 3 meter brede
Vil du gerne have et stort fodboldmål i haven eller til privat brug andre steder, så tjek dette fodboldmål fra Hudora. Det er 3 meter bredt og 1,6 meter højt, og kan således bruges til mange sjove fodboldlege i haven.

Det er robust bygget med stålramme og stivere og med et kraftigt net, som sagtens kan holde til dine kanonskud.

Dette mål er godt til større børn eller voksne eller hvis der er mange spillere i området som gerne vil være med. Det kræver dog en del plads for at lave en bane der passer til målets størrelse. Hvis der ikke er plads nok til disse mål i din have, så er der måske i naboens, eller på et fællesområde med græs i nærheden.

Elektronisk fodboldmål
Dette fodboldmål er lidt af en revolution og en drøm for fodboldelskere. Det har en nylonflade med elektronik indbygget, som gør at det kan registrere din skud og tælle point.

Du kan være fra 1-9 spillere, hvor det bl.a. gælder om at ramme forskellige områder på "pladen". Scoren vises i et display øverst på nylonpladen.

Du kan spille med dine venner på 3 forskelige måder med dette smarte og foldbare fodboldmål til haven.

Sjovere kan din fodboldtræning næppe blive!

Fodboldmål som sæt med nylondug og træningshuller
Træner du ofte dine spark alene i din have, så kan et fodboldmål med nylondug være sagen for dig.

Målet er lavet af en kraftig stålramme og der medfølger en nylondug hvis der er huller i 2 af hjørnerne. Det kan nemt spændes af og på, sådan så du både kan bruge målet sammen med andre eller når du vil øve dig på din sparketeknik alene.

Sættet indeholder 2 mål i målene 213 * 152 * 76 cm.

Dette må er både nemt at flytte med og kan bruges til flere formål.

2 stk. "folde ud" fodboldmål til haven eller strandturen
Dette fodboldmål er ikke verdens mest robuste fodboldmål, men til gengæld er det utrolig nemt at have med på farten, så du både kan bruge det i din have eller til at tage med på stranden.

Der medfølger 2 mindre fodboldmål som på ingen tid kan pakkes sammen og puttes i den medfølgende taske.

Så bliver det ikke nemmere at stille en fodboldbane op. Du kan bruge det stort set hvor som helst, hvor du kan komme til at sætte det i jorden med de medfølgende pløkker.

Vil du se flere fodboldmål?

Der findes flere fodboldmål på markedet. Hvis du vil se et større udvalg af fodboldmål til haven, så kan du klikke på knappen herunder og se et bedre udvalg. Blandt andet med nogle af ovenstående modeller.

Se oversigten over alle fodboldmål lige her.

Krav til din have og andet udstyr

Din have skal helt have en god størrelse for at du kan spille fodbold i den. Det siger næsten sig selv.

Derudover skal den helt være plan og jævn, så der ikke er huller i den. For optimale fodbold forhold skal græsset også helst slås jævnligt, sådan så det er til at sparke til bolden. Langt græs dur bare ikke til en rask lille fodboldkamp. Det er heller ikke optimalt hvis græsset er for langt når det slås. Der må nemlig helst ikke ligge for meget afklippet græs.

Vil du gøre noget ekstra ud af fodboldkampen, hvad end det foregår i din have eller andre steder, så kan du måske bruge noget andet fodboldudstyr.

Udstyr der gør kampen sjovere kunne f.eks. være:

 • Fodboldtrøjer med din favoritspiller eller med dit favorithold
 • Fodboldsko eller støvler
 • Målmandshandsker
 • Andet fodboldtøj

Du kan finde udstyr til fodboldspillere hos lige her.

Forslag til aktiviteter med fodboldmål

Med et par fodboldmål i haven, behøver du som fodboldelsker, nok ikke mange ideer til hvad du skal bruge dem til.

Hvis du alligevel skulle trænge til ny inspiration, så vil jeg forsøge at give dig nogle ekstra ideer til hvad du kan bruge dine fodboldmål til.

Oplagte forslag:

 • Spil på 2 mål er naturligvis oplagt. Det kræver mindst 2 personer, dog helst 4.
 • Spil på 1 mål. Det kræver en målmand og to der kan spille imod hinanden på banen.
 • Straffesparkskonkurrence hvor i skiftes til at skyde og stå på mål. F.eks. ligesom de gør det til VM. Det kræver minimum 2 personer.
 • Øv dig på frispark fra distancen. Det kan du nemt øve dig på alene, men det er sjovere hvis der er en målmand også. Det kræver også et større fodboldmål.

Aktiviteter med fodboldmål i haven uden fodbold:

Hvis nu du har en ven eller et familiemedlem som ikke er glad for fodbold, eller bare gerne vil have lidt adspredelse, så kan du også bruge fodboldmålene til andre ting:

 • Hockey: Har du et godt stykke asfalt der hvor du bor, så kan de mindste fodboldmål sagtens bruges som hockeymål også.
 • Freesbee golf i haven: Stil målene alternative steder i haven og brug dem som freesbee golf mål. Så kan du evt. stille dig forskellige steder i haven og forsøge at ramme målet. Gerne med nogle forhindringer på vejen for at gøre det ekstra svært (f.eks. en hæk, store træer eller buske).
 • Håndbold: Spiller din håndbold, og har du et større fodboldmål i haven, så kan du træne din skudarm i haven, hvis du har en håndbold.
 • Tennisboldkast: Træn din kastearm ved at kaste med en tennisbold mod målet. Stil dig evt. langt væk, og lav en regel om at bolden skal ind over stregen hvis det bliver for let.
 • Træn din tennisarm: Spiller du tennis, rundbold eller lignende, så få en til at give tennisbolden op og se om du kan ramme fodboldmålet med tennisbolden, med en tennisketcher eller et baseballbat eller lignende.

Gode fodboldlege der kan bruges hvor som helst

Brazil
Det er muligvis et spil der har mange navne og regler, men det er vældig sjovt og kan spilles i timevis. Derudover er det i høj grad med til at udvikle din teknik.

Spillet kan spilles af 3 spillere, men i skal helst være 4-5 personer og have et af de større fodboldmål.

Regler: Alle spillere starter på 10 point, og i kan trække lod eller skyde straffespark om hvem der skal starte på mål. Der er én målmand hele tiden. For spillerne på banen gælder det om at score på målmanden. Bolden skal dog have haft minimum én station inden den må sparkes ind og bolden skal ind over stregen uden at røre jorden. Det vil sige at spiller 1 skal lave et oplæg til spiller 2 som så må sparke eller heade bolden ind uden at den rammer jorden først. Tæller scoringen tælles målmanden ned fra sine 10 startpoint med 1 point for hver helflugter og 2 point for hvert hovedstød. Målmanden kommer ud af målet ved at gribe bolde, eller ved at en af spillerne skyder (eller header) forbi mål, ikke får bolden over stregen i luften eller hvis der ikke er blevet lagt op til ham/hende. Den første målmand der kommer ned på 0 point har tabt spillet.

Dette er et fabelagtigt spil som er supersjovt. Jeg har spillet det i hundredevis af timer, og det er et spil der uden tvivl udvikler din boldføling og teknik.

Giv spillet en ekstra dimension ved at give målmænd på 0 point, 10 point igen, og gør det til en regel at spillerne på banen herefter skal have bolden rundt på 3 stationer (evt. med 3 forskellige spillere) inden bolden må sparkes i mål.

Gris
En sjov leg for 4-6 spillere, som stiller sig om i en rundkreds, hvor det gælder om at holde bolden i luften inden for rundkredsen. Den spiller der taber bolden, får et bogstav i orden GRIS hver gang bolden tabes. Når det er sket 4 gange for samme person, har denne person tabt og kan tage sin straf. Det kan f.eks. være 10 armbøjninger eller lignende.

Dette et rigtig sjovt spil som også udvikler spillerens teknik og boldføling. Det bedste ved denne leg er faktisk at det kun kræver 4-6 personer, en smule plads og en fodbold.

Overligger
Er en sjov leg der kan leges af mindst 2 personer. Stil jer et godt stykke fra fodboldmålet med en eller flere fodbolde. Skift til at skyde efter overliggeren på målet. En sjov leg der samtidig træner din sparketeknik og som nemt kan bruges til at afgøre små væddemål. F.eks. hvem der rydder op.

Lav evt. en variant af denne leg, hvor det gælder om at få bolden ind i over stregen i målet uden at den rammer jorden først. Denne variant kan også spilles fra baglinjen (f.eks. fra hjørnesparkspletten) for at øve dig i at skrue bolden og få præcision i dine spark.

Har du ikke et fodboldmål i haven eller andre steder, så brug noget andet. En stor spand, en balje eller en tom skraldespand.

Skyd til hinanden
Er i kun 2 spillere, så stil jer et godt stykke fra hinanden og skyd til hinanden. Øv jer i at få præcision og fart i jeres spark og ram modstanderen, som var den en vigtig aflevering i en kamp. Hver gang du skyder øver du på at forbedre dit spark og hver gang du modtager bolden øver du dig i at tæmme bolden.

Kræver blot lidt plads i haven eller andre steder, en fodbold og 2 personer.

Find flere fodbold lege og træningsøvelser her
Ovenstående lege er alle nogle fantastiske lege som jeg har brugt oceaner af timer på som både dreng og voksen. Det er super sjove fodbold lege, som samtidig giver god træning.

Find flere øvelser og gode lege indenfor fodbold i DGI’s træningsguide.

Har du selv gode ideer til sjove fodbold lege der kan udføres i haven, så skriv gerne en kommentar.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har plads i haven?

Hvis du brændende ønsker dig et par fodboldmål til haven, men det kniber med pladsen til at du kan få lavet en ordentlig bane, så er der også andre muligheder.

De helt små og mellemstore fodboldmål er transportable, og kan sagtens opbevares i en garage eller i et skur, og slæbes med til den nærmeste par eller grønne område i nærheden af dit hjem.

En anden mulighed er at få etableret en fodboldbane der hvor du bor. Det er især en god mulighed hvis du bor i et villakvarter eller lignende hvor der er mange andre børn og voksne der kunne være interesserede i dette. Det kræver jo ikke meget mere end 2 gode fodboldmål. I kan samle pengene ind blandt de interesserede og lave en lokal fodboldbane til fri afbenyttelse og til glæde for alle.

En tredje mulighed er at bevæge dig hen til den nærmeste fodboldbane, og håbe på at det ikke er for langt væk.

Har du erfaringer med fodboldmål i haven?

Hvis du har erfaringer med fodboldmål i haven eller overvejer at få det, så vil jeg meget gerne høre fra dig.

Hvad har du fået ud af det? Bruger i det tit? Hvad forventer du at få ud af det? Del gerne dine erfaringer på vores Facebook side.

Hvis du elsker fodbold, så skal du heller ikke snyde dig selv for en af de populære fodboldrejser, som der efterhånden findes så mange af.

Se udvalget af fodboldmål her

Herunder kan du se udvalget af de forskellige forboldmål. Hvis du gerne vil læse lidt om nogle af de forskellige typer af fodboldmål, så start her.

Viser 306 ud af 306 resultater
Net til Nordic Play Euro Goal Fodboldmål 275x150
Net til Nordic Play Euro Goal Fodboldmål…
Pris 199.00 DKK.
Fodboldmålssæt 180x120x100cm
Fodboldmålssæt 180x120x100cm
Pris 199.00 DKK.
Stiga fodboldmål PRO
Stiga fodboldmål PRO
Pris 199.00 DKK.
Fodboldmål Deluxe
Fodboldmål Deluxe
Pris 199.00 DKK.
Stiga - Rebounder net til Scorer Fodboldmål (210 x 150 x 70 cm)
Stiga - Rebounder net til Scorer…
Pris 205.00 DKK.
Stiga - Rebounder Net Til Scorer Fodboldmål (210 X 150 X 70 Cm)
Stiga - Rebounder Net Til Scorer…
Pris 209.95 DKK.
Street fodboldmål
Street fodboldmål
Pris 219.00 DKK.
Oppustelig Fodboldmål - 254 Cm
Oppustelig Fodboldmål - 254 Cm
Pris 219.95 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 183X122
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 223.00 DKK.
Oppustelig fodboldmål Køler
Oppustelig fodboldmål Køler
Pris 229.00 DKK.
Bærbart Fodboldmål Til Haven Inkl. Pose - 141x80x80 Cm - Blå
Bærbart Fodboldmål Til Haven Inkl. Pose…
Pris 239.95 DKK.
Bærbart Fodboldmål Til Haven Inkl. Pose - 141x80x80 Cm - Rød
Bærbart Fodboldmål Til Haven Inkl. Pose…
Pris 239.95 DKK.
Kickmaster 1 Mod 1 Foldbart Fodboldmål Sæt
Kickmaster 1 Mod 1 Foldbart Fodboldmål…
Pris 241.00 DKK.
Sport1 Foldbart Fodboldmål Med Fodbold Og Pumpe
Sport1 Foldbart Fodboldmål Med Fodbold…
Pris 244.00 DKK.
Kickmaster Quick Up og Point fodboldmål 106x76
Kickmaster Quick Up og Point fodboldmål…
Pris 249.00 DKK.
Kickmaster Indendørs fodboldmål m/velcro
Kickmaster Indendørs fodboldmål m/velcro
Pris 249.00 DKK.
Sharp Shooter til Nordic Play Euro Goal Fodboldmål 275x150
Sharp Shooter til Nordic Play Euro Goal…
Pris 249.00 DKK.
FODBOLDMÅL 183x122cm
FODBOLDMÅL 183x122cm
Pris 249.95 DKK.
Små Fodboldmål Til Haven - Foldbare - 120x86x86 Cm - 2 Stk
Små Fodboldmål Til Haven - Foldbare -…
Pris 249.95 DKK.
Fodboldmål Sæt Til Haven - Plastik - Udendørs - 2 Stk
Fodboldmål Sæt Til Haven - Plastik -…
Pris 259.95 DKK.
Plus Net Og Beslag Hvid T/ Fodboldmål 18633
Plus Net Og Beslag Hvid T/ Fodboldmål…
Pris 269.95 DKK.
Bestway Oppustlig Fodboldmål 213X122 Cm
Bestway Oppustlig Fodboldmål 213X122 Cm
Pris 286.00 DKK.
Exit Ankersæt - Græs - Til Scala Fodboldmål
Exit Ankersæt - Græs - Til Scala…
Pris 289.95 DKK.
Exit Ankersæt - Fast Underlag - Til Scala Fodboldmål
Exit Ankersæt - Fast Underlag - Til…
Pris 289.95 DKK.
Messi - 2-i-1 Footvolley Og Fodboldmål Med Targets
Messi - 2-i-1 Footvolley Og Fodboldmål…
Pris 289.95 DKK.
Fodboldmål, 2 stk
Fodboldmål, 2 stk
Pris 294.00 DKK.
Stiga - Fodboldmål Match 200 x 100 x 100 cm
Stiga - Fodboldmål Match 200 x 100 x 100…
Pris 299.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 183x122
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 299.00 DKK.
Messi præcisionsfodboldmål - 2-in-1 Footvolley Goal
Messi præcisionsfodboldmål - 2-in-1…
Pris 299.95 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 213X152
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 302.00 DKK.
Stiga Match - Fodboldmål Til Haven - 200 Cm
Stiga Match - Fodboldmål Til Haven - 200…
Pris 309.95 DKK.
Kickmaster 1-mod-1 foldbart fodboldmål sæt
Kickmaster 1-mod-1 foldbart fodboldmål…
Pris 313.00 DKK.
Kickmaster Fiberglas Fodboldmål 200X100 Cm
Kickmaster Fiberglas Fodboldmål 200X100…
Pris 342.00 DKK.
Nordic Play Fodboldmål SOCCER GOAL 1,30 x 1,00 x 0,76 m hvid plast
Nordic Play Fodboldmål SOCCER GOAL 1,30…
Pris 344.00 DKK.
My Hood Pup-up - Fodboldmål - 2 stk. - 120x80x80cm
My Hood Pup-up - Fodboldmål - 2 stk. -…
Pris 349.00 DKK.
Bestway Oppustlig Fodboldmål 213 x 122 cm
Bestway Oppustlig Fodboldmål 213 x 122…
Pris 349.00 DKK.
Stanlord PVC FodboldMål 165x135cm
Stanlord PVC FodboldMål 165x135cm
Pris 349.00 DKK.
Stort Fodboldmål 240x150 Cm. Nedsat
Stort Fodboldmål 240x150 Cm. Nedsat
Pris 349.95 DKK.
Outsiders - Udendørs Fodboldmål Til Haven - Xs - 152x60x75 Cm
Outsiders - Udendørs Fodboldmål Til…
Pris 359.95 DKK.
My Hood Galazo 110 X 90 Cm Fodboldmål
My Hood Galazo 110 X 90 Cm Fodboldmål
Pris 362.00 DKK.
Kickmaster fodboldmål 180 cm
Kickmaster fodboldmål 180 cm
Pris 369.00 DKK.
ARTGEIST Sport fototapet med motiv af fodbold i fodboldmål på græs (flere størrelser) 100x70
ARTGEIST Sport fototapet med motiv af…
Pris 369.00 DKK.
Target Sport Fodboldmål Sæt
Target Sport Fodboldmål Sæt
Pris 369.95 DKK.
Kickmaster quickup og point fodboldmål 183x120
Kickmaster quickup og point fodboldmål…
Pris 377.00 DKK.
Stiga fodboldmål, Match
Stiga fodboldmål, Match
Pris 379.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 244X167
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 391.00 DKK.
Kickmaster Fiberglas Fodboldmål, 244X122Cm
Kickmaster Fiberglas Fodboldmål,…
Pris 397.00 DKK.
Outsiders - Fodboldmål XS - 152 x 60 x 75 cm
Outsiders - Fodboldmål XS - 152 x 60 x…
Pris 399.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 110 x 90 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 110…
Pris 399.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 213x152
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 399.00 DKK.
Nordic Play Micro Fodboldmål i træ 127x86 cm
Nordic Play Micro Fodboldmål i træ…
Pris 399.00 DKK.
Stanlord PVC Fodbold Mål 165x135cm
Stanlord PVC Fodbold Mål 165x135cm
Pris 399.00 DKK.
Nordic Play Fodboldmål i træ 127 x 65 x 86 cm sort grundmalet
Nordic Play Fodboldmål i træ 127 x 65 x…
Pris 399.00 DKK.
Stanlord Fodboldmål i stål 300 x 205 cm
Stanlord Fodboldmål i stål 300 x 205 cm
Pris 399.00 DKK.
Junior fodboldmål 2 stk.
Junior fodboldmål 2 stk.
Pris 399.00 DKK.
Fodboldmål, My Hood, 200 cm
Fodboldmål, My Hood, 200 cm
Pris 399.00 DKK.
Fodboldmål Deluxe 2-i-1 (1 stort mål eller 2 mindre mål)
Fodboldmål Deluxe 2-i-1 (1 stort mål…
Pris 399.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 307X181
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 415.00 DKK.
Nordic Play Fodboldmål i træ 1,27 x 0,65 x 0,86 m hvid grundmalet
Nordic Play Fodboldmål i træ 1,27 x 0,65…
Pris 415.00 DKK.
Nordic Play Fodboldmål i træ 1,27 x 0,65 x 0,86 m sort grundmalet
Nordic Play Fodboldmål i træ 1,27 x 0,65…
Pris 415.00 DKK.
Kickmaster fodboldmål 210 cm.
Kickmaster fodboldmål 210 cm.
Pris 418.00 DKK.
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 200 x 100cm
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 200 x…
Pris 418.00 DKK.
Nordic Play Fodboldmål PRO GOAL 1,65 x 1,35 x 0,76 m hvid plast
Nordic Play Fodboldmål PRO GOAL 1,65 x…
Pris 421.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo - 110x90 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo…
Pris 429.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål - 200cm
My Hood - Fodboldmål - 200cm
Pris 432.00 DKK.
Nordic Play Soccer Goal Fodboldmål 130 x 100 cm
Nordic Play Soccer Goal Fodboldmål 130 x…
Pris 449.00 DKK.
Stanlord Fodboldmål stål 300x205cm
Stanlord Fodboldmål stål 300x205cm
Pris 449.00 DKK.
Quick Setup Fodboldmål 270 x 150 cm
Quick Setup Fodboldmål 270 x 150 cm
Pris 449.00 DKK.
Nordic Play fodboldmål - Grundmalet fyrretræ - Hvid
Nordic Play fodboldmål - Grundmalet…
Pris 449.95 DKK.
Kickmaster Quick Up og Point fodboldmål 183x120
Kickmaster Quick Up og Point fodboldmål…
Pris 454.00 DKK.
Renox Fodboldmål Challenge 100x60x60 cm
Renox Fodboldmål Challenge 100x60x60 cm
Pris 456.00 DKK.
Renox Fodboldmål Technic 150x60x60 cm
Renox Fodboldmål Technic 150x60x60 cm
Pris 459.00 DKK.
Fodboldmål, Galozo 153 X100, My Hood
Fodboldmål, Galozo 153 X100, My Hood
Pris 461.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 244x167
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 468.00 DKK.
Kickmaster træningssæt
Kickmaster træningssæt
Pris 468.00 DKK.
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 244 x 122cm
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 244 x…
Pris 468.00 DKK.
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Pris 469.95 DKK.
Nordic Play Pro Goal Fodboldmål 165 x 135 cm
Nordic Play Pro Goal Fodboldmål 165 x…
Pris 479.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 153 x 100 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 153…
Pris 499.00 DKK.
Stanlord PVC Fodbold Mål 275x150cm
Stanlord PVC Fodbold Mål 275x150cm
Pris 499.00 DKK.
PRO Stål Fodboldmål 153 x 100 cm by Golazo
PRO Stål Fodboldmål 153 x 100 cm by…
Pris 499.00 DKK.
Nordic Play Fodboldmål EURO GOAL 2,75 x 1,50 x 0,91 m hvid plast
Nordic Play Fodboldmål EURO GOAL 2,75 x…
Pris 499.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 499.95 DKK.
Fodboldmål, My Hood, Golazo 183 X 132 Cm
Fodboldmål, My Hood, Golazo 183 X 132 Cm
Pris 511.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Micro, Hvid, 302110
My Hood, Fodboldmål, Micro, Hvid, 302110
Pris 523.00 DKK.
RENOX Fodboldmål Challenge 100x60x60 cm
RENOX Fodboldmål Challenge 100x60x60 cm
Pris 529.00 DKK.
RENOX Fodboldmål Technic 150x60x60 cm
RENOX Fodboldmål Technic 150x60x60 cm
Pris 529.00 DKK.
Nordic Play Soccer Goal Fodboldmål 130x100 inkl. Sharpshooter
Nordic Play Soccer Goal Fodboldmål…
Pris 539.00 DKK.
Fodboldmål, My Hood, 300 Cm
Fodboldmål, My Hood, 300 Cm
Pris 542.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Micro, Sort, 302120
My Hood, Fodboldmål, Micro, Sort, 302120
Pris 547.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål - 300 cm
My Hood - Fodboldmål - 300 cm
Pris 549.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 307x181
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 549.00 DKK.
My Hood Fodboldmål Til Haven - 153 X 100 Cm - Golazo
My Hood Fodboldmål Til Haven - 153 X 100…
Pris 549.95 DKK.
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål 180x122x76 cm
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål…
Pris 569.00 DKK.
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Pris 569.95 DKK.
Nordic Play Pro Goal Fodboldmål 165x135 inkl. Sharpshooter
Nordic Play Pro Goal Fodboldmål 165x135…
Pris 579.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Micro 125x100x60 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Micro…
Pris 579.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Micro 125x100x60 Cm. - Sort
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Micro…
Pris 579.95 DKK.
2 I 1 Fodboldmål
2 I 1 Fodboldmål
Pris 599.00 DKK.
EXIT - Tempo 1800 Fodboldmål
EXIT - Tempo 1800 Fodboldmål
Pris 599.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 183 x 132 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 183…
Pris 599.00 DKK.
Homegoal Pro Micro Fodboldmål - Sort 125 x 100 cm
Homegoal Pro Micro Fodboldmål - Sort 125…
Pris 599.00 DKK.
Homegoal Pro Micro Fodboldmål - Hvid - 125 x 100 cm
Homegoal Pro Micro Fodboldmål - Hvid -…
Pris 599.00 DKK.
My Hood Golazo 153x100 cm
My Hood Golazo 153x100 cm
Pris 599.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 599.00 DKK.
Fodboldmål, My Hood Galazo 244 X 180
Fodboldmål, My Hood Galazo 244 X 180
Pris 599.00 DKK.
Exit Pico Fodboldmål - 90x60x60 Sæt Á 2 Stk.
Exit Pico Fodboldmål - 90x60x60 Sæt Á 2…
Pris 599.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo - Stål - 183x132 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo…
Pris 619.95 DKK.
Exit Tempo 1800 Fodboldmål
Exit Tempo 1800 Fodboldmål
Pris 623.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Classic Junior, 175 X 140 Cm 302102
My Hood, Fodboldmål, Classic Junior, 175…
Pris 636.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Mini, Sort, 302121
My Hood, Fodboldmål, Mini, Sort, 302121
Pris 636.00 DKK.
PRO Stål Fodboldmål 180 x 132 cm by Golazo
PRO Stål Fodboldmål 180 x 132 cm by…
Pris 639.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Micro Hvid 125x100x60 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Micro…
Pris 639.95 DKK.
EXIT Panna Fodboldmål - 150 x 60 cm
EXIT Panna Fodboldmål - 150 x 60 cm
Pris 649.00 DKK.
Homegoal Classic Mini Fodboldmål - 150 x 120 cm
Homegoal Classic Mini Fodboldmål - 150 x…
Pris 649.00 DKK.
Nordic Play Euro Goal Fodboldmål 275 x 150 cm
Nordic Play Euro Goal Fodboldmål 275 x…
Pris 649.00 DKK.
My Hood Golazo 183x132 cm
My Hood Golazo 183x132 cm
Pris 649.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Micro - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Micro - Hvid
Pris 649.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Micro - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Micro - Sort
Pris 649.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Mini, Hvid, 302111
My Hood, Fodboldmål, Mini, Hvid, 302111
Pris 661.00 DKK.
Outsiders fodboldmål m 213x80x175cm
Outsiders fodboldmål m 213x80x175cm
Pris 667.00 DKK.
Kickmaster HD Fodboldmål 180cm
Kickmaster HD Fodboldmål 180cm
Pris 668.00 DKK.
My Hood Fodboldmål Til Haven - 244 X 180 Cm - Golazo
My Hood Fodboldmål Til Haven - 244 X 180…
Pris 669.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior 175x140 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior…
Pris 669.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - 300 X 200 Cm - Golazo
My Hood - Fodboldmål Til Haven - 300 X…
Pris 679.95 DKK.
Fodboldmål, My Hood, Golazo 300 X 200
Fodboldmål, My Hood, Golazo 300 X 200
Pris 686.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 244 x 180 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 244…
Pris 699.00 DKK.
My Hood Munich V2 - Fodboldmål i stål - 180 x 120 cm
My Hood Munich V2 - Fodboldmål i stål -…
Pris 699.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 699.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Mini - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic Mini -…
Pris 699.00 DKK.
PRO Stål Fodboldmål 244x 180 cm by Golazo
PRO Stål Fodboldmål 244x 180 cm by…
Pris 699.00 DKK.
Exit Modvægt Til Scala Fodboldmål
Exit Modvægt Til Scala Fodboldmål
Pris 699.95 DKK.
Renox Fodboldmål Legend 180x120x60 cm
Renox Fodboldmål Legend 180x120x60 cm
Pris 700.00 DKK.
Fodboldmål Hudora Stadium
Fodboldmål Hudora Stadium
Pris 717.00 DKK.
Hudora - Fodboldmål - 300 cm
Hudora - Fodboldmål - 300 cm
Pris 719.00 DKK.
Exit - Tempo 1800 Fodboldmål Til Haven - 180x120 Cm
Exit - Tempo 1800 Fodboldmål Til Haven -…
Pris 719.95 DKK.
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål 210x153x76 cm
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål…
Pris 722.00 DKK.
Fodboldmål, Munich 180 Cm, My Hood
Fodboldmål, Munich 180 Cm, My Hood
Pris 736.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Junior, Hvid, 302112
My Hood, Fodboldmål, Junior, Hvid,…
Pris 736.00 DKK.
My Hood Golazo 244x180 cm
My Hood Golazo 244x180 cm
Pris 739.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Mini Hvid 150x120x70 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Mini…
Pris 739.95 DKK.
Exit Maestro Fodboldmål - 180x120x60 Cm Inkl. Skydedug
Exit Maestro Fodboldmål - 180x120x60 Cm…
Pris 739.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål - Goal Munich - 180 cm
My Hood - Fodboldmål - Goal Munich - 180…
Pris 744.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Junior, sort, 302122
My Hood, Fodboldmål, Junior, sort,…
Pris 748.00 DKK.
Homegoal Pro Mini Fodboldmål - Hvid 150 x 120 cm
Homegoal Pro Mini Fodboldmål - Hvid 150…
Pris 749.00 DKK.
EXIT Tempo Fodboldmål i stål 180x120cm - grønt/sort
EXIT Tempo Fodboldmål i stål 180x120cm -…
Pris 749.00 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Fc Bayern München - My Hood
Fodboldmål Til Haven - Fc Bayern München…
Pris 759.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Mini Sort 150x120x70 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Mini…
Pris 779.95 DKK.
My Hood Liga Fodboldmål 300 X 200 Cm
My Hood Liga Fodboldmål 300 X 200 Cm
Pris 797.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior Hvid 175x140x80 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior…
Pris 798.95 DKK.
Outsiders - Fodboldmål M - 213 x 80 x 175 cm
Outsiders - Fodboldmål M - 213 x 80 x…
Pris 799.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 300 x 200 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 300…
Pris 799.00 DKK.
My Hood Munich V2 - 180x120 cm
My Hood Munich V2 - 180x120 cm
Pris 799.00 DKK.
Nordic Play Euro Goal Fodboldmål 275x150 inkl. Sharp Shooter
Nordic Play Euro Goal Fodboldmål 275x150…
Pris 799.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Munich - Galvaniseret stål
My Hood fodboldmål - Munich -…
Pris 799.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 799.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Junior - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic Junior -…
Pris 799.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Hvid
Pris 799.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Sort
Pris 799.00 DKK.
Kickmaster heavy duty fodboldmål 240x183x152cm
Kickmaster heavy duty fodboldmål…
Pris 799.00 DKK.
PRO Stål Fodboldmål 300 x 200 cm by Golazo
PRO Stål Fodboldmål 300 x 200 cm by…
Pris 799.00 DKK.
PRO TECH stålmål 180 cm Fodboldmål fra My Hood
PRO TECH stålmål 180 cm Fodboldmål fra…
Pris 799.00 DKK.
Exit Tempo Fodboldmål Sort/grøn 180x120 Cm
Exit Tempo Fodboldmål Sort/grøn 180x120…
Pris 799.95 DKK.
My Hood - Liga Fodboldmål - 300 x 200 cm
My Hood - Liga Fodboldmål - 300 x 200 cm
Pris 803.00 DKK.
Exit Maestro Fodboldmål
Exit Maestro Fodboldmål
Pris 809.95 DKK.
My Hood Golazo 300x200 cm
My Hood Golazo 300x200 cm
Pris 839.00 DKK.
Fodboldmål Til Haven - 300 X 160 Cm - Hudora
Fodboldmål Til Haven - 300 X 160 Cm -…
Pris 869.95 DKK.
Exit Pico Goal Fodboldmål - 2 Stk.
Exit Pico Goal Fodboldmål - 2 Stk.
Pris 869.95 DKK.
Outsiders - Udendørs Fodboldmål Til Haven - M - 213x80x175 Cm
Outsiders - Udendørs Fodboldmål Til…
Pris 869.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Senior 200x160 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Senior…
Pris 879.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior Sort 175x140x80 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior…
Pris 879.95 DKK.
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål 240x183x152 cm
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål…
Pris 891.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + air dummy 220x170cm
Bestplay fodboldmål + air dummy…
Pris 898.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Senior, Sort, 302123
My Hood, Fodboldmål, Senior, Sort,…
Pris 898.00 DKK.
Target-Sport - Fodboldmål - PRO 2
Target-Sport - Fodboldmål - PRO 2
Pris 899.00 DKK.
Stiga - Scorer Fodboldmål 210 x 150 x 70 cm
Stiga - Scorer Fodboldmål 210 x 150 x 70…
Pris 899.00 DKK.
Homegoal Pro Junior Fodboldmål - Hvid - 175 x 140 cm
Homegoal Pro Junior Fodboldmål - Hvid -…
Pris 899.00 DKK.
Elite Pro 240 x 160 cm Fodboldmål by Freeplay
Elite Pro 240 x 160 cm Fodboldmål by…
Pris 899.00 DKK.
Exit Panna Fodboldmål - 150x60x60 Cm Sæt Á 2 Stk.
Exit Panna Fodboldmål - 150x60x60 Cm Sæt…
Pris 899.95 DKK.
Exit Rebounder Medium 84x84 Cm
Exit Rebounder Medium 84x84 Cm
Pris 899.95 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Senior, Hvid 302113
My Hood, Fodboldmål, Senior, Hvid 302113
Pris 910.00 DKK.
My Hood Argentina Fodboldmål 240 X 160 Cm
My Hood Argentina Fodboldmål 240 X 160…
Pris 947.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Hvid
Pris 949.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Sort
Pris 949.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 1
Target Sport fodboldmål - Pro 1
Pris 949.00 DKK.
EXIT Maestro fodboldmål i stål 180x120cm - Sort
EXIT Maestro fodboldmål i stål 180x120cm…
Pris 949.00 DKK.
PRO TECH stålmål 240 cm Fodboldmål fra My Hood
PRO TECH stålmål 240 cm Fodboldmål fra…
Pris 949.00 DKK.
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven -…
Pris 949.95 DKK.
Fodboldmål, Target Sport Pro 2
Fodboldmål, Target Sport Pro 2
Pris 960.00 DKK.
Fodboldmål Chelsea 220 Cm, My Hood
Fodboldmål Chelsea 220 Cm, My Hood
Pris 997.00 DKK.
EXIT - Tempo 2400 Fodboldmål
EXIT - Tempo 2400 Fodboldmål
Pris 999.00 DKK.
My Hood Chile - Fodboldmål i stål - 180 x 120 cm
My Hood Chile - Fodboldmål i stål - 180…
Pris 999.00 DKK.
Hudora Fodboldmål - 300 cm
Hudora Fodboldmål - 300 cm
Pris 999.00 DKK.
Bazooka Goal Fodboldmål
Bazooka Goal Fodboldmål
Pris 999.00 DKK.
Homegoal Pro Senior Fodboldmål - Sort - 200 x 160 cm
Homegoal Pro Senior Fodboldmål - Sort -…
Pris 999.00 DKK.
Homegoal Pro Senior Fodboldmål - Hvid - 200 x 160 cm
Homegoal Pro Senior Fodboldmål - Hvid -…
Pris 999.00 DKK.
My Hood Chile - 180 x 120
My Hood Chile - 180 x 120
Pris 999.00 DKK.
Fodboldmål | PRO 2
Fodboldmål | PRO 2
Pris 999.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål 220x170cm
Bestplay Fodboldmål 220x170cm
Pris 999.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål/håndboldmål 240x160cm
Bestplay Fodboldmål/håndboldmål…
Pris 999.00 DKK.
Bazooka foldbart fodboldmål
Bazooka foldbart fodboldmål
Pris 999.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 2
Target Sport fodboldmål - Pro 2
Pris 999.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Liga
My Hood fodboldmål - Liga
Pris 999.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Chile
My Hood fodboldmål - Chile
Pris 999.00 DKK.
Exit Rebounder Large 124x124 Cm
Exit Rebounder Large 124x124 Cm
Pris 999.95 DKK.
Plus Klatrevæg M/fodboldmål Til Påbygning
Plus Klatrevæg M/fodboldmål Til…
Pris 999.95 DKK.
Exit Tempo Fodboldmål Sort/grøn 240x160 Cm
Exit Tempo Fodboldmål Sort/grøn 240x160…
Pris 999.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Hvid Senior 200x160 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Hvid…
Pris 999.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Senior 200x160x90 Cm. - Sort
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Senior…
Pris 1,019.95 DKK.
Renox Fodboldmål Legend 220x170x80 cm
Renox Fodboldmål Legend 220x170x80 cm
Pris 1,038.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål - Chelsea - 220 cm
My Hood - Fodboldmål - Chelsea - 220 cm
Pris 1,042.00 DKK.
My Hood Chelsea V2 - Fodboldmål i stål - 220 x 170 cm
My Hood Chelsea V2 - Fodboldmål i stål -…
Pris 1,049.00 DKK.
Target Sport Fodboldmål - Pro 2
Target Sport Fodboldmål - Pro 2
Pris 1,069.95 DKK.
My Hood - Argentina Fodboldmål Til Haven - 240x160 Cm
My Hood - Argentina Fodboldmål Til Haven…
Pris 1,069.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Chelsea F.c. - My Hood
Fodboldmål Til Haven - Chelsea F.c. - My…
Pris 1,079.95 DKK.
Stiga - Fodboldmål Til Haven - Scorer - Large - Sort Orange
Stiga - Fodboldmål Til Haven - Scorer -…
Pris 1,079.95 DKK.
Exit Bagnet Til Fodboldmål 600x300 Cm
Exit Bagnet Til Fodboldmål 600x300 Cm
Pris 1,099.00 DKK.
Hudora Fodboldmål - 300x200 cm
Hudora Fodboldmål - 300x200 cm
Pris 1,099.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Hvid
Pris 1,099.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Sort
Pris 1,099.00 DKK.
Elite Pro 300 x 200 cm Fodboldmål by Freeplay
Elite Pro 300 x 200 cm Fodboldmål by…
Pris 1,099.00 DKK.
Exit Tempo 2400 - Fodboldmål Til Haven - 240x160 Cm.
Exit Tempo 2400 - Fodboldmål Til Haven -…
Pris 1,119.95 DKK.
My Hood - Brazil Fodboldmål - 300 x 200 cm
My Hood - Brazil Fodboldmål - 300 x 200…
Pris 1,147.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 3
Target Sport fodboldmål - Pro 3
Pris 1,149.00 DKK.
Champion 240 x 160 Fodboldmål fra My Hood
Champion 240 x 160 Fodboldmål fra My…
Pris 1,179.00 DKK.
Fodboldmål/Håndboldmål | PRO 5
Fodboldmål/Håndboldmål | PRO 5
Pris 1,189.00 DKK.
Plus Fodboldmål 240 Cm Inkl. Net 18633-1
Plus Fodboldmål 240 Cm Inkl. Net 18633-1
Pris 1,199.00 DKK.
Exit Coppa Fodboldmål - 220x170x80 Cm Inkl. Skydedug
Exit Coppa Fodboldmål - 220x170x80 Cm…
Pris 1,199.00 DKK.
Exit Coppa Fodboldmål - 220x170x80 Cm, Inkl. Skydedug Og Fodbold
Exit Coppa Fodboldmål - 220x170x80 Cm,…
Pris 1,199.00 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål 240 x 160 cm
My Hood - Champion Fodboldmål 240 x 160…
Pris 1,199.00 DKK.
Target-Sport - Target-Shot Fodboldmål - PRO 2
Target-Sport - Target-Shot Fodboldmål -…
Pris 1,199.00 DKK.
My Hood - Argentina Fodboldmål - 240 x 160 cm
My Hood - Argentina Fodboldmål - 240 x…
Pris 1,199.00 DKK.
My Hood Argentina - Fodboldmål i stål - 240 x 160 cm
My Hood Argentina - Fodboldmål i stål -…
Pris 1,199.00 DKK.
Foldbart fodboldmål - Mini
Foldbart fodboldmål - Mini
Pris 1,199.00 DKK.
My Hood Argentina - 240x160
My Hood Argentina - 240x160
Pris 1,199.00 DKK.
5 Mands mål | PRO 4
5 Mands mål | PRO 4
Pris 1,199.00 DKK.
RENOX Fodboldmål Legend 220x170x80 cm
RENOX Fodboldmål Legend 220x170x80 cm
Pris 1,199.00 DKK.
Foldbart fodboldmål
Foldbart fodboldmål
Pris 1,199.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 4
Target Sport fodboldmål - Pro 4
Pris 1,199.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 5
Target Sport fodboldmål - Pro 5
Pris 1,199.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Argentina
My Hood fodboldmål - Argentina
Pris 1,199.00 DKK.
PRO TECH stålmål 300 cm Fodboldmål fra My Hood
PRO TECH stålmål 300 cm Fodboldmål fra…
Pris 1,199.00 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven - 240x160 Cm
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven…
Pris 1,199.95 DKK.
My Hood Brazil Fodboldmål 300 X 200 Cm
My Hood Brazil Fodboldmål 300 X 200 Cm
Pris 1,209.00 DKK.
My Hood Champion Fodboldmål 240 X 160 Cm
My Hood Champion Fodboldmål 240 X 160…
Pris 1,209.00 DKK.
EXIT - Tempo 3000 Fodboldmål
EXIT - Tempo 3000 Fodboldmål
Pris 1,215.00 DKK.
My Hood Champion fodboldmål 300 x 200 cm
My Hood Champion fodboldmål 300 x 200 cm
Pris 1,249.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Chelsea - Galvaniseret stål
My Hood fodboldmål - Chelsea -…
Pris 1,249.00 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål 300 x 200
My Hood - Champion Fodboldmål 300 x 200
Pris 1,264.00 DKK.
Target-Shot fodboldmål | PRO 2
Target-Shot fodboldmål | PRO 2
Pris 1,289.00 DKK.
Exit Tempo Fodboldmål Sort/grøn 300x200 Cm
Exit Tempo Fodboldmål Sort/grøn 300x200…
Pris 1,299.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 2
Target Sport fodboldmål - Pro 2
Pris 1,299.00 DKK.
Stiga fodboldmål, Scorer
Stiga fodboldmål, Scorer
Pris 1,299.00 DKK.
My Hood - Brazil Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm
My Hood - Brazil Fodboldmål Til Haven -…
Pris 1,299.95 DKK.
Fodboldmål, My Hood, Madrid 300 Cm
Fodboldmål, My Hood, Madrid 300 Cm
Pris 1,321.00 DKK.
7 Mands mål | PRO 7
7 Mands mål | PRO 7
Pris 1,349.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 7
Target Sport fodboldmål - Pro 7
Pris 1,349.00 DKK.
Exit Tempo 3000 - Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm.
Exit Tempo 3000 - Fodboldmål Til Haven -…
Pris 1,349.95 DKK.
Exit Fodboldmål Til Haven - Coppa
Exit Fodboldmål Til Haven - Coppa
Pris 1,369.95 DKK.
My Hood Brazil - Fodboldmål i stål - 300 x 200 cm
My Hood Brazil - Fodboldmål i stål - 300…
Pris 1,399.00 DKK.
My Hood Brazil - 300x200
My Hood Brazil - 300x200
Pris 1,399.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 8
Target Sport fodboldmål - Pro 8
Pris 1,399.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Brazil
My Hood fodboldmål - Brazil
Pris 1,399.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
My Hood fodboldmål - Champion
Pris 1,399.00 DKK.
Exit Rebounder Xtra Large 164x164 Cm
Exit Rebounder Xtra Large 164x164 Cm
Pris 1,400.00 DKK.
Target Sport Fodboldmål Target-shot Pro 2
Target Sport Fodboldmål Target-shot Pro…
Pris 1,429.95 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven…
Pris 1,449.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Real Madrid - My Hood
Fodboldmål Til Haven - Real Madrid - My…
Pris 1,459.95 DKK.
Foldbart fodboldmål - Maxi
Foldbart fodboldmål - Maxi
Pris 1,499.00 DKK.
EXIT Coppa Fodboldmål i stål 220x170 cm - Sort
EXIT Coppa Fodboldmål i stål 220x170 cm…
Pris 1,499.00 DKK.
Stiga - Fodboldmål Til Haven - Scorer - Medium - Sort Orange
Stiga - Fodboldmål Til Haven - Scorer -…
Pris 1,499.95 DKK.
Exit Finta Fodboldmål - 300x200x90 Cm Inkl. Skydedug
Exit Finta Fodboldmål - 300x200x90 Cm…
Pris 1,500.00 DKK.
My Hood Champion Fodboldmål 300 X 200
My Hood Champion Fodboldmål 300 X 200
Pris 1,548.00 DKK.
Homegoal Classic XL Fodboldmål - 300 x 200 cm
Homegoal Classic XL Fodboldmål - 300 x…
Pris 1,595.00 DKK.
Exit Bagnet Til Fodboldmål 900x300 Cm
Exit Bagnet Til Fodboldmål 900x300 Cm
Pris 1,599.00 DKK.
My Hood Madrid V2 - 300x200 cm
My Hood Madrid V2 - 300x200 cm
Pris 1,599.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic XL - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic XL - Natur
Pris 1,599.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
My Hood fodboldmål - Champion
Pris 1,599.00 DKK.
RENOX Fodboldmål Legend 300x200x90 cm
RENOX Fodboldmål Legend 300x200x90 cm
Pris 1,689.00 DKK.
Renox Fodboldmål Legend 300x200x90 cm
Renox Fodboldmål Legend 300x200x90 cm
Pris 1,689.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy+bold 240x160cm 130x130cm 180cm 4
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
Pris 1,699.00 DKK.
Exit Finta Fodboldmål - 300x200x90 Cm, Inkl. Skydedug Og Fodbold
Exit Finta Fodboldmål - 300x200x90 Cm,…
Pris 1,798.95 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy+bold 220x170cm 130x130cm 180cm 4
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
Pris 1,799.00 DKK.
Target-Sport - Sæt med Target-Shot + Pro 2 Fodboldmål
Target-Sport - Sæt med Target-Shot + Pro…
Pris 1,899.00 DKK.
Champion 550 x 213 Fodboldmål fra My Hood
Champion 550 x 213 Fodboldmål fra My…
Pris 1,899.00 DKK.
Pro XL Hvid 300 x 200 cm
Pro XL Hvid 300 x 200 cm
Pris 1,995.00 DKK.
Pro XL Sort 300 x 200 cm
Pro XL Sort 300 x 200 cm
Pris 1,995.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy 220x170cm/130x130cm
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
Pris 1,997.00 DKK.
Stiga - Scorer Fodboldmål L - Sort/Orange
Stiga - Scorer Fodboldmål L -…
Pris 1,999.00 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål 550 x 213 cm
My Hood - Champion Fodboldmål 550 x 213…
Pris 1,999.00 DKK.
My Hood Champion 550x213
My Hood Champion 550x213
Pris 1,999.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Hvid
Pris 1,999.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Sort
Pris 1,999.00 DKK.
Exit Forza Fodboldmål - 500x200x119 Cm
Exit Forza Fodboldmål - 500x200x119 Cm
Pris 2,000.00 DKK.
Exit Scala Fodboldmål - Aluminium M/net - 220x120 Cm Indv.
Exit Scala Fodboldmål - Aluminium M/net…
Pris 2,089.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Str. Xl - Sort
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Str. Xl…
Pris 2,089.95 DKK.
Fodboldmål 220X120 Cm, Exit
Fodboldmål 220X120 Cm, Exit
Pris 2,206.00 DKK.
Exit Fodboldmål 220x120cm - Scala
Exit Fodboldmål 220x120cm - Scala
Pris 2,269.95 DKK.
Exit Scala Fodboldmål - Aluminium M/net - 300x80x100 Cm Indv.
Exit Scala Fodboldmål - Aluminium M/net…
Pris 2,389.00 DKK.
Plus Legetårn M/rutchebane Inkl. Klatrevæg Med Fodboldmål
Plus Legetårn M/rutchebane Inkl.…
Pris 2,495.00 DKK.
EXIT Finta Fodboldmål i stål 300x200 cm - Sort
EXIT Finta Fodboldmål i stål 300x200 cm…
Pris 2,549.00 DKK.
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium 220x120 cm
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium…
Pris 2,799.00 DKK.
Exit Scala Fodboldmål - Aluminium M/net - 300x140x200 Cm Indv.
Exit Scala Fodboldmål - Aluminium M/net…
Pris 3,299.00 DKK.
EXIT Forza Fodboldmål i stål 500x200 cm - Sort
EXIT Forza Fodboldmål i stål 500x200 cm…
Pris 3,749.00 DKK.
Exit Scala Fodboldmål - Aluminium M/net - 500x208x200 Cm Indv.
Exit Scala Fodboldmål - Aluminium M/net…
Pris 3,899.00 DKK.
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium 500x200 cm
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium…
Pris 5,599.00 DKK.