Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Fodboldmål til haven

Fodbold har ingen alder, og er noget som du kan spille lige så længe din krop kan holde til det. Er du først bidt af det, forsvinder lysten ikke lige sådan.

Udfordringen er tit, at det kan være svært at samle folk nok til at spille, eller at der er for langt til en fodboldbane. En del af løsningen kunne være at anskaffe dig et eller to fodboldmål til haven.

Et eller to fodboldmål i haven gør dig også i stand til at spille fodbold med dine børn lige fra de er helt små. 

Se det store udvalg af fodboldmål herunder.

Derfor skal du have fodboldmål i haven

Hvis du har en eller flere personer i husstanden der elsker fodbold, så behøver du egentlig ikke yderligere grunde gør du?

Fodbold er en passion for utroligt mange Danskere, og hvis du eller dine børn selv spiller, så kan der altid trænes. Ikke kun fordi det er sjovt, men også fordi det er pokkers sundt.

Gode grunde til at du skal have fodboldmål i haven:

 • Du har altid en mini fodboldbane tæt på.
 • Du kan nemmere træne og lege med dine børn i haven.
 • Fodboldmål gør fodbold meget sjovere.
 • Du kan nemmere lokke flere spillere til, hvis du har fodboldmål i haven. Og fodbold er sjovest når man kan lave 2 hold, af mindst 2 spillere på hvert hold.
 • Det er en god mulighed for at lokke børnene ud af huset. Væk fra computere, iPad’s og andre elektroniske dimser.
 • Det er en fremragende mulighed for at få frisk luft og at få sig rørt. Både for voksne og børn.
 • Alle kan være med på en mini fodboldbane, da det ikke kræver en god fysisk form at spille med på en lille bane.
 • Er der én person der aldrig kan få nok fodbold i benene, så findes der også flere fodboldmål som egner sig til at spille og træne selv med.

Hvilke typer fodboldmål kan du købe?

Foldbart fodboldmål som er nemt at transportere
Med et fodbart fodboldmål til haven som det på billedet, får du et let og robust mål, som samtidigt er nemt at pakke væk og evt. slæbe med ud i haven eller hen til en bane et andet sted.

Det er lavet af kraftige aluminiumsrør, så det kan holde til en del. Det har også en god størrelse til haven og spil på 2 mål for mindre hold. Det har følgende mål: 120 * 80 * 60 cm.

Den store fordel ved dette mål er at det nemt kan foldes sammen og pakkes væk når sæsonen er slut. Når du skal have det frem igen til foråret er det lige så nemt som at stille det væk.

Fodboldmål i træ
Ønsker du et større fodboldmål i træ som måske også passer bedre ind i haven, da det er naturmaterialer, så kan dette være en mulighed.

Det måler 246 * 119 * 180 cm og egner sig således godt til straffesparkskonkurrencer eller til spil på 2 mål for flere spillere. F.eks. 3-5 personer på hvert hold.

Dette mål er særdeles robust og hører til i den tunge ende. Det kan også forankres yderligere til jorden med medfølgende udstyr, sådan så det ikke så nemt flytter sig når du rammer stolpen med et kanonskud.

Store fodboldmål der er ca. 3 meter brede
Vil du gerne have et stort fodboldmål i haven eller til privat brug andre steder, så tjek dette fodboldmål fra Hudora. Det er 3 meter bredt og 1,6 meter højt, og kan således bruges til mange sjove fodboldlege i haven.

Det er robust bygget med stålramme og stivere og med et kraftigt net, som sagtens kan holde til dine kanonskud.

Dette mål er godt til større børn eller voksne eller hvis der er mange spillere i området som gerne vil være med. Det kræver dog en del plads for at lave en bane der passer til målets størrelse. Hvis der ikke er plads nok til disse mål i din have, så er der måske i naboens, eller på et fællesområde med græs i nærheden.

Elektronisk fodboldmål
Dette fodboldmål er lidt af en revolution og en drøm for fodboldelskere. Det har en nylonflade med elektronik indbygget, som gør at det kan registrere din skud og tælle point.

Du kan være fra 1-9 spillere, hvor det bl.a. gælder om at ramme forskellige områder på "pladen". Scoren vises i et display øverst på nylonpladen.

Du kan spille med dine venner på 3 forskelige måder med dette smarte og foldbare fodboldmål til haven.

Sjovere kan din fodboldtræning næppe blive!

Fodboldmål som sæt med nylondug og træningshuller
Træner du ofte dine spark alene i din have, så kan et fodboldmål med nylondug være sagen for dig.

Målet er lavet af en kraftig stålramme og der medfølger en nylondug hvis der er huller i 2 af hjørnerne. Det kan nemt spændes af og på, sådan så du både kan bruge målet sammen med andre eller når du vil øve dig på din sparketeknik alene.

Sættet indeholder 2 mål i målene 213 * 152 * 76 cm.

Dette må er både nemt at flytte med og kan bruges til flere formål.

2 stk. "folde ud" fodboldmål til haven eller strandturen
Dette fodboldmål er ikke verdens mest robuste fodboldmål, men til gengæld er det utrolig nemt at have med på farten, så du både kan bruge det i din have eller til at tage med på stranden.

Der medfølger 2 mindre fodboldmål som på ingen tid kan pakkes sammen og puttes i den medfølgende taske.

Så bliver det ikke nemmere at stille en fodboldbane op. Du kan bruge det stort set hvor som helst, hvor du kan komme til at sætte det i jorden med de medfølgende pløkker.

Vil du se flere fodboldmål?

Der findes flere fodboldmål på markedet. Hvis du vil se et større udvalg af fodboldmål til haven, så kan du klikke på knappen herunder og se et bedre udvalg. Blandt andet med nogle af ovenstående modeller.

Se oversigten over alle fodboldmål lige her.

Krav til din have og andet udstyr

Din have skal helt have en god størrelse for at du kan spille fodbold i den. Det siger næsten sig selv.

Derudover skal den helt være plan og jævn, så der ikke er huller i den. For optimale fodbold forhold skal græsset også helst slås jævnligt, sådan så det er til at sparke til bolden. Langt græs dur bare ikke til en rask lille fodboldkamp. Det er heller ikke optimalt hvis græsset er for langt når det slås. Der må nemlig helst ikke ligge for meget afklippet græs.

Vil du gøre noget ekstra ud af fodboldkampen, hvad end det foregår i din have eller andre steder, så kan du måske bruge noget andet fodboldudstyr.

Udstyr der gør kampen sjovere kunne f.eks. være:

 • Fodboldtrøjer med din favoritspiller eller med dit favorithold
 • Fodboldsko eller støvler
 • Målmandshandsker
 • Andet fodboldtøj

Du kan finde udstyr til fodboldspillere hos lige her.

Forslag til aktiviteter med fodboldmål

Med et par fodboldmål i haven, behøver du som fodboldelsker, nok ikke mange ideer til hvad du skal bruge dem til.

Hvis du alligevel skulle trænge til ny inspiration, så vil jeg forsøge at give dig nogle ekstra ideer til hvad du kan bruge dine fodboldmål til.

Oplagte forslag:

 • Spil på 2 mål er naturligvis oplagt. Det kræver mindst 2 personer, dog helst 4.
 • Spil på 1 mål. Det kræver en målmand og to der kan spille imod hinanden på banen.
 • Straffesparkskonkurrence hvor i skiftes til at skyde og stå på mål. F.eks. ligesom de gør det til VM. Det kræver minimum 2 personer.
 • Øv dig på frispark fra distancen. Det kan du nemt øve dig på alene, men det er sjovere hvis der er en målmand også. Det kræver også et større fodboldmål.

Aktiviteter med fodboldmål i haven uden fodbold:

Hvis nu du har en ven eller et familiemedlem som ikke er glad for fodbold, eller bare gerne vil have lidt adspredelse, så kan du også bruge fodboldmålene til andre ting:

 • Hockey: Har du et godt stykke asfalt der hvor du bor, så kan de mindste fodboldmål sagtens bruges som hockeymål også.
 • Freesbee golf i haven: Stil målene alternative steder i haven og brug dem som freesbee golf mål. Så kan du evt. stille dig forskellige steder i haven og forsøge at ramme målet. Gerne med nogle forhindringer på vejen for at gøre det ekstra svært (f.eks. en hæk, store træer eller buske).
 • Håndbold: Spiller din håndbold, og har du et større fodboldmål i haven, så kan du træne din skudarm i haven, hvis du har en håndbold.
 • Tennisboldkast: Træn din kastearm ved at kaste med en tennisbold mod målet. Stil dig evt. langt væk, og lav en regel om at bolden skal ind over stregen hvis det bliver for let.
 • Træn din tennisarm: Spiller du tennis, rundbold eller lignende, så få en til at give tennisbolden op og se om du kan ramme fodboldmålet med tennisbolden, med en tennisketcher eller et baseballbat eller lignende.

Gode fodboldlege der kan bruges hvor som helst

Brazil
Det er muligvis et spil der har mange navne og regler, men det er vældig sjovt og kan spilles i timevis. Derudover er det i høj grad med til at udvikle din teknik.

Spillet kan spilles af 3 spillere, men i skal helst være 4-5 personer og have et af de større fodboldmål.

Regler: Alle spillere starter på 10 point, og i kan trække lod eller skyde straffespark om hvem der skal starte på mål. Der er én målmand hele tiden. For spillerne på banen gælder det om at score på målmanden. Bolden skal dog have haft minimum én station inden den må sparkes ind og bolden skal ind over stregen uden at røre jorden. Det vil sige at spiller 1 skal lave et oplæg til spiller 2 som så må sparke eller heade bolden ind uden at den rammer jorden først. Tæller scoringen tælles målmanden ned fra sine 10 startpoint med 1 point for hver helflugter og 2 point for hvert hovedstød. Målmanden kommer ud af målet ved at gribe bolde, eller ved at en af spillerne skyder (eller header) forbi mål, ikke får bolden over stregen i luften eller hvis der ikke er blevet lagt op til ham/hende. Den første målmand der kommer ned på 0 point har tabt spillet.

Dette er et fabelagtigt spil som er supersjovt. Jeg har spillet det i hundredevis af timer, og det er et spil der uden tvivl udvikler din boldføling og teknik.

Giv spillet en ekstra dimension ved at give målmænd på 0 point, 10 point igen, og gør det til en regel at spillerne på banen herefter skal have bolden rundt på 3 stationer (evt. med 3 forskellige spillere) inden bolden må sparkes i mål.

Gris
En sjov leg for 4-6 spillere, som stiller sig om i en rundkreds, hvor det gælder om at holde bolden i luften inden for rundkredsen. Den spiller der taber bolden, får et bogstav i orden GRIS hver gang bolden tabes. Når det er sket 4 gange for samme person, har denne person tabt og kan tage sin straf. Det kan f.eks. være 10 armbøjninger eller lignende.

Dette et rigtig sjovt spil som også udvikler spillerens teknik og boldføling. Det bedste ved denne leg er faktisk at det kun kræver 4-6 personer, en smule plads og en fodbold.

Overligger
Er en sjov leg der kan leges af mindst 2 personer. Stil jer et godt stykke fra fodboldmålet med en eller flere fodbolde. Skift til at skyde efter overliggeren på målet. En sjov leg der samtidig træner din sparketeknik og som nemt kan bruges til at afgøre små væddemål. F.eks. hvem der rydder op.

Lav evt. en variant af denne leg, hvor det gælder om at få bolden ind i over stregen i målet uden at den rammer jorden først. Denne variant kan også spilles fra baglinjen (f.eks. fra hjørnesparkspletten) for at øve dig i at skrue bolden og få præcision i dine spark.

Har du ikke et fodboldmål i haven eller andre steder, så brug noget andet. En stor spand, en balje eller en tom skraldespand.

Skyd til hinanden
Er i kun 2 spillere, så stil jer et godt stykke fra hinanden og skyd til hinanden. Øv jer i at få præcision og fart i jeres spark og ram modstanderen, som var den en vigtig aflevering i en kamp. Hver gang du skyder øver du på at forbedre dit spark og hver gang du modtager bolden øver du dig i at tæmme bolden.

Kræver blot lidt plads i haven eller andre steder, en fodbold og 2 personer.

Find flere fodbold lege og træningsøvelser her
Ovenstående lege er alle nogle fantastiske lege som jeg har brugt oceaner af timer på som både dreng og voksen. Det er super sjove fodbold lege, som samtidig giver god træning.

Find flere øvelser og gode lege indenfor fodbold i DGI’s træningsguide.

Har du selv gode ideer til sjove fodbold lege der kan udføres i haven, så skriv gerne en kommentar.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har plads i haven?

Hvis du brændende ønsker dig et par fodboldmål til haven, men det kniber med pladsen til at du kan få lavet en ordentlig bane, så er der også andre muligheder.

De helt små og mellemstore fodboldmål er transportable, og kan sagtens opbevares i en garage eller i et skur, og slæbes med til den nærmeste par eller grønne område i nærheden af dit hjem.

En anden mulighed er at få etableret en fodboldbane der hvor du bor. Det er især en god mulighed hvis du bor i et villakvarter eller lignende hvor der er mange andre børn og voksne der kunne være interesserede i dette. Det kræver jo ikke meget mere end 2 gode fodboldmål. I kan samle pengene ind blandt de interesserede og lave en lokal fodboldbane til fri afbenyttelse og til glæde for alle.

En tredje mulighed er at bevæge dig hen til den nærmeste fodboldbane, og håbe på at det ikke er for langt væk.

Har du erfaringer med fodboldmål i haven?

Hvis du har erfaringer med fodboldmål i haven eller overvejer at få det, så vil jeg meget gerne høre fra dig.

Hvad har du fået ud af det? Bruger i det tit? Hvad forventer du at få ud af det? Del gerne dine erfaringer på vores Facebook side.

Hvis du elsker fodbold, så skal du heller ikke snyde dig selv for en af de populære fodboldrejser, som der efterhånden findes så mange af.

Se udvalget af fodboldmål her

Herunder kan du se udvalget af de forskellige forboldmål. Hvis du gerne vil læse lidt om nogle af de forskellige typer af fodboldmål, så start her.

Viser 500 ud af 500 resultater
2 stk Stanlord PVC FodboldMål 275x150cm
-25%
2 stk Stanlord PVC FodboldMål 275x150cm
1198.00 DKK.898.00 DKK.
2 stk Stanlord PVC FodboldMål 275x150cm
-25%
2 stk Stanlord PVC FodboldMål 275x150cm
1198.00 DKK.898.00 DKK.
Advanced Fodboldmål
Advanced Fodboldmål
799.00 DKK.
Advanced Fodboldmål
Advanced Fodboldmål
799.00 DKK.
ARTGEIST Fototapet med illustration af fodboldspiller og fodbold på grøn baggrund (flere størrelser) 400x280
ARTGEIST Fototapet med illustration af…
999.00 DKK.
ARTGEIST Fototapet med illustration af fodboldspiller og fodbold på grøn baggrund (flere størrelser) 400x280
ARTGEIST Fototapet med illustration af…
999.00 DKK.
ARTGEIST Sport fototapet med motiv af fodbold i fodboldmål på græs (flere størrelser) 350x245
ARTGEIST Sport fototapet med motiv af…
949.00 DKK.
ARTGEIST Sport fototapet med motiv af fodbold i fodboldmål på græs (flere størrelser) 350x245
ARTGEIST Sport fototapet med motiv af…
949.00 DKK.
ASG Fodboldmål - Stål
ASG Fodboldmål - Stål
460.00 DKK.
ASG Fodboldmål - Stål
ASG Fodboldmål - Stål
460.00 DKK.
ASG Fodboldmål Stål - Pro
ASG Fodboldmål Stål - Pro
894.00 DKK.
ASG Fodboldmål Stål - Pro
ASG Fodboldmål Stål - Pro
894.00 DKK.
Bazooka 120x75 - Sammenklappeligt fodboldmål
Bazooka 120x75 - Sammenklappeligt…
999.00 DKK.
Bazooka 120x75 - Sammenklappeligt fodboldmål
Bazooka 120x75 - Sammenklappeligt…
999.00 DKK.
Bazooka 150x90 cm - Sammenklappeligt fodboldmål
Bazooka 150x90 cm - Sammenklappeligt…
1,099.00 DKK.
Bazooka 150x90 cm - Sammenklappeligt fodboldmål
Bazooka 150x90 cm - Sammenklappeligt…
1,099.00 DKK.
Bazooka ALU Goal 150 x 90 cm
Bazooka ALU Goal 150 x 90 cm
1,251.00 DKK.
Bazooka ALU Goal 150 x 90 cm
Bazooka ALU Goal 150 x 90 cm
1,251.00 DKK.
Bazooka Goal
-11%
Bazooka Goal
999.00 DKK.889.00 DKK.
Bazooka Goal
-11%
Bazooka Goal
999.00 DKK.889.00 DKK.
Bazooka Goal 120 x 75 cm
Bazooka Goal 120 x 75 cm
864.00 DKK.
Bazooka Goal 120 x 75 cm
Bazooka Goal 120 x 75 cm
864.00 DKK.
Bazooka Goal 150 x 90 cm
Bazooka Goal 150 x 90 cm
899.00 DKK.
Bazooka Goal 150 x 90 cm
Bazooka Goal 150 x 90 cm
899.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + air dummy 150x100cm
Bestplay fodboldmål + air dummy…
898.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + air dummy 150x100cm
Bestplay fodboldmål + air dummy…
898.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + air dummy 220x170cm
Bestplay fodboldmål + air dummy…
1,098.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + air dummy 220x170cm
Bestplay fodboldmål + air dummy…
1,098.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + air dummy 300x200cm
Bestplay fodboldmål + air dummy…
1,398.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + air dummy 300x200cm
Bestplay fodboldmål + air dummy…
1,398.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy 150x100cm/90x90cm
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
1,497.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy 150x100cm/90x90cm
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
1,497.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy 220x170cm/130x130cm
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
1,899.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy 220x170cm/130x130cm
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
1,899.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy 300x200cm/170x170cm
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
2,297.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy 300x200cm/170x170cm
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
2,297.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål 150x100cm
Bestplay Fodboldmål 150x100cm
799.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål 150x100cm
Bestplay Fodboldmål 150x100cm
799.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål 220x170cm
Bestplay Fodboldmål 220x170cm
999.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål 220x170cm
Bestplay Fodboldmål 220x170cm
999.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål 300x200cm
Bestplay Fodboldmål 300x200cm
1,299.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål 300x200cm
Bestplay Fodboldmål 300x200cm
1,299.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål/håndboldmål 240x160cm
Bestplay Fodboldmål/håndboldmål…
999.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål/håndboldmål 240x160cm
Bestplay Fodboldmål/håndboldmål…
999.00 DKK.
Bestplay Fodboldmålsæt 90x60cm
Bestplay Fodboldmålsæt 90x60cm
499.00 DKK.
Bestplay Fodboldmålsæt 90x60cm
Bestplay Fodboldmålsæt 90x60cm
499.00 DKK.
Bestplay Net
Bestplay Net
199.00 DKK.
Bestplay Net
Bestplay Net
199.00 DKK.
Bestplay Net
Bestplay Net
199.00 DKK.
Bestplay Net
Bestplay Net
199.00 DKK.
Bestplay Shooting target
Bestplay Shooting target
199.00 DKK.
Bestplay Shooting target
Bestplay Shooting target
249.00 DKK.
Bestplay Shooting target
Bestplay Shooting target
249.00 DKK.
Bestplay Shooting target
Bestplay Shooting target
199.00 DKK.
Bestplay Shooting target
Bestplay Shooting target
249.00 DKK.
Bestplay Shooting target
Bestplay Shooting target
249.00 DKK.
Bestway Oppustlig Fodboldmål 213 x 117 x 125 cm
Bestway Oppustlig Fodboldmål 213 x 117 x…
199.00 DKK.
Bestway Oppustlig Fodboldmål 213 x 117 x 125 cm
Bestway Oppustlig Fodboldmål 213 x 117 x…
199.00 DKK.
Bex Sport Fodboldmål - 80x200x140 cm - Blå
Bex Sport Fodboldmål - 80x200x140 cm -…
999.95 DKK.
Bex Sport Fodboldmål - 80x200x140 cm - Blå
Bex Sport Fodboldmål - 80x200x140 cm -…
999.95 DKK.
Bex Sport Fodboldmål - 90x300x180 cm - Blå
Bex Sport Fodboldmål - 90x300x180 cm -…
1,299.95 DKK.
Bex Sport Fodboldmål - 90x300x180 cm - Blå
Bex Sport Fodboldmål - 90x300x180 cm -…
1,299.95 DKK.
Clementoni - Interaktivt Fodboldmål Med Lyd Og Lys
Clementoni - Interaktivt Fodboldmål Med…
469.95 DKK.
Clementoni - Interaktivt Fodboldmål Med Lyd Og Lys
Clementoni - Interaktivt Fodboldmål Med…
469.95 DKK.
Den Nøgne Maskine - Klaus Rothstein - Bog
Den Nøgne Maskine - Klaus Rothstein -…
229.95 DKK.
Den Nøgne Maskine - Klaus Rothstein - Bog
Den Nøgne Maskine - Klaus Rothstein -…
229.95 DKK.
Dunlop Fodboldmål i kraftig metal 300x200cm - begrænset antal
-23%
Dunlop Fodboldmål i kraftig metal…
1299.00 DKK.998.00 DKK.
Dunlop Fodboldmål i kraftig metal 300x200cm - begrænset antal
-23%
Dunlop Fodboldmål i kraftig metal…
1299.00 DKK.998.00 DKK.
Elite Pro 150 x 100 cm Fodboldmål Silver by Freeplay
Elite Pro 150 x 100 cm Fodboldmål Silver…
799.00 DKK.
Elite Pro 150 x 100 cm Fodboldmål Silver by Freeplay
Elite Pro 150 x 100 cm Fodboldmål Silver…
799.00 DKK.
Elite Pro 240 x 160 cm Fodboldmål Silver by Freeplay
Elite Pro 240 x 160 cm Fodboldmål Silver…
999.00 DKK.
Elite Pro 240 x 160 cm Fodboldmål Silver by Freeplay
Elite Pro 240 x 160 cm Fodboldmål Silver…
999.00 DKK.
Elite Pro 300 x 200 cm Fodboldmål Silver by Freeplay
Elite Pro 300 x 200 cm Fodboldmål Silver…
1,099.00 DKK.
Elite Pro 300 x 200 cm Fodboldmål Silver by Freeplay
Elite Pro 300 x 200 cm Fodboldmål Silver…
1,099.00 DKK.
Essential Fodboldmål
Essential Fodboldmål
549.00 DKK.
Essential Fodboldmål
Essential Fodboldmål
549.00 DKK.
Europlay My Hood - Homegoal Senior - Black (302123)
-4%
Europlay My Hood - Homegoal Senior -…
705.00 DKK.676.00 DKK.
Europlay My Hood - Homegoal Senior - Black (302123)
-4%
Europlay My Hood - Homegoal Senior -…
705.00 DKK.676.00 DKK.
Exit - Pico Fodboldmål - 2 Stk - 90 X 60 Cm
Exit - Pico Fodboldmål - 2 Stk - 90 X 60…
874.95 DKK.
Exit - Pico Fodboldmål - 2 Stk - 90 X 60 Cm
Exit - Pico Fodboldmål - 2 Stk - 90 X 60…
874.95 DKK.
Exit - Tempo 1800 Fodboldmål Til Haven - 180x120 Cm
Exit - Tempo 1800 Fodboldmål Til Haven -…
809.95 DKK.
Exit - Tempo 1800 Fodboldmål Til Haven - 180x120 Cm
Exit - Tempo 1800 Fodboldmål Til Haven -…
809.95 DKK.
EXIT Finta fodboldmål i stål 300x200cm - sort
EXIT Finta fodboldmål i stål 300x200cm -…
3,195.00 DKK.
EXIT Finta fodboldmål i stål 300x200cm - sort
EXIT Finta fodboldmål i stål 300x200cm -…
3,195.00 DKK.
Exit Fodboldmål Til Haven - Coppa
Exit Fodboldmål Til Haven - Coppa
1,339.95 DKK.
Exit Fodboldmål Til Haven - Coppa
Exit Fodboldmål Til Haven - Coppa
1,339.95 DKK.
Exit Maestro Fodboldmål
Exit Maestro Fodboldmål
959.95 DKK.
Exit Maestro Fodboldmål
Exit Maestro Fodboldmål
959.95 DKK.
EXIT Maestro fodboldmål i stål 180x120cm - Sort
EXIT Maestro fodboldmål i stål 180x120cm…
949.00 DKK.
EXIT Maestro fodboldmål i stål 180x120cm - Sort
EXIT Maestro fodboldmål i stål 180x120cm…
949.00 DKK.
EXIT Panna fodboldmål i stål 150x60cm (sæt med 2) - Sort
EXIT Panna fodboldmål i stål 150x60cm…
1,095.00 DKK.
EXIT Panna fodboldmål i stål 150x60cm (sæt med 2) - Sort
EXIT Panna fodboldmål i stål 150x60cm…
1,095.00 DKK.
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium 220x120 cm
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium…
2,799.00 DKK.
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium 220x120 cm
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium…
2,799.00 DKK.
EXIT Tempo Fodboldmål i stål 180x120cm - grønt/sort
EXIT Tempo Fodboldmål i stål 180x120cm -…
749.00 DKK.
EXIT Tempo Fodboldmål i stål 180x120cm - grønt/sort
EXIT Tempo Fodboldmål i stål 180x120cm -…
749.00 DKK.
Fodboldmål - Target-Sport Pro 8 - 400x200
Fodboldmål - Target-Sport Pro 8 -…
1,499.00 DKK.
Fodboldmål - Target-Sport Pro 8 - 400x200
Fodboldmål - Target-Sport Pro 8 -…
1,499.00 DKK.
Fodboldmål 150 x 100 cm Hvid/blå by Freeplay
Fodboldmål 150 x 100 cm Hvid/blå by…
649.00 DKK.
Fodboldmål 150 x 100 cm Hvid/blå by Freeplay
Fodboldmål 150 x 100 cm Hvid/blå by…
649.00 DKK.
Fodboldmål 170 x 110 x 60cm med stålramme
-28%
Fodboldmål 170 x 110 x 60cm med…
699.00 DKK.499.00 DKK.
Fodboldmål 170 x 110 x 60cm med stålramme
-28%
Fodboldmål 170 x 110 x 60cm med…
699.00 DKK.499.00 DKK.
Fodboldmål 180 x 150 cm Hvid/blå by Freeplay
Fodboldmål 180 x 150 cm Hvid/blå by…
699.00 DKK.
Fodboldmål 180 x 150 cm Hvid/blå by Freeplay
Fodboldmål 180 x 150 cm Hvid/blå by…
699.00 DKK.
Fodboldmål 215 x 150 med Targetdug
Fodboldmål 215 x 150 med Targetdug
499.00 DKK.
Fodboldmål 215 x 150 med Targetdug
Fodboldmål 215 x 150 med Targetdug
499.00 DKK.
Fodboldmål 240 x 160 cm Hvid/blå by Freeplay
Fodboldmål 240 x 160 cm Hvid/blå by…
749.00 DKK.
Fodboldmål 240 x 160 cm Hvid/blå by Freeplay
Fodboldmål 240 x 160 cm Hvid/blå by…
749.00 DKK.
Fodboldmål Deluxe
-50%
Fodboldmål Deluxe
399.00 DKK.199.00 DKK.
Fodboldmål Deluxe
-50%
Fodboldmål Deluxe
399.00 DKK.199.00 DKK.
Fodboldmål Deluxe 2-i-1 (1 stort mål eller 2 mindre mål)
-36%
Fodboldmål Deluxe 2-i-1 (1 stort mål…
599.00 DKK.379.00 DKK.
Fodboldmål Deluxe 2-i-1 (1 stort mål eller 2 mindre mål)
-36%
Fodboldmål Deluxe 2-i-1 (1 stort mål…
599.00 DKK.379.00 DKK.
Fodboldmål Junior 2 stk 110 x 90 x 60 cm.
Fodboldmål Junior 2 stk 110 x 90 x 60…
749.00 DKK.
Fodboldmål Junior 2 stk 110 x 90 x 60 cm.
Fodboldmål Junior 2 stk 110 x 90 x 60…
749.00 DKK.
Fodboldmål Legend m. sharpshooter 300 x 200 x 90 cm Salta
Fodboldmål Legend m. sharpshooter 300 x…
1,899.00 DKK.
Fodboldmål Legend m. sharpshooter 300 x 200 x 90 cm Salta
Fodboldmål Legend m. sharpshooter 300 x…
1,899.00 DKK.
Fodboldmål med stålramme (215x150x76cm)
-28%
Fodboldmål med stålramme (215x150x76cm)
699.00 DKK.499.00 DKK.
Fodboldmål med stålramme (215x150x76cm)
-28%
Fodboldmål med stålramme (215x150x76cm)
699.00 DKK.499.00 DKK.
Fodboldmål Til Haven - 300 X 200 Cm - Hudora
Fodboldmål Til Haven - 300 X 200 Cm -…
1,099.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - 300 X 200 Cm - Hudora
Fodboldmål Til Haven - 300 X 200 Cm -…
1,099.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Børn - Oppustelig - Bestway
Fodboldmål Til Haven - Børn - Oppustelig…
289.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Børn - Oppustelig - Bestway
Fodboldmål Til Haven - Børn - Oppustelig…
289.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Chelsea F.c. - My Hood
Fodboldmål Til Haven - Chelsea F.c. - My…
1,179.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Chelsea F.c. - My Hood
Fodboldmål Til Haven - Chelsea F.c. - My…
1,179.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Fodboldmål Til Haven - My Hood
874.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Fodboldmål Til Haven - My Hood
874.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - My Hood - 200 Cm
Fodboldmål Til Haven - My Hood - 200 Cm
664.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - My Hood - 200 Cm
Fodboldmål Til Haven - My Hood - 200 Cm
664.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Outsiders El Clasico - 182x120x60 Cm
Fodboldmål Til Haven - Outsiders El…
439.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Outsiders El Clasico - 182x120x60 Cm
Fodboldmål Til Haven - Outsiders El…
439.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Outsiders El Clasico - 240x150x90 Cm
Fodboldmål Til Haven - Outsiders El…
509.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Outsiders El Clasico - 240x150x90 Cm
Fodboldmål Til Haven - Outsiders El…
509.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Outsiders Roulette - 300x160x90 Cm
Fodboldmål Til Haven - Outsiders…
789.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Outsiders Roulette - 300x160x90 Cm
Fodboldmål Til Haven - Outsiders…
789.95 DKK.
Fodboldmål wallsticker. Få et fodboldmål på væggen. 58x100cm
Fodboldmål wallsticker. Få et fodboldmål…
199.00 DKK.
Fodboldmål wallsticker. Få et fodboldmål på væggen. 58x100cm
Fodboldmål wallsticker. Få et fodboldmål…
199.00 DKK.
foldable football goal 183 x 151 x 100 cm
foldable football goal 183 x 151 x 100…
290.00 DKK.
foldable football goal 183 x 151 x 100 cm
foldable football goal 183 x 151 x 100…
290.00 DKK.
Foldbare Fodboldmål - Vini Sport - 2 Stk - 90x61 Cm
Foldbare Fodboldmål - Vini Sport - 2 Stk…
349.95 DKK.
Foldbare Fodboldmål - Vini Sport - 2 Stk - 90x61 Cm
Foldbare Fodboldmål - Vini Sport - 2 Stk…
349.95 DKK.
Foldbart fodboldmål
Foldbart fodboldmål
1,149.00 DKK.
Foldbart fodboldmål
Foldbart fodboldmål
1,149.00 DKK.
Foldbart fodboldmål - Maxi
Foldbart fodboldmål - Maxi
1,489.00 DKK.
Foldbart fodboldmål - Maxi
Foldbart fodboldmål - Maxi
1,489.00 DKK.
Foldbart Fodboldmål - My Hood - 120 X 80 X 60 Cm
Foldbart Fodboldmål - My Hood - 120 X 80…
1,219.95 DKK.
Foldbart Fodboldmål - My Hood - 120 X 80 X 60 Cm
Foldbart Fodboldmål - My Hood - 120 X 80…
1,219.95 DKK.
Foldbart Fodboldmål - My Hood - 155 X 95 X 77 Cm
Foldbart Fodboldmål - My Hood - 155 X 95…
1,469.95 DKK.
Foldbart Fodboldmål - My Hood - 155 X 95 X 77 Cm
Foldbart Fodboldmål - My Hood - 155 X 95…
1,469.95 DKK.
Foldbart Fodboldmål 90x59x61cm
Foldbart Fodboldmål 90x59x61cm
199.95 DKK.
Foldbart Fodboldmål 90x59x61cm
Foldbart Fodboldmål 90x59x61cm
199.95 DKK.
football goal with goal target sheet 795 x 1200 mm
football goal with goal target sheet 795…
289.00 DKK.
football goal with goal target sheet 795 x 1200 mm
football goal with goal target sheet 795…
289.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Cristiano
Guardian fodboldmål - Cristiano
1,099.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Cristiano
Guardian fodboldmål - Cristiano
1,099.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Diego
Guardian fodboldmål - Diego
1,199.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Diego
Guardian fodboldmål - Diego
1,199.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Milano
Guardian fodboldmål - Milano
999.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Milano
Guardian fodboldmål - Milano
999.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Verona
Guardian fodboldmål - Verona
999.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Verona
Guardian fodboldmål - Verona
999.00 DKK.
Home Goal Classic Junior
Home Goal Classic Junior
691.00 DKK.
Home Goal Classic Junior
Home Goal Classic Junior
691.00 DKK.
Home Goal Classic Micro
Home Goal Classic Micro
431.00 DKK.
Home Goal Classic Micro
Home Goal Classic Micro
431.00 DKK.
Home Goal Classic Mini
Home Goal Classic Mini
461.00 DKK.
Home Goal Classic Mini
Home Goal Classic Mini
461.00 DKK.
Home Goal Classic Senior
-12%
Home Goal Classic Senior
746.00 DKK.656.00 DKK.
Home Goal Classic Senior
-12%
Home Goal Classic Senior
746.00 DKK.656.00 DKK.
Home Goal Classic XL
Home Goal Classic XL
1,323.00 DKK.
Home Goal Classic XL
Home Goal Classic XL
1,323.00 DKK.
Home Goal Pro Junior - Hvid
Home Goal Pro Junior - Hvid
787.00 DKK.
Home Goal Pro Junior - Hvid
Home Goal Pro Junior - Hvid
787.00 DKK.
Home Goal Pro Junior - Sort
Home Goal Pro Junior - Sort
787.00 DKK.
Home Goal Pro Junior - Sort
Home Goal Pro Junior - Sort
787.00 DKK.
Home Goal Pro Micro - Hvid
Home Goal Pro Micro - Hvid
432.00 DKK.
Home Goal Pro Micro - Hvid
Home Goal Pro Micro - Hvid
432.00 DKK.
Home Goal Pro Micro - Sort
Home Goal Pro Micro - Sort
438.00 DKK.
Home Goal Pro Micro - Sort
Home Goal Pro Micro - Sort
438.00 DKK.
Home Goal Pro Mini - Hvid
Home Goal Pro Mini - Hvid
520.00 DKK.
Home Goal Pro Mini - Hvid
Home Goal Pro Mini - Hvid
520.00 DKK.
Home Goal Pro Mini - Sort
Home Goal Pro Mini - Sort
515.00 DKK.
Home Goal Pro Mini - Sort
Home Goal Pro Mini - Sort
515.00 DKK.
Home Goal Pro Senior - Sort
Home Goal Pro Senior - Sort
868.00 DKK.
Home Goal Pro Senior - Sort
Home Goal Pro Senior - Sort
868.00 DKK.
Home Goal Pro XL - Hvid
Home Goal Pro XL - Hvid
2,063.00 DKK.
Home Goal Pro XL - Hvid
Home Goal Pro XL - Hvid
2,063.00 DKK.
Home Goal Pro XL - Sort
Home Goal Pro XL - Sort
1,568.00 DKK.
Home Goal Pro XL - Sort
Home Goal Pro XL - Sort
1,568.00 DKK.
Homegoal - Classic Junior Natur - Foldboldmål i træ - 175x140 cm
Homegoal - Classic Junior Natur -…
795.00 DKK.
Homegoal - Classic Junior Natur - Foldboldmål i træ - 175x140 cm
Homegoal - Classic Junior Natur -…
795.00 DKK.
Homegoal - Classic Micro Natur - Foldboldmål i træ - 125x100 cm
Homegoal - Classic Micro Natur -…
595.00 DKK.
Homegoal - Classic Micro Natur - Foldboldmål i træ - 125x100 cm
Homegoal - Classic Micro Natur -…
595.00 DKK.
Homegoal - Classic Mini Natur - Fodboldmål i træ - 150x120 cm
Homegoal - Classic Mini Natur -…
695.00 DKK.
Homegoal - Classic Mini Natur - Fodboldmål i træ - 150x120 cm
Homegoal - Classic Mini Natur -…
695.00 DKK.
Homegoal - Classic Senior Natur - Fodboldmål i træ - 200x160 cm
Homegoal - Classic Senior Natur -…
895.00 DKK.
Homegoal - Classic Senior Natur - Fodboldmål i træ - 200x160 cm
Homegoal - Classic Senior Natur -…
895.00 DKK.
Homegoal - Pro Junior hvid - Fodboldmål i træ - 175x140 cm
Homegoal - Pro Junior hvid - Fodboldmål…
949.00 DKK.
Homegoal - Pro Junior hvid - Fodboldmål i træ - 175x140 cm
Homegoal - Pro Junior hvid - Fodboldmål…
949.00 DKK.
Homegoal - Pro Junior sort - Fodboldmål i træ - 175x140 cm
Homegoal - Pro Junior sort - Fodboldmål…
1,095.00 DKK.
Homegoal - Pro Junior sort - Fodboldmål i træ - 175x140 cm
Homegoal - Pro Junior sort - Fodboldmål…
1,095.00 DKK.
Homegoal - Pro Micro hvid - Fodboldmål i træ - 125x100 cm
Homegoal - Pro Micro hvid - Fodboldmål i…
649.00 DKK.
Homegoal - Pro Micro hvid - Fodboldmål i træ - 125x100 cm
Homegoal - Pro Micro hvid - Fodboldmål i…
649.00 DKK.
Homegoal - Pro Micro sort - Fodboldmål i træ - 125x100 cm
Homegoal - Pro Micro sort - Fodboldmål i…
494.00 DKK.
Homegoal - Pro Micro sort - Fodboldmål i træ - 125x100 cm
Homegoal - Pro Micro sort - Fodboldmål i…
494.00 DKK.
Homegoal - Pro Mini hvid - Fodboldmål i træ - 150x120 cm
Homegoal - Pro Mini hvid - Fodboldmål i…
795.00 DKK.
Homegoal - Pro Mini hvid - Fodboldmål i træ - 150x120 cm
Homegoal - Pro Mini hvid - Fodboldmål i…
795.00 DKK.
Homegoal - Pro Mini sort - Fodboldmål i træ - 150x120 cm
Homegoal - Pro Mini sort - Fodboldmål i…
580.00 DKK.
Homegoal - Pro Mini sort - Fodboldmål i træ - 150x120 cm
Homegoal - Pro Mini sort - Fodboldmål i…
580.00 DKK.
Homegoal - Pro Senior hvid - Fodboldmål i træ - 200x160 cm
Homegoal - Pro Senior hvid - Fodboldmål…
1,095.00 DKK.
Homegoal - Pro Senior hvid - Fodboldmål i træ - 200x160 cm
Homegoal - Pro Senior hvid - Fodboldmål…
1,095.00 DKK.
Homegoal - Pro Senior sort - Fodboldmål i træ - 200x160 cm
Homegoal - Pro Senior sort - Fodboldmål…
1,095.00 DKK.
Homegoal - Pro Senior sort - Fodboldmål i træ - 200x160 cm
Homegoal - Pro Senior sort - Fodboldmål…
1,095.00 DKK.
Homegoal Classic Junior
-23%
Homegoal Classic Junior
795.00 DKK.610.00 DKK.
Homegoal Classic Junior
-23%
Homegoal Classic Junior
795.00 DKK.610.00 DKK.
Homegoal Classic Senior
-26%
Homegoal Classic Senior
895.00 DKK.662.00 DKK.
Homegoal Classic Senior
-26%
Homegoal Classic Senior
895.00 DKK.662.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Junior - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic Junior -…
699.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Junior - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic Junior -…
699.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Mini - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic Mini -…
599.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Mini - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic Mini -…
599.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Senior - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic Senior -…
749.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Senior - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic Senior -…
749.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic XL - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic XL - Natur
1,399.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic XL - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic XL - Natur
1,399.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Hvid
799.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Hvid
799.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Sort
799.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Sort
799.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Micro - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Micro - Sort
599.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Micro - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Micro - Sort
599.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Hvid
699.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Hvid
699.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Sort
699.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Sort
699.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Hvid
899.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Hvid
899.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Sort
899.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Sort
899.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Sort
1,799.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Sort
1,799.00 DKK.
Homegoal Pro Junior - Sort
-23%
Homegoal Pro Junior - Sort
949.00 DKK.725.00 DKK.
Homegoal Pro Junior - Sort
-23%
Homegoal Pro Junior - Sort
949.00 DKK.725.00 DKK.
Homegoal Pro Micro - Sort
-18%
Homegoal Pro Micro - Sort
649.00 DKK.530.00 DKK.
Homegoal Pro Micro - Sort
-18%
Homegoal Pro Micro - Sort
649.00 DKK.530.00 DKK.
Homegoal Pro Mini - Sort
Homegoal Pro Mini - Sort
795.00 DKK.
Homegoal Pro Mini - Sort
Homegoal Pro Mini - Sort
795.00 DKK.
Homegoal Pro XL - Sort
-24%
Homegoal Pro XL - Sort
1995.00 DKK.1,514.00 DKK.
Homegoal Pro XL - Sort
-24%
Homegoal Pro XL - Sort
1995.00 DKK.1,514.00 DKK.
Hudora fodboldmål - Stadium
Hudora fodboldmål - Stadium
999.00 DKK.
Hudora fodboldmål - Stadium
Hudora fodboldmål - Stadium
999.00 DKK.
Hudora Football Goal
Hudora Football Goal
566.00 DKK.
Hudora Football Goal
Hudora Football Goal
566.00 DKK.
Hudora Football Goal Allround
Hudora Football Goal Allround
1,184.00 DKK.
Hudora Football Goal Allround
Hudora Football Goal Allround
1,184.00 DKK.
Hudora Football Goal Expert 180
Hudora Football Goal Expert 180
1,368.00 DKK.
Hudora Football Goal Expert 180
Hudora Football Goal Expert 180
1,368.00 DKK.
Hudora Football Goal Expert 240
Hudora Football Goal Expert 240
1,479.00 DKK.
Hudora Football Goal Expert 240
Hudora Football Goal Expert 240
1,479.00 DKK.
Hudora Football Goal Expert 300
Hudora Football Goal Expert 300
1,748.00 DKK.
Hudora Football Goal Expert 300
Hudora Football Goal Expert 300
1,748.00 DKK.
Hudora Football Goal Pro Tect 300
Hudora Football Goal Pro Tect 300
1,501.00 DKK.
Hudora Football Goal Pro Tect 300
Hudora Football Goal Pro Tect 300
1,501.00 DKK.
Hudora Football Goal XXL
Hudora Football Goal XXL
702.00 DKK.
Hudora Football Goal XXL
Hudora Football Goal XXL
702.00 DKK.
Hudora Stadium Fodboldmål - 300x160 cm
Hudora Stadium Fodboldmål - 300x160 cm
895.00 DKK.
Hudora Stadium Fodboldmål - 300x160 cm
Hudora Stadium Fodboldmål - 300x160 cm
895.00 DKK.
Hudora Stadium Fodboldmål - 300x200 cm
Hudora Stadium Fodboldmål - 300x200 cm
1,099.00 DKK.
Hudora Stadium Fodboldmål - 300x200 cm
Hudora Stadium Fodboldmål - 300x200 cm
1,099.00 DKK.
Kickmaster 1-mod-1 foldbart fodboldmål sæt
Kickmaster 1-mod-1 foldbart fodboldmål…
298.00 DKK.
Kickmaster 1-mod-1 foldbart fodboldmål sæt
Kickmaster 1-mod-1 foldbart fodboldmål…
298.00 DKK.
Kickmaster 1mod1 fodboldmål
-25%
Kickmaster 1mod1 fodboldmål
399.00 DKK.298.00 DKK.
Kickmaster 1mod1 fodboldmål
-25%
Kickmaster 1mod1 fodboldmål
399.00 DKK.298.00 DKK.
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 200 x 100cm
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 200 x…
369.00 DKK.
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 200 x 100cm
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 200 x…
369.00 DKK.
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 244 x 122cm
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 244 x…
399.00 DKK.
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 244 x 122cm
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 244 x…
399.00 DKK.
Kickmaster fodboldmål 180 cm.
-25%
Kickmaster fodboldmål 180 cm.
399.00 DKK.298.00 DKK.
Kickmaster fodboldmål 180 cm.
-25%
Kickmaster fodboldmål 180 cm.
399.00 DKK.298.00 DKK.
Kickmaster fodboldmål 210 cm.
-12%
Kickmaster fodboldmål 210 cm.
399.00 DKK.349.00 DKK.
Kickmaster fodboldmål 210 cm.
-12%
Kickmaster fodboldmål 210 cm.
399.00 DKK.349.00 DKK.
Kickmaster fodboldmål 240 cm.
-22%
Kickmaster fodboldmål 240 cm.
449.00 DKK.349.00 DKK.
Kickmaster fodboldmål 240 cm.
-22%
Kickmaster fodboldmål 240 cm.
449.00 DKK.349.00 DKK.
Kickmaster HD Fodboldmål 180cm
-28%
Kickmaster HD Fodboldmål 180cm
799.00 DKK.572.00 DKK.
Kickmaster HD Fodboldmål 180cm
-28%
Kickmaster HD Fodboldmål 180cm
799.00 DKK.572.00 DKK.
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål 180x122x76 cm
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål…
599.00 DKK.
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål 180x122x76 cm
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål…
599.00 DKK.
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål 210x153x76 cm
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål…
699.00 DKK.
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål 210x153x76 cm
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål…
699.00 DKK.
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål 240x183x152 cm
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål…
799.00 DKK.
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål 240x183x152 cm
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål…
799.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 183x122
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
298.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 183x122
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
298.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 213x152
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
349.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 213x152
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
349.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 244x167
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
349.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 244x167
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
349.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 307x181
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
449.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 307x181
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
449.00 DKK.
Kickmaster Quick Up og Point fodboldmål 183x120
Kickmaster Quick Up og Point fodboldmål…
349.00 DKK.
Kickmaster Quick Up og Point fodboldmål 183x120
Kickmaster Quick Up og Point fodboldmål…
349.00 DKK.
Kickmaster Træningssæt
-23%
Kickmaster Træningssæt
549.00 DKK.419.00 DKK.
Kickmaster Træningssæt
-23%
Kickmaster Træningssæt
549.00 DKK.419.00 DKK.
Kids Zone Basketstander, fodboldmål og golf. 3-1
Kids Zone Basketstander, fodboldmål og…
399.00 DKK.
Kids Zone Basketstander, fodboldmål og golf. 3-1
Kids Zone Basketstander, fodboldmål og…
399.00 DKK.
Kvalitets Fodboldmål 120 x 80 x 50 cm med stålramme
-32%
Kvalitets Fodboldmål 120 x 80 x 50 cm…
399.00 DKK.269.00 DKK.
Kvalitets Fodboldmål 120 x 80 x 50 cm med stålramme
-32%
Kvalitets Fodboldmål 120 x 80 x 50 cm…
399.00 DKK.269.00 DKK.
Kvalitets Fodboldmål med måltavle 240 x 170 x 85cm. m/stålramme (dug kan let afmonteres)
-16%
Kvalitets Fodboldmål med måltavle 240 x…
899.00 DKK.749.00 DKK.
Kvalitets Fodboldmål med måltavle 240 x 170 x 85cm. m/stålramme (dug kan let afmonteres)
-16%
Kvalitets Fodboldmål med måltavle 240 x…
899.00 DKK.749.00 DKK.
Kvalitets Fodboldmål til præcisions skydning/øvelse 300x200x90cm. (dug kan let afmonteres)
-25%
Kvalitets Fodboldmål til præcisions…
1999.00 DKK.1,499.00 DKK.
Kvalitets Fodboldmål til præcisions skydning/øvelse 300x200x90cm. (dug kan let afmonteres)
-25%
Kvalitets Fodboldmål til præcisions…
1999.00 DKK.1,499.00 DKK.
My Hood - Argentina Fodboldmål Til Haven - 240x160 Cm
My Hood - Argentina Fodboldmål Til Haven…
1,019.95 DKK.
My Hood - Argentina Fodboldmål Til Haven - 240x160 Cm
My Hood - Argentina Fodboldmål Til Haven…
1,019.95 DKK.
My Hood - Bazooka Fodboldmål Til Haven - Sort
My Hood - Bazooka Fodboldmål Til Haven -…
879.95 DKK.
My Hood - Bazooka Fodboldmål Til Haven - Sort
My Hood - Bazooka Fodboldmål Til Haven -…
879.95 DKK.
My Hood - Brazil Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm
My Hood - Brazil Fodboldmål Til Haven -…
1,209.95 DKK.
My Hood - Brazil Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm
My Hood - Brazil Fodboldmål Til Haven -…
1,209.95 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål - 180 X 120 Cm
My Hood - Champion Fodboldmål - 180 X…
1,009.95 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål - 180 X 120 Cm
My Hood - Champion Fodboldmål - 180 X…
1,009.95 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven - 240x160 Cm
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven…
1,199.95 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven - 240x160 Cm
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven…
1,199.95 DKK.
My Hood - Chile Fodboldmål Til Haven - 180x120 Cm
My Hood - Chile Fodboldmål Til Haven -…
874.95 DKK.
My Hood - Chile Fodboldmål Til Haven - 180x120 Cm
My Hood - Chile Fodboldmål Til Haven -…
874.95 DKK.
My Hood - Ekstra Net - 300 X 200 Cm
My Hood - Ekstra Net - 300 X 200 Cm
309.95 DKK.
My Hood - Ekstra Net - 300 X 200 Cm
My Hood - Ekstra Net - 300 X 200 Cm
309.95 DKK.
My Hood - Ekstra Net Til Champion Fodboldmål - 300x200 Cm
My Hood - Ekstra Net Til Champion…
309.95 DKK.
My Hood - Ekstra Net Til Champion Fodboldmål - 300x200 Cm
My Hood - Ekstra Net Til Champion…
309.95 DKK.
My Hood - Ekstra Net Til Liga Fodboldmål - 300x160 Cm
My Hood - Ekstra Net Til Liga Fodboldmål…
289.95 DKK.
My Hood - Ekstra Net Til Liga Fodboldmål - 300x160 Cm
My Hood - Ekstra Net Til Liga Fodboldmål…
289.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål - Homegoal Classic Junior - 175x140 Cm
My Hood - Fodboldmål - Homegoal Classic…
629.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål - Homegoal Classic Junior - 175x140 Cm
My Hood - Fodboldmål - Homegoal Classic…
629.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål - Homegoal Pro Micro - 125x100 Cm
My Hood - Fodboldmål - Homegoal Pro…
544.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål - Homegoal Pro Micro - 125x100 Cm
My Hood - Fodboldmål - Homegoal Pro…
544.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål - Homegoal Pro Mini - 150x120 Cm
My Hood - Fodboldmål - Homegoal Pro Mini…
614.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål - Homegoal Pro Mini - 150x120 Cm
My Hood - Fodboldmål - Homegoal Pro Mini…
614.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Net Til Champion - 150x100 Cm
My Hood - Fodboldmål Net Til Champion -…
219.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Net Til Champion - 150x100 Cm
My Hood - Fodboldmål Net Til Champion -…
219.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Net Til Champion Mål - 240x160 Cm
My Hood - Fodboldmål Net Til Champion…
279.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Net Til Champion Mål - 240x160 Cm
My Hood - Fodboldmål Net Til Champion…
279.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo - Stål - 183x132 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo…
764.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo - Stål - 183x132 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo…
764.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior Sort 175x140x80 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior…
724.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior Sort 175x140x80 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior…
724.95 DKK.
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven - 300x160 Cm
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven -…
969.95 DKK.
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven - 300x160 Cm
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven -…
969.95 DKK.
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven -…
1,009.95 DKK.
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven -…
1,009.95 DKK.
My Hood - Pop-up Mål - Foldbare Fodboldmål Til Haven - Sæt
My Hood - Pop-up Mål - Foldbare…
299.95 DKK.
My Hood - Pop-up Mål - Foldbare Fodboldmål Til Haven - Sæt
My Hood - Pop-up Mål - Foldbare…
299.95 DKK.
My Hood - Rebounder - 180 X 150 Cm
My Hood - Rebounder - 180 X 150 Cm
1,279.95 DKK.
My Hood - Rebounder - 180 X 150 Cm
My Hood - Rebounder - 180 X 150 Cm
1,279.95 DKK.
My Hood Argentina - 240 x 160
My Hood Argentina - 240 x 160
899.00 DKK.
My Hood Argentina - 240 x 160
My Hood Argentina - 240 x 160
899.00 DKK.
My Hood Champion - Fodboldmål i stål - 150 x 100 cm - Stål
My Hood Champion - Fodboldmål i stål -…
888.00 DKK.
My Hood Champion - Fodboldmål i stål - 150 x 100 cm - Stål
My Hood Champion - Fodboldmål i stål -…
888.00 DKK.
My Hood Champion - Fodboldmål i stål - 180 x 120 cm - Stål
My Hood Champion - Fodboldmål i stål -…
944.00 DKK.
My Hood Champion - Fodboldmål i stål - 180 x 120 cm - Stål
My Hood Champion - Fodboldmål i stål -…
944.00 DKK.
My Hood Champion - Fodboldmål i stål - 240 x 160 cm - Stål
My Hood Champion - Fodboldmål i stål -…
1,119.00 DKK.
My Hood Champion - Fodboldmål i stål - 240 x 160 cm - Stål
My Hood Champion - Fodboldmål i stål -…
1,119.00 DKK.
My Hood Champion - Fodboldmål i stål - 300 x 200 cm - Stål
My Hood Champion - Fodboldmål i stål -…
1,599.00 DKK.
My Hood Champion - Fodboldmål i stål - 300 x 200 cm - Stål
My Hood Champion - Fodboldmål i stål -…
1,599.00 DKK.
My Hood Champion 150x100
My Hood Champion 150x100
849.00 DKK.
My Hood Champion 150x100
My Hood Champion 150x100
849.00 DKK.
My Hood Champion 180x120
My Hood Champion 180x120
1,195.00 DKK.
My Hood Champion 180x120
My Hood Champion 180x120
1,195.00 DKK.
My Hood Champion 240x160
My Hood Champion 240x160
1,119.00 DKK.
My Hood Champion 240x160
My Hood Champion 240x160
1,119.00 DKK.
My Hood Champion 300x200
My Hood Champion 300x200
1,295.00 DKK.
My Hood Champion 300x200
My Hood Champion 300x200
1,599.00 DKK.
My Hood Champion 300x200
My Hood Champion 300x200
1,599.00 DKK.
My Hood Champion 300x200
My Hood Champion 300x200
1,295.00 DKK.
My Hood Champion 550x213
My Hood Champion 550x213
1,795.00 DKK.
My Hood Champion 550x213
My Hood Champion 550x213
1,795.00 DKK.
My Hood Champion 550x213
My Hood Champion 550x213
1,999.00 DKK.
My Hood Champion 550x213
My Hood Champion 550x213
1,999.00 DKK.
My Hood Chelsea
My Hood Chelsea
875.00 DKK.
My Hood Chelsea
My Hood Chelsea
875.00 DKK.
My Hood Chile - 180 x 120 cm
My Hood Chile - 180 x 120 cm
774.00 DKK.
My Hood Chile - 180 x 120 cm
My Hood Chile - 180 x 120 cm
774.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Argentina
My Hood fodboldmål - Argentina
1,099.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Argentina
My Hood fodboldmål - Argentina
1,099.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Brazil
My Hood fodboldmål - Brazil
1,299.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Brazil
My Hood fodboldmål - Brazil
1,299.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
My Hood fodboldmål - Champion
1,299.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
My Hood fodboldmål - Champion
999.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
My Hood fodboldmål - Champion
1,899.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
My Hood fodboldmål - Champion
1,299.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
My Hood fodboldmål - Champion
999.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
My Hood fodboldmål - Champion
1,899.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Chile
My Hood fodboldmål - Chile
899.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Chile
My Hood fodboldmål - Chile
899.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
549.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
649.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
699.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
799.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
849.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
549.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
649.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
699.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
799.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
849.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Munich - Galvaniseret stål
My Hood fodboldmål - Munich -…
799.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Munich - Galvaniseret stål
My Hood fodboldmål - Munich -…
799.00 DKK.
My Hood Fodboldmål Til Haven - 153 X 100 Cm - Golazo
My Hood Fodboldmål Til Haven - 153 X 100…
674.95 DKK.
My Hood Fodboldmål Til Haven - 153 X 100 Cm - Golazo
My Hood Fodboldmål Til Haven - 153 X 100…
674.95 DKK.
My Hood Foldbart Fodboldmål Mini
My Hood Foldbart Fodboldmål Mini
1,064.00 DKK.
My Hood Foldbart Fodboldmål Mini
My Hood Foldbart Fodboldmål Mini
1,064.00 DKK.
My Hood Goal - 200 x 140 cm
My Hood Goal - 200 x 140 cm
566.00 DKK.
My Hood Goal - 200 x 140 cm
My Hood Goal - 200 x 140 cm
566.00 DKK.
My Hood Goal - 300 x 180 cm
My Hood Goal - 300 x 180 cm
716.00 DKK.
My Hood Goal - 300 x 180 cm
-6%
My Hood Goal - 300 x 180 cm
829.00 DKK.772.00 DKK.
My Hood Goal - 300 x 180 cm
-6%
My Hood Goal - 300 x 180 cm
829.00 DKK.772.00 DKK.
My Hood Goal - 300 x 180 cm
My Hood Goal - 300 x 180 cm
716.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 244 x 180 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 244…
899.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 244 x 180 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 244…
899.00 DKK.
My Hood Golazo 110 x 90 cm
My Hood Golazo 110 x 90 cm
431.00 DKK.
My Hood Golazo 110 x 90 cm
My Hood Golazo 110 x 90 cm
431.00 DKK.
My Hood Golazo 110 x 90 cm - Black
My Hood Golazo 110 x 90 cm - Black
566.00 DKK.
My Hood Golazo 110 x 90 cm - Black
My Hood Golazo 110 x 90 cm - Black
566.00 DKK.
My Hood Golazo 153 x 100 cm
My Hood Golazo 153 x 100 cm
509.00 DKK.
My Hood Golazo 153 x 100 cm
My Hood Golazo 153 x 100 cm
509.00 DKK.
My Hood Golazo 153 x 100 cm - Black
My Hood Golazo 153 x 100 cm - Black
673.00 DKK.
My Hood Golazo 153 x 100 cm - Black
My Hood Golazo 153 x 100 cm - Black
673.00 DKK.
My Hood Golazo 183 x 132 cm
My Hood Golazo 183 x 132 cm
601.00 DKK.
My Hood Golazo 183 x 132 cm
My Hood Golazo 183 x 132 cm
601.00 DKK.
My Hood Golazo 183 x 132 cm - Black
My Hood Golazo 183 x 132 cm - Black
748.00 DKK.
My Hood Golazo 183 x 132 cm - Black
My Hood Golazo 183 x 132 cm - Black
748.00 DKK.
My Hood Golazo 244 x 180 cm
My Hood Golazo 244 x 180 cm
676.00 DKK.
My Hood Golazo 244 x 180 cm
My Hood Golazo 244 x 180 cm
676.00 DKK.
My Hood Golazo 300 x 200 cm
My Hood Golazo 300 x 200 cm
693.00 DKK.
My Hood Golazo 300 x 200 cm
My Hood Golazo 300 x 200 cm
693.00 DKK.
My Hood Golazo 300 x 200 cm
-20%
My Hood Golazo 300 x 200 cm
999.00 DKK.796.00 DKK.
My Hood Golazo 300 x 200 cm
-20%
My Hood Golazo 300 x 200 cm
999.00 DKK.796.00 DKK.
My Hood Liga - 300x160 cm
My Hood Liga - 300x160 cm
849.00 DKK.
My Hood Liga - 300x160 cm
My Hood Liga - 300x160 cm
849.00 DKK.
My Hood Liga - 300x200 cm
My Hood Liga - 300x200 cm
895.00 DKK.
My Hood Liga - 300x200 cm
My Hood Liga - 300x200 cm
895.00 DKK.
My Hood Munich
My Hood Munich
749.00 DKK.
My Hood Munich
My Hood Munich
749.00 DKK.
My Hood Munich V2 - 180 x 120 cm
My Hood Munich V2 - 180 x 120 cm
999.00 DKK.
My Hood Munich V2 - 180 x 120 cm
My Hood Munich V2 - 180 x 120 cm
999.00 DKK.
My Hood Pop-up - Fodboldmål - 2 stk. - 120x80x80cm
My Hood Pop-up - Fodboldmål - 2 stk. -…
264.00 DKK.
My Hood Pop-up - Fodboldmål - 2 stk. - 120x80x80cm
My Hood Pop-up - Fodboldmål - 2 stk. -…
264.00 DKK.
My Hood Target Sport Juniormål i Plast - 2 stk. inkl. bold
My Hood Target Sport Juniormål i Plast -…
656.00 DKK.
My Hood Target Sport Juniormål i Plast - 2 stk. inkl. bold
My Hood Target Sport Juniormål i Plast -…
656.00 DKK.
My Hood Target Sport Pro 2 - 183x151
My Hood Target Sport Pro 2 - 183x151
860.00 DKK.
My Hood Target Sport Pro 2 - 183x151
My Hood Target Sport Pro 2 - 183x151
860.00 DKK.
My Hood Target-Sport Pro 4 - 300x150
My Hood Target-Sport Pro 4 - 300x150
911.00 DKK.
My Hood Target-Sport Pro 4 - 300x150
My Hood Target-Sport Pro 4 - 300x150
911.00 DKK.
My Hood Target-Sport Pro 5 - 244x183
My Hood Target-Sport Pro 5 - 244x183
960.00 DKK.
My Hood Target-Sport Pro 5 - 244x183
My Hood Target-Sport Pro 5 - 244x183
960.00 DKK.
My Hood Target-Sport Pro 6 - 300x200
My Hood Target-Sport Pro 6 - 300x200
1,030.00 DKK.
My Hood Target-Sport Pro 6 - 300x200
My Hood Target-Sport Pro 6 - 300x200
1,030.00 DKK.
My Hood Target-Sport Pro 7 - 366x183
My Hood Target-Sport Pro 7 - 366x183
1,160.00 DKK.
My Hood Target-Sport Pro 7 - 366x183
My Hood Target-Sport Pro 7 - 366x183
1,160.00 DKK.
Myhood pop-up fodboldmål
Myhood pop-up fodboldmål
349.00 DKK.
Myhood pop-up fodboldmål
Myhood pop-up fodboldmål
349.00 DKK.
NILS 240 x 150 cm Fodboldmål
NILS 240 x 150 cm Fodboldmål
399.00 DKK.
NILS 240 x 150 cm Fodboldmål
NILS 240 x 150 cm Fodboldmål
399.00 DKK.
NORDIC PLAY Active fodboldmål i træ 1,27 x 0,65 x 0,86 m hvid grundmalet
NORDIC PLAY Active fodboldmål i træ 1,27…
261.95 DKK.
NORDIC PLAY Active fodboldmål i træ 1,27 x 0,65 x 0,86 m hvid grundmalet
NORDIC PLAY Active fodboldmål i træ 1,27…
261.95 DKK.
Odin Fodboldmål 240 x 150 x 90cm
-28%
Odin Fodboldmål 240 x 150 x 90cm
699.00 DKK.499.00 DKK.
Odin Fodboldmål 240 x 150 x 90cm
-28%
Odin Fodboldmål 240 x 150 x 90cm
699.00 DKK.499.00 DKK.
Odin Fodboldmål 300 x 200 x 90cm
-14%
Odin Fodboldmål 300 x 200 x 90cm
1399.00 DKK.1,199.00 DKK.
Odin Fodboldmål 300 x 200 x 90cm
-14%
Odin Fodboldmål 300 x 200 x 90cm
1399.00 DKK.1,199.00 DKK.
Odin Fodboldmål 300 x 205cm
-20%
Odin Fodboldmål 300 x 205cm
999.00 DKK.799.00 DKK.
Odin Fodboldmål 300 x 205cm
-20%
Odin Fodboldmål 300 x 205cm
999.00 DKK.799.00 DKK.
Outsiders - Fodboldmål - Scorpion Kick - 300x200 Cm
Outsiders - Fodboldmål - Scorpion Kick -…
1,099.95 DKK.
Outsiders - Fodboldmål - Scorpion Kick - 300x200 Cm
Outsiders - Fodboldmål - Scorpion Kick -…
1,099.95 DKK.
Play>it Fodboldmål - pop-up
Play>it Fodboldmål - pop-up
199.00 DKK.
Play>it Fodboldmål - pop-up
Play>it Fodboldmål - pop-up
199.00 DKK.
Pop Up Fodboldmål - Umbro - 110x78 Cm
Pop Up Fodboldmål - Umbro - 110x78 Cm
299.95 DKK.
Pop Up Fodboldmål - Umbro - 110x78 Cm
Pop Up Fodboldmål - Umbro - 110x78 Cm
299.95 DKK.
Salta Fodboldmål 2 stk. Challenge 100x60x60 cm
Salta Fodboldmål 2 stk. Challenge…
748.95 DKK.
Salta Fodboldmål 2 stk. Challenge 100x60x60 cm
Salta Fodboldmål 2 stk. Challenge…
748.95 DKK.
Salta Fodboldmål Legend m. sharpshooter 180x120x60 cm
Salta Fodboldmål Legend m. sharpshooter…
835.95 DKK.
Salta Fodboldmål Legend m. sharpshooter 180x120x60 cm
Salta Fodboldmål Legend m. sharpshooter…
835.95 DKK.
Salta Fodboldmål Legend m. sharpshooter 220x170x80 cm
Salta Fodboldmål Legend m. sharpshooter…
1,258.95 DKK.
Salta Fodboldmål Legend m. sharpshooter 220x170x80 cm
Salta Fodboldmål Legend m. sharpshooter…
1,258.95 DKK.
Salta Fodboldmål Legend m. sharpshooter 300x200x90 cm
Salta Fodboldmål Legend m. sharpshooter…
1,627.95 DKK.
Salta Fodboldmål Legend m. sharpshooter 300x200x90 cm
Salta Fodboldmål Legend m. sharpshooter…
1,627.95 DKK.
Salta Fodboldmål Technic 150x60x60 cm
Salta Fodboldmål Technic 150x60x60 cm
499.00 DKK.
Salta Fodboldmål Technic 150x60x60 cm
Salta Fodboldmål Technic 150x60x60 cm
499.00 DKK.
Salta Soccer Goal 2 pcs. Challenge 100 x 60 x 60 cm
Salta Soccer Goal 2 pcs. Challenge 100 x…
758.00 DKK.
Salta Soccer Goal 2 pcs. Challenge 100 x 60 x 60 cm
Salta Soccer Goal 2 pcs. Challenge 100 x…
758.00 DKK.
Salta Soccer Goal Legend 180 x 120 x 60 cm with Sharpshooter
Salta Soccer Goal Legend 180 x 120 x 60…
759.00 DKK.
Salta Soccer Goal Legend 180 x 120 x 60 cm with Sharpshooter
Salta Soccer Goal Legend 180 x 120 x 60…
759.00 DKK.
Salta Soccer Goal Legend 220 x 170 x 80 cm with Sharpshooter
Salta Soccer Goal Legend 220 x 170 x 80…
1,315.00 DKK.
Salta Soccer Goal Legend 220 x 170 x 80 cm with Sharpshooter
Salta Soccer Goal Legend 220 x 170 x 80…
1,315.00 DKK.
Salta Soccer Goal Techniq 150 x 60 x 60 cm
Salta Soccer Goal Techniq 150 x 60 x 60…
416.00 DKK.
Salta Soccer Goal Techniq 150 x 60 x 60 cm
Salta Soccer Goal Techniq 150 x 60 x 60…
416.00 DKK.
Sklz Goalshot til 7, 8 og 11 mands mål
-9%
Sklz Goalshot til 7, 8 og 11 mands mål
3000.00 DKK.2,702.00 DKK.
Sklz Goalshot til 7, 8 og 11 mands mål
-9%
Sklz Goalshot til 7, 8 og 11 mands mål
3000.00 DKK.2,702.00 DKK.
SKLZ Pop-up fodboldmål
SKLZ Pop-up fodboldmål
799.00 DKK.
SKLZ Pop-up fodboldmål
SKLZ Pop-up fodboldmål
799.00 DKK.
Små Fodboldmål Til Haven - Foldbare - 120x86x86 Cm - 2 Stk
Små Fodboldmål Til Haven - Foldbare -…
249.95 DKK.
Små Fodboldmål Til Haven - Foldbare - 120x86x86 Cm - 2 Stk
Små Fodboldmål Til Haven - Foldbare -…
249.95 DKK.
Soccer goal fodboldmål 130 x 100 x 76 cm NORDIC PLAY
Soccer goal fodboldmål 130 x 100 x 76 cm…
569.00 DKK.
Soccer goal fodboldmål 130 x 100 x 76 cm NORDIC PLAY
Soccer goal fodboldmål 130 x 100 x 76 cm…
569.00 DKK.
SportX Fodboldmål 180x91x120 cm
SportX Fodboldmål 180x91x120 cm
449.00 DKK.
SportX Fodboldmål 180x91x120 cm
SportX Fodboldmål 180x91x120 cm
449.00 DKK.