Fodboldmål til haven

Fodbold har ingen alder, og er noget som du kan spille lige så længe din krop kan holde til det. Er du først bidt af det, forsvinder lysten ikke lige sådan.

Udfordringen er tit, at det kan være svært at samle folk nok til at spille, eller at der er for langt til en fodboldbane. En del af løsningen kunne være at anskaffe dig et eller to fodboldmål til haven.

Et eller to fodboldmål i haven gør dig også i stand til at spille fodbold med dine børn lige fra de er helt små. 

Se det store udvalg af fodboldmål herunder.

Derfor skal du have fodboldmål i haven

Hvis du har en eller flere personer i husstanden der elsker fodbold, så behøver du egentlig ikke yderligere grunde gør du?

Fodbold er en passion for utroligt mange Danskere, og hvis du eller dine børn selv spiller, så kan der altid trænes. Ikke kun fordi det er sjovt, men også fordi det er pokkers sundt.

Gode grunde til at du skal have fodboldmål i haven:

 • Du har altid en mini fodboldbane tæt på.
 • Du kan nemmere træne og lege med dine børn i haven.
 • Fodboldmål gør fodbold meget sjovere.
 • Du kan nemmere lokke flere spillere til, hvis du har fodboldmål i haven. Og fodbold er sjovest når man kan lave 2 hold, af mindst 2 spillere på hvert hold.
 • Det er en god mulighed for at lokke børnene ud af huset. Væk fra computere, iPad’s og andre elektroniske dimser.
 • Det er en fremragende mulighed for at få frisk luft og at få sig rørt. Både for voksne og børn.
 • Alle kan være med på en mini fodboldbane, da det ikke kræver en god fysisk form at spille med på en lille bane.
 • Er der én person der aldrig kan få nok fodbold i benene, så findes der også flere fodboldmål som egner sig til at spille og træne selv med.

Hvilke typer fodboldmål kan du købe?

Foldbart fodboldmål som er nemt at transportere
Med et fodbart fodboldmål til haven som det på billedet, får du et let og robust mål, som samtidigt er nemt at pakke væk og evt. slæbe med ud i haven eller hen til en bane et andet sted.

Det er lavet af kraftige aluminiumsrør, så det kan holde til en del. Det har også en god størrelse til haven og spil på 2 mål for mindre hold. Det har følgende mål: 120 * 80 * 60 cm.

Den store fordel ved dette mål er at det nemt kan foldes sammen og pakkes væk når sæsonen er slut. Når du skal have det frem igen til foråret er det lige så nemt som at stille det væk.

Fodboldmål i træ
Ønsker du et større fodboldmål i træ som måske også passer bedre ind i haven, da det er naturmaterialer, så kan dette være en mulighed.

Det måler 246 * 119 * 180 cm og egner sig således godt til straffesparkskonkurrencer eller til spil på 2 mål for flere spillere. F.eks. 3-5 personer på hvert hold.

Dette mål er særdeles robust og hører til i den tunge ende. Det kan også forankres yderligere til jorden med medfølgende udstyr, sådan så det ikke så nemt flytter sig når du rammer stolpen med et kanonskud.

Store fodboldmål der er ca. 3 meter brede
Vil du gerne have et stort fodboldmål i haven eller til privat brug andre steder, så tjek dette fodboldmål fra Hudora. Det er 3 meter bredt og 1,6 meter højt, og kan således bruges til mange sjove fodboldlege i haven.

Det er robust bygget med stålramme og stivere og med et kraftigt net, som sagtens kan holde til dine kanonskud.

Dette mål er godt til større børn eller voksne eller hvis der er mange spillere i området som gerne vil være med. Det kræver dog en del plads for at lave en bane der passer til målets størrelse. Hvis der ikke er plads nok til disse mål i din have, så er der måske i naboens, eller på et fællesområde med græs i nærheden.

Elektronisk fodboldmål
Dette fodboldmål er lidt af en revolution og en drøm for fodboldelskere. Det har en nylonflade med elektronik indbygget, som gør at det kan registrere din skud og tælle point.

Du kan være fra 1-9 spillere, hvor det bl.a. gælder om at ramme forskellige områder på "pladen". Scoren vises i et display øverst på nylonpladen.

Du kan spille med dine venner på 3 forskelige måder med dette smarte og foldbare fodboldmål til haven.

Sjovere kan din fodboldtræning næppe blive!

Fodboldmål som sæt med nylondug og træningshuller
Træner du ofte dine spark alene i din have, så kan et fodboldmål med nylondug være sagen for dig.

Målet er lavet af en kraftig stålramme og der medfølger en nylondug hvis der er huller i 2 af hjørnerne. Det kan nemt spændes af og på, sådan så du både kan bruge målet sammen med andre eller når du vil øve dig på din sparketeknik alene.

Sættet indeholder 2 mål i målene 213 * 152 * 76 cm.

Dette må er både nemt at flytte med og kan bruges til flere formål.

2 stk. "folde ud" fodboldmål til haven eller strandturen
Dette fodboldmål er ikke verdens mest robuste fodboldmål, men til gengæld er det utrolig nemt at have med på farten, så du både kan bruge det i din have eller til at tage med på stranden.

Der medfølger 2 mindre fodboldmål som på ingen tid kan pakkes sammen og puttes i den medfølgende taske.

Så bliver det ikke nemmere at stille en fodboldbane op. Du kan bruge det stort set hvor som helst, hvor du kan komme til at sætte det i jorden med de medfølgende pløkker.

Vil du se flere fodboldmål?

Der findes flere fodboldmål på markedet. Hvis du vil se et større udvalg af fodboldmål til haven, så kan du klikke på knappen herunder og se et bedre udvalg. Blandt andet med nogle af ovenstående modeller.

Se oversigten over alle fodboldmål lige her.

Krav til din have og andet udstyr

Din have skal helt have en god størrelse for at du kan spille fodbold i den. Det siger næsten sig selv.

Derudover skal den helt være plan og jævn, så der ikke er huller i den. For optimale fodbold forhold skal græsset også helst slås jævnligt, sådan så det er til at sparke til bolden. Langt græs dur bare ikke til en rask lille fodboldkamp. Det er heller ikke optimalt hvis græsset er for langt når det slås. Der må nemlig helst ikke ligge for meget afklippet græs.

Vil du gøre noget ekstra ud af fodboldkampen, hvad end det foregår i din have eller andre steder, så kan du måske bruge noget andet fodboldudstyr.

Udstyr der gør kampen sjovere kunne f.eks. være:

 • Fodboldtrøjer med din favoritspiller eller med dit favorithold
 • Fodboldsko eller støvler
 • Målmandshandsker
 • Andet fodboldtøj

Du kan finde udstyr til fodboldspillere hos lige her.

Forslag til aktiviteter med fodboldmål

Med et par fodboldmål i haven, behøver du som fodboldelsker, nok ikke mange ideer til hvad du skal bruge dem til.

Hvis du alligevel skulle trænge til ny inspiration, så vil jeg forsøge at give dig nogle ekstra ideer til hvad du kan bruge dine fodboldmål til.

Oplagte forslag:

 • Spil på 2 mål er naturligvis oplagt. Det kræver mindst 2 personer, dog helst 4.
 • Spil på 1 mål. Det kræver en målmand og to der kan spille imod hinanden på banen.
 • Straffesparkskonkurrence hvor i skiftes til at skyde og stå på mål. F.eks. ligesom de gør det til VM. Det kræver minimum 2 personer.
 • Øv dig på frispark fra distancen. Det kan du nemt øve dig på alene, men det er sjovere hvis der er en målmand også. Det kræver også et større fodboldmål.

Aktiviteter med fodboldmål i haven uden fodbold:

Hvis nu du har en ven eller et familiemedlem som ikke er glad for fodbold, eller bare gerne vil have lidt adspredelse, så kan du også bruge fodboldmålene til andre ting:

 • Hockey: Har du et godt stykke asfalt der hvor du bor, så kan de mindste fodboldmål sagtens bruges som hockeymål også.
 • Freesbee golf i haven: Stil målene alternative steder i haven og brug dem som freesbee golf mål. Så kan du evt. stille dig forskellige steder i haven og forsøge at ramme målet. Gerne med nogle forhindringer på vejen for at gøre det ekstra svært (f.eks. en hæk, store træer eller buske).
 • Håndbold: Spiller din håndbold, og har du et større fodboldmål i haven, så kan du træne din skudarm i haven, hvis du har en håndbold.
 • Tennisboldkast: Træn din kastearm ved at kaste med en tennisbold mod målet. Stil dig evt. langt væk, og lav en regel om at bolden skal ind over stregen hvis det bliver for let.
 • Træn din tennisarm: Spiller du tennis, rundbold eller lignende, så få en til at give tennisbolden op og se om du kan ramme fodboldmålet med tennisbolden, med en tennisketcher eller et baseballbat eller lignende.

Gode fodboldlege der kan bruges hvor som helst

Brazil
Det er muligvis et spil der har mange navne og regler, men det er vældig sjovt og kan spilles i timevis. Derudover er det i høj grad med til at udvikle din teknik.

Spillet kan spilles af 3 spillere, men i skal helst være 4-5 personer og have et af de større fodboldmål.

Regler: Alle spillere starter på 10 point, og i kan trække lod eller skyde straffespark om hvem der skal starte på mål. Der er én målmand hele tiden. For spillerne på banen gælder det om at score på målmanden. Bolden skal dog have haft minimum én station inden den må sparkes ind og bolden skal ind over stregen uden at røre jorden. Det vil sige at spiller 1 skal lave et oplæg til spiller 2 som så må sparke eller heade bolden ind uden at den rammer jorden først. Tæller scoringen tælles målmanden ned fra sine 10 startpoint med 1 point for hver helflugter og 2 point for hvert hovedstød. Målmanden kommer ud af målet ved at gribe bolde, eller ved at en af spillerne skyder (eller header) forbi mål, ikke får bolden over stregen i luften eller hvis der ikke er blevet lagt op til ham/hende. Den første målmand der kommer ned på 0 point har tabt spillet.

Dette er et fabelagtigt spil som er supersjovt. Jeg har spillet det i hundredevis af timer, og det er et spil der uden tvivl udvikler din boldføling og teknik.

Giv spillet en ekstra dimension ved at give målmænd på 0 point, 10 point igen, og gør det til en regel at spillerne på banen herefter skal have bolden rundt på 3 stationer (evt. med 3 forskellige spillere) inden bolden må sparkes i mål.

Gris
En sjov leg for 4-6 spillere, som stiller sig om i en rundkreds, hvor det gælder om at holde bolden i luften inden for rundkredsen. Den spiller der taber bolden, får et bogstav i orden GRIS hver gang bolden tabes. Når det er sket 4 gange for samme person, har denne person tabt og kan tage sin straf. Det kan f.eks. være 10 armbøjninger eller lignende.

Dette et rigtig sjovt spil som også udvikler spillerens teknik og boldføling. Det bedste ved denne leg er faktisk at det kun kræver 4-6 personer, en smule plads og en fodbold.

Overligger
Er en sjov leg der kan leges af mindst 2 personer. Stil jer et godt stykke fra fodboldmålet med en eller flere fodbolde. Skift til at skyde efter overliggeren på målet. En sjov leg der samtidig træner din sparketeknik og som nemt kan bruges til at afgøre små væddemål. F.eks. hvem der rydder op.

Lav evt. en variant af denne leg, hvor det gælder om at få bolden ind i over stregen i målet uden at den rammer jorden først. Denne variant kan også spilles fra baglinjen (f.eks. fra hjørnesparkspletten) for at øve dig i at skrue bolden og få præcision i dine spark.

Har du ikke et fodboldmål i haven eller andre steder, så brug noget andet. En stor spand, en balje eller en tom skraldespand.

Skyd til hinanden
Er i kun 2 spillere, så stil jer et godt stykke fra hinanden og skyd til hinanden. Øv jer i at få præcision og fart i jeres spark og ram modstanderen, som var den en vigtig aflevering i en kamp. Hver gang du skyder øver du på at forbedre dit spark og hver gang du modtager bolden øver du dig i at tæmme bolden.

Kræver blot lidt plads i haven eller andre steder, en fodbold og 2 personer.

Find flere fodbold lege og træningsøvelser her
Ovenstående lege er alle nogle fantastiske lege som jeg har brugt oceaner af timer på som både dreng og voksen. Det er super sjove fodbold lege, som samtidig giver god træning.

Find flere øvelser og gode lege indenfor fodbold i DGI’s træningsguide.

Har du selv gode ideer til sjove fodbold lege der kan udføres i haven, så skriv gerne en kommentar.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har plads i haven?

Hvis du brændende ønsker dig et par fodboldmål til haven, men det kniber med pladsen til at du kan få lavet en ordentlig bane, så er der også andre muligheder.

De helt små og mellemstore fodboldmål er transportable, og kan sagtens opbevares i en garage eller i et skur, og slæbes med til den nærmeste par eller grønne område i nærheden af dit hjem.

En anden mulighed er at få etableret en fodboldbane der hvor du bor. Det er især en god mulighed hvis du bor i et villakvarter eller lignende hvor der er mange andre børn og voksne der kunne være interesserede i dette. Det kræver jo ikke meget mere end 2 gode fodboldmål. I kan samle pengene ind blandt de interesserede og lave en lokal fodboldbane til fri afbenyttelse og til glæde for alle.

En tredje mulighed er at bevæge dig hen til den nærmeste fodboldbane, og håbe på at det ikke er for langt væk.

Har du erfaringer med fodboldmål i haven?

Hvis du har erfaringer med fodboldmål i haven eller overvejer at få det, så vil jeg meget gerne høre fra dig.

Hvad har du fået ud af det? Bruger i det tit? Hvad forventer du at få ud af det? Del gerne dine erfaringer på vores Facebook side.

Hvis du elsker fodbold, så skal du heller ikke snyde dig selv for en af de populære fodboldrejser, som der efterhånden findes så mange af.

Se udvalget af fodboldmål her

Herunder kan du se udvalget af de forskellige forboldmål. Hvis du gerne vil læse lidt om nogle af de forskellige typer af fodboldmål, så start her.

Viser 325 ud af 325 resultater
2-i-1 Fodboldmål Til Haven - Inkl. Bold Og Pumpe - Smoby
2-i-1 Fodboldmål Til Haven - Inkl. Bold…
Pris 239.95 DKK.
Argentina fodboldmål fra My Hood - 240x160 cm
Argentina fodboldmål fra My Hood -…
Pris 1,195.00 DKK.
Arsenal FC Foldbare fodboldmål - 2 stk
Arsenal FC Foldbare fodboldmål - 2 stk
Pris 325.00 DKK.
ARTGEIST Sport fototapet med motiv af fodbold i fodboldmål på græs (flere størrelser) 200x140
ARTGEIST Sport fototapet med motiv af…
Pris 589.00 DKK.
Axi 4i1 Multistativ brun
Axi 4i1 Multistativ brun
Pris 4,379.00 DKK.
Axi 4i1 Multistativ brun/hvid
Axi 4i1 Multistativ brun/hvid
Pris 4,379.00 DKK.
Axi 4i1 Multistativ grå/hvid
Axi 4i1 Multistativ grå/hvid
Pris 4,379.00 DKK.
Axi 4i1 Multistativ hvid/brun
-8%
Axi 4i1 Multistativ hvid/brun
4379.00 DKK.
Pris 3,995.00 DKK.
Bazooka foldbart fodboldmål
Bazooka foldbart fodboldmål
Pris 999.00 DKK.
Bazooka Goal
Bazooka Goal
Pris 999.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + air dummy 150x100cm
Bestplay fodboldmål + air dummy…
Pris 898.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + air dummy 220x170cm
Bestplay fodboldmål + air dummy…
Pris 1,098.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + air dummy 300x200cm
Bestplay fodboldmål + air dummy…
Pris 1,398.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy 300x200cm/170x170cm
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
Pris 2,297.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy+bold 300x200cm 170x170cm 180cm 4
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
Pris 2,346.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål 150x100cm
Bestplay Fodboldmål 150x100cm
Pris 799.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål 220x170cm
Bestplay Fodboldmål 220x170cm
Pris 999.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål 300x200cm
Bestplay Fodboldmål 300x200cm
Pris 1,299.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål/håndboldmål 240x160cm
Bestplay Fodboldmål/håndboldmål…
Pris 999.00 DKK.
Bestplay håndboldmål + air dummy 240x160cm
Bestplay håndboldmål + air dummy…
Pris 1,098.00 DKK.
Bærbart Fodboldmål Til Haven Inkl. Pose - 141x80x80 Cm - Blå
Bærbart Fodboldmål Til Haven Inkl. Pose…
Pris 219.95 DKK.
Bærbart Fodboldmål Til Haven Inkl. Pose - 141x80x80 Cm - Rød
Bærbart Fodboldmål Til Haven Inkl. Pose…
Pris 219.95 DKK.
Champion 240 x 160 Fodboldmål fra My Hood
-3%
Champion 240 x 160 Fodboldmål fra My…
1399.00 DKK.
Pris 1,349.00 DKK.
Champion 300 x 200 Fodboldmål fra My Hood
-6%
Champion 300 x 200 Fodboldmål fra My…
1599.00 DKK.
Pris 1,499.00 DKK.
Elite Pro 180 x 120 cm Fodboldmål by Freeplay model 2021
-14%
Elite Pro 180 x 120 cm Fodboldmål by…
1049.00 DKK.
Pris 899.00 DKK.
Exit Tempo 1800 Fodboldmål
Exit Tempo 1800 Fodboldmål
Pris 808.00 DKK.
EXIT - Tempo 1800 Fodboldmål (180 x 120 cm)
EXIT - Tempo 1800 Fodboldmål (180 x 120…
Pris 699.00 DKK.
Exit - Tempo 1800 Fodboldmål Til Haven - 180x120 Cm
Exit - Tempo 1800 Fodboldmål Til Haven -…
Pris 879.95 DKK.
EXIT - Tempo 2400 Fodboldmål (240 x 160 cm​)
EXIT - Tempo 2400 Fodboldmål (240 x 160…
Pris 1,099.00 DKK.
Exit ankersæt - fast underlag - til Scala fodboldmål
Exit ankersæt - fast underlag - til…
Pris 349.95 DKK.
Exit ankersæt - græs - til Scala fodboldmål
Exit ankersæt - græs - til Scala…
Pris 349.95 DKK.
Exit bagnet til fodboldmål 600x300 cm
Exit bagnet til fodboldmål 600x300 cm
Pris 1,699.00 DKK.
Exit bagnet til fodboldmål 900x300 cm
Exit bagnet til fodboldmål 900x300 cm
Pris 2,299.00 DKK.
Exit Coppa Fodboldmål
Exit Coppa Fodboldmål
Pris 1,399.00 DKK.
Exit Coppa fodboldmål - 220x170x80 cm inkl. skydedug
Exit Coppa fodboldmål - 220x170x80 cm…
Pris 1,199.00 DKK.
EXIT Coppa fodboldmål i stål 220x170cm - sort
EXIT Coppa fodboldmål i stål 220x170cm -…
Pris 1,315.00 DKK.
Exit Finta Fodboldmål
Exit Finta Fodboldmål
Pris 2,299.00 DKK.
Exit Finta fodboldmål - 300x200x90 cm inkl. skydedug
Exit Finta fodboldmål - 300x200x90 cm…
Pris 1,899.00 DKK.
EXIT Finta fodboldmål i stål 300x200cm - sort
EXIT Finta fodboldmål i stål 300x200cm -…
Pris 2,215.00 DKK.
Exit Fodboldmål 220x120cm - Scala
Exit Fodboldmål 220x120cm - Scala
Pris 2,529.95 DKK.
Exit Fodboldmål Til Haven - Coppa
Exit Fodboldmål Til Haven - Coppa
Pris 1,469.95 DKK.
Exit Forza fodboldmål - 500x200x119 cm
Exit Forza fodboldmål - 500x200x119 cm
Pris 2,999.00 DKK.
EXIT Forza Fodboldmål i stål 500x200 cm - Sort
EXIT Forza Fodboldmål i stål 500x200 cm…
Pris 3,749.00 DKK.
Exit Maestro Fodboldmål
Exit Maestro Fodboldmål
Pris 1,119.95 DKK.
Exit Maestro Fodboldmål
-8%
Exit Maestro Fodboldmål
1199.00 DKK.
Pris 1,099.00 DKK.
Exit Maestro fodboldmål - 180x120x60 cm inkl. skydedug
Exit Maestro fodboldmål - 180x120x60 cm…
Pris 849.95 DKK.
EXIT Maestro fodboldmål i stål 180x120cm - Sort
EXIT Maestro fodboldmål i stål 180x120cm…
Pris 949.00 DKK.
Exit modvægt til Scala fodboldmål
Exit modvægt til Scala fodboldmål
Pris 699.95 DKK.
Exit Panna fodboldmål
Exit Panna fodboldmål
Pris 1,199.00 DKK.
Exit Panna fodboldmål 150x60x60 cm sæt á 2 stk.
Exit Panna fodboldmål 150x60x60 cm sæt á…
Pris 999.95 DKK.
EXIT Panna fodboldmål i stål 150x60cm (sæt med 2) - Sort
EXIT Panna fodboldmål i stål 150x60cm…
Pris 1,199.00 DKK.
Exit Pico fodboldmål - 90x60x60 sæt á 2 stk.
Exit Pico fodboldmål - 90x60x60 sæt á 2…
Pris 799.95 DKK.
EXIT Pico fodboldmål i stål 90x60cm (sæt med 2 stk.) - sort
EXIT Pico fodboldmål i stål 90x60cm (sæt…
Pris 849.00 DKK.
Exit Rebounder Large 124x124 cm
Exit Rebounder Large 124x124 cm
Pris 1,199.00 DKK.
Exit Rebounder medium 84x84 cm
Exit Rebounder medium 84x84 cm
Pris 899.95 DKK.
Exit Rebounder Xtra Large 164x164 cm
Exit Rebounder Xtra Large 164x164 cm
Pris 1,799.00 DKK.
Exit Scala fodboldmål - aluminium m/net - 220x120 cm indv.
Exit Scala fodboldmål - aluminium m/net…
Pris 2,299.00 DKK.
Exit Scala fodboldmål - aluminium m/net - 300x140x200 cm indv.
Exit Scala fodboldmål - aluminium m/net…
Pris 3,399.00 DKK.
Exit Scala fodboldmål - aluminium m/net - 500x208x200 cm indv.
Exit Scala fodboldmål - aluminium m/net…
Pris 4,499.00 DKK.
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium 220x120 cm
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium…
Pris 2,799.00 DKK.
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium 500x200 cm
EXIT Scala Fodboldmål i aluminium…
Pris 5,599.00 DKK.
Exit Tempo 2400 - Fodboldmål Til Haven - 240x160 Cm.
Exit Tempo 2400 - Fodboldmål Til Haven -…
Pris 1,209.95 DKK.
EXIT Tempo Fodboldmål i stål 180x120cm - grønt/sort
EXIT Tempo Fodboldmål i stål 180x120cm -…
Pris 749.00 DKK.
Exit Tempo fodboldmål sort/grøn 180x120 cm
Exit Tempo fodboldmål sort/grøn 180x120…
Pris 699.95 DKK.
Exit Tempo fodboldmål sort/grøn 240x160 cm
Exit Tempo fodboldmål sort/grøn 240x160…
Pris 999.95 DKK.
Exit Tempo fodboldmål sort/grøn 300x200 cm
Exit Tempo fodboldmål sort/grøn 300x200…
Pris 1,299.00 DKK.
FC Barcelona Foldbare fodboldmål - 2 stk
FC Barcelona Foldbare fodboldmål - 2 stk
Pris 315.00 DKK.
Fodboldmål 120 x 80 x 50 cm med stålramme
-32%
Fodboldmål 120 x 80 x 50 cm med…
399.00 DKK.
Pris 269.00 DKK.
Fodboldmål 170 x 110 x 60cm med stålramme
-28%
Fodboldmål 170 x 110 x 60cm med…
699.00 DKK.
Pris 499.00 DKK.
FODBOLDMÅL 183x122cm
FODBOLDMÅL 183x122cm
Pris 249.95 DKK.
Fodboldmål 220X120 Cm, Exit
Fodboldmål 220X120 Cm, Exit
Pris 2,646.00 DKK.
Fodboldmål 305 x 205 x 120 cm
Fodboldmål 305 x 205 x 120 cm
Pris 1,019.00 DKK.
Fodboldmål Chelsea 220 Cm, My Hood
Fodboldmål Chelsea 220 Cm, My Hood
Pris 1,249.00 DKK.
Fodboldmål Deluxe
-50%
Fodboldmål Deluxe
399.00 DKK.
Pris 199.00 DKK.
Fodboldmål Deluxe 2-i-1 (1 stort mål eller 2 mindre mål)
-33%
Fodboldmål Deluxe 2-i-1 (1 stort mål…
599.00 DKK.
Pris 399.00 DKK.
Fodboldmål Med Lyd Og Lys - Chicco
Fodboldmål Med Lyd Og Lys - Chicco
Pris 349.95 DKK.
Fodboldmål med måltavle 240 x 170 x 85cm. m/stålramme
-16%
Fodboldmål med måltavle 240 x 170 x…
899.00 DKK.
Pris 749.00 DKK.
Fodboldmål med Sigtemål Stål 240 x 92 x 150 cm Høj kvalitet
Fodboldmål med Sigtemål Stål 240 x 92 x…
Pris 422.51 DKK.
Fodboldmål med stålramme (215x150x76cm)
-28%
Fodboldmål med stålramme (215x150x76cm)
699.00 DKK.
Pris 499.00 DKK.
Fodboldmål Til Haven - 182x122 Cm
Fodboldmål Til Haven - 182x122 Cm
Pris 319.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Børn - Oppustelig - Bestway
Fodboldmål Til Haven - Børn - Oppustelig…
Pris 309.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Chelsea F.c. - My Hood
Fodboldmål Til Haven - Chelsea F.c. - My…
Pris 1,299.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Med Præcisionsdug - 225x175x80 Cm
Fodboldmål Til Haven - Med Præcisionsdug…
Pris 1,109.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Pris 679.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Pris 779.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Outsiders Rabona - 300x200x90 Cm
Fodboldmål Til Haven - Outsiders Rabona…
Pris 879.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Outsiders Roulette - 300x160x90 Cm
Fodboldmål Til Haven - Outsiders…
Pris 879.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Sæt Inkl. Skydeskive Med Vandsprøjte
Fodboldmål Til Haven - Sæt Inkl.…
Pris 349.95 DKK.
Fodboldmål til haven af PVC 165X135CM
Fodboldmål til haven af PVC 165X135CM
Pris 349.00 DKK.
Fodboldmål til haven af PVC 275X150CM
Fodboldmål til haven af PVC 275X150CM
Pris 499.00 DKK.
Fodboldmål til præcisions skydning/øvelse 300x200x90cm.
-25%
Fodboldmål til præcisions…
1999.00 DKK.
Pris 1,499.00 DKK.
Fodboldmål, 2 stk
Fodboldmål, 2 stk
Pris 290.00 DKK.
Fodboldmål, Galozo 153 X100, My Hood
Fodboldmål, Galozo 153 X100, My Hood
Pris 661.00 DKK.
Fodboldmål, My Hood Galazo 244 X 180
Fodboldmål, My Hood Galazo 244 X 180
Pris 808.00 DKK.
Fodboldmål, My Hood, 200 cm
Fodboldmål, My Hood, 200 cm
Pris 646.00 DKK.
Fodboldmål, My Hood, 300 Cm
Fodboldmål, My Hood, 300 Cm
Pris 734.00 DKK.
Fodboldmål, My Hood, Golazo 300 X 200
Fodboldmål, My Hood, Golazo 300 X 200
Pris 778.00 DKK.
Foldbart fodboldmål
Foldbart fodboldmål
Pris 1,199.00 DKK.
Foldbart Fodboldmål Maxi
Foldbart Fodboldmål Maxi
Pris 1,499.00 DKK.
Foldbart Fodboldmål Maxi
Foldbart Fodboldmål Maxi
Pris 1,499.00 DKK.
Foldbart Fodboldmål Mini
Foldbart Fodboldmål Mini
Pris 1,199.00 DKK.
Foldbart Fodboldmål Mini
-1%
Foldbart Fodboldmål Mini
1199.00 DKK.
Pris 1,179.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Cristiano
Guardian fodboldmål - Cristiano
Pris 1,099.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Diego
Guardian fodboldmål - Diego
Pris 1,199.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Lionel
Guardian fodboldmål - Lionel
Pris 999.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Maestro
Guardian fodboldmål - Maestro
Pris 1,399.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Maestro
Guardian fodboldmål - Maestro
Pris 1,599.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Milano
Guardian fodboldmål - Milano
Pris 799.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Verona
Guardian fodboldmål - Verona
Pris 999.00 DKK.
Homegoal - Classic Junior Natur - Foldboldmål i træ - 175x150 cm
Homegoal - Classic Junior Natur -…
Pris 795.00 DKK.
Homegoal - Classic Micro Natur - Foldboldmål i træ - 125x100 cm
Homegoal - Classic Micro Natur -…
Pris 479.00 DKK.
Homegoal - Classic Mini Natur - Fodboldmål i træ - 150x120 cm
Homegoal - Classic Mini Natur -…
Pris 555.00 DKK.
Homegoal - Classic Senior Natur - Fodboldmål i træ - 200x160 cm
Homegoal - Classic Senior Natur -…
Pris 685.00 DKK.
Homegoal - Fodboldmål - Pro Micro - Sort - 125x100 Cm - My Hood
Homegoal - Fodboldmål - Pro Micro - Sort…
Pris 639.95 DKK.
Homegoal - Fodboldmål - Pro Micro Classic - 125x100 Cm - My Hood
Homegoal - Fodboldmål - Pro Micro…
Pris 579.95 DKK.
Homegoal - Pro Junior hvid - Fodboldmål i træ - 175x140 cm
Homegoal - Pro Junior hvid - Fodboldmål…
Pris 685.00 DKK.
Homegoal - Pro Junior sort - Fodboldmål i træ - 175x140 cm
Homegoal - Pro Junior sort - Fodboldmål…
Pris 669.00 DKK.
Homegoal - Pro Micro hvid - Fodboldmål i træ - 125x100 cm
Homegoal - Pro Micro hvid - Fodboldmål i…
Pris 525.00 DKK.
Homegoal - Pro Mini hvid - Fodboldmål i træ - 150x120 cm
Homegoal - Pro Mini hvid - Fodboldmål i…
Pris 549.00 DKK.
Homegoal - Pro Senior hvid - Fodboldmål i træ - 200x160 cm
Homegoal - Pro Senior hvid - Fodboldmål…
Pris 795.00 DKK.
Homegoal - Pro Senior sort - Fodboldmål i træ - 200x160 cm
Homegoal - Pro Senior sort - Fodboldmål…
Pris 795.00 DKK.
Homegoal Classic Junior
-18%
Homegoal Classic Junior
795.00 DKK.
Pris 649.00 DKK.
Homegoal Classic Mini
-20%
Homegoal Classic Mini
695.00 DKK.
Pris 555.00 DKK.
Homegoal Classic Senior
-23%
Homegoal Classic Senior
895.00 DKK.
Pris 685.00 DKK.
Homegoal Classic XL
Homegoal Classic XL
Pris 1,595.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Junior - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic Junior -…
Pris 799.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Mini - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic Mini -…
Pris 699.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Senior - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic Senior -…
Pris 899.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic XL - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic XL - Natur
Pris 1,599.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Hvid
Pris 949.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Sort
Pris 949.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Micro - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Micro - Sort
Pris 649.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Hvid
Pris 799.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Sort
Pris 799.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Hvid
Pris 1,099.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Sort
Pris 1,099.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Sort
Pris 1,999.00 DKK.
Homegoal Fodboldmål Pro Junior Classic - 175x140 Cm. - My Hood
Homegoal Fodboldmål Pro Junior Classic -…
Pris 739.95 DKK.
Homegoal Fodboldmål Pro Junior Hvid - 175x140 Cm. - My Hood
Homegoal Fodboldmål Pro Junior Hvid -…
Pris 889.95 DKK.
Homegoal Fodboldmål Pro Micro Hvid - 125x100 Cm. - My Hood
Homegoal Fodboldmål Pro Micro Hvid -…
Pris 639.95 DKK.
Homegoal Fodboldmål Pro Mini Classic - 150x120 Cm. - My Hood
Homegoal Fodboldmål Pro Mini Classic -…
Pris 709.95 DKK.
Homegoal Fodboldmål Pro Mini Sort - 150x120 Cm. - My Hood
Homegoal Fodboldmål Pro Mini Sort -…
Pris 779.95 DKK.
Homegoal Fodboldmål Pro Senior Classic - 200x160 Cm. - My Hood
Homegoal Fodboldmål Pro Senior Classic -…
Pris 879.95 DKK.
Homegoal Fodboldmål Pro Senior Sort - 200x160 Cm. - My Hood
Homegoal Fodboldmål Pro Senior Sort -…
Pris 1,019.95 DKK.
Homegoal Pro Junior - Hvid
-26%
Homegoal Pro Junior - Hvid
949.00 DKK.
Pris 699.00 DKK.
Homegoal Pro Junior - Sort
-26%
Homegoal Pro Junior - Sort
949.00 DKK.
Pris 698.00 DKK.
Homegoal Pro Micro - Hvid
-19%
Homegoal Pro Micro - Hvid
649.00 DKK.
Pris 525.00 DKK.
Homegoal Pro Micro - Sort
-19%
Homegoal Pro Micro - Sort
649.00 DKK.
Pris 525.00 DKK.
Homegoal Pro Mini - Hvid
-24%
Homegoal Pro Mini - Hvid
795.00 DKK.
Pris 599.00 DKK.
Homegoal Pro Mini - Sort
-24%
Homegoal Pro Mini - Sort
795.00 DKK.
Pris 599.00 DKK.
Homegoal Pro Senior - Hvid
-27%
Homegoal Pro Senior - Hvid
1095.00 DKK.
Pris 795.00 DKK.
Homegoal Pro Senior - Sort
-27%
Homegoal Pro Senior - Sort
1095.00 DKK.
Pris 795.00 DKK.
Homegoal Pro XL - Hvid
-20%
Homegoal Pro XL - Hvid
1995.00 DKK.
Pris 1,595.00 DKK.
Homegoal Pro XL - Sort
-15%
Homegoal Pro XL - Sort
1995.00 DKK.
Pris 1,695.00 DKK.
Hudora Stadium Fodboldmål - 300x160 cm
Hudora Stadium Fodboldmål - 300x160 cm
Pris 999.00 DKK.
Hudora Stadium Fodboldmål - 300x200 cm
Hudora Stadium Fodboldmål - 300x200 cm
Pris 1,099.00 DKK.
Intex - Fodboldmål - Lille Og Oppusteligt Til Haven - Blå
Intex - Fodboldmål - Lille Og…
Pris 199.95 DKK.
Kickmaster 1-mod-1 foldbart fodboldmål sæt
Kickmaster 1-mod-1 foldbart fodboldmål…
Pris 299.00 DKK.
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 200 x 100cm
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 200 x…
Pris 369.00 DKK.
Kickmaster Fiberglas Fodboldmål 200X100 Cm
Kickmaster Fiberglas Fodboldmål 200X100…
Pris 367.00 DKK.
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 244 x 122cm
Kickmaster Fiberglas fodboldmål 244 x…
Pris 399.00 DKK.
Kickmaster Fiberglas Fodboldmål, 244X122Cm
Kickmaster Fiberglas Fodboldmål,…
Pris 397.00 DKK.
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål 180x122x76 cm
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål…
Pris 599.00 DKK.
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål 210x153x76 cm
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål…
Pris 699.00 DKK.
Kickmaster heavy duty fodboldmål 210x153x76cm
Kickmaster heavy duty fodboldmål…
Pris 668.00 DKK.
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål 240x183x152 cm
Kickmaster Heavy Duty Fodboldmål…
Pris 849.00 DKK.
Kickmaster heavy duty fodboldmål 240x183x152cm
Kickmaster heavy duty fodboldmål…
Pris 767.00 DKK.
Kickmaster Indendørs fodboldmål m/velcro
Kickmaster Indendørs fodboldmål m/velcro
Pris 199.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 183x122
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 249.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 183X122
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 223.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 213X152
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 307.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 213x152 cm
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 349.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 244X167
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 360.00 DKK.
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål 307X181
Kickmaster Premier Metal Fodboldmål…
Pris 382.00 DKK.
Kickmaster Quick Up fodboldmål og Pointskydning 183x120
Kickmaster Quick Up fodboldmål og…
Pris 399.00 DKK.
Kickmaster Quick Up og Point fodboldmål 106x76
Kickmaster Quick Up og Point fodboldmål…
Pris 199.00 DKK.
Kickmaster Quick Up og Point fodboldmål 183x120 cm
Kickmaster Quick Up og Point fodboldmål…
Pris 399.00 DKK.
Kickmaster quickup og point fodboldmål 183x120
Kickmaster quickup og point fodboldmål…
Pris 348.00 DKK.
Manden i Buret
-9%
Manden i Buret
249.95 DKK.
Pris 224.96 DKK.
Mini Fodbold Mål Indlæg Net Sæt 2 stk til Børn 91,5 x 48 x 61 cm
Mini Fodbold Mål Indlæg Net Sæt 2 stk…
Pris 257.18 DKK.
My Hood Brazil Fodboldmål 300 X 200 Cm
My Hood Brazil Fodboldmål 300 X 200 Cm
Pris 1,552.00 DKK.
My Hood Champion Fodboldmål 240 X 160 Cm
My Hood Champion Fodboldmål 240 X 160…
Pris 1,449.00 DKK.
My Hood Champion Fodboldmål 300 X 200
My Hood Champion Fodboldmål 300 X 200
Pris 1,411.00 DKK.
My Hood Galazo 110 X 90 Cm Fodboldmål
My Hood Galazo 110 X 90 Cm Fodboldmål
Pris 514.00 DKK.
My Hood - Argentina Fodboldmål - 240 x 160 cm
My Hood - Argentina Fodboldmål - 240 x…
Pris 947.00 DKK.
My Hood - Argentina Fodboldmål Til Haven - 240x160 Cm
My Hood - Argentina Fodboldmål Til Haven…
Pris 1,069.95 DKK.
My Hood - Bazooka Fodboldmål Til Haven - Sort
My Hood - Bazooka Fodboldmål Til Haven -…
Pris 1,139.95 DKK.
My Hood - Brazil Fodboldmål - 300 x 200 cm
My Hood - Brazil Fodboldmål - 300 x 200…
Pris 1,149.00 DKK.
My Hood - Brazil Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm
My Hood - Brazil Fodboldmål Til Haven -…
Pris 1,299.95 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål 240 x 160 cm
My Hood - Champion Fodboldmål 240 x 160…
Pris 1,169.00 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål 300 x 200
My Hood - Champion Fodboldmål 300 x 200
Pris 1,264.00 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven - 240x160 Cm
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven…
Pris 1,299.95 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven…
Pris 1,449.95 DKK.
My Hood - Chile Fodboldmål - 180 x 120 cm
My Hood - Chile Fodboldmål - 180 x 120…
Pris 777.00 DKK.
My Hood - Chile Fodboldmål Til Haven - 180x120 Cm
My Hood - Chile Fodboldmål Til Haven -…
Pris 869.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål - 200cm
My Hood - Fodboldmål - 200cm
Pris 579.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål - 300 cm
My Hood - Fodboldmål - 300 cm
Pris 679.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål - Chelsea - 220 cm
My Hood - Fodboldmål - Chelsea - 220 cm
Pris 1,099.00 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - 300 X 200 Cm - Golazo
My Hood - Fodboldmål Til Haven - 300 X…
Pris 849.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo - 110x90 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo…
Pris 549.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior Sort 175x140x80 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior…
Pris 879.95 DKK.
My Hood - Liga Fodboldmål 300 x 160 cm
My Hood - Liga Fodboldmål 300 x 160 cm
Pris 769.00 DKK.
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven - 300x160 Cm
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven -…
Pris 859.95 DKK.
My Hood Argentina 240 x 160 cm
-10%
My Hood Argentina 240 x 160 cm
1199.00 DKK.
Pris 1,070.00 DKK.
My Hood Argentina Fodboldmål 240 X 160 Cm
My Hood Argentina Fodboldmål 240 X 160…
Pris 1,077.00 DKK.
My Hood Brazil 300 x 200 cm
My Hood Brazil 300 x 200 cm
Pris 1,399.00 DKK.
My Hood Champion 240x160
-7%
My Hood Champion 240x160
1399.00 DKK.
Pris 1,300.00 DKK.
My Hood Champion 300x200
-6%
My Hood Champion 300x200
1599.00 DKK.
Pris 1,499.00 DKK.
My Hood Champion 550x213
My Hood Champion 550x213
Pris 1,999.00 DKK.
My Hood Champion fodboldmål - 240x160 cm
My Hood Champion fodboldmål - 240x160 cm
Pris 1,395.00 DKK.
My Hood Champion fodboldmål - 550x213 cm
My Hood Champion fodboldmål - 550x213 cm
Pris 1,999.00 DKK.
My Hood Champion fodboldmål 300 x 200 cm
-18%
My Hood Champion fodboldmål 300 x 200 cm
1599.00 DKK.
Pris 1,299.00 DKK.
My Hood Champion fodboldmål | 300 x 200cm
My Hood Champion fodboldmål | 300 x…
Pris 1,495.00 DKK.
My Hood Chelsea V2 - 220 x 170 cm
My Hood Chelsea V2 - 220 x 170 cm
Pris 1,049.00 DKK.
My Hood Chelsea V2 - Fodboldmål i stål - 220 x 170 cm
My Hood Chelsea V2 - Fodboldmål i stål -…
Pris 1,049.00 DKK.
My Hood Chile 180 x 120 com
My Hood Chile 180 x 120 com
Pris 999.00 DKK.
My Hood Chile Fodboldmål 180 X 120 Cm
My Hood Chile Fodboldmål 180 X 120 Cm
Pris 999.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
My Hood fodboldmål - Champion
Pris 1,999.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Chile
My Hood fodboldmål - Chile
Pris 999.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 399.95 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 499.95 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 599.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 699.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 799.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Munich - Galvaniseret stål
My Hood fodboldmål - Munich -…
Pris 799.00 DKK.
My Hood Fodboldmål Brazil | 300x200cm
My Hood Fodboldmål Brazil | 300x200cm
Pris 1,399.00 DKK.
My Hood Fodboldmål Til Haven - 153 X 100 Cm - Golazo
My Hood Fodboldmål Til Haven - 153 X 100…
Pris 689.95 DKK.
My Hood Fodboldmål Til Haven - 244 X 180 Cm - Golazo
My Hood Fodboldmål Til Haven - 244 X 180…
Pris 799.95 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 110 x 90 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 110…
Pris 449.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 153 x 100 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 153…
Pris 549.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 244 x 180 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 244…
Pris 699.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 300 x 200 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 300…
Pris 699.00 DKK.
My Hood Golazo 244 x 180 cm
My Hood Golazo 244 x 180 cm
Pris 699.00 DKK.
My Hood Golazo 300 x 200 cm
My Hood Golazo 300 x 200 cm
Pris 799.00 DKK.
My Hood Liga - Fodboldmål i stål - 300 x 160 cm
My Hood Liga - Fodboldmål i stål - 300 x…
Pris 769.00 DKK.
My Hood Liga - Fodboldmål i stål - 300 x 200 cm
My Hood Liga - Fodboldmål i stål - 300 x…
Pris 809.00 DKK.
My Hood Liga 300 x 160 cm
-8%
My Hood Liga 300 x 160 cm
899.00 DKK.
Pris 822.00 DKK.
My Hood Liga Fodboldmål 300 X 160 Cm
My Hood Liga Fodboldmål 300 X 160 Cm
Pris 787.00 DKK.
My Hood Pup-up - Fodboldmål - 2 stk. - 120x80x80cm
My Hood Pup-up - Fodboldmål - 2 stk. -…
Pris 305.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Classic Junior, 175 X 140 Cm 302102
My Hood, Fodboldmål, Classic Junior, 175…
Pris 690.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Classic Mini 302101
My Hood, Fodboldmål, Classic Mini 302101
Pris 661.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Junior, Hvid, 302112
My Hood, Fodboldmål, Junior, Hvid,…
Pris 823.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Junior, sort, 302122
My Hood, Fodboldmål, Junior, sort,…
Pris 808.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Micro, Sort, 302120
My Hood, Fodboldmål, Micro, Sort, 302120
Pris 587.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Mini, Sort, 302121
My Hood, Fodboldmål, Mini, Sort, 302121
Pris 734.00 DKK.
My Hood, Fodboldmål, Senior, Sort, 302123
My Hood, Fodboldmål, Senior, Sort,…
Pris 955.00 DKK.
Nordic Play fodboldmål - Grundmalet fyrretræ - Hvid
Nordic Play fodboldmål - Grundmalet…
Pris 499.95 DKK.
Nordic Play Fodboldmål EURO GOAL 2,75 x 1,50 x 0,91 m hvid plast
Nordic Play Fodboldmål EURO GOAL 2,75 x…
Pris 670.00 DKK.
NORDIC PLAY Fodboldmål EURO GOAL 2,75 x 1,50 x 0,91 m hvid plast
NORDIC PLAY Fodboldmål EURO GOAL 2,75 x…
Pris 749.00 DKK.
Nordic Play Fodboldmål i træ 1,27 x 0,65 x 0,86 m hvid grundmalet
Nordic Play Fodboldmål i træ 1,27 x 0,65…
Pris 428.00 DKK.
NORDIC PLAY Fodboldmål i træ 1,27 x 0,65 x 0,86 m hvid grundmalet
NORDIC PLAY Fodboldmål i træ 1,27 x 0,65…
Pris 399.00 DKK.
Nordic Play Fodboldmål PRO GOAL 1,65 x 1,35 x 0,76 m hvid plast
Nordic Play Fodboldmål PRO GOAL 1,65 x…
Pris 454.00 DKK.
NORDIC PLAY Fodboldmål PRO GOAL 1,65 x 1,35 x 0,76 m hvid plast
NORDIC PLAY Fodboldmål PRO GOAL 1,65 x…
Pris 649.00 DKK.
Nordic Play Fodboldmål SOCCER GOAL 1,30 x 1,00 x 0,76 m hvid plast
Nordic Play Fodboldmål SOCCER GOAL 1,30…
Pris 392.00 DKK.
NORDIC PLAY Fodboldmål SOCCER GOAL 1,30 x 1,00 x 0,76 m hvid plast
NORDIC PLAY Fodboldmål SOCCER GOAL 1,30…
Pris 549.00 DKK.
Nordic Play Udendørs legetøj fodboldmål - hvid
-17%
Nordic Play Udendørs legetøj fodboldmål…
449.00 DKK.
Pris 369.00 DKK.
Nordic Play Udendørs legetøj fodboldmål - sort
-17%
Nordic Play Udendørs legetøj fodboldmål…
449.00 DKK.
Pris 369.00 DKK.
Odin Fodboldmål 120x80x40cm
-30%
Odin Fodboldmål 120x80x40cm
499.00 DKK.
Pris 349.00 DKK.
Odin Fodboldmål 240x150x90cm
-28%
Odin Fodboldmål 240x150x90cm
699.00 DKK.
Pris 499.00 DKK.
Odin Fodboldmål 300x200x90cm
-14%
Odin Fodboldmål 300x200x90cm
1399.00 DKK.
Pris 1,199.00 DKK.
Odin Fodboldmål 300x205cm
-20%
Odin Fodboldmål 300x205cm
999.00 DKK.
Pris 799.00 DKK.
Outsiders - Fodboldmål 300x160x90cm
Outsiders - Fodboldmål 300x160x90cm
Pris 808.00 DKK.
Outsiders - Legend Fodboldmål 225 x 175 x 80 cm
Outsiders - Legend Fodboldmål 225 x 175…
Pris 999.00 DKK.
Outsiders - Rabona Fodboldmål 300 x 200 x 90 cm
Outsiders - Rabona Fodboldmål 300 x 200…
Pris 849.00 DKK.
Outsiders - Roulette Fodboldmål 300 x 160 x 90 cm
Outsiders - Roulette Fodboldmål 300 x…
Pris 749.00 DKK.
Outsiders - Samba Fodboldmål 185 x 125 x 70 cm
Outsiders - Samba Fodboldmål 185 x 125 x…
Pris 699.00 DKK.
Play>it Fodboldmål - pop-up
Play>it Fodboldmål - pop-up
Pris 199.00 DKK.
Plus fodboldmål 240 cm inkl. net 18633-1
Plus fodboldmål 240 cm inkl. net 18633-1
Pris 1,099.00 DKK.
Plus klatrevæg m/fodboldmål til påbygning- Outlet (OBS: Læs beskrivelse vedr. fejl og mangler)
Plus klatrevæg m/fodboldmål til…
Pris 200.00 DKK.
Pro Tech stålmål 180 cm Fodboldmål fra My Hood
-14%
Pro Tech stålmål 180 cm Fodboldmål fra…
999.00 DKK.
Pris 857.00 DKK.
Pure2Improve fodboldmål 170 x 60 x 110 cm
Pure2Improve fodboldmål 170 x 60 x 110…
Pris 768.20 DKK.
Pure2Improve foldbart fodboldmål 120 x 60 x 60 cm
Pure2Improve foldbart fodboldmål 120 x…
Pris 656.31 DKK.
Pure2Improve indendørs træningsnet 275 x 185 cm PE
Pure2Improve indendørs træningsnet 275 x…
Pris 422.51 DKK.
Pure2Improve pop-op-fodboldmål 120 x 86 x 86 cm
Pure2Improve pop-op-fodboldmål 120 x 86…
Pris 464.26 DKK.
RENOX Fodboldmål Legend 180x120x60 cm med sharpshooter
RENOX Fodboldmål Legend 180x120x60 cm…
Pris 899.00 DKK.
Renox Fodboldmål Legend 220x170x80 cm
Renox Fodboldmål Legend 220x170x80 cm
Pris 1,053.00 DKK.
RENOX Fodboldmål Legend 220x170x80 cm
RENOX Fodboldmål Legend 220x170x80 cm
Pris 1,199.00 DKK.
RENOX Fodboldmål Legend 220x170x80 cm med sharpshooter
RENOX Fodboldmål Legend 220x170x80 cm…
Pris 1,399.00 DKK.
RENOX Fodboldmål Legend 300x200x90 cm
RENOX Fodboldmål Legend 300x200x90 cm
Pris 1,695.00 DKK.
RENOX Fodboldmål Legend 300x200x90 cm med sharpshooter
RENOX Fodboldmål Legend 300x200x90 cm…
Pris 1,899.00 DKK.
Renox Fodboldmål Technic 150x60x60 cm
Renox Fodboldmål Technic 150x60x60 cm
Pris 381.00 DKK.
RENOX Fodboldmål Technic 150x60x60 cm
RENOX Fodboldmål Technic 150x60x60 cm
Pris 499.00 DKK.
Salta Trampolin Premium Black Edition 396x244 cm, sort
Salta Trampolin Premium Black Edition…
Pris 6,599.00 DKK.
Salta Trampolin Premium Black Edition Ø251 cm, sort
Salta Trampolin Premium Black Edition…
Pris 3,699.00 DKK.
Samba - Fodboldmål Til Haven - Metal - 185x125x70 Cm
Samba - Fodboldmål Til Haven - Metal -…
Pris 739.95 DKK.
Sklz Goal EE Fodboldmål 120 x 90cm
-11%
Sklz Goal EE Fodboldmål 120 x 90cm
900.00 DKK.
Pris 798.00 DKK.
Sklz Goalshot til 7, 8 og 11 mands mål
-8%
Sklz Goalshot til 7, 8 og 11 mands mål
2399.00 DKK.
Pris 2,199.00 DKK.
Små Fodboldmål Til Haven - Foldbare - 120x86x86 Cm - 2 Stk
Små Fodboldmål Til Haven - Foldbare -…
Pris 269.95 DKK.
Små Fodboldmål Til Haven - Foldbare - 80x60x60 Cm - 2 Stk
Små Fodboldmål Til Haven - Foldbare -…
Pris 209.95 DKK.
Sport1 Foldbart Fodboldmål Med Fodbold Og Pumpe
Sport1 Foldbart Fodboldmål Med Fodbold…
Pris 247.00 DKK.
SportX Metal Fodboldmål 182x60x122 cm
SportX Metal Fodboldmål 182x60x122 cm
Pris 649.00 DKK.
Stanlord Fodboldmål i stål 300 x 205 cm
Stanlord Fodboldmål i stål 300 x 205 cm
Pris 499.00 DKK.
Stanlord PVC FodboldMål 165x135cm
Stanlord PVC FodboldMål 165x135cm
Pris 349.00 DKK.
Stiga fodboldmål, Match
Stiga fodboldmål, Match
Pris 399.00 DKK.
Stiga fodboldmål, Scorer
Stiga fodboldmål, Scorer
Pris 1,299.00 DKK.
Stort Fodboldmål 240x150 Cm. Nedsat
-22%
Stort Fodboldmål 240x150 Cm. Nedsat
449.95 DKK.
Pris 349.95 DKK.
Stort Fodboldmål med stålramme (366x180x120cm)
-32%
Stort Fodboldmål med stålramme…
999.00 DKK.
Pris 679.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 1
Target Sport fodboldmål - Pro 1
Pris 949.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 2
Target Sport fodboldmål - Pro 2
Pris 999.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 4
Target Sport fodboldmål - Pro 4
Pris 1,199.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 5
Target Sport fodboldmål - Pro 5
Pris 1,199.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 6
Target Sport fodboldmål - Pro 6
Pris 1,299.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 7
Target Sport fodboldmål - Pro 7
Pris 1,349.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 8
Target Sport fodboldmål - Pro 8
Pris 1,399.00 DKK.
Target Sport Fodboldmål Sæt
Target Sport Fodboldmål Sæt
Pris 529.95 DKK.
Target Sport Juniormål 2 stk
-4%
Target Sport Juniormål 2 stk
699.00 DKK.
Pris 669.00 DKK.
Target-sport - 2 Fodboldmål Til Haven - Børn - Plast
Target-sport - 2 Fodboldmål Til Haven -…
Pris 769.95 DKK.
Target-Sport Pro 2 - 183x151
-12%
Target-Sport Pro 2 - 183x151
999.00 DKK.
Pris 879.00 DKK.
Target-Sport Pro 4 - 300x150
-16%
Target-Sport Pro 4 - 300x150
1199.00 DKK.
Pris 999.00 DKK.
Target-Sport Pro 5 - 244x183
-15%
Target-Sport Pro 5 - 244x183
1189.00 DKK.
Pris 999.00 DKK.
Target-Sport Pro 6 - 300x200
-10%
Target-Sport Pro 6 - 300x200
1289.00 DKK.
Pris 1,149.00 DKK.
Target-Sport Pro 7 - 366x183
-11%
Target-Sport Pro 7 - 366x183
1349.00 DKK.
Pris 1,199.00 DKK.
Target-Sport Pro 8 - 400x200
-10%
Target-Sport Pro 8 - 400x200
1399.00 DKK.
Pris 1,249.00 DKK.
Tempo Fodboldmål 180x120
-3%
Tempo Fodboldmål 180x120
829.00 DKK.
Pris 799.00 DKK.
Tempo Fodboldmål 240x160
Tempo Fodboldmål 240x160
Pris 1,099.00 DKK.
Tempo Fodboldmål 300x200
Tempo Fodboldmål 300x200
Pris 1,449.00 DKK.
Træ Fodboldmål 125 x 100 cm HVIDT
-15%
Træ Fodboldmål 125 x 100 cm HVIDT
649.00 DKK.
Pris 549.00 DKK.
Træ Fodboldmål 175 x 140 cm i HVID
-23%
Træ Fodboldmål 175 x 140 cm i HVID
949.00 DKK.
Pris 729.00 DKK.
Træ Fodboldmål 300 x 200 cm Sort
-15%
Træ Fodboldmål 300 x 200 cm Sort
1995.00 DKK.
Pris 1,695.00 DKK.
vidaXL fodboldmål 2 stk. 240 x 90 x 150 cm
vidaXL fodboldmål 2 stk. 240 x 90 x 150…
Pris 951.90 DKK.
vidaXL fodboldmål 2 stk. med net 182 x 61 x 122 cm stål hvid
vidaXL fodboldmål 2 stk. med net 182 x…
Pris 657.98 DKK.
vidaXL fodboldmål 300 x 160 x 90 cm metal sort og hvid
vidaXL fodboldmål 300 x 160 x 90 cm…
Pris 1,409.48 DKK.
vidaXL fodboldmål 300 x 200 x 90 cm metal sort og hvid
vidaXL fodboldmål 300 x 200 x 90 cm…
Pris 1,868.73 DKK.
vidaXL fodboldmål med net 182 x 61 x 122 cm stål hvid
vidaXL fodboldmål med net 182 x 61 x 122…
Pris 327.32 DKK.
vidaXL fodboldmål med net i stål 240 x 90 x 150 cm høj kvalitet
vidaXL fodboldmål med net i stål 240 x…
Pris 469.27 DKK.