Få et overblik over dit strømforbrug her

Fodboldmål til haven

Fodbold har ingen alder, og er noget som du kan spille lige så længe din krop kan holde til det. Er du først bidt af det, forsvinder lysten ikke lige sådan.

Udfordringen er tit, at det kan være svært at samle folk nok til at spille, eller at der er for langt til en fodboldbane. En del af løsningen kunne være at anskaffe dig et eller to fodboldmål til haven.

Et eller to fodboldmål i haven gør dig også i stand til at spille fodbold med dine børn lige fra de er helt små. 

Se det store udvalg af fodboldmål herunder.

Derfor skal du have fodboldmål i haven

Hvis du har en eller flere personer i husstanden der elsker fodbold, så behøver du egentlig ikke yderligere grunde gør du?

Fodbold er en passion for utroligt mange Danskere, og hvis du eller dine børn selv spiller, så kan der altid trænes. Ikke kun fordi det er sjovt, men også fordi det er pokkers sundt.

Gode grunde til at du skal have fodboldmål i haven:

 • Du har altid en mini fodboldbane tæt på.
 • Du kan nemmere træne og lege med dine børn i haven.
 • Fodboldmål gør fodbold meget sjovere.
 • Du kan nemmere lokke flere spillere til, hvis du har fodboldmål i haven. Og fodbold er sjovest når man kan lave 2 hold, af mindst 2 spillere på hvert hold.
 • Det er en god mulighed for at lokke børnene ud af huset. Væk fra computere, iPad’s og andre elektroniske dimser.
 • Det er en fremragende mulighed for at få frisk luft og at få sig rørt. Både for voksne og børn.
 • Alle kan være med på en mini fodboldbane, da det ikke kræver en god fysisk form at spille med på en lille bane.
 • Er der én person der aldrig kan få nok fodbold i benene, så findes der også flere fodboldmål som egner sig til at spille og træne selv med.

Hvilke typer fodboldmål kan du købe?

Foldbart fodboldmål som er nemt at transportere
Med et fodbart fodboldmål til haven som det på billedet, får du et let og robust mål, som samtidigt er nemt at pakke væk og evt. slæbe med ud i haven eller hen til en bane et andet sted.

Det er lavet af kraftige aluminiumsrør, så det kan holde til en del. Det har også en god størrelse til haven og spil på 2 mål for mindre hold. Det har følgende mål: 120 * 80 * 60 cm.

Den store fordel ved dette mål er at det nemt kan foldes sammen og pakkes væk når sæsonen er slut. Når du skal have det frem igen til foråret er det lige så nemt som at stille det væk.

Fodboldmål i træ
Ønsker du et større fodboldmål i træ som måske også passer bedre ind i haven, da det er naturmaterialer, så kan dette være en mulighed.

Det måler 246 * 119 * 180 cm og egner sig således godt til straffesparkskonkurrencer eller til spil på 2 mål for flere spillere. F.eks. 3-5 personer på hvert hold.

Dette mål er særdeles robust og hører til i den tunge ende. Det kan også forankres yderligere til jorden med medfølgende udstyr, sådan så det ikke så nemt flytter sig når du rammer stolpen med et kanonskud.

Store fodboldmål der er ca. 3 meter brede
Vil du gerne have et stort fodboldmål i haven eller til privat brug andre steder, så tjek dette fodboldmål fra Hudora. Det er 3 meter bredt og 1,6 meter højt, og kan således bruges til mange sjove fodboldlege i haven.

Det er robust bygget med stålramme og stivere og med et kraftigt net, som sagtens kan holde til dine kanonskud.

Dette mål er godt til større børn eller voksne eller hvis der er mange spillere i området som gerne vil være med. Det kræver dog en del plads for at lave en bane der passer til målets størrelse. Hvis der ikke er plads nok til disse mål i din have, så er der måske i naboens, eller på et fællesområde med græs i nærheden.

Elektronisk fodboldmål
Dette fodboldmål er lidt af en revolution og en drøm for fodboldelskere. Det har en nylonflade med elektronik indbygget, som gør at det kan registrere din skud og tælle point.

Du kan være fra 1-9 spillere, hvor det bl.a. gælder om at ramme forskellige områder på "pladen". Scoren vises i et display øverst på nylonpladen.

Du kan spille med dine venner på 3 forskelige måder med dette smarte og foldbare fodboldmål til haven.

Sjovere kan din fodboldtræning næppe blive!

Fodboldmål som sæt med nylondug og træningshuller
Træner du ofte dine spark alene i din have, så kan et fodboldmål med nylondug være sagen for dig.

Målet er lavet af en kraftig stålramme og der medfølger en nylondug hvis der er huller i 2 af hjørnerne. Det kan nemt spændes af og på, sådan så du både kan bruge målet sammen med andre eller når du vil øve dig på din sparketeknik alene.

Sættet indeholder 2 mål i målene 213 * 152 * 76 cm.

Dette må er både nemt at flytte med og kan bruges til flere formål.

2 stk. "folde ud" fodboldmål til haven eller strandturen
Dette fodboldmål er ikke verdens mest robuste fodboldmål, men til gengæld er det utrolig nemt at have med på farten, så du både kan bruge det i din have eller til at tage med på stranden.

Der medfølger 2 mindre fodboldmål som på ingen tid kan pakkes sammen og puttes i den medfølgende taske.

Så bliver det ikke nemmere at stille en fodboldbane op. Du kan bruge det stort set hvor som helst, hvor du kan komme til at sætte det i jorden med de medfølgende pløkker.

Vil du se flere fodboldmål?

Der findes flere fodboldmål på markedet. Hvis du vil se et større udvalg af fodboldmål til haven, så kan du klikke på knappen herunder og se et bedre udvalg. Blandt andet med nogle af ovenstående modeller.

Se oversigten over alle fodboldmål lige her.

Krav til din have og andet udstyr

Din have skal helt have en god størrelse for at du kan spille fodbold i den. Det siger næsten sig selv.

Derudover skal den helt være plan og jævn, så der ikke er huller i den. For optimale fodbold forhold skal græsset også helst slås jævnligt, sådan så det er til at sparke til bolden. Langt græs dur bare ikke til en rask lille fodboldkamp. Det er heller ikke optimalt hvis græsset er for langt når det slås. Der må nemlig helst ikke ligge for meget afklippet græs.

Vil du gøre noget ekstra ud af fodboldkampen, hvad end det foregår i din have eller andre steder, så kan du måske bruge noget andet fodboldudstyr.

Udstyr der gør kampen sjovere kunne f.eks. være:

 • Fodboldtrøjer med din favoritspiller eller med dit favorithold
 • Fodboldsko eller støvler
 • Målmandshandsker
 • Andet fodboldtøj

Du kan finde udstyr til fodboldspillere hos lige her.

Forslag til aktiviteter med fodboldmål

Med et par fodboldmål i haven, behøver du som fodboldelsker, nok ikke mange ideer til hvad du skal bruge dem til.

Hvis du alligevel skulle trænge til ny inspiration, så vil jeg forsøge at give dig nogle ekstra ideer til hvad du kan bruge dine fodboldmål til.

Oplagte forslag:

 • Spil på 2 mål er naturligvis oplagt. Det kræver mindst 2 personer, dog helst 4.
 • Spil på 1 mål. Det kræver en målmand og to der kan spille imod hinanden på banen.
 • Straffesparkskonkurrence hvor i skiftes til at skyde og stå på mål. F.eks. ligesom de gør det til VM. Det kræver minimum 2 personer.
 • Øv dig på frispark fra distancen. Det kan du nemt øve dig på alene, men det er sjovere hvis der er en målmand også. Det kræver også et større fodboldmål.

Aktiviteter med fodboldmål i haven uden fodbold:

Hvis nu du har en ven eller et familiemedlem som ikke er glad for fodbold, eller bare gerne vil have lidt adspredelse, så kan du også bruge fodboldmålene til andre ting:

 • Hockey: Har du et godt stykke asfalt der hvor du bor, så kan de mindste fodboldmål sagtens bruges som hockeymål også.
 • Freesbee golf i haven: Stil målene alternative steder i haven og brug dem som freesbee golf mål. Så kan du evt. stille dig forskellige steder i haven og forsøge at ramme målet. Gerne med nogle forhindringer på vejen for at gøre det ekstra svært (f.eks. en hæk, store træer eller buske).
 • Håndbold: Spiller din håndbold, og har du et større fodboldmål i haven, så kan du træne din skudarm i haven, hvis du har en håndbold.
 • Tennisboldkast: Træn din kastearm ved at kaste med en tennisbold mod målet. Stil dig evt. langt væk, og lav en regel om at bolden skal ind over stregen hvis det bliver for let.
 • Træn din tennisarm: Spiller du tennis, rundbold eller lignende, så få en til at give tennisbolden op og se om du kan ramme fodboldmålet med tennisbolden, med en tennisketcher eller et baseballbat eller lignende.

Gode fodboldlege der kan bruges hvor som helst

Brazil
Det er muligvis et spil der har mange navne og regler, men det er vældig sjovt og kan spilles i timevis. Derudover er det i høj grad med til at udvikle din teknik.

Spillet kan spilles af 3 spillere, men i skal helst være 4-5 personer og have et af de større fodboldmål.

Regler: Alle spillere starter på 10 point, og i kan trække lod eller skyde straffespark om hvem der skal starte på mål. Der er én målmand hele tiden. For spillerne på banen gælder det om at score på målmanden. Bolden skal dog have haft minimum én station inden den må sparkes ind og bolden skal ind over stregen uden at røre jorden. Det vil sige at spiller 1 skal lave et oplæg til spiller 2 som så må sparke eller heade bolden ind uden at den rammer jorden først. Tæller scoringen tælles målmanden ned fra sine 10 startpoint med 1 point for hver helflugter og 2 point for hvert hovedstød. Målmanden kommer ud af målet ved at gribe bolde, eller ved at en af spillerne skyder (eller header) forbi mål, ikke får bolden over stregen i luften eller hvis der ikke er blevet lagt op til ham/hende. Den første målmand der kommer ned på 0 point har tabt spillet.

Dette er et fabelagtigt spil som er supersjovt. Jeg har spillet det i hundredevis af timer, og det er et spil der uden tvivl udvikler din boldføling og teknik.

Giv spillet en ekstra dimension ved at give målmænd på 0 point, 10 point igen, og gør det til en regel at spillerne på banen herefter skal have bolden rundt på 3 stationer (evt. med 3 forskellige spillere) inden bolden må sparkes i mål.

Gris
En sjov leg for 4-6 spillere, som stiller sig om i en rundkreds, hvor det gælder om at holde bolden i luften inden for rundkredsen. Den spiller der taber bolden, får et bogstav i orden GRIS hver gang bolden tabes. Når det er sket 4 gange for samme person, har denne person tabt og kan tage sin straf. Det kan f.eks. være 10 armbøjninger eller lignende.

Dette et rigtig sjovt spil som også udvikler spillerens teknik og boldføling. Det bedste ved denne leg er faktisk at det kun kræver 4-6 personer, en smule plads og en fodbold.

Overligger
Er en sjov leg der kan leges af mindst 2 personer. Stil jer et godt stykke fra fodboldmålet med en eller flere fodbolde. Skift til at skyde efter overliggeren på målet. En sjov leg der samtidig træner din sparketeknik og som nemt kan bruges til at afgøre små væddemål. F.eks. hvem der rydder op.

Lav evt. en variant af denne leg, hvor det gælder om at få bolden ind i over stregen i målet uden at den rammer jorden først. Denne variant kan også spilles fra baglinjen (f.eks. fra hjørnesparkspletten) for at øve dig i at skrue bolden og få præcision i dine spark.

Har du ikke et fodboldmål i haven eller andre steder, så brug noget andet. En stor spand, en balje eller en tom skraldespand.

Skyd til hinanden
Er i kun 2 spillere, så stil jer et godt stykke fra hinanden og skyd til hinanden. Øv jer i at få præcision og fart i jeres spark og ram modstanderen, som var den en vigtig aflevering i en kamp. Hver gang du skyder øver du på at forbedre dit spark og hver gang du modtager bolden øver du dig i at tæmme bolden.

Kræver blot lidt plads i haven eller andre steder, en fodbold og 2 personer.

Find flere fodbold lege og træningsøvelser her
Ovenstående lege er alle nogle fantastiske lege som jeg har brugt oceaner af timer på som både dreng og voksen. Det er super sjove fodbold lege, som samtidig giver god træning.

Find flere øvelser og gode lege indenfor fodbold i DGI’s træningsguide.

Har du selv gode ideer til sjove fodbold lege der kan udføres i haven, så skriv gerne en kommentar.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har plads i haven?

Hvis du brændende ønsker dig et par fodboldmål til haven, men det kniber med pladsen til at du kan få lavet en ordentlig bane, så er der også andre muligheder.

De helt små og mellemstore fodboldmål er transportable, og kan sagtens opbevares i en garage eller i et skur, og slæbes med til den nærmeste par eller grønne område i nærheden af dit hjem.

En anden mulighed er at få etableret en fodboldbane der hvor du bor. Det er især en god mulighed hvis du bor i et villakvarter eller lignende hvor der er mange andre børn og voksne der kunne være interesserede i dette. Det kræver jo ikke meget mere end 2 gode fodboldmål. I kan samle pengene ind blandt de interesserede og lave en lokal fodboldbane til fri afbenyttelse og til glæde for alle.

En tredje mulighed er at bevæge dig hen til den nærmeste fodboldbane, og håbe på at det ikke er for langt væk.

Har du erfaringer med fodboldmål i haven?

Hvis du har erfaringer med fodboldmål i haven eller overvejer at få det, så vil jeg meget gerne høre fra dig.

Hvad har du fået ud af det? Bruger i det tit? Hvad forventer du at få ud af det? Del gerne dine erfaringer på vores Facebook side.

Hvis du elsker fodbold, så skal du heller ikke snyde dig selv for en af de populære fodboldrejser, som der efterhånden findes så mange af.

Se udvalget af fodboldmål her

Herunder kan du se udvalget af de forskellige forboldmål. Hvis du gerne vil læse lidt om nogle af de forskellige typer af fodboldmål, så start her.

Viser 310 ud af 310 resultater
Advanced Fodboldmål
Advanced Fodboldmål
Pris 799.00 DKK.
ARTGEIST Fototapet med illustration af fodboldspiller og fodbold på grøn baggrund (flere størrelser) 350x245
ARTGEIST Fototapet med illustration af…
Pris 949.00 DKK.
ARTGEIST Sport fototapet med motiv af fodbold i fodboldmål på græs (flere størrelser) 350x245
ARTGEIST Sport fototapet med motiv af…
Pris 949.00 DKK.
ASG Fodboldmål - Stål
ASG Fodboldmål - Stål
Pris 849.00 DKK.
ASG Fodboldmål Stål - Pro
ASG Fodboldmål Stål - Pro
Pris 1,299.00 DKK.
Axi 4i1 Multistativ brun
Axi 4i1 Multistativ brun
Pris 4,379.00 DKK.
Axi 4i1 Multistativ brun/hvid
Axi 4i1 Multistativ brun/hvid
Pris 4,379.00 DKK.
Axi 4i1 Multistativ grå/hvid
Axi 4i1 Multistativ grå/hvid
Pris 4,379.00 DKK.
Axi 4i1 Multistativ hvid/brun
Axi 4i1 Multistativ hvid/brun
Pris 4,379.00 DKK.
Bazooka 120x75 - Sammenklappeligt fodboldmål
Bazooka 120x75 - Sammenklappeligt…
Pris 999.00 DKK.
Bazooka 150x90 cm - Sammenklappeligt fodboldmål
Bazooka 150x90 cm - Sammenklappeligt…
Pris 1,099.00 DKK.
Bazooka Goal
Bazooka Goal
Pris 999.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + air dummy 150x100cm
Bestplay fodboldmål + air dummy…
Pris 898.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + air dummy 220x170cm
Bestplay fodboldmål + air dummy…
Pris 1,098.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + air dummy 300x200cm
Bestplay fodboldmål + air dummy…
Pris 1,398.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy 150x100cm/90x90cm
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
Pris 1,497.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy 220x170cm/130x130cm
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
Pris 1,899.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy 300x200cm/170x170cm
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
Pris 2,297.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy+bold 100X150cm 90x90cm 180cm 4
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
Pris 1,546.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy+bold 220x170cm 130x130cm 180cm 4
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
Pris 2,046.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy+bold 240x160cm 130x130cm 180cm 4
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
Pris 2,046.00 DKK.
Bestplay fodboldmål + rebounder + air dummy+bold 300x200cm 170x170cm 180cm 4
Bestplay fodboldmål + rebounder + air…
Pris 2,346.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål 150x100cm
Bestplay Fodboldmål 150x100cm
Pris 799.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål 220x170cm
Bestplay Fodboldmål 220x170cm
Pris 999.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål 300x200cm
Bestplay Fodboldmål 300x200cm
Pris 1,299.00 DKK.
Bestplay Fodboldmål/håndboldmål 240x160cm
Bestplay Fodboldmål/håndboldmål…
Pris 999.00 DKK.
Bestplay Fodboldmålsæt 90x60cm
Bestplay Fodboldmålsæt 90x60cm
Pris 499.00 DKK.
Bestplay håndboldmål + air dummy 240x160cm
Bestplay håndboldmål + air dummy…
Pris 1,098.00 DKK.
Bestplay Net
Bestplay Net
Pris 199.00 DKK.
Bestplay Net
Bestplay Net
Pris 199.00 DKK.
Bestplay Net
Bestplay Net
Pris 199.00 DKK.
Den Nøgne Maskine - Klaus Rothstein - Bog
Den Nøgne Maskine - Klaus Rothstein -…
Pris 209.95 DKK.
Elite Pro 150 x 100 cm Fodboldmål HVID by Freeplay
Elite Pro 150 x 100 cm Fodboldmål HVID…
Pris 899.00 DKK.
Elite Pro 150 x 100 cm Fodboldmål Silver by Freeplay
Elite Pro 150 x 100 cm Fodboldmål Silver…
Pris 899.00 DKK.
Elite Pro 180 x 150 cm Fodboldmål Silver by Freeplay
-9%
Elite Pro 180 x 150 cm Fodboldmål…
1099.00 DKK.
Pris 999.00 DKK.
Elite Pro 240 x 160 cm Fodboldmål Silver by Freeplay
-11%
Elite Pro 240 x 160 cm Fodboldmål Silver…
1299.00 DKK.
Pris 1,149.00 DKK.
Elite Pro 300 x 200 cm Fodboldmål HVID by Freeplay
-17%
Elite Pro 300 x 200 cm Fodboldmål HVID…
1499.00 DKK.
Pris 1,239.00 DKK.
Elite Pro 300 x 200 cm Fodboldmål Silver by Freeplay
-15%
Elite Pro 300 x 200 cm Fodboldmål Silver…
1499.00 DKK.
Pris 1,269.00 DKK.
Essential Fodboldmål
Essential Fodboldmål
Pris 549.00 DKK.
Europlay My Hood - Argentina Football Goal - 240 x 160 cm
Europlay My Hood - Argentina Football…
Pris 961.00 DKK.
Europlay My Hood - Brazil Football Goal - 300 x 200 cm
Europlay My Hood - Brazil Football Goal…
Pris 1,196.00 DKK.
Europlay My Hood - Chile Football Goal - 180 x 120 cm
Europlay My Hood - Chile Football Goal -…
Pris 782.00 DKK.
Europlay My Hood - Football Goal 200cm (302014)
Europlay My Hood - Football Goal 200cm…
Pris 581.00 DKK.
Europlay My Hood - Football Goal 300cm (302017)
Europlay My Hood - Football Goal 300cm…
Pris 771.00 DKK.
Europlay My Hood - Football Goal Chelsea - 220 cm (302037)
Europlay My Hood - Football Goal Chelsea…
Pris 1,164.00 DKK.
Europlay My Hood - Football Goal Munich - 180 cm (302036)
Europlay My Hood - Football Goal Munich…
Pris 760.00 DKK.
Europlay My Hood - Galazo 110 x 90 cm Football Goal
Europlay My Hood - Galazo 110 x 90 cm…
Pris 508.00 DKK.
Europlay My Hood - Golazo - Goal 300 x 200 (302095)
Europlay My Hood - Golazo - Goal 300 x…
Pris 801.00 DKK.
Europlay My Hood - Golazo Goal - 153 x 100 (302091)
Europlay My Hood - Golazo Goal - 153 x…
Pris 610.00 DKK.
Europlay My Hood - Golazo Goal - 183 x 132cm (302092)
Europlay My Hood - Golazo Goal - 183 x…
Pris 625.00 DKK.
Europlay My Hood - Golazo Goal - 244 x 180 (302093)
Europlay My Hood - Golazo Goal - 244 x…
Pris 750.00 DKK.
Europlay My Hood - Homegoal Classic Junior - 175 x 140 cm
Europlay My Hood - Homegoal Classic…
Pris 557.00 DKK.
Europlay My Hood - Homegoal Classic Senior 200 x 160 cm
Europlay My Hood - Homegoal Classic…
Pris 696.00 DKK.
Europlay My Hood - Homegoal Junior - Black (302122)
Europlay My Hood - Homegoal Junior -…
Pris 658.00 DKK.
Europlay My Hood - Homegoal Mini - Black (302121)
Europlay My Hood - Homegoal Mini - Black…
Pris 564.00 DKK.
Europlay My Hood - Homegoal Senior - Black (302123)
Europlay My Hood - Homegoal Senior -…
Pris 779.00 DKK.
Europlay Target-Sport - Junior Goals Set 110 x 90 x 60 cm
Europlay Target-Sport - Junior Goals Set…
Pris 702.00 DKK.
Exit - Jordankre Til Scala Fodboldmål - Naturgræs - 2 Stk
Exit - Jordankre Til Scala Fodboldmål -…
Pris 289.95 DKK.
Exit - Pico Fodboldmål - 2 Stk - 90 X 60 Cm
Exit - Pico Fodboldmål - 2 Stk - 90 X 60…
Pris 934.95 DKK.
Exit - Tempo 1800 Fodboldmål Til Haven - 180x120 Cm
Exit - Tempo 1800 Fodboldmål Til Haven -…
Pris 789.95 DKK.
Exit ankersæt t/blød overflade 2 stk
Exit ankersæt t/blød overflade 2 stk
Pris 378.00 DKK.
Exit ankersæt t/hård overflade 2 stk
Exit ankersæt t/hård overflade 2 stk
Pris 378.00 DKK.
Exit bagnet t/fodboldmål 600x300 cm
Exit bagnet t/fodboldmål 600x300 cm
Pris 2,021.00 DKK.
Exit Coppa Fodboldmål
Exit Coppa Fodboldmål
Pris 1,999.00 DKK.
EXIT Coppa fodboldmål i stål 220 x 170 cm - Sort
EXIT Coppa fodboldmål i stål 220 x 170…
Pris 1,649.00 DKK.
Exit Coppa fodboldmål inkl. skydedug
Exit Coppa fodboldmål inkl. skydedug
Pris 1,421.00 DKK.
Exit Finta Fodboldmål
-19%
Exit Finta Fodboldmål
2999.00 DKK.
Pris 2,403.00 DKK.
EXIT Finta fodboldmål i stål 300 x 200 cm - Sort
EXIT Finta fodboldmål i stål 300 x 200…
Pris 2,719.00 DKK.
Exit Finta fodboldmål inkl. skydedug
Exit Finta fodboldmål inkl. skydedug
Pris 2,403.00 DKK.
Exit Fodboldmål 220x120cm - Scala
Exit Fodboldmål 220x120cm - Scala
Pris 2,669.95 DKK.
Exit Fodboldmål Til Haven - Coppa
Exit Fodboldmål Til Haven - Coppa
Pris 1,449.95 DKK.
Exit Forza fodboldmål
Exit Forza fodboldmål
Pris 3,958.00 DKK.
Exit Forza fodboldmål
-12%
Exit Forza fodboldmål
4499.00 DKK.
Pris 3,958.00 DKK.
EXIT Forza fodboldmål i stål 500 x 200 cm - Sort
EXIT Forza fodboldmål i stål 500 x 200…
Pris 4,529.00 DKK.
Exit Maestro Fodboldmål
Exit Maestro Fodboldmål
Pris 1,049.95 DKK.
Exit Maestro Fodboldmål 180x120 cm
-20%
Exit Maestro Fodboldmål 180x120 cm
1199.00 DKK.
Pris 949.00 DKK.
EXIT Maestro fodboldmål i stål 180 x 120 cm - Sort
EXIT Maestro fodboldmål i stål 180 x 120…
Pris 1,149.00 DKK.
Exit Maestro fodboldmål inkl. skydedug
Exit Maestro fodboldmål inkl. skydedug
Pris 1,039.00 DKK.
Exit modvægt til Scala fodboldmål
Exit modvægt til Scala fodboldmål
Pris 1,014.00 DKK.
Exit Panna fodboldmål
Exit Panna fodboldmål
Pris 1,599.00 DKK.
Exit Panna fodboldmål 2 stk.
Exit Panna fodboldmål 2 stk.
Pris 1,103.00 DKK.
EXIT Panna fodboldmål i stål 150 x 60 cm (sæt med 2 stk.) - Sort
EXIT Panna fodboldmål i stål 150 x 60 cm…
Pris 1,229.00 DKK.
Exit Pico fodboldmål
-17%
Exit Pico fodboldmål
1099.00 DKK.
Pris 912.00 DKK.
Exit Pico fodboldmål 2 stk.
Exit Pico fodboldmål 2 stk.
Pris 912.00 DKK.
EXIT Pico fodboldmål i stål 90 x 60 cm (sæt med 2 stk.) - Sort
EXIT Pico fodboldmål i stål 90 x 60 cm…
Pris 989.00 DKK.
EXIT Pico fodboldmål i stål 90x60cm (sæt med 2 stk.) - sort
EXIT Pico fodboldmål i stål 90x60cm (sæt…
Pris 849.00 DKK.
Exit Scala Aluminium fodboldmål 220x120
-12%
Exit Scala Aluminium fodboldmål 220x120
2999.00 DKK.
Pris 2,623.00 DKK.
Exit Scala Aluminium fodboldmål 300x200
Exit Scala Aluminium fodboldmål 300x200
Pris 5,499.00 DKK.
Exit Scala Aluminium fodboldmål 500x200
Exit Scala Aluminium fodboldmål 500x200
Pris 5,999.00 DKK.
EXIT Scala fodboldmål i aluminium 220 x 120 cm - Alugrå
EXIT Scala fodboldmål i aluminium 220 x…
Pris 3,129.00 DKK.
EXIT Scala fodboldmål i aluminium 300 x 200 cm - Alugrå
EXIT Scala fodboldmål i aluminium 300 x…
Pris 4,529.00 DKK.
EXIT Scala fodboldmål i aluminium 500 x 200 cm - Alugrå
EXIT Scala fodboldmål i aluminium 500 x…
Pris 6,179.00 DKK.
Exit Scala fodboldmål inkl. net 220x120 cm
Exit Scala fodboldmål inkl. net 220x120…
Pris 2,566.00 DKK.
EXIT Scala jordankre til beton (2 stk.)
EXIT Scala jordankre til beton (2 stk.)
Pris 289.00 DKK.
EXIT Scala jordankre til naturligt græs (2 stk.)
EXIT Scala jordankre til naturligt græs…
Pris 289.00 DKK.
EXIT Scala modvægt til græs/kunstgræs (25 kg)
EXIT Scala modvægt til græs/kunstgræs…
Pris 819.00 DKK.
Exit Tempo 2400 - Fodboldmål Til Haven - 240x160 Cm.
Exit Tempo 2400 - Fodboldmål Til Haven -…
Pris 1,139.95 DKK.
Exit Tempo fodboldmål 180x120 cm sort/grøn
Exit Tempo fodboldmål 180x120 cm…
Pris 785.00 DKK.
EXIT Tempo fodboldmål i stål 180 x 120 cm - Grøn/Sort
EXIT Tempo fodboldmål i stål 180 x 120…
Pris 819.00 DKK.
EXIT Tempo fodboldmål i stål 240 x 160 cm - Grøn/Sort
EXIT Tempo fodboldmål i stål 240 x 160…
Pris 1,229.00 DKK.
EXIT Tempo fodboldmål i stål 300 x 200 cm - Grøn/Sort
EXIT Tempo fodboldmål i stål 300 x 200…
Pris 1,649.00 DKK.
Fodboldmål 110 x 90 cm, My Hood Golazo
-2%
Fodboldmål 110 x 90 cm, My Hood Golazo
499.00 DKK.
Pris 489.00 DKK.
Fodboldmål 170 x 110 x 60cm med stålramme
-28%
Fodboldmål 170 x 110 x 60cm med…
699.00 DKK.
Pris 499.00 DKK.
Fodboldmål Deluxe
-50%
Fodboldmål Deluxe
399.00 DKK.
Pris 199.00 DKK.
Fodboldmål Deluxe 2-i-1 (1 stort mål eller 2 mindre mål)
-36%
Fodboldmål Deluxe 2-i-1 (1 stort mål…
599.00 DKK.
Pris 379.00 DKK.
Fodboldmål Junior 2 stk 110 x 90 x 60 cm.
Fodboldmål Junior 2 stk 110 x 90 x 60…
Pris 749.00 DKK.
Fodboldmål med Sigtemål Stål 240 x 92 x 150 cm Høj kvalitet
Fodboldmål med Sigtemål Stål 240 x 92 x…
Pris 615.60 DKK.
Fodboldmål med stålramme (215x150x76cm)
-28%
Fodboldmål med stålramme (215x150x76cm)
699.00 DKK.
Pris 499.00 DKK.
Fodboldmål Til Haven - 300 X 200 Cm - Hudora
Fodboldmål Til Haven - 300 X 200 Cm -…
Pris 1,169.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - 90 X 61 Cm - Foldbart - Vini Sport
Fodboldmål Til Haven - 90 X 61 Cm -…
Pris 199.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Børn - Oppustelig - Bestway
-6%
Fodboldmål Til Haven - Børn - Oppustelig…
309.95 DKK.
Pris 289.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Chelsea F.c. - My Hood
Fodboldmål Til Haven - Chelsea F.c. - My…
Pris 1,209.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Fc Bayern München - My Hood
Fodboldmål Til Haven - Fc Bayern München…
Pris 894.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Med Præcisionsdug - 225x175x80 Cm
Fodboldmål Til Haven - Med Præcisionsdug…
Pris 839.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Fodboldmål Til Haven - My Hood
Pris 894.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - My Hood - 200 Cm
Fodboldmål Til Haven - My Hood - 200 Cm
Pris 659.95 DKK.
Fodboldmål Til Haven - Outsiders Rabona - 300x200x90 Cm
Fodboldmål Til Haven - Outsiders Rabona…
Pris 789.95 DKK.
Fodboldmål wallsticker. Få et fodboldmål på væggen. 58x100cm
Fodboldmål wallsticker. Få et fodboldmål…
Pris 199.00 DKK.
Fodboldmål wallsticker. Få et fodboldmål på væggen. 58x100cm
Fodboldmål wallsticker. Få et fodboldmål…
Pris 199.00 DKK.
Foldbart Fodboldmål
Foldbart Fodboldmål
Pris 249.95 DKK.
Foldbart fodboldmål
Foldbart fodboldmål
Pris 1,199.00 DKK.
Foldbart Fodboldmål Maxi
-2%
Foldbart Fodboldmål Maxi
1499.00 DKK.
Pris 1,460.00 DKK.
Foldbart Fodboldmål Mini
-8%
Foldbart Fodboldmål Mini
1199.00 DKK.
Pris 1,100.00 DKK.
Folding Pop Up fodboldmål, sort
Folding Pop Up fodboldmål, sort
Pris 649.00 DKK.
Freeplay Corner Shoot (excl mål)
Freeplay Corner Shoot (excl mål)
Pris 249.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Cristiano
Guardian fodboldmål - Cristiano
Pris 1,099.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Diego
Guardian fodboldmål - Diego
Pris 1,199.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Lionel
Guardian fodboldmål - Lionel
Pris 999.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Milano
Guardian fodboldmål - Milano
Pris 999.00 DKK.
Guardian fodboldmål - Verona
Guardian fodboldmål - Verona
Pris 999.00 DKK.
Homegoal - Classic Junior Natur - Foldboldmål i træ - 175x150 cm
Homegoal - Classic Junior Natur -…
Pris 749.00 DKK.
Homegoal - Classic Micro Natur - Foldboldmål i træ - 125x100 cm
Homegoal - Classic Micro Natur -…
Pris 499.00 DKK.
Homegoal - Classic Mini Natur - Fodboldmål i træ - 150x120 cm
Homegoal - Classic Mini Natur -…
Pris 519.00 DKK.
Homegoal - Classic Senior Natur - Fodboldmål i træ - 200x160 cm
Homegoal - Classic Senior Natur -…
Pris 895.00 DKK.
Homegoal - Fodboldmål - Pro Micro - Sort - 125x100 Cm - My Hood
Homegoal - Fodboldmål - Pro Micro - Sort…
Pris 544.95 DKK.
Homegoal - Fodboldmål - Pro Micro Classic - 125x100 Cm - My Hood
Homegoal - Fodboldmål - Pro Micro…
Pris 519.95 DKK.
Homegoal - Pro Junior hvid - Fodboldmål i træ - 175x140 cm
Homegoal - Pro Junior hvid - Fodboldmål…
Pris 749.00 DKK.
Homegoal - Pro Junior sort - Fodboldmål i træ - 175x140 cm
Homegoal - Pro Junior sort - Fodboldmål…
Pris 659.00 DKK.
Homegoal - Pro Micro hvid - Fodboldmål i træ - 125x100 cm
Homegoal - Pro Micro hvid - Fodboldmål i…
Pris 549.00 DKK.
Homegoal - Pro Mini hvid - Fodboldmål i træ - 150x120 cm
Homegoal - Pro Mini hvid - Fodboldmål i…
Pris 573.00 DKK.
Homegoal - Pro Senior hvid - Fodboldmål i træ - 200x160 cm
Homegoal - Pro Senior hvid - Fodboldmål…
Pris 823.00 DKK.
Homegoal - Pro Senior sort - Fodboldmål i træ - 200x160 cm
Homegoal - Pro Senior sort - Fodboldmål…
Pris 875.00 DKK.
Homegoal Classic Junior
-24%
Homegoal Classic Junior
795.00 DKK.
Pris 600.00 DKK.
Homegoal Classic Mini
-20%
Homegoal Classic Mini
695.00 DKK.
Pris 556.00 DKK.
Homegoal Classic Senior
-24%
Homegoal Classic Senior
895.00 DKK.
Pris 680.00 DKK.
Homegoal Classic XL
-19%
Homegoal Classic XL
1595.00 DKK.
Pris 1,279.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Junior - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic Junior -…
Pris 795.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Mini - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic Mini -…
Pris 695.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic Senior - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic Senior -…
Pris 895.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Classic XL - Natur
Homegoal fodboldmål - Classic XL - Natur
Pris 1,599.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Hvid
Pris 949.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Junior - Sort
Pris 949.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Hvid
Pris 795.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Mini - Sort
Pris 795.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Hvid
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Hvid
Pris 1,095.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro Senior - Sort
Pris 1,095.00 DKK.
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Sort
Homegoal fodboldmål - Pro XL - Sort
Pris 1,999.00 DKK.
Homegoal Fodboldmål Pro Junior Classic - 175x140 Cm. - My Hood
Homegoal Fodboldmål Pro Junior Classic -…
Pris 624.95 DKK.
Homegoal Fodboldmål Pro Mini Classic - 150x120 Cm. - My Hood
Homegoal Fodboldmål Pro Mini Classic -…
Pris 669.95 DKK.
Homegoal Fodboldmål Pro Mini Sort - 150x120 Cm. - My Hood
Homegoal Fodboldmål Pro Mini Sort -…
Pris 614.95 DKK.
Homegoal Fodboldmål Pro Senior Classic - 200x160 Cm. - My Hood
Homegoal Fodboldmål Pro Senior Classic -…
Pris 719.95 DKK.
Homegoal Fodboldmål Pro Senior Sort - 200x160 Cm. - My Hood
Homegoal Fodboldmål Pro Senior Sort -…
Pris 934.95 DKK.
Homegoal Pro Junior - Hvid
-21%
Homegoal Pro Junior - Hvid
949.00 DKK.
Pris 749.00 DKK.
Homegoal Pro Junior - Sort
-24%
Homegoal Pro Junior - Sort
949.00 DKK.
Pris 717.00 DKK.
Homegoal Pro Micro - Hvid
-16%
Homegoal Pro Micro - Hvid
649.00 DKK.
Pris 545.00 DKK.
Homegoal Pro Micro - Sort
-16%
Homegoal Pro Micro - Sort
649.00 DKK.
Pris 545.00 DKK.
Homegoal Pro Mini - Hvid
-24%
Homegoal Pro Mini - Hvid
795.00 DKK.
Pris 603.00 DKK.
Homegoal Pro Mini - Sort
-24%
Homegoal Pro Mini - Sort
795.00 DKK.
Pris 603.00 DKK.
Homegoal Pro Senior - Hvid
-28%
Homegoal Pro Senior - Hvid
1095.00 DKK.
Pris 779.00 DKK.
Homegoal Pro Senior - Sort
-28%
Homegoal Pro Senior - Sort
1095.00 DKK.
Pris 779.00 DKK.
Homegoal Pro XL - Hvid
-20%
Homegoal Pro XL - Hvid
1995.00 DKK.
Pris 1,595.00 DKK.
Homegoal Pro XL - Sort
-19%
Homegoal Pro XL - Sort
1995.00 DKK.
Pris 1,599.00 DKK.
Intex - Fodboldmål - Lille Og Oppusteligt Til Haven - Blå
Intex - Fodboldmål - Lille Og…
Pris 229.95 DKK.
Kickmaster - Fodboldmål - 307 X 181 Cm - Premier Metal
Kickmaster - Fodboldmål - 307 X 181 Cm -…
Pris 319.95 DKK.
Kickmaster HD Fodboldmål 180cm
Kickmaster HD Fodboldmål 180cm
Pris 799.00 DKK.
KICKMASTER ULTIMATIVE FODBOLD PAKKE
KICKMASTER ULTIMATIVE FODBOLD PAKKE
Pris 649.95 DKK.
Kvalitets Fodboldmål 120 x 80 x 50 cm med stålramme
-32%
Kvalitets Fodboldmål 120 x 80 x 50 cm…
399.00 DKK.
Pris 269.00 DKK.
Kvalitets Fodboldmål med måltavle 240 x 170 x 85cm. m/stålramme (dug kan let afmonteres)
-16%
Kvalitets Fodboldmål med måltavle 240 x…
899.00 DKK.
Pris 749.00 DKK.
Kvalitets Fodboldmål til præcisions skydning/øvelse 300x200x90cm. (dug kan let afmonteres)
-25%
Kvalitets Fodboldmål til præcisions…
1999.00 DKK.
Pris 1,499.00 DKK.
Mål til fodbold
Mål til fodbold
Pris 749.00 DKK.
Mini Fodbold Mål Indlæg Net Sæt 2 stk til Børn 91,5 x 48 x 61 cm
Mini Fodbold Mål Indlæg Net Sæt 2 stk…
Pris 298.80 DKK.
My Hood - Argentina Fodboldmål Til Haven - 240x160 Cm
My Hood - Argentina Fodboldmål Til Haven…
Pris 1,049.95 DKK.
My Hood - Brazil Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm
My Hood - Brazil Fodboldmål Til Haven -…
Pris 1,239.95 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål - 150 X 100 Cm
My Hood - Champion Fodboldmål - 150 X…
Pris 1,009.95 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål - 180 X 120 Cm
My Hood - Champion Fodboldmål - 180 X…
Pris 1,039.95 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven - 240x160 Cm
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven…
Pris 1,259.95 DKK.
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm
My Hood - Champion Fodboldmål Til Haven…
Pris 1,389.95 DKK.
My Hood - Chile Fodboldmål Til Haven - 180x120 Cm
My Hood - Chile Fodboldmål Til Haven -…
Pris 894.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - 300 X 200 Cm - Golazo
My Hood - Fodboldmål Til Haven - 300 X…
Pris 959.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo - 110x90 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo…
Pris 579.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo - Stål - 183x132 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Golazo…
Pris 759.95 DKK.
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior Sort 175x140x80 Cm
My Hood - Fodboldmål Til Haven - Junior…
Pris 774.95 DKK.
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven - 300x160 Cm
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven -…
Pris 959.95 DKK.
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven - 300x200 Cm
My Hood - Liga Fodboldmål Til Haven -…
Pris 1,009.95 DKK.
My Hood - Pop-up Mål - Foldbare Fodboldmål Til Haven - Sæt
My Hood - Pop-up Mål - Foldbare…
Pris 299.95 DKK.
My Hood - Rebounder - 150 X 120 Cm
My Hood - Rebounder - 150 X 120 Cm
Pris 1,009.95 DKK.
My Hood - Rebounder - 180 X 150 Cm
My Hood - Rebounder - 180 X 150 Cm
Pris 1,319.95 DKK.
My Hood Argentina - Fodboldmål i stål - 240 x 160 cm
My Hood Argentina - Fodboldmål i stål -…
Pris 961.00 DKK.
My Hood Argentina 240 x 160 cm
My Hood Argentina 240 x 160 cm
Pris 1,199.00 DKK.
My Hood Brazil - Fodboldmål i stål - 300 x 200 cm
My Hood Brazil - Fodboldmål i stål - 300…
Pris 1,197.00 DKK.
My Hood Brazil 300 x 200 cm
My Hood Brazil 300 x 200 cm
Pris 1,399.00 DKK.
My Hood Champion - Fodboldmål i stål - 150 x 100 cm - Stål
My Hood Champion - Fodboldmål i stål -…
Pris 999.00 DKK.
My Hood Champion - Fodboldmål i stål - 180 x 120 cm - Stål
My Hood Champion - Fodboldmål i stål -…
Pris 1,099.00 DKK.
My Hood Champion - Fodboldmål i stål - 240 x 160 cm - Stål
My Hood Champion - Fodboldmål i stål -…
Pris 1,149.00 DKK.
My Hood Champion - Fodboldmål i stål - 300 x 200 cm - Stål
My Hood Champion - Fodboldmål i stål -…
Pris 1,270.00 DKK.
My Hood Champion 240x160
-12%
My Hood Champion 240x160
1399.00 DKK.
Pris 1,218.00 DKK.
My Hood Champion 550x213
My Hood Champion 550x213
Pris 1,999.00 DKK.
My Hood Chelsea V2 - 220 x 170 cm
-19%
My Hood Chelsea V2 - 220 x 170 cm
1299.00 DKK.
Pris 1,045.00 DKK.
My Hood Chelsea V2 - Fodboldmål i stål - 220 x 170 cm
My Hood Chelsea V2 - Fodboldmål i stål -…
Pris 1,045.00 DKK.
My Hood Chile - Fodboldmål i stål - 180 x 120 cm
My Hood Chile - Fodboldmål i stål - 180…
Pris 782.00 DKK.
My Hood Chile 180 x 120 com
-13%
My Hood Chile 180 x 120 com
999.00 DKK.
Pris 860.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Argentina
My Hood fodboldmål - Argentina
Pris 1,199.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Brazil
My Hood fodboldmål - Brazil
Pris 1,399.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
My Hood fodboldmål - Champion
Pris 1,399.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
My Hood fodboldmål - Champion
Pris 1,599.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
My Hood fodboldmål - Champion
Pris 1,999.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
My Hood fodboldmål - Champion
Pris 999.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Champion
My Hood fodboldmål - Champion
Pris 1,099.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Chile
My Hood fodboldmål - Chile
Pris 999.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 549.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 699.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 699.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 849.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Golazo
My Hood fodboldmål - Golazo
Pris 899.00 DKK.
My Hood fodboldmål - Munich - Galvaniseret stål
My Hood fodboldmål - Munich -…
Pris 799.00 DKK.
My Hood Fodboldmål Til Haven - 153 X 100 Cm - Golazo
My Hood Fodboldmål Til Haven - 153 X 100…
Pris 674.95 DKK.
My Hood Fodboldmål Til Haven - 244 X 180 Cm - Golazo
My Hood Fodboldmål Til Haven - 244 X 180…
Pris 864.95 DKK.
My Hood Goal - 200 x 140 cm
-12%
My Hood Goal - 200 x 140 cm
749.00 DKK.
Pris 658.00 DKK.
My Hood Goal - 300 x 180 cm
-6%
My Hood Goal - 300 x 180 cm
829.00 DKK.
Pris 771.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 110 x 90 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 110…
Pris 519.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 153 x 100 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 153…
Pris 648.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 183 x 132 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 183…
Pris 626.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 244 x 180 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 244…
Pris 750.00 DKK.
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 300 x 200 cm
My Hood Golazo - Fodboldmål i stål - 300…
Pris 801.00 DKK.
My Hood Golazo 110 x 90 cm
-3%
My Hood Golazo 110 x 90 cm
599.00 DKK.
Pris 580.00 DKK.
My Hood Golazo 153 x 100 cm
-7%
My Hood Golazo 153 x 100 cm
699.00 DKK.
Pris 648.00 DKK.
My Hood Golazo 183 x 132 cm
-12%
My Hood Golazo 183 x 132 cm
799.00 DKK.
Pris 699.00 DKK.
My Hood Golazo 244 x 180 cm
-16%
My Hood Golazo 244 x 180 cm
899.00 DKK.
Pris 749.00 DKK.
My Hood Golazo 300 x 200 cm
-20%
My Hood Golazo 300 x 200 cm
999.00 DKK.
Pris 799.00 DKK.
My Hood Liga - Fodboldmål i stål - 300 x 160 cm
My Hood Liga - Fodboldmål i stål - 300 x…
Pris 738.00 DKK.
My Hood Liga - Fodboldmål i stål - 300 x 200 cm
My Hood Liga - Fodboldmål i stål - 300 x…
Pris 839.00 DKK.
My Hood Liga 300 x 160 cm
My Hood Liga 300 x 160 cm
Pris 899.00 DKK.
My Hood Madrid V2 - 300 x 200 cm
My Hood Madrid V2 - 300 x 200 cm
Pris 1,599.00 DKK.
My Hood Munich V2 - 180 x 120 cm
-20%
My Hood Munich V2 - 180 x 120 cm
999.00 DKK.
Pris 799.00 DKK.
My Hood Pop-up - Fodboldmål - 2 stk. - 120x80x80cm
My Hood Pop-up - Fodboldmål - 2 stk. -…
Pris 349.00 DKK.
Myhood pop-up fodboldmål
Myhood pop-up fodboldmål
Pris 349.00 DKK.
Nordic Play Euro goal fodboldmål 275 x 150 x 91 cm
-1%
Nordic Play Euro goal fodboldmål 275 x…
683.00 DKK.
Pris 674.00 DKK.
Nordic Play fodboldmål - Grundmalet fyrretræ - Hvid
Nordic Play fodboldmål - Grundmalet…
Pris 409.95 DKK.
Nordic Play Fodboldmål 127 x 65 x 86 cm
Nordic Play Fodboldmål 127 x 65 x 86 cm
Pris 387.00 DKK.
Nordic play fodboldmål 91x150x275 cm
Nordic play fodboldmål 91x150x275 cm
Pris 839.00 DKK.
Nordic play fodboldmål inkl. sharpshooter 91x150x275 cm
Nordic play fodboldmål inkl.…
Pris 1,069.00 DKK.
Nordic Play Pro goal fodboldmål 165 x 135 x 76 cm
Nordic Play Pro goal fodboldmål 165 x…
Pris 457.00 DKK.
Nordic Play Soccer goal fodboldmål 130 x 100 x 76 cm
Nordic Play Soccer goal fodboldmål 130 x…
Pris 412.00 DKK.
Nordic Play Udendørs legetøj fodboldmål - hvid
-8%
Nordic Play Udendørs legetøj fodboldmål…
449.00 DKK.
Pris 409.95 DKK.
Odin Fodboldmål 240 x 150 x 90cm
-28%
Odin Fodboldmål 240 x 150 x 90cm
699.00 DKK.
Pris 499.00 DKK.
Odin Fodboldmål 300 x 200 x 90cm
-14%
Odin Fodboldmål 300 x 200 x 90cm
1399.00 DKK.
Pris 1,199.00 DKK.
Odin Fodboldmål 300 x 205cm
-20%
Odin Fodboldmål 300 x 205cm
999.00 DKK.
Pris 799.00 DKK.
PAKKE Champion 180 x 120 Fodboldmål fra My Hood + Targetdug 180
-8%
PAKKE Champion 180 x 120 Fodboldmål fra…
1448.00 DKK.
Pris 1,319.00 DKK.
Play>it Fodboldmål - pop-up
Play>it Fodboldmål - pop-up
Pris 199.00 DKK.
Plus fodboldmål inkl. net
Plus fodboldmål inkl. net
Pris 952.00 DKK.
Plus net og beslag hvid t/ fodboldmål 18633
Plus net og beslag hvid t/ fodboldmål…
Pris 269.00 DKK.
Pop-up fodboldmål 2 stk
Pop-up fodboldmål 2 stk
Pris 299.00 DKK.
Pure2Improve fodboldmål 170 x 60 x 110 cm
Pure2Improve fodboldmål 170 x 60 x 110…
Pris 846.00 DKK.
Pure2Improve foldbart fodboldmål 120 x 60 x 60 cm
Pure2Improve foldbart fodboldmål 120 x…
Pris 714.60 DKK.
Pure2Improve indendørs træningsnet 275 x 185 cm PE
Pure2Improve indendørs træningsnet 275 x…
Pris 451.80 DKK.
Pure2Improve pop-op-fodboldmål 120 x 86 x 86 cm
Pure2Improve pop-op-fodboldmål 120 x 86…
Pris 385.20 DKK.
Renox Fodboldmål 2 stk. Challenge 100 x 60 x 60 cm
Renox Fodboldmål 2 stk. Challenge 100 x…
Pris 960.00 DKK.
Renox Fodboldmål LEGEND 300 x 200 x 90 cm
Renox Fodboldmål LEGEND 300 x 200 x 90…
Pris 1,564.00 DKK.
Sklz Goal EE Fodboldmål 120 x 90cm
-11%
Sklz Goal EE Fodboldmål 120 x 90cm
900.00 DKK.
Pris 798.00 DKK.
Sklz Goalshot til 7, 8 og 11 mands mål
-8%
Sklz Goalshot til 7, 8 og 11 mands mål
2399.00 DKK.
Pris 2,199.00 DKK.
SKLZ Pop-up fodboldmål
SKLZ Pop-up fodboldmål
Pris 799.00 DKK.
Små Fodboldmål Til Haven - Foldbare - 120x86x86 Cm - 2 Stk
Små Fodboldmål Til Haven - Foldbare -…
Pris 249.95 DKK.
Smarte fodboldmål
-6%
Smarte fodboldmål
309.00 DKK.
Pris 289.00 DKK.
SportX Metal Fodboldmål 182x60x122 cm
SportX Metal Fodboldmål 182x60x122 cm
Pris 649.00 DKK.
Stanlord Fodboldmål i stål 300 x 205 cm
Stanlord Fodboldmål i stål 300 x 205 cm
Pris 549.00 DKK.
Stanlord Pro line Fodboldmål 240x160cm
-20%
Stanlord Pro line Fodboldmål 240x160cm
1499.00 DKK.
Pris 1,199.00 DKK.
Stanlord Pro line Fodboldmål 300x200cm
-18%
Stanlord Pro line Fodboldmål 300x200cm
1599.00 DKK.
Pris 1,299.00 DKK.
Stanlord PVC FodboldMål 165x135cm
-25%
Stanlord PVC FodboldMål 165x135cm
399.00 DKK.
Pris 299.00 DKK.
Stiga Fodboldmål - Match - 200x100 cm - Orange
Stiga Fodboldmål - Match - 200x100 cm -…
Pris 449.00 DKK.
Stiga fodboldmål Scorer
Stiga fodboldmål Scorer
Pris 1,349.00 DKK.
Stiga fodboldmål Scorer 2 stk
-7%
Stiga fodboldmål Scorer 2 stk
2698.00 DKK.
Pris 2,499.00 DKK.
Stort Fodboldmål 240x150 Cm. Nedsat
-41%
Stort Fodboldmål 240x150 Cm. Nedsat
599.95 DKK.
Pris 349.95 DKK.
Stort Fodboldmål med stålramme (366x180x120cm)
-32%
Stort Fodboldmål med stålramme…
999.00 DKK.
Pris 679.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 1
Target Sport fodboldmål - Pro 1
Pris 849.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 2
Target Sport fodboldmål - Pro 2
Pris 899.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 4
Target Sport fodboldmål - Pro 4
Pris 1,049.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 5
Target Sport fodboldmål - Pro 5
Pris 999.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 6
Target Sport fodboldmål - Pro 6
Pris 1,149.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 7
Target Sport fodboldmål - Pro 7
Pris 1,349.00 DKK.
Target Sport fodboldmål - Pro 8
Target Sport fodboldmål - Pro 8
Pris 1,399.00 DKK.
Target Sport Fodboldmål Sæt
Target Sport Fodboldmål Sæt
Pris 424.95 DKK.
Target Sport Juniormål 2 stk
-12%
Target Sport Juniormål 2 stk
849.00 DKK.
Pris 742.00 DKK.
Target-sport - 2 Fodboldmål Til Haven - Børn - Plast
Target-sport - 2 Fodboldmål Til Haven -…
Pris 779.95 DKK.
Target-Sport Pro 2 - 183x151
-18%
Target-Sport Pro 2 - 183x151
1099.00 DKK.
Pris 899.00 DKK.
Target-Sport Pro 2 med Targetdug.
Target-Sport Pro 2 med Targetdug.
Pris 1,289.00 DKK.
Target-Sport Pro 4 - 300x150
-12%
Target-Sport Pro 4 - 300x150
1199.00 DKK.
Pris 1,049.00 DKK.
Target-Sport Pro 5 - 244x183
-17%
Target-Sport Pro 5 - 244x183
1199.00 DKK.
Pris 990.00 DKK.
Target-Sport Pro 6 - 300x200
-15%
Target-Sport Pro 6 - 300x200
1349.00 DKK.
Pris 1,140.00 DKK.
Target-Sport Pro 7 - 366x183
-15%
Target-Sport Pro 7 - 366x183
1399.00 DKK.
Pris 1,180.00 DKK.
Target-Sport Pro 8 - 400x200
-18%
Target-Sport Pro 8 - 400x200
1499.00 DKK.
Pris 1,220.00 DKK.
Tempo Fodboldmål 180x120
-21%
Tempo Fodboldmål 180x120
999.00 DKK.
Pris 785.00 DKK.
Tempo Fodboldmål 240x160
-26%
Tempo Fodboldmål 240x160
1499.00 DKK.
Pris 1,103.00 DKK.
Tempo Fodboldmål 300x200
-28%
Tempo Fodboldmål 300x200
1999.00 DKK.
Pris 1,421.00 DKK.
Træ Fodboldmål 300 x 200 cm Hvid Til Haven
-12%
Træ Fodboldmål 300 x 200 cm Hvid Til…
1995.00 DKK.
Pris 1,745.00 DKK.
Træ Fodboldmål 300 x 200 cm Sort
-12%
Træ Fodboldmål 300 x 200 cm Sort
1995.00 DKK.
Pris 1,745.00 DKK.
Umbro fodboldmål 182 x 122cm
-12%
Umbro fodboldmål 182 x 122cm
249.00 DKK.
Pris 219.00 DKK.
vidaXL fodboldmål 300 x 160 x 90 cm metal sort og hvid
vidaXL fodboldmål 300 x 160 x 90 cm…
Pris 1,497.60 DKK.
vidaXL fodboldmål 300 x 200 x 90 cm metal sort og hvid
vidaXL fodboldmål 300 x 200 x 90 cm…
Pris 2,367.00 DKK.
vidaXL fodboldmål med net 182 x 61 x 122 cm stål hvid
vidaXL fodboldmål med net 182 x 61 x 122…
Pris 392.40 DKK.
vidaXL fodboldmål med net i stål 240 x 90 x 150 cm høj kvalitet
vidaXL fodboldmål med net i stål 240 x…
Pris 567.00 DKK.