Minecookies.org

6 moderne vasketøjskurve som hitter i 2018

Går du og leder efter en ny vasketøjskurv og kan ikke rigtig bestemme dig for, hvilken en du skal vælge? Den moderne vasketøjskurv er heller ikke bare en kurv, der skal fyldes vasketøj i. Eller er det?

Det afhænger helt af brugeren – og hvilke behov og ønsker man har til en sådan kurv. Om den skal være smart, i blødt eller hårdt materiale, let at transportere, dyr eller billig, stor eller lille.

Her kommer lidt om 6 forskellige typer af de moderne vasketøjskurve. Hvis du vil finde mange flere, kan du gå til Doc24.dk og se 31 forskellige modeller, som også er populære i 2018.

Praktisk vasketøjspose i forskellige størrelser

En af mulighederne er at vælge en blød og praktisk udgave af vasketøjskurven – eller vasketøjspose. Nemlig en stofudgave, der kan pakkes sammen, hvis man ikke bruger den – og ellers er fleksibel i selve formen, når der kommer vasketøj i.

Derudover vil stof-posen ofte være udstyret med håndtag, så den er let at have med sig og/eller flytte rundt med, hvis der er behov for det.

En sådan opbevaring af vasketøj kan således være både praktisk og ikke så pladskrævende. Og så kan den også sagtens se ganske smart ud.

Blød og stabil vasketøjskurv med håndtag

En anden type af de bløde vasketøjskurve er en, der er lavet af polyester, men som har et ”blødt skelet” i selve fladerne.

Dette gør, at kurven kan holde sig oprejst af sig selv, samtidig med at faconen stadig er fleksibel og medgørlig – for eksempel når kurven skal pakkes væk.

Åbningen af kurven er lavet på en smart måde, nemlig af to magnetiske håndtag, der kan klappes op og ned efter behov.

Når de så er klappet ned, fungerer de lidt som en ”lukning” af kurven, så der ikke er helt åbent ned til vasketøjet, men kun et mindre hul.

Flot og praktisk flettet vasketøjskurv

Er man lidt mere til de ”almindelige hårde typer” af vasketøjskurve, er der for eksempel de rigtige flettede kurvetyper.

De er karakteristiske i deres udseende – er flotte at se på, og så er de stadig praktiske. De vil typisk være med låg på og kan også sagtens flyttes rundt med, da der er huller som håndtag i selve kurven.

Samtidig vil mange af den slags kurve være med ”indbyggede” stofposer, der sagtens kan tages op, hvis man for eksempel skal transportere sit vasketøj. Eller vaske selve stofposen.

En fin vasketøjskurv, der tåler at blive vist frem.

Taskelignende vasketøjskurv

En type vasketøjskurv, der måske især kan være praktisk for unge mennesker, er en der minder om en taske.

For unge mennesker, der er studerende, bor småt og vasker på vaskeri eller hjemme hos mor. Hvor man har brug for at transportere sit vasketøj – og hvor der ikke er vasketøj fra en hel familie.

For sådan en smart lille type taske-vasketøjskurv fylder ikke meget at have stående i sit hjem, og den er let og praktisk at have med sig.

Derudover gør en skulderrem det desuden lettere at slæbe med vasketøjet.

Vasketøjskurv med flere rum

For ordensmennesket, der gerne vil have lidt styr på tingene – og dermed vasketøjet, er det ideelt med vasketøjskurven med flere rum.

En firkantet kurv med ”blødt skelet”, to rum og et låg med velcro. Praktisk og pæn at have stående, mulighed for at lukke for vasketøjet og let at pakke væk.

Og så selvfølgelig muligheden for at sortere vasketøjet i to bunker. Farvet og hvidt tøj. Uld og bomuld. Sart vask og almindelig vask.

Det giver ordensmennesket chancen for at være lidt på forkant med tøjsorteringen – og for at have vasketøj stående fremme på en pæn måde.

Den solide og stilrene vasketøjskurv

Ønsker man den helt ”hårde” og – i facon – helt ufleksible vasketøjskurv, er der selvfølgelig også mulighed for det.

Der er flere typer at finde, både hvad angår facon og materiale. Fælles for dem er, at de ikke giver sig i facon.

Stilen er som oftest ren – for eksempel kan man finde en flot stålspand med låg, der med sin rene stil giver et flot og enkelt look.

Det samme kan en kurv i plastfibre byde ind med, og her kan kurvens facon også spille en rolle i forhold til, hvordan den tager sig ud i rummet.

Praktiske er disse vasketøjskurve selvfølgelig også, da der er god plads til vasketøj fra hele familien.