Ghettoblastere

Her finder du ghettoblastere til børn og voksne. Det er en nem måde at høre musik på, da en ghettoblaster hverken behøver at være dyr eller fylde særlig meget. Her på siden finder du forskellige udgaver af de populære musikafspillere. Se udvalget her.

Ghettoblastere er kendetegnet ved at være transportable musikafspillere. De startede sin storhedstid i 1990’erne, hvor de især blev brugt til cd’er og kassettebånd. I dag kan næsten alle modellerne også afspille musik via kabel eller bluetooth.

De fås i mange forskellige størrelse. Små ghettoblastere til børn er geniale til børneværelset. Så kan barnet selv sætte en cd på og høre den.

De lidt større og dyrere modeller er velegnede til havefester, festivaler eller til at tage med på ferie i sommerhuset. Da deres design gør dem ret robuste, er de perfekte at have med i haven, når der skal arbejdes og luges ukrudt.

Kort fortalt får du mulighed for at høre din musik med god lyd, uanset hvor du er. Netop derfor er de fleste modeller også udstyret med et praktisk håndtag.

Musik skal have god lyd

De fleste kan blive enige om, at musik lyder bedre, når det kommer fra et par gode højtalere. Generelt kan du sige, at jo større højtalerne er, jo bedre lyd vil der komme fra dem. God lyd kræver nemlig plads.

Skal ghettoblasteren bruges på børneværelset eller måske stå i køkkenet, hvor der ikke er meget plads, kan du dog fint klare dig med en mindre. Der vil nemlig ikke være et behov for at spille meget højt.

Men skal du bruge den i haven eller til fester, vil du blive glad for en større og lidt dyrere model, da den vil give en dybere bas og højere lydkvalitet.

Herunder finder du forskellige ghettoblastere til børn og voksne. Klik dig videre til den model, du synes ser godt ud for at læse mere.

Viser 6 ud af 6 resultater
90'er Ghettoblaster Madpinde
90'er Ghettoblaster Madpinde
Pris 29.00 DKK.
Ghettoblaster Legetøj Til Børn - Clementoni Baby
Ghettoblaster Legetøj Til Børn -…
Pris 169.95 DKK.
Ghettoblaster Legetøj Til Børn - Med Lyd Og Lys - Baby Einstein
Ghettoblaster Legetøj Til Børn - Med Lyd…
Pris 249.95 DKK.
GP Super, batteri Alkaline, D, 2-pak
GP Super, batteri Alkaline, D, 2-pak
Pris 50.00 DKK.
Jitterbones Dance Party
Jitterbones Dance Party
Pris 84.00 DKK.
Undead Groove Set Of 2
Undead Groove Set Of 2
Pris 54.00 DKK.