Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Rengøringsudstyr

Det rigtige udstyr gør det halve arbejde - og fordi den daglige rengøring er en tilbagevendende begivenhed i alle hjem, er det en god idé at anskaffe sig noget godt rengøringsudstyr.

Professionelt rengøringsudstyr er nemlig ikke forbeholdt de mange rengøringsfirmaer: Det kan også købes af private. På den måde kan du gøre rent som en professionel i dit eget hjem og både spare arbejdstid og kræfter.

Her på siden finder du en række forskelligt rengøringsudstyr, som kan lette hverdagsopgaverne. Lige fra rengøring af gulve og møbler til vinduesrengøring og kalkfjerning i boligens vådrum.

Du finder masser af rengøringsudstyr her

Køb dit rengøringsudstyr online

Udvalget af rengøringsudstyr til private er størst online. Du kan ganske vist sagtens finde rengøringssystemer med moppe, spand og vrider i bygge- og supermarkeder, men udvalget er som regel begrænset til nogle få modeller.

Undersøger du i stedet udvalget på nettet, får du præsenteret masser af forskellige muligheder - i flere forskellige prisklasser. Derfor kan du nemt finde præcis det rengøringsudstyr, der passer til dit behov og dit budget.

Ved at købe dit rengøringsudstyr online opdager du med stor sandsynlighed også, at der findes mange flere hjælpemidler til den daglige rengøring, end du troede. Du kan for eksempel finde universelle kliksystemer, som giver dig redskaber til eksempelvis både gulvvask og vinduesrengøring i ét produkt. På den måde sparer du ikke bare penge, men også plads i skabene.

Du kan også finde skaftforlængere og teleskopstænger, som gør det nemmere for dig at rengøre ting og overflader der befinder sig i højden - eller gør rengøringen mere behagelig for dig, som er høj.

Elektrisk rengøringsudstyr

I dag er markedet for elektrisk og automatiseret rengøringsudstyr voksende. Robotstøvsugeren kræver naturligvis ingen nærmere introduktion, men der findes også andre selvkørende, elektriske rengøringsmaskiner. Du kan for eksempel både få en robotvinduespudser og en robotgulvvasker.

Derudover findes der også andre elektriske redskaber til rengøring. Hvad med en dampmoppe, der dræber bakterier ved hjælp af vanddamp og overflødiggør kemiske rengøringsmidler? Eller en vinduesvasker, som lader dig slippe for at sæbe ind og skrabe med den risiko for striber denne fremgangsmåde som regel medfører?

Du kan finde det hele hos Manillo.dk

Billigt udstyr til rengøring

Det behøver ikke koste en formue at anskaffe sig rengøringsudstyr af en god kvalitet. Du kan spare mange penge ved at købe komplette sæt med redskaber til rengøring. På den måde får du nemlig en lavere stykpris, end hvis du skulle købe hver enkelt del for sig.

Samtidig sikrer du dig også, at alle delene passer til hinanden indbyrdes. Skal du investere i udstyr til vinduespudsning risikerer du således ikke, at indsæberen er for bred til spanden - og er du på udkig efter en gulvmoppe, er du sikker på at vrideren i spanden passer til moppehovedet.

Der er desuden masser af komplette rengøringssæt og rengøringssystemer på markedet. Coop.dk har et særligt fint udvalg - se det her.