Kabler og stik

Det er vigtigt at få indkøbt de rigtige kabler og stik, så de passer til den enhed, som de skal tilsluttes. Her finder du en overskuelig oversigt, så du med få klik kan komme videre til en forhandler af netop de kabler eller stik, som du skal bruge.

Uanset om du er på udkig efter et nyt HDMI-kabel, antennestik eller noget helt tredje, så finder du det her på siden. Når du køber online, er det nemt og hurtigt at overskue udvalget og finde frem til et produkt med den bedste pris og den bedste kvalitet til prisen.

Klik dig videre fra kategorierne her på siden:

HDMI-kabler og adaptere

I denne kategori finder du f.eks. kabler, som kan overføre billeder i fuld HD-format og lyd i digital surround sound fra din dvd-afspiller til dit tv. Det er også her du finder adaptere fra den ene til den anden stiktype.

Antenne- og audio-tilbehør

Find alt, hvad du skal bruge af antennestik og -kabler samt fordelere til antennestikdåsen, Jackstik og meget mere, som du kan få brug for, når du monterer tv og lyd.

Stikdåser

Helt overordnet set findes der stik med jord eller stik uden jord. Uden jord er de mest almindelige, som kan bruges til for eksempel lamper og mobilopladere.

Et stik med jordforbindelse, gør det sikkert at bruge til apparater som for eksempel vaskemaskiner. Et stik med jord har tre huller i stedet for to. Og ellers står det altid i beskrivelsen.

Hvis du gerne vil slukke for strømmen til alle stik på én gang, kan du med fordel vælge en stikdåse med afbryder. Dette er smart til elektroniske apparater, der bruger strøm i standby-mode. 

Mange kvaliteter og priser online

Vær opmærksom på, at visse typer stik fås i flere kvaliteter og prisklasser. Hvis du er i tvivl om, det stik du kigger på, passer til formålet, så bør du læse beskrivelsen af stikket grundigt, inden du køber.