Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Sengetøj

Her finder du et stort udvalg af sengetøj til både baby, junior og voksne i alverdens farver og mønstre. Kig igennem vores kategorier og så kan du måske også være heldig at finde sengetøj på tilbud eller sengetøj udsalg.

Søger du efter sengetøj til en bestemt aldersgruppe, så kan du lede i en af følgende kategorier: Sengetøj til børn, sengetøj til junior eller sengetøj til voksne.

Søger du efter bestemte mærker af sengetøj, så kan du besøge en af følgende mærkevarer kategorier: Småfolk, Katvig, By Nord, Sebra, Roommate, Ferm Living, Molo, Holly's, Danefæ eller Ej Sikke Lej sengetøj.

Sengetøj til hele familien

Skal hele familien have nyt sengetøj, så kan du finde inspiration til lækkert sengetøj i god kvalitet her. Du kan finde sengetøj til både voksne, børn, og baby i forskellige farver og varianter her inden for et hav at kendte mærker.

Det er altid godt at have flere sæt sengetøj at skifte i mellem, sådan så i ikke behøver at vente på at vaskemaskinen bliver færdig.

Sengetøj til voksne

Voksnes præferencer for sengetøj er nok først og fremmest at der er noget at skifte med og at det er en dejlig kvalitet. Derudover så har de fleste nok minimum 2-3 sæt sengetøj, sådan så det kan nå at blive vasket og tørret inden der skal nyt på igen.

Desuden så skal sengetøj jo passe til de dyner og puder du har i dit soveværelse, samt matche i farverne i dit hjem i øvrigt. Find sengetøj specifikt til voksne her.

Sengetøj til junior

Junior sengetøj er der ofte lidt anderledes krav til, da det ofte gerne må være lidt sejt. Det kan f.eks. være sengetøj med tryk eller sengetøj med motiver fra film, serier eller kendt legetøj. Det kunne f.eks. være:

  • Superhelte
  • Legetøjshelte
  • Fodboldspillere
  • Musikkere

Kun fantasien sætter grænser. For forældrenes skyld, som nok er dem der kommer til at vaske det, kan det dog godt betale sig at kigge efter hvor nemt den slags sengetøj er at vaske og at det har den rigtige størrelse. Find sengetøj til junior her.

Sengetøj til baby

Baby sengetøj er der nok næsten kun praktiske krav til. Det skal have den rigtige størrelse, være nemt at vaske, og det skal kunne tåle at blive vasket mange gange. Derudover kan det måske betale sig at kigge efter allergimærkninger og vaskeanvisninger. Find sengetøj til baby her.