Skal du have nyt tag på huset, så overvej et ståltag

Trænger dit hus til at få udskiftet sit tag? Så sørg for at tage ståltag med i overvejelserne. Med et ståltag sikrer du dig et solidt og modstandsdygtigt tag, som samtidig er pænt at kigge på. Bliv klogere på ståltag og dets mange fordele i artiklen her.

Spar tid og penge

Ståltag er ofte et godt valg, hvis man ønsker en billig og simpel tagløsning, og samtidig ikke vil gå ned på kvalitet. At lægge et ståltag er både nemt, overskueligt og en hurtigere proces, i det at

ståltagspladerne har en større overflade, som gør, at der derfor skal monteres et mindre antal af tagplader. Dette betyder blandt andet også, at du vil få færre omkostninger i forhold til montering,

På grund af ståltagets lette vægt, så kan det også lægges direkte på et eksisterende, gammelt tag, der eksempelvis består af tagpap eller bølgeplader, uden at det påvirker kvaliteten af holdbarheden af taget. Ved at gøre dette, kan du også undgå yderligere omkostninger til at få fjernet dit gamle tag. Du kan finde nærmere information om priser og hele monteringsprocessen på; dansktagbyg.dk.

God kvalitet

I og med at ståltaget er så billigt, så er der mange der betvivler dets kvalitet. Dette skal man dog ikke bekymre sig om, da den billige pris udelukkende skyldtes besparelserne ved monteringsprocessen. Ståltage er utrolig holdbare og modstandsdygtige overfor både regn, blæst og sollys og har samtidig også mange års garanti. Materialeprisen er sågar stort set magen til langt de fleste andre typer af tag.

Såltage er derudover også utrolig nemme at vedligeholde. De kan nemt renses med en vandslange, hvis ikke regnen er nok til at spule det rent af sig selv. Dette skyldtes at mos og grønne alger har svært ved at sætte sig fast og overleve på stål.

Ingen støj

Mange har en bekymring om, når man nævner ståltag, at det er et tag, som fører til stor støj ved nedbør osv. Men så længe at ståltaget er placeret på et normalt isoleret hus, så vil du oftest ikke opleve problemer med støj. Placeres ståltaget oven på et eksisterende, så kan det endda fungere som ekstra lydisolering.

Der findes mange forskellige ståltag, således at der er et til hvert et formål og behov. Du bør derfor tage stilling til, hvad dine behov helt præcis er. Ståltage findes ligeledes også i flere forskellige farver, så det er derfor også en god ide at tænke over, hvordan du ønsker at taget skal se ud.

Der er altså utroligt mange fordele ved et ståltag, så hermed en anbefaling herfra om at sørge for at få et uforpligtende tilbud på et sådant tag.