Minecookies.org

Idéer til udvidelse af garderobepladsen i hjemmet

Du kender det helt sikkert – høje stakke af tøj, som du har svært ved at komme til, fordi der ikke er nok plads i garderoben eller i klædeskabet i soveværelset. Læs med her, og gør en ende på dine problemer – vi har nemlig et samlet et par gode bud på, hvordan du bedst kan udvide garderobepladsen derhjemme!

Har du svært ved at finde plads til dine flotte sommerkjoler, store sweatre og andet modetøj i garderoben? Eller har du endnu ikke fundet en måde, hvorpå du får en let og overskuelig adgang til dit yndlingshverdags- og festtøj? Så er du kommet til det rette sted! Her på siden har vi nemlig samlet de bedste idéer til, hvordan du kan udvide garderobepladsen derhjemme. 

Udnyt pladsen i din bolig

Om du bor i lejlighed, har et lille hus med få kvadratmeter til rådighed eller har et lækkert værelse hos dine forældre, kan du være næsten sikker på, at der findes en måde, hvorpå du kan vinde lidt ekstra garderobeplads.

Har du dine jakker og frakker hængende i garderoben, er det for eksempel oplagt at investere i et par praktiske og moderigtige kroge til væggen eller døren. På den måde sparer du en masse plads i garderoben, samtidig med at du lettere kan gribe din yndlingsjakke, når du er på vej ud ad døren.   

Er du på udkig efter mere garderobeplads på værelset, er det desuden oplagt at tage et kig under din sofa eller seng. Er du heldig og lidt praktisk anlagt, er der formentlig masser af plads til et par smarte bedrollers, hvori du kan opbevare sko, store sweatre eller tøj, du ikke bruger særligt ofte.

Du finder flere gode idéer til, hvordan du bedst kan optimere din garderobe, og din indretning hjemme i det hele taget, ved at læse med lige her!

Indbyggede skabe giver dig oplevelsen af en større garderobe

Et stort skab med plads til alt dit modetøj kan hurtigt komme til at se lidt kluntet ud på det et lille værelse eller i entréen.

Er du vild med at shoppe mode- og dametøj på nettet, er det derfor oplagt, at du får dig et indbygget skab på en af dine vægge.

Det indbyggede skab gør selvfølgelig dit værelse en smule mindre, men resultatet og udvidelsen af din garderobe vil med garanti være de tabte kvadratmeter værd! Vælger du en løsning med spejl, vil udvidelsen af din garderobe samtidig give dig verdens bedste top-til-tå-spejl. Meget bedre bliver det ikke!

Udvid din garderobe til andre steder i huset

Hvem siger, at alt dit tøj nødvendigvis skal være samlet ét sted? Har du brug for mere garderobe og for lidt plads på dit værelse eller i soveværelset, kan du med fordel udvide din garderobe til entréen eller loftrummet.

Du kan f.eks. lave en hylde, hvori du stille to fine kasser med vanter, huer og halstørklæder i entréen.

Eller hvad med at stille et stativ op på loftrummet, hvorpå du hænger dine mindst brugte kjoler i dragtposer? Det vil øjeblikkeligt give dig mere garderobeplads på værelset eller i soveværelset!