Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Netværksprodukter

Forskellige netværksprodukter er nødvendige i hjemmet, hvis du vil have computer og mobil med hurtig internetadgang. Men det er ikke altid lige meget, hvilket produkt du vælger. Det skal nemlig passe til det behov, du har, og om det skal bruges til en eller flere enheder.

Det kan somme tider godt være svært at finde frem til de helt rigtige produkter, når du lige står og mangler noget, der kan gøre din netværksforbindelse mere stabil. Her har vi gjort det nemt for dig at finde en oversigt over de mest almindelige kategorier, så du nemt kan navigere rundt.

Uanset hvilket produkt du søger, så finder du et bredt udvalg ved at klikke på kategorien. På nettet finder du ofte et stort udvalg og god overskuelighed over de mange tekniske produkter. Vi har samlet de forhandlere, der tilbyder de laveste priser og samtidig en høj kvalitet.

Netværksprodukter til hjem og kontor

Der er stor forskel på, om du skal bruge en router til hjemmet, eller den skal benyttes på et kontor. Jo større areal, du skal sikre en god internetforbindelse, jo kraftigere skal wi-fi-signalet være fra routeren. Så hvis du blot skal bruge den til hjemmekontoret, kan du i reglen nøjes med en af de billige modeller.

Men hvis du skal have et godt netværk på kontoret, hvor der sidder flere mennesker spredt over et større område, så vil du blive glad for en kraftigere router. De dyrere modeller kan bedre udsende et signal, som kan dække det store kontor, hele haven eller huset i flere etager uden problemer.

Ud over det, er det ofte en god idé at forbedre routerens rækkevidde med et access point eller en range extender.

Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge til at skabe et godt og stærkt signal på kontoret enten derhjemme eller i virksomheden. Klik dig videre, og få stabilt og hurtigt internet.