Minecookies.org

Dæk et smukt bord til dit næste arrangement

For mange kvinder er borddækningen, noget at det vigtigste når der kommer gæster. For bordet siger meget om dem der holder arrangementet, og sætter meget af stemningen for festen. For hvis man bare lige smider noget på i en bunke, virker man mindre overskudsagtig end hvis bordet allerede står klar når gæsterne kommer. 

Lad det passe til arrangementet

Det siger jo meget sig selv, at ens bord opdækning skal afspejle arrangementet. For det er akavet at dække op, med hvis dug og stearinlys. Hvis din man samtidig har handlet ind, til at i skal spise hotdogs og byg selv burgere med børnene. Men husk at ligesom det er vigtigt med en erfaren-boligadvokat.dk når du skal købe bolig. Så er det også vigtigt, at du har dit vigtigste ting på plads når du skal dække bord. Og nedenfor vil du kunne læse mere, om hvad der er essentielt når du skal dække det perfekt bord.

Fest

Hvis du skal dække bord til en fest, er det vigtigt at du også tænker lidt praktisk. Dermed ikke sagt at du skal, dække med engangsservice. Men man skal huske at der er en chance for, at nogle at tingene går i stykker. I hvert fald senere på aftenen. Så man kan godt starte med at dække et flot og festligt bord, og bruge ens yndlingstallerkener og bestik. Men sørg for at få det af vejen, inden folk bliver for fulde og dansen bryder ud. 

Fødselsdag

Hvis du skal dække op til din fødselsdag, så sørg for at bordet lægger op til det arrangement du ønsker. Dvs. hvis du gerne vil have et i sidder ned længe, og nyder maden. Så dæk et fint bord, som virker stilrent og sart. Så vil folk automatisk have en tendens, til at passe lidt på og holde igen. Men hvis du gerne vil have fest, så vis det med festlig pynt. Dette kan jo sagtens kombineres, med et smukt bord.

Parmiddag

Hvis det er en parmiddag i skal afholde, så dæk op enkelt og hyggeligt. Også sørg for at der er plads til spil, og sjov i løbet af aftenen. Og sørg for et bord der virker overskudsagtigt, og hjælper til at skabe en afslappet stemning.

Step by step guide

Her kan du læse en guide til de ting, som er vigtige at tage i betragtning når man skal dække et flot bord. Der er ikke noget rigtig og forkert, men der er bare nogle overvejelser man altid bør gøre sig.

Dugen

Skal du have dug på eller ej. Dugen skaber et stilet og lækkert look, og en god dug holder i mange år. Så hvis du f.eks. investerer i en dug fra damask.dk til din fest, kan du bruge den rigtige mange gange efterfølgende. Hvis du vil skabe et mere råt og afslappet look, så drop dugen og lad bordet stå frit fremme. Man skal dog huske, at det kan være hårdt for bordet. Og dugen hjælper til at beskytte det, mod ridser og skrammer.

Tallerkenerne

Som tidligere beskrevet kan du sagtens dække op med din yndlingstallerkener. Men husk at tag dem af, inden det bliver for vildt. Når du skal vælge tallerkener, kan du sagtens blande farver for et mere frit look. Og hvis du vil have et stilrent look, så bruge hvide. Hvis du ikke har nok, så lån eller lej dit service.

Pynten

Lad pynten afspejle hvilken fest, du ønsker at afholde. Hvis du vil have en stille og rolig fest, så pynt diskret og skrøbeligt op. Hvis du vil have fest og dans, så lad din pynt afspejle det.

Belysningen

Belysningen til din fest er rigtig vigtig, og du skal huske at belysningen er med til at sætte stemningen. Så gang i den dunkle men festlige belysning. Også sæt nogle stearinlys på bordet for at skabe, en hyggelig stemning.