Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Sikkerhed i hjemmet

Her finder du alt inden for sikkerhed i hjemmet. F.eks. sikkerhedsudstyr til hjemmet, som kan sikre dig imod indbrud, eller systemer til overvågning når du ikke er hjemme og meget mere.

Generel sikkerhed i hjemmet

Hvor meget har du tænkt over sikkerheden i hjemmet? Der er faktisk mange gode grunde til at gøre det, både for de voksnes og børnenes skyld. 

I denne kategori kan du finde en række produkter som i større eller mindre grad har noget med sikkerhed i hjemmet at gøre.

Sikkerhed i hjemmet imod brand

Brandfare er måske en af de farligste situationer der kan opstå når du er hjemme. Har du tænkt over hvad du skal gøre hvis der opstår brand? Har du på forhånd lagt en plan? Det kan være en rigtig god ide allerede at have tænkt en række tanker om dette, så du ikke først skal til det i en potentiel krisesituation.

Sikkerhed i hjemmet imod brand handler dog mest af alt om forebyggelse. De skal simpelthen gøre alt for at det ikke sker. Det ville jo være katastrofalt hvis nogen i din hjem kom alvorligt til skade hvis der pludselig opstod en brand. Det ville også være træls hvis dit hjem brød i brand mens du ikke var hjemme. Det kan give dig en masse oprydningsarbejde, og bøvl med at blive genhuset og måske det allerværste: Du kan få ødelagt uerstattelige ting af flammerne.

Du kan gøre mange ting for at forbygge at dit hjem ikke brænder. Nogle af disse ting er f.eks.: 

  • At sørge for at el installationerne i huset er gode nok.
  • Aldrig at forlade et rum med levende lys
  • Hold øje med elektriske apparater, og skift dem ud hvis de "ser slidte ud".
  • Altid at tænke fornuftigt over tingene, når du laver noget der potentielt kan være brandfarligt

Hvis der opstår brand i dit hjem, så er der også en række foranstaltninger du bør lave:

  • Du bør opsætte en trådløs røgalarm i de fleste rum (hvis ikke alle rum), sådan så du opdager branden hurtigt - også selvom du sover
  • Du bør have en brandslukker i dit hjem, sådan så du kan slukke en mindre brand og sikre dig at den ikke udvikler sig til noget du ikke kan kontrollere.

Sikkerhed i hjemmet imod tyveri

En anden meget væsentlig ting i forhold til sikkerhed i hjemmet er at sikre din bolig så godt som muligt imod tyveri. Det kan være en grim oplevelse at få besøg af tyve hvis du er hjemme. Det kan også være ubehageligt at komme hjem til et raseret hus, hvor tyvene ofte ødelægger før støre beløb end de stjæler for.

Der er en pokkers masse bøvl i det, hvis du først er blevet udsat for tyveri i dit hjem. Du skal både rydde op, bøvle med forsikringsselskaber og skaffe nye ting. Det kan være en langsommelig og opslidende proces. Og så er det altid Så ærgerligt at få stjålet eller ødelagt uerstattelige ting, så som familiebilleder eller arvestykker.

For at få sikkerhed i hjemmet og gøre det så uinteressant for tyve som muligt kan du gøre en masse ting. Det kan du læse mere om i vores indlæg om tyverisikring af bolig.

I denne kategori kan du også finde en lang række produkter som kan hjælpe dig til bedre sikkerhed i hjemmet.