Sådan kan du få et minimalistisk køkken og bad

Trænger huset til noget nyt eller vil du bare have noget nyt for at skabe en forandring? Så er du kommet det helt rigtige sted. Her vil du komme til at læse om nogle stilsikre ting til hjemmet, som vil være med til at skabe en rolig og afslappende hverdag. Der bliver fokuseret på badeværelset og køkkenet, da der bruges meget tid disse steder.

Badeværelset

Det kan være svært at klemme alt for mange ting ind på badeværelset, så lad os holde det simpelt. Det vigtigste er nok, at der er en god duft.

Det er sådan en god følelse at komme ind på badeværelset og mærke at en dejlig lavendelduft rammer en med det samme. Det bedste er, at sådan nogle duftfriskere ikke fylder særlig og de koster heller ikke en pind. Derudover kan du lægge dem, hvor end det lyster. Man kan endda få alle mulige slags dufte fx lavendelduft.

Hvis man vil give lidt liv i rummet, kan man altid tilføje nogle små planter. Normalt har man kun små eller mellemstore planter på badeværelset, så igen, fylder det ikke så meget. Et eksempel kunne være hyacinter. De giver også en smuk farve.

For at bevare et stilet badeværelse, skal man være sikker på ikke at have for mange forskellige farver, der ikke passer godt sammen. Det kan skabe uro. Forhold dig til enkle farver og farver der går godt med hinanden. Du kan finde mere på tipstilboligen.dk.

Køkkenet

Køkkenet er for mange det dejligste sted i huset, netop fordi der er mad. Vi elsker alle mad. Køkkenet er faktisk også det rum, hvor man bruger rigtig meget tid. Man laver mad, ordner måske lektier og gør rent. Derfor er det vigtigt at holde køkkenet rent og enkelt, for ellers bliver det meget let rodet, og det kan virke stressende.

Der er mange måder, hvorpå man kan holde indretningen enkel og skabe et stressfrit miljø. Du kan prøve kun at have de mest nødvendige ting fremme, som fx:

  • kaffemaskinen
  • brødkurven
  • blenderen.

Ved, at der er få ting fremme, kan det anses for at være rent, selvom det måske ikke er det. Med andre ord, skal der mere til, for at det rent faktisk ser rodet ud. Ligesom på badeværelset kan man finde nogle fine planter, man kan placere. Det kan virke afslappende for nogle, så hvorfor ikke prøve?

Det er også dejligt afslappende for øjnene at se noget, der matcher. Så sørg for ikke at have alt for mange forskellige farver i dit køkken. Hold det til neutrale farver. Fx ser det ikke for godt ud, hvis du har en blå brødkurv, en træfarvet opvaskemaskine og en grøn blender. Det er allerede alt for mange farver, som ikke passeer godt sammen.

Håber at du fandt noget inspiration til, hvordan du kan indrette hjemmet, og hvilke ting du fx kan købe til at holde hjemmet afslappende og nydeligt.