Låst ude? Dette skal du ikke gøre

Måske troede du aldrig, at det ville ske for dig, men lige pludselig står du i en situation hvor du er låst ude af dit hjem. Hurtigt tager du op din telefon i lommen og søger på nettet efter forskellige strategier og muligheder til at komme indenfor igen.

Desværre er de fleste af strategier som du kan finde på nettet både farlige og ineffektive. Vi forklarer her hvorfor du bør ignorere disse metoder og ringe til en låsesmed i stedet for.

Brug ikke dit kreditkort

Denne metode er ofte den første indbrudsstrategi, mange tænker på. Denne metode virker dog på danske standardlåse. Heldigvis, ellers ville enhver indbrudstyv kunne træde ind i vores danske hjem og tage det den har lyst til.

Vi anbefaler at du ikke vil prøve, hvis du gør, vil du måske komme til at ødelægge det kreditkort, du bruger. Udskiftning af et kreditkort tager både tid og komplicerer dit liv, hvis du foretager regelmæssige køb med det.

Bryd ikke et vindue når du er låst ude

På nettet så vil du sagtens kunne finde personer i forum etc. Det vil råde dig til at bryde et vindue. Det lyder måske enkelt, men det er det ikke. Et vindue koster mange penge at reparere og det vil derfor oftest være billigere at ringe til en låsesmed når du er blevet låst ude.

Tænk også over dette; når andre mennesker ser dig bryde et vindue, hvad vil de så tænke? En uskyldig nabo eller forbipasserende kunne se dig kravle ind gennem dit vindue og ringe til politiet.

Ring til din udlejer, men ikke altid

Hvis du lejer din bolig, skal du først ringe til din udlejer. Hvis du er heldig, så har han eller hun en ekstra nøgle. Men dog, du vil sandsynligvis ikke være på god fod med din udlejer fremtiden, hvis du bliver låst ude kl. 2:00 om natten og som det første ringer til han eller hende og beder om hjælp.

Den bedste løsning, ring til en låsesmed

Undgå uheldige scenarier nemmest hvis du låst dig selv ude ved at ringe til en låsesmed. En låsesmed har avancerede værktøjer, færdigheder og den erfaring der skal til for at åbne din dør uden at beskadige den. Låsesmeden kan også installere en ny lås, hvis det er nødvendigt. Låsesmeden kan også oprette ekstra nøgler, så du næste gang har en plan b, hvis du bliver låst ude igen.

Konklusion: Næste gang du kommer til at låse dig selv ude, spring internettets anbefalinger over og ringe til en låsesmed i stedet for. 

Tips: Vælg en lokal låsesmed, så er nemlig kørsel oftest med i prisen, for eksempel hvis du bor på Amager, så søg på nettet i søgemaskinerne efter ”låsesmed Amager”, så vil du få en liste på de låsesmede der ligger lokalt i dit område nær dig.