Derfor er rollatoren det mest populære ganghjælpemidel til dem, der får sværere ved at gå

I takt med vi bliver ældre, så er der også nogle ting som bliver sværere. Vores led har været igennem meget igennem livet, og de bliver derfor svagere. Når vi bliver ældre, har vi derfor brug for nogle hjælpemidler, som gør vores hverdag nemmere. Her er der en guide til forskellige ganghjælpemidler som du kan bruge.

Rollator er vejen frem til et nemmere liv

Det mest populære ganghjælpemiddel i dag er rollatoren. Den er blevet brugt igennem mange år, og har for mange været en trofast ven. Det er der gode grunde til. En rollator er god til at give ekstra støtte på gåturen.

Dette kan både være fordi du har problemer med dit knæ eller andet. Rollatoren vil give en sikkerhed, og er derfor god for mange personer. Det er vigtigt du stoler på din rollator. Du sætter alt din tillid til den, og skal derfor være sikker på den. Vælg derfor en rollator efter, hvilken du føler dig mest sikker på.

Find den helt rigtige rollator

Der findes mange forskellige rollator på markedet i dag. Det kan være forvirrende, men det behøves det ikke at være. Der findes nogle gode modeller, som har mange år på bagen. For at finde den perfekte rollator til dig, så er research vejen frem.

Vælg den lette rollator du kan tage med overalt

En rollator kan kræve en del, og vejer kan nogle gange være for tung. Det kan være en fordel med en lettere rollator, da den kan tages med overalt. Dette er carbon-rollatoren. Her får du en nem rejsemakker af rollator, som kan tages med overalt.

Brug din rollator som indkøbsvogn

Rollatoren bliver bragt med overalt, selv ned til supermarkedet. Man kan derfor med fordel bruge sin rollator til andet end støtte. Den kan nemt bruges til dine indkøbsture. Dette er den perfekte rollator til dem, som tager på mange indkøbsture.  Dens navn lægger også op til indkøb nemlig ”let´s shop”. Der er blot en takse vedhæftet til rollatoren.

Rollator med fokus på komfort

En rollator skal gerne være rar at gå med. Den skal bruges i mange timer, og skal derfor også være komfortabelt. Der er lavet rollator, som har dette som fokus. Leopard-rollatoren har styr på ekstraudstyret, som giver dig en god fornemmelse. Der medfølger nemlig både rygrem og stokholder. Det er derfor en sikker rollator, hvor du for alt for pengene.