Minecookies.org

4 forslag til, hvad du skal bruge feriepengene til, når du skal holde sommerferie hjemme i 2020

Det frarådes stadig at rejse på ferie uden for Danmarks grænser. Men der er da heller ikke noget i vejen for at holde ferie hjemme. Og så kan du få råd til alle de ting, som du har ønsket dig. Vi giver dig gode idéer til, hvad du kan bruge feriepengene til, så du kan være med til at redde landets økonomi og selv få en masse ønsker opfyldt.

Tænk på alle de ting, du kan få lavet hjemme i ferien. Få købt nye planter og få sat skik på staudebedet, få købt maling og få malet stakittet, få købt materialer og få bygget det legehus til ungerne, som du har lovet dem så længe. Se forslagene herunder til, hvad du kan bruge feriepengene til i år.

1. Vær forberedt på varmere vejr

Vejrforholdene i Danmark ændrer sig hastigt. Husker du sommeren 2018? Den var varm. Der var ikke en ventilator at få fat i i hverken byggemarkeder, elektronikbutikker eller storcentre.

Nåede du at få fat på en, før det var for sent? Sommeren i år kan blive lige så varm, så du må hellere gardere dig. Brug nogle af feriepengene på en aircondition. Er du i tvivl om, hvilken du skal købe, så tjek denne aircondition-test.

2. Gode legeaktiviteter for børn og barnlige sjæle

Måske er det ikke et legehus, du har lovet ungerne, måske er det et gyngestativ eller et soppebassin. Men når nu I skal være hjemme hele sommeren, hvorfor så ikke gå all in og lave et ”legeland” i baghaven, som I alle kan have glæde af.

Køb et badebassin, der har plads til jer alle sammen, køb et gyngestativ med legetårn, klatrevæg og rutsjebane, og køb den bedste trampolin til nedgravning, du kan få fat i. Det vil blive sjovt både at indrette legepladsen og at bruge den, når den er færdig. Så er du også sikker på, at ungerne gider være ude i stedet for at sidde inde foran skærmen.

3. Gør din bolig mere værd

Bor du i eget hus, kan du bruge penge på at forbedre det. Det er en investering, der ikke kommer dårligt tilbage – heller ikke selvom du ikke er ude på at sælge.

Nye vinduer og døre kan give dig en økonomisk gevinst på varmeregnskabet. Det samme kan efterisolering eller udskiftning af taget, hvis det trænger.

Du kan også gøre din bolig bedre ved f.eks. at udskifte køkkenet. Eller du kan udskifte gamle, hvidevare med nye, mere energibesparende. Det er både godt for elregningen og for miljøet.

4. Forny dit hjem

Trænger du til nye møbler, eller trænger du til fornyelse i din indretning, så brug pengene til det. En ny sofa og et nyt sofabord eller måske et nyt spisebord med stole. Der skal så lidt til at få dit hjem til at se helt anderledes ud.

Eller du kan købe kunst – malerier, figurer osv. Hvis du er heldig, bliver det mere værd med tiden.

Fik du inspiration til, hvad du skal bruge dine feriepenge til? skyd forbrugsfesten i gang!