Brevpressere

Brevpressere har fået et comeback. Med en brevpresser kan du nemt holde styr på breve, noter eller kontanter. Samtidig kan den være en flot dekoration til dit skrivebord eller på hylden i entréen. Her på siden finder du flere flotte udgaver af den klassiske brevpresser. Se udvalget her.

Det vigtigste ved din nye brevpresser er nok, at den har en vis vægt. Måske netop derfor, at den af nogen også bliver kaldt en brevvægt, selvom en brevvægt er den, du vejer breve på.

Men det er altså det, at brevpresseren har en vis vægt, der gør at dine papirer ikke flyver nogen steder. Som regel står vægten anført under produktbeskrivelsen, eller også kan du se, at den er lavet i et tungt materiale, som for eksempel glas eller stål.

Men er brevpressere ikke meget gammeldags, tænker du måske. Vi modtager jo slet ikke så mange breve mere, og de færreste har kontanter liggende fremme.

Måske er det netop derfor, at det gamle og klassiske stykke udstyr stadig er populært. For når det ikke er så tit, vi har vigtige papirer liggende, så bliver det endnu mere vigtigt at holde styr på dem.

Praktisk og smukt

En brevpresser kan dog mere end at forhindre dine sager i at blæse væk. Den kan også se enormt flot og dekorativ ud på dit skrivebord eller i reolen eller kommoden i entréen.

Den er et lille stykke kunst, som du ikke ønsker at gemme væk. Netop derfor er der også mange smukke brevpressere at vælge i mellem.

Her på siden finder du både sjove og smukke udgaver. Begge dele fungerer som pynt, og er i øvrigt også en sjov og anderledes gaveidé.

Uanset hvilken type du foretrækker, så kan du nemt og hurtigt klikke dig videre til dem du bedst kan lide, her fra siden.                

Opgrader dit skrivebord med en dekorativ brevpresser, og hold styr på papirerne med stil.

Viser 14 ud af 14 resultater
Rund brevpresser - brun
Pris 75.00 DKK.
Brevpresser, Fauna by Hübsch (Ø: 10 cm....
Pris 109.95 DKK.
Brevpresser, Inspire by Hübsch (Ø: 9...
Pris 129.95 DKK.
Brevpresser, Endure by Hübsch (Ø: 9 cm.,...
Pris 129.95 DKK.
Brevpresser, Drest by Hübsch (Ø: 9 cm.,...
Pris 129.95 DKK.
Brevpresser, Drust by Hübsch (Ø: 7 cm....
Pris 129.95 DKK.
Brevpresser, Sea by Hübsch (D: 10 cm.,...
Pris 129.95 DKK.
Brevpresser, Chica by Hübsch (D: 8 cm....
Pris 129.95 DKK.
Brevpresser, Woop by Hübsch (D: 10 cm.,...
Pris 139.95 DKK.
Hübsch Brevpresser Glas, Pink/Brun/Lilla
Pris 160.00 DKK.
SOEHNLE Køkkenvægt 66177
Pris 200.00 DKK.
Brevpresser, Drustan by Hübsch (Ø: 16...
Pris 399.95 DKK.
Brevpresser, Cathasach by Hübsch (Sæt á...
Pris 499.95 DKK.
Brevpresser - 2 stk
Pris 600.00 DKK.