Minecookies.org

2 brugbare gadgets til soveværelset

At have brugbare gadgets til soveværelset er en god ting. Det hjælper dig med at starte og slutte dagen godt. Det er nemlig alfa og omega, at klimaet og atmosfæren i dit soveværelse er i top. På den måde får du den bedste søvn og den bedste måde at vågne op på.

Det er sundt at sove godt. I gennemsnit sover du ca. en tredjedel af dit liv. Heraf drømmer du sammenlagt ca. 6 år. Så det er altså ret meget tid, du bruger i din seng i løbet af livet. Det er derfor, at det er så vigtigt at ligge i en seng, som passer lige netop til dig.

Lige så vigtigt er det også, at du vågner blidt og behageligt. Ikke noget med at vågne helt chokeret, og som om du er blevet sparket ud af sengen.

DAB-radioen – den gode start på dagen

DAB-radioen er den gode start på dagen. Den giver dig den mentale styrke til tage imod og klare dagens udfordringer og oplevelser. Her er en DAB-radio en utrolig god medspiller.

Det digitale radiosignal DAB (Digital Audio Broadcasting) skal tage over fra det analoge FM-signal her i den nærmeste fremtid. For at du kan vågne op til lyden af din yndlingsmusik i fremtiden, så er det nødvendigt, at du anskaffer dig en DAB-radio.

DAB-radio i lækkert design

Så gør det jo heller ikke noget for interiøret i dit soveværelse, at din DAB-radio fås i flotte og lækre design. På den måde vil din DAB-radio passe ind i netop din stil. Retro, klassisk eller moderne.

I mange DAB-radioer er der forskelligt udstyr indbygget. Der er nogle med indbygget cd-afspiller eller Bluetooth. Andre igen fås med AUX- og USB-stik. Vælg en, der dækker dine behov.

Du kan også få en DAB-radio, som fungerer som en smart dock til iPhone.

Din seng efter dit behov

Din seng skal du vælge med omhu for at få den bedste søvn. Det kan være, at du skal have en anden madras end din partner.

Du har sikkert prøvet vågne op helt radbrækket og føle, som om du slet ikke har sovet. Så er det et vink med en vognstang, om at din seng ikke er god nok til dig.

Lær mere om, hvilken seng, der er bedst for dig på cupio.

  • Boksmadrassen – den økonomiske model
  • Kontinentalsengen – den komfortable seng
  • Elevationssengen – ren luksus i soveværelset

Boksmadrassen – den økonomiske

Boksmadrassen er den økonomiske seng. Den kan du få i mange kvaliteter og i mange forskellige prislag, så den også kan være i dit budget. Den laves i forskelle tykkelser og med forskellig slags affjedring.

Kontinentalsengen – den komfortable

Kontinentalsengen er den komfortable seng. Den er bygget op af flere lag. Nederst er der en boks- eller skummadras, så er der en vendbar springmadras, og øverst ligger der en topmadras.

Sveder du meget om natten, er en latex-topmadras god for dig. En anden udgave er lavet af memory-skum, som tilpasser sig din kropsform og holder på varmen.

Elevationssengen – den rene luksus

Elevationssengen er den rene luksus. Den består af en tyk madras og en kraftig topmadras. Du kan hæve og sænke hoved- og fodenden alt efter behov ved hjælp af en fjernbetjening.

Topmadrassen er lavet specielt, for at den ikke buler, når den er bøjet, så du kan ligge behageligt.