Stigegolf

Stigegolf er den perfekte aktivitet i haven eller et sjovt spil der kan medbringes på strandturen. Det er et spil der er sjovt for både børn og voksne, og som ikke kræver den store fysiske udfoldelse, så alle generationer kan være med til at spille stigegolf - f.eks. som en del af aktiviteterne på en hyggelig grillaften i haven. Se udvalget af stigegolf spil her.

Hvad er stigegolf?

Stigegolf spillet består af et stativ med 3 tværpinde, som det gælder om at ramme med en snor med kugler i hver ende, som skal kastes mod stativet. Det gælder om at få snoren til at sno sig rundt om en af tværpindene på stativet og blive siddende. Du får point alt efter hvor mange snore du kan få til at sidde fast og hvilken tværpind du har ramt.

Det perfekte spil til haven

Stigegolf er det perfekte spil til haven fordi det er sjovt for både børn, unge og ældre, nemt at pakke væk, hurtigt at stille op. Derudover er det garant for mange timers underholdning og et spil der kan få deltagerene til at gå op i det med liv og sjæl. Find et stigegolf spil til haven herunder.

Viser 10 ud af 10 resultater
Stigegolf i træ
Pris 199.00 DKK.
Stigegolf spil i træ - Sort
Pris 199.95 DKK.
Stigegolf Med 2x3 Sæt Bolde Str. 54,5 X...
Pris 269.00 DKK.
Stigegolf i Træ
Pris 298.00 DKK.
Stigegolf original
Pris 299.00 DKK.
BS Stigegolf Pro - Den nye trend inden...
Pris 299.00 DKK.
Stigegolf i træ
Pris 349.00 DKK.
Stigegolf
Pris 349.00 DKK.
Stigegolf familiespil til haven
Pris 349.00 DKK.
Stigegolf
Pris 699.00 DKK.