High-end plankeborde til det trendy hjem

Det er en sand nydelse, når du sætter dig til bords ved dit superlækre plankebord i dit hypermoderne hjem. Det er bare en helt særlig følelse af tilfredshed, når du ved, at dit plankebord er lavet af træ af den højeste kvalitet. Dit stilige plankebord fuldender dit moderne hjem.

Når din familie samles rundt om det rustikke plankebord, så oser det af hygge og sammenhold. Uanset om det er til aftensmaden i hverdagen, eller om eftermiddagen, hvor dit barn har brug for lektiehjælp. Eller om det er til en kop kaffe med naboerne, eller du har samlet venner og familie til frokost i weekenden.

Et bord er ikke bare et bord

Plankeborde skaber en skøn atmosfære og en sammenhæng i dit flotte, trendy hjem. Der findes mange forskellige udgaver af det smukke plankebord, og du kan vælge mellem mange forskellige nuancer, faconer og størrelser.

Du skal også vælge bordet ud fra funktion – hvilke behov skal bordet opfylde. Er det til kontoret, er det et sofabord eller skal det være hele familiens samlingspunkt ved alle måltider, spilaftener osv.

Kvaliteten af træet er af største betydning

Kvaliteten af træet er af største betydning, når de flotte plankeborde bliver fremstillet. Hvert eneste af dem er et stykke gedigent håndværk, hvor der er kælet for hver en lille detalje.

Et bord skal kunne holde til mangt og meget, så det er vigtigt, at du får et lækkert plankebord i højeste kvalitet. På den måde har du fornøjelse af det i rigtig mange år.

Unikke plankeborde

Alle plankeborde er unikke, for træ er jo levende. Derfor er der heller ikke to plankeborde, som er ens.

Du kan vælge at designe dit helt eget plankebord, så det passer lige ind i indretningen af dit hjem, eller du kan købe et, som allerede er færdigt og klar til at sætte ind og tage i brug.

Vælg også et flot understel

Et plankebord er ikke alene flot, det er også en investering. Derfor er det vigtig, at du vælger lige netop dét bord, du og din familie bliver tilfreds med og kan holde ud at kigge på i mange år.

Tjek derfor også benene ud. Hvilket understel passer bedst til din smag. Hvilket materiale skal de være lavet af, hvilken farve passer bedst til den øvrige indretning, og hvilket design skal benene have? Tjek mulighederne, før du vælger.

Husk at vedligeholde plankebordet

Selvom du køber et bord af høj kvalitet, og selvom patina kan være charmerende, så skal dit bord stadig vedligeholdes, så det bliver ved med at være smukt.

Det er utroligt nemt at vedligeholde et plankebord. Det skal rengøres efter brug med en hårdt opvredet klud helt uden sæbe eller med en neutral sæbe.

4-5 gange om året skal det smøres med en olie beregnet til materialet.