Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Hvidevarer

Når du er på jagt efter hårde hvidevarer er det naturligt at bruge internettet som inspiration, men køb af hårde hvidevarer har faktisk aldrig været nemmere end via nettet i Danmark. Sikkerheden, priserne og udvalget finder du næppe bedre end når du handler hårde hvidevarer via internettet.

Her på siden har vi samlet nogle af de bedste mærker inden for hårde hvide varer til dig, sådan så du nemt kan klikke dig videre i jagten på gode og billige hårde hvidevarer. Se udvalget herunder.

Kig efter energiforbruget!

Har du nogle gamle hårde hvidevarer så kan være ret dejligt at få nogle nye. Ofte larmer gamle hårde hvidevarer en del og er ikke særligt praktisk indrettet, hvis det f.eks. er et køleskab. Men den vigtigste pointe, og som måske kan få dig til at overveje at købe nye hårde hvidevarer, er mængden af energi som mange gamle produkter bruger. 

De er energislugere uden lige. Især hvis du har MEGET gamle hvidevarer. Så kan det ofte betale sig at få dem skiftet ud.

Hårde hvidevarer priser

Du kan finde hårde hvidevarer til mange forskellige priser, men der er ikke noget bedre sted til at lede efter hårde hvidevarer end på nettet. Her kan du finde priser på hårde hvidevarer meget nemmere end du kan i fysiske butikker. På nettet er det langt nemmere at finde information, søge efter information på Google eller på selve shoppen, samt at sammenligne egenskaberne (og priserne) på de enkelte hårde hvidevarer.

Hvis du vil tjekke hårde hvidevarer priser, så er dette sit også et ganske godt startsted, da vi her forsøger at samle hårde hvidevarer fra en lang række forskellige mærker og leverandører til inspiration for dig.

Billige hårde hvidevarer?

Er det en god ide at købe billige hårde hvidevarer? Som alt andet så hænger pris og kvalitet sammen, og det gælder naturligvis også for hårde hvidevarer. Når du kigger efter f.eks. et køleskab så har størrelsen på køleskabet naturligvis indflydelse på prisen. De mindste køleskabe er ofte de billigste. Vaskemaskinen der "kun" kan vaske ganske få kilo tøj af gangen vil også være i den billige ende. Det samme kan man sige om alle andre hårde hvidevarer. 

Der vil dog også være funktioner som kan være anvendelige som de forskellige modeller har som kan betyde noget for prisen. For en fryser kan det f.eks. være om den har en funktion til automatisk afrimning. Er det en vaskemaskine så kan den slags funktioner måske være om den har en timer indbygget så vasken kan startes senere.

Hvis du skal se rent økonomisk på dit køb af billige hårde hvidevarer, så bør du dog tænke mindre på de smarte funktioner og mere på hvilken størrelse du har brug for. Derudover så skal du kigge på hvor meget energi dine hårde hvidevarer bruger. Der er stor forskel på hvor meget strøm de forskellige hårde hvidevarer bruger, og de er typisk inddelt i forskellige energiklasser. Dem i de bedste energiklasser bruger mindst strøm og er billigst i drift. Her skal du tænke over om den merpris de dyre hårde hvidevarer koster måske kan tjenes hjem ved et lavere energiforbrug over en kort årrække.