Minecookies.org

5 fordele ved at have et sofabord af marmor

Marmor er igen ved at blive et populært materiale til eksempelvis bordpladen. Et sofabord af marmor er ikke alene en æstetisk løsning – det er robust og kan holde hele livet, hvis du passer ordentligt på det. Se her, hvorfor du bør vælge et sofabord af marmor.

En bordplade i marmor er robust og solid, når den får den rette behandling. Den er et fornuftigt valg for dig, der ønsker et sofabord, som kan holde til lidt af hvert. Samtidig tilfører den stuen liv med sit naturlige, unikke og levende udtryk.

Marmor er fås i et utal af forskellige varianter, hvorfor du helt bestemt vil kunne finde en variant, der passer ind i dit hjem. Hvis du overvejer et sofabord af marmor, men endnu ikke er helt overbevist, bør du læse med herunder, hvor du får 5 gode grunde til, at du bør købe et sofabord af marmor.

#1: Marmor er nemt at rengøre

En af de helt klare fordele ved at vælge et materiale som marmor, når du skal have nyt sofabord, er, at det er utroligt nemt at rengøre. Når du stiller en kaffekop på bordet, efterlades der ingen aftryk, da bordet ikke suger væske til sig.

Det betyder, at marmor er et materiale, som er utroligt nemt at rengøre. Når du vælger marmor, vælger du altså en nem og elegant løsning, som kan holde til slid, uden der efterlades brugsspor.

#2: Marmor passer ind i både klassiske og moderne boliger

Marmor er et eksklusivt og æstetisk materiale, som passer godt ind i både ældre og moderne boliger. Marmor kommer i mange forskellige nuancer, og materialet giver dig både mulighed for at vælge mellem lyse og mørke nuancer, afhængigt af hvad du er til.

Uanset hvilken indretningsstil, der præger din bolig, kan du finde et sofabord med marmorplade, som passer til dit hjem. Det er kun fantasien, der sætter grænserne, når skal investere i et sofabord af marmor.

#3: Du kan stille varme ting på bordpladen

Marmor er et solidt materiale, som tåler høj varme. Derfor er der også mange køkkenbordplader, som produceres af marmor – fordi det er muligt at stille varme ting på det. Det gør sig naturligvis også gældende for sofaborde med marmorplader, hvorfor du ikke behøver at bekymre dig om bordskånere, når du skal servere kaffe eller andre varme ting for dine gæster.

#4: Marmor kan holde hele livet

Hvis du ikke misvedligeholder marmor, har du et utroligt holdbart materiale, som kan holde hele livet. Det gør altså ikke noget, at du skal ofre lidt ekstra penge på at investere i et sofabord af marmor til at starte med, fordi holdbarheden er tilsvarende længere.

Du får altså mere for pengene, når du køber et sofabord af marmor, hvis du naturligvis sørger for at behandle det ordentligt. Marmor kan imprægneres, hvis du ønsker at passe ekstra godt på det, så du er sikker på, at det ikke går i stykker, når der eksempelvis spildes væske på det.

#5: Marmor fås i forskellige nuancer

Uanset om du er på udkig efter en lys eller mørk bordplade til dit sofabord, findes der en løsning med marmor. Du kan med fordel investere i et sofabord af marmor, ligegyldigt hvilken nuance, du synes, vil passe ind i dit hjem.

Marmor fås i en lang række forskellige nuancer, hvorfor du ikke behøver at gå på kompromis, hvis du ønsker et robust sofabord, der i princippet kan holde hele livet. Hvis du ikke synes, at de lyse marmorplader, som var på mode i 80’erne og 90’erne, vil passe ind i dit hjem, behøver du ikke at lade dig nøjes - du kan blot vælge en mørkere variant, som passer perfekt ind i det moderne, danske hjem.

Vil du gerne se eksempler på sofaborde i andre materialer end marmor, så kan du finde et stort udvalg lige her.