5 fordele ved at vælge et typehus

Typehusene har siden 1950’erne gjort det muligt for danske børnefamilier at gøre husdrømme til virkelighed. I dag kender de fleste typehuset fra deres villakvarter eller boligmagasiner, hvor husene ofte vises frem i et hav af design. Der findes mange fordele ved at vælge et typehus – vi har fundet de fem bedste! Læs med her, hvis du går rundt med boligdrømme i maven og vil vide mere om de populære huse.

Du er måske vokset op i et typehus uden at vide det. For hvad er et typehus egentlig? Et typehus er et familiehus, der allerede er tegnet af en arkitekt på forhånd. Plantegningerne gør det muligt at opføre det samme hus flere gange på forskellige grunde, hvilket gør byggeprocessen meget billigere end normalt. Typehuset er med andre ord et designerhus, som de fleste har råd til – og meget mere end det!  

Kend dit hus på forhånd

Kan I ikke helt få styr på jeres drømme og fælles smag, kan det være en rigtig god øvelse at søge inspiration på nettet og ude i den virkelige verden. Huse kan indrettes på mange måder, men fordelen ved at vælge et typehus er, at du som oftest kan tage ud og besøge et magen til eller se det opført i 3D-billeder.

Ønsker I et hus af høj kvalitet uden alt for mange ubehagelige overraskelser, er typehusene med andre ord det optimale valg. Udforsk eksisterende løsninger, snak dem igennem, og vælg derefter, hvilke farver, vinduer og døre I foretrækker i jeres hus.

Lyder det som noget for jer? Klik for læse meget mere om typehuse

Overlad ansvaret til professionelle

Har I styr på boligdrømmen, men ved I ikke helt, hvor I skal starte, slutte eller lede? Så er typehuset måske noget for jer!

Det kan være svært at finde plads til både karriere, parforhold, børn og boligdrømme. Typehuset er imidlertid en fantastik løsning til børnefamilier, som allerede er godt booket i hverdagen.

Overlad ansvaret, indkøbene af materialer og byggeprocessen til professionelle. Se, hvordan jeres drømmehus rejser sig for øjne af jer, uden at I løfter en finger eller ligger søvnløs om natten. 

Det økonomiske valg

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at gøre boligdrømme til virkelighed, men med et typehus kan I skære en del omkostninger fra uden at gå på kompromis med hverken smag eller drømme.

En af typehusets store fordele er, at det er et arkitekttegnet hus, som ikke nødvendigvis koster en herregård, fordi det allerede er og kan blive opført af andre familier.  

Typehuset er samtidig en billigere løsning end så mange andre byggeprojekter, fordi de ydre materialer som udgangspunkt er valgt på forhånd. Det betyder dog ikke, at I ikke kan sætte et personligt touch på jeres bolig. Mix og match blandt andet murstensfarver, vinduer og døre, som I ønsker. Inden I ved af det, har I et personligt typehus, der lever op til alle jeres boligdrømme! 

Effektiv byggeproces

De lave økonomiske omkostninger skyldes selvfølgelig også, at byggeprocessen styres med hård hånd, og at huset rejses inden for få måneder.

Køber I jeres drømmebolig gennem et typehusfirma, står de med ansvaret for køb af materialer og opførelse. Entreprenørerne ved, hvordan huset skal bygges og kender allerede til de fleste af materialerne. Det faktum presser ikke alene prisen i bund, men betyder også, at I kan stå med et færdigt hus efter godt fire måneder. Fantastisk, ikke?

Et hus, hvor der er plads og tid til familie

Det kan være svært ikke at forelske sig i et typehus, når boligdrømmene skal gøres til virkelighed, og far, mor og børn for alvor skal skydes i gang. For der er ikke nogen tvivl om, at typehuset er den perfekte løsning til børnefamilier, der gerne vil have mere plads og tid i hverdagen.

Forelsk dig i et hus med rumlige børneværelser, hvor der er plads til at lege, vokse og udvikle sig uden at gå på kompromis med hverken lys, økonomi eller voksensoveværelset. Gør huset til jeres eget med en personlig indretning og plads til at udfolde sig – så har I de perfekte rammer for kvalitetstid med hinanden.

Slip for bekymringerne og de mange telefonopkald til byggemestre – køb et typehus, og nyd aftenerne og weekenden med din ægtefælle og børn.