Disse Flexa Play møbler kan du ikke undvære

Flexa tilbyder børnevenlige og fleksible børnemøbler, der fås i de fineste designs. Der er tale om gode materialer, pastelfarver og runde former. Alle møbler er designet til at stimulere og udvikle børns fantasi og leg.

parenthood.dk kan du finde gode guides og anmeldelser af babyudstyr, og det tæller også de populære børnemøbler fra Flexa. Ofte kan du finde dem på tilbud, så du kan få møblerne til en god pris.

I denne guide kan du læse om de Flexa Play børnemøbler, som du ikke kan undvære på børneværelset. Det er med til at give værelset mere karakter og indbydende til leg.

Børnebænk fra Flexa Play

En børnebænk er efterhånden flyttet ind på de fleste børneværelser. Det skyldes, at det multifunktionelle møbel er en super god løsning til barnet, der har masser af legetøj.

En børnebænk gør det muligt at samle barnets legetøj ét sted. For barnet er det også rart at have legesagerne tilgængelig i en kasse, så barnet bliver bevidst om, at det er i kassen, hvor legen starter og slutter.

Det er både nemt for børn og forældre at rydde op igen, når der er en god opbevaringsbænk på børneværelset. Det gode ved en børnebænk er, at du altid kan smide et tæppe, en hynde eller puder på bænken. Så får barnet mulighed for at sidde der med en god bog.

Børnebænken fra Flexa Play fås i flere forskellige farver og har en god pris.

Flexa Play reol

En reol er en oplagt løsning, hvis du elsker at organisere barnets legetøj. På reolen kan du eksempelvis opdele barnets legesager i kasser. Barnet kan lære at tage én kasse ad gangen og lege med det.

Når barnet er færdigt med at lege, kan det hele ryddes pænt op i kassen og sætte den tilbage på reolen. Det giver barnet mulighed for at lære at lege med én ting ad gangen og rydde op, inden barnet går i gang med en ny leg.

Derfor er reolen en af de Flexa Play møbler , som du ikke kan undvære. Det er med til at give barnet nogle vaner og giver jer mulighed for at organisere barnets legetøj.

Børnebord og børnestole på børneværelset

Hvis du har et barn, der elsker at lege rollelege, vil et sæt bestående af Flexa Play børnebord og børnestole være sagen. Har dit barn allerede et legekøkken, en købmandsbutik eller lignende på børneværelset, kan bordet og stolene udvide legen.

Der kan leges restaurant, hvor vennerne kan få serveret lækre retter eller gode smoothies ved bordet. Det er et oplagt sted at sidde og lege med legemand.

Men sættet bestående af børnebordet og børnestolene kan også bruges til at være kreativ. Ved bordet kan barnet tegne, male, lægge puslespil eller lege med perler. Der er mange måder, hvor barnet kan udvikle sin fantasi med de fantastiske børnemøbler.

Saml bøgerne et sted med Flexa boghylde

Den fineste boghylde fra Flexa Play kan vælges i farverne lyserød, lyseblå, grå og hvid. Det er en enkel og stilren boghylde, hvor du kan opbevare barnets yndlingsbørnebøger.

Hænger du boghylden op i børnehøjde, kan dit barn altid tage bøgerne ned, når det har lyst til at læse. Hvis legetøj eller bøger er synligt for barnet, vil dit barn have større tilbøjelighed til at lege med det.

Så hiv børnebøgerne frem med denne fantastiske boghylde og giv dit barn nogle rigtig sunde vaner fra start. Vælg barnets yndlingsfarve – det vil med garanti gøre dit barn mere stolt af sit nye møbel.

Vælg mellem Flexa Play tremmeseng eller juniorseng

I Flexa Play kollektionen kan du finde en tremmeseng og juniorsenge i forskellige farver. Vælg den type seng, der giver mening i forhold til barns alder. Der er intet bedre end at indrette barnets første børneværelse.

Begge senge er populære hos Flexa, fordi designet er stilrent, sikkert og fleksibelt. Sengene kan justeres efter dit barns behov, og det er derfor nemt at tilpasse sengen efterhånden som dit barn vokser og bliver større.

Tremmesengen kan bruges af børn, der er nyfødte til de er 3 år. Når barnet vokser ud af tremmesengen, er det på tide at skifte over til en juniorseng. Med juniorsengen er det vigtigt at købe en sengehest, så barnet føler sig sikker fra start.

Det er en rigtig god investering at gøre sig fra start, fordi du ikke ønsker, at barnet får en dårlig oplevelse med den nye juniorseng. En sengehest kan give barnet den ekstra tryghed og støtte i starten til at vænne sig til en større og mere åben seng.