Minecookies.org

Tjek familiens forbrug af abonnementstjenester én gang om året, og spar penge på at lave abonnementerne om

Det kan være en rigtig god idé med jævne mellemrum og i hvert fald mindst én gang om året at tjekke dine og din families abonnementstjenester for at se, om det stadig er det bedste og det billigste abonnement I har. Det kan I spare rigtig mange penge ved.

Du tegnede med al sandsynlighed det bedste og det billigste abonnement, da du tegnede abonnement på din streamingtjeneste eller tv-udbyder, avisen eller dit mobilabonnement. Eller måske ”fulgte” sidstnævnte med, så du kunne få din mobil billigere. Hvis det er tilfældet, og bindingsperioden er udløbet, kan du frit vælge et nyt abonnement.

Find det mobilabonnement, der passer bedst til dit behov til den billigste pris. Og gør det samme for resten af familien også. Så er der masser af penge at spare. Du kan sammenligne de gældende mobilabonnementspriser på mobilabonnementpriser.dk.

Spar penge med gode tilbud

Der findes et hav af forskellige selskaber inden for alle slags abonnementstjenester, der alle sammen gerne vil have flere kunder, så derfor kører de ofte med tilbud for at kapre lige netop dig. Og her kan der virkelig være penge at spare.

Måske ser du en reklame i tv, eller du får et sponsoreret opslag på Facebook eller ser en annonce på en hjemmeside. Tjek det. Det kan sagtens vise sig at være et rigtig godt tilbud.

Det kan godt være, at tilbuddet og den fordelagtige pris ikke varer evigt, men så opsiger du det jo bare igen, eller ændrer det, hvis der skulle dukket et bedre tilbud op.

Nogle abonnementstjenester har en bindingsperiode eller et opsigelsesvarsel, men du vil altid kunne opsige et abonnement, hvis prisen stiger væsentligt.

Find det abonnement, der passer til dit behov

Det er muligt, at det abonnement, du har på din tv-pakke, abonnementet fra bogklubben eller dit mobilabonnement passer perfekt til dig og din familie, da du tegnede det, men måske har du eller familien ændret vaner, så I ikke har samme behov mere.

Børnene er blevet ældre, så I har måske ikke brug for alle børnekanalerne i tv-pakken, og måske læser I egentlig slet ikke så mange bøger, fordi I hellere vil se en film. Fastnettelefonen har I måske afskaffet, så taletiden i mobilen er øget – og ungerne har måske også fået mobil.

Tjek abonnementerne, om de egentlig stadig passer til jeres behov, og hvis ikke, så opsig dem, og tegn nogle nye, der passer bedre til dig og familien.

Find evt. sammenligningssider på nettet, så du kan få et overblik over, hvilke muligheder du har.

Nogle gange er der faktisk penge at spare, når du opsiger et abonnement. Der er rigtig mange selskaber, der giver dig et nyt tilbud på samme tjeneste for at holde på dig som kunde. Men det er selvfølgelig ikke alle steder.

Men hvad der er sparet, er tjent!