3 gode møbler til opbevaring af tøj som har bedst af at hænge

Vi kender det alle sammen – eller det gør de fleste af os i hvert fald. Der er her tale om stolen, der er tale om gulvet, der er tale om de krøllede bunker og den fyldte vasketøjskurv.

Her er der selvfølgelig tale om dit tøj og måske endda også den plads, du mangler for at kunne arrangere det praktisk.

For når man har meget tøj, kan det være svært at bevare overblikket, hvorfor det hurtigt kan blive rodet at se på. Derfor er det en fordel med forskellige møbler, der kan gøre det let for dig at organisere dit tøj – især det, der hænges på bøjler.

De finere skjorter og damekjolen skal hænges op

Der er nemlig meget tøj, der har bedst af at blive hængt op – både så det ikke krøller, men også for at det ikke får nogle grimme folder i stoffet, som godt kan være sart.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældend med de lidt finere skjorter for mændene og en damekjole hos kvinderne.

Udover at for eksempel kjolerne helst ikke skal blive krøllede, så fylder de også en del specielt i længden, og derfor er det også mere praktisk at hænge dem op frem for, at de skal tage så meget plads på de i forvejen trængte hylder.

Brug nogle dekorative knager

Netop derfor bør du tage et kig på de mange forskellige praktiske og flotte knager, du kan finde online. Disse kan du hænge, hvor du har noget oversydende plads for eksem i dit soveværelse, og pludselig får du ekstra plads til dine damekjoler. På knagerne kan du hænge kjolerne, som de er, eller du kan hænge op til flere bøjler på den samme knage.

Det er desuden også noget, der kan skabe et dekorativt udtryk.

Vælg større bøjlestænger

Derudover bør du se på de mange forskellige former for bøjestænger, du også kan finde online. Her er der nemlig en, der passer til ethvert skab. Det betyder, at du måske skal fjerne nogle af dine mange hylder for at gøre plads til nogle bøjlestænger i stedet for. Disse kan rumme mange bøjler på bare én stang, og derfor kan de være yderst effektive – også når det handler om at være en smule pladsbesparende i sin tankegang.

Køb et nyt skab

Det kan også være, at du vil tage det skridtet videre og investere i et helt nyt skab. Med et sådan kan du nemlig med sikkerhed finde en mulighed, der giver dig flere gode og praktiske løsninger, og du kan eventuelt også finde et, der er større. Tag for eksempel et kig på et skab, der kan fylde helt op i højden.

På de øverste hylder kan du placere skokasser og andet tøj, som du måske ikke bruger alt for ofte. Det er også en fordel at finde et tøjskab med en mindre dybde end normalt. For det er bare aldrig praktisk med alt den luft bag sit tøj.