Fodbolddart

Elsker du fodbold? Og elsker du dart? Så finder du den perfekte kombination i det sjove udendørsspil fodbolddart! Det hele er lige til at tage med ud i haven eller på ferie. En sjov offline-aktivitet for hele familien. Bestil det aktive spil i udvalget herunder, og gå sommeren i møde med en sikker vinder.

Du skal ramme bull’s eye ... med en fodbold! Men heldigvis er skiven større end normalt og ”selvklæbende”, så fodbolden bliver hængende. Helt små børn kan også spille med, når det sjove udendørs fodbolddart løber af stablen på plænen eller på ferien.

Den perfekte sommeraktivitet for jer, der gerne vil lave en offline udendørsaktivitet med hele familien. Køb det i dag, og få det leveret lige til døren.

Hvad er fodbolddart?

Fodbolddart kombinerer – som navnet afslører – de to spil, fodbold og dart.

Reglerne er de samme som i dart, du skal ramme dartskivens bull’s eye i midten og de traditionelle dartfelter udenom. I stedet for at kaste med pile mod skiven, sparker du fodbolde mod den. Skiven er naturligvis langt større end en traditionel dartskive, og både skiven og fodbolden er beklædt med velcro, så bolden hænger fast på skiven.

Hvem kan spille fodbolddart?

Det sjove sommerspil er nemt at tage med på ferie, på besøg hos vennerne eller med ud i haven. Skiven er oppustelig og størrelsen kan være fra godt og vel 1½ meter i diameter og opefter. Størrelse og materiale på bolden er forskellig, afhængig af hvilken type fodbolddart du vælger.

Fodbolddart henvender sig med andre ord til alle aldersgrupper, også de helt små børn, fra de kan sparke til bolden. Find den helt rigtige variant, og husk at tage pumpe med til oppustning.

Tag fodbolddart med på den kommende ferie, eller overrask med det sjove spil som gave, næste gang I er inviteret til grill hos naboen. De voksne vil helt sikkert også synes, at det er sjovt!

Viser 2 ud af 2 resultater
Leje XXL Oppusteligt Fodbolddart 1,9 x 1,8 meter
-25%
Leje XXL Oppusteligt Fodbolddart 1,9 x…
799.00 DKK.599.00 DKK.
XXL Oppusteligt Fodbolddart 1,9x1,8 m
-28%
XXL Oppusteligt Fodbolddart 1,9x1,8 m
2499.00 DKK.1,799.00 DKK.