4 møbler der både kan pynte og have en vigtig funktion i entréen

I de fleste hjem er der en meget lille entre, og det betyder, at det kan være svært at få den indrettet, så den både er pæn og praktisk på én og samme tid. Ofte handler det dog bare om at tage det rette valg, når det kommer til møbler. De skal nemlig være stilrene i deres design, men de skal også gerne kunne rumme nogle af de sko, jakker og andet grej, der ofte fylder og er med til at skabe et rodet udtryk i en entre.

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så får du herunder 4 møbler, der både kan pynte og have en vigtig funktion på samme tid i din entre.

1. Find en praktisk og flot skoreol til boligen

For det første bør du finde dig et skoskab eller en skoreol. Dem findes der mange forskellige af, hvis du tager et kig online, hvor du kan finde dem, der kan skjule dine sko helt, lige såvel som du kan finde dem, der lader dine sko stå fremme.

Det er meget forskelligt, hvad man er til. Men er der tale om en meget lille entre, kan det være en fordel at gemme skoene helt væk i skabende for at de på den måde ikke kommer til at se rodede ud.

2. Gem huer og vanter væk i kasser eller kurve

Dernæst er det vigtigt at have nogle steder at gøre af for eksempel huer og vanter samt cykelhjelme og andet grej, der er behov for i entre – især hvis der også er børn i familien.

Derfor bør du tage et kig på nogle praktiske kasser, der er enkle i deres udtryk, hvorfor de komplimenterer din resterende stil i hjemmet, men samtidig er de meget rummelige, hvorfor de kan have alt rodet gemt væk inden for meget kort tid.

3. Placer en bænk i entreen til især de små børn

Det kan også være en fordel med en bænk. Under den kan du for eksempel stille de kasser med vanter, tørklæder, huer og andet, som du vælger, og på den måde vil de være gemt væk et sted, hvor de ikke tager noget plads i rummet.

Bænken kan så bruges, når du selv eller de små skal have sko på og i resten af overtøjet. Det kan nemlig godt tage lidt tid, hvorfor de små ben kan blive trætte, men det kan også være meget lettere, hvis man sidder stille ned.

4. Et spejl er både praktisk og funktionelt

Sidst men ikke mindst bør du se efter et spejl. For det første er det meget praktisk, idet de fleste gerne lige vil se, hvordan de ser ud, før de drøner ud af døren. Så sikrer man, at håret sidder, som det skal.

Dernæst er spejle altid praktiske i små rum, idet de snyder øjet til at tro, at rummet er større. Og det er jo en fordel i en lille meget entre.