Dejskraber
Hvad end du er den store mesterbager eller den energiske amatørbager, der ofte hiver forklædet og dejfadet frem, så kan du ikke få dejskrabere nok. En dejskraber er nemlig ikke bare en dejskraber. Se det store udvalg af dejskrabere herunder.
De fleste bagere – amatører som professionelle – har mere end én favoritdejskraber. For det handler nemlig om, hvad dejskraberen skal bruges til, hvilken der er bedst.
Find den rigtige dejskraber
Skal du blot have en dejskraber, som du kan skrabe skålen ren med, når dejen skal ned i bageformen, så kan du nøjes med en af de billigere dejskrabere. F.eks. en traditionel dejskraber med træhåndtag og gummiskraber. Men ellers er der flere ting, du kan kigge på.
- Anvendelse – En dejskraber kan bruges til at vende to eller flere råvarer sammen. Så skal den have en stor flade og et godt greb. Det kan f.eks. være en af de klassiske dejskrabere af silikone. Skal du kunne bruge din dejskraber til at skære dejen ud i mindre portioner – f.eks. når du bager boller, så vælg en dejskraber af plast og uden håndtag. En dejskraber er også perfekt, hvis du skal skrabe f.eks. bolsje- eller karamelmasse af dit underlag. Her er en dejskraber af metal og med vandret greb perfekt.
- Størrelsen – Dejskraberens størrelse er også afgørende. En stor dejskraber er perfekt til store portioner, så den virkelig kan få en god portion dej eller chokolade vendt rundt eller skrabet ud af skålen. Men skal du have noget ud af en smal, høj beholder, så er det den lille dejskraber, du skal have i brug.
- Designet – Udseendet er ikke så vigtig for, hvor god dejskraberen er. Men står du og vakler mellem to stort set ens dejskrabere, så vælg den, der passer i farven eller materialet til dine andre køkkenredskaber.
Tjek udvalget herunder, og vælg den – eller de – dejskraber(e), der dækker dine behov.
Se udvalget af dejskrabere her
Se udvalget af dejskrabere herunder.